Τυχόν εκλογή του ανθέλληνα Βέμπερ στην προεδρία της Κομισιόν δεν θα είναι κακή εξέλιξη μόνον για την Ελλάδα αλλά για την ίδια την Ευρώπη.

Ο άνθρωπος που χαρακτήρισε τα Ίμια ως τουρκικά παράλια, δηλαδή εκχώρησε ευρωπαϊκό έδαφος στην Τουρκία και επιθυμούσε την αποβολή της Ελλάδας από το Σέγκεν ώστε να εγκλωβιστούν εντός 1 εκ. Μετανάστες και πρόσφυγες οδηγώντας την πατρίδα μας στον όλεθρο, θα διεκδικήσει την προεδρία της Κομισιόν. Με την αμέριστη στήριξη του κυριου ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ και του κυριου Ορμπάν ο οποίος χαιρέτισε συνέδριο που ήθελε τα Σκόπια να φτάνουν μέχρι την Κατερίνη.

Τυχόν εκλογή του Βέμπερ όμως στην προεδρία της κομισιόν, δεν θα είναι μία κακή εξέλιξη μόνο για την Ελλάδα αλλά για ολόκληρη την Ευρώπη. Θα σηματοδοτήσει την επιστροφή στις μεσαιωνικές πρακτικές της ιεράς συμμαχίας, που η Ευρώπη τις πλήρωσε με ποταμούς αίματος και δύο παγκόσμιους πολέμους. Και αυτό είναι κάτι που οι γνήσιοι ευρωπαϊστές οφείλουν να αποτρέψουν πασει θυσία.

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Τυχόν εκλογή του ανθέλληνα Βέμπερ στην προεδρία της Κομισιόν δεν θα είναι κακή εξέλιξη μόνον για την Ελλάδα αλλά για την ίδια την Ευρώπη.”

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s