olympia.gr – 2008-2019 – 11 χρόνια- 400εκ VIEWS

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΝΤΥΝΑΝ “Μόνον Καραμανλής και Τσίπρας δεν μου ζήτησαν ρουσφέτι”-ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ; [ΒΙΝΤΕΟ]

Posted by netakias.com on Νοέμβριος 7, 2018

ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ 99% ΣΕ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ  Ο ΜΙΣΕΛΛΗΝΑΣ “ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΠΕΘΑΙΝΕΙ”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ -> ΒΟΜΒΑ ΜΑΡΤΙΝΗ: ΕΤΣΙ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΤΟ ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ !

subscribe https://tinyurl.com/hellenicnewsfeed

Τη γραμματέα του στο Νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν», η οποία κρατούσε το ημερολόγιο με όλες τις επισκέψεις και τα αιτήματα για διορισμούς και εκπτώσεις στα νοσήλια, «έδειξε» χθες ο Ανδρέας Μαρτίνης, δεύτερη μέρα της κατάθεσής του στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής για τα σκάνδαλα στον χώρο της Υγείας. Ωστόσο παρά τις ερωτήσεις πολλών βουλευτών, ο ίδιος απέφυγε να κατονομάσει -ως προς το συγκεκριμένο θέμα- πρόσωπα, αφ’ ενός μεν λόγω «φόβου για την οικογένειά του» και αφ’ ετέρου «για να μη διαπομπεύσει το σύνολο του πολιτικού κόσμου».

Ταυτόχρονα όμως ο Μαρτίνης εξέφρασε επιφυλάξεις για την ύπαρξη του συγκεκριμένου ημερολογίου, για το οποίο είπε ότι πιθανώς έχει αφαιρεθεί από τη σημερινή δοτή διοίκηση του Ερυθρού Σταυρού, που διόρισε ο Αδωνις Γεωργιάδης. Οπως ενημέρωσε ο πρόεδρος της επιτροπής Αντώνης Μπαλωμενάκης, ο ψηφιακός δίσκος με τα 17.000 άτομα ωφελουμένων, οι οποίοι είχαν νοσηλευτεί στο «Ντυνάν» απολαμβάνοντας εκπτώσεις, βρίσκεται ήδη στα χέρια της Οικονομικής Αστυνομίας.

Στις απαντήσεις του στους βουλευτές του ΚΚΕ, του Ποταμιού, του ΠΑΣΟΚ, του ΣΥΡΙΖΑ και της Ν.Δ., ο προφυλακισμένος Μαρτίνης επιβεβαίωσε ενόρκως όσα αποκάλυψε στη συνέντευξή του στην «Εφ.Συν.» για τον ρόλο του Ανδρέα Λοβέρδου, του Αδώνιδος Γεωργιάδη και του Μάκη Βορίδη, τους οποίους χαρακτηρίζει βασικούς υπευθύνους για την οικονομική κατάρρευση και παραχώρηση του νοσοκομείου με «ευτελές τίμημα» στην Τράπεζα Πειραιώς.

Ο ίδιος χθες κατέθεσε πως ο Αντώνης Σαμαράς τού ζήτησε τα λιγότερα «χατίρια», επανέλαβε πως οι μόνοι πρωθυπουργοί που δεν τον ενόχλησαν ήταν ο Κώστας Καραμανλής και ο Αλέξης Τσίπρας, αφήνοντας αιχμές για τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη και σχεδόν για όλους τους πρώην υπουργούς Υγείας. Ο Μαρτίνης επέμενε πως η επιτροπή οφείλει να αναζητήσει όσους ενεπλάκησαν με τον μάνατζερ του νοσοκομείου, ενώ κατονόμασε ως συνυπεύθυνη για το τι έγινε πρώην διευθύντρια του υπουργείου Οικονομικών που είχε τοποθετηθεί στη διοίκηση του «Ντυνάν».

Διάλογος με Μηταράκη
Ο Μαρτίνης δεν παρέλειψε να αναφερθεί εκ νέου στις ευθύνες τής τότε ηγεσίας του υπουργείου Ανάπτυξης, το οποίο αναρμοδίως, όπως είπε, ενεπλάκη στο θέμα του «Ντυνάν». Χαρακτηριστικό είναι το παρακάτω απόσπασμα του διαλόγου, τη στιγμή που αντίκρισε τον βουλευτή της Ν.Δ., Νότη Μηταράκη, τον οποίο δήλωσε ότι δεν γνώριζε.

Μαρτίνης: Χαίρω πολύ, πολλούς χαιρετισμούς στους γνωστούς σας.

Μηταράκης (Ν.Δ.): Σε ποιον μου δίνετε να μεταφέρω χαιρετισμούς;

Μαρτίνης: Αυτό είναι κοινωνικό.

Καββαδία (ΣΥΡΙΖΑ): Επειδή δεν ακούσαμε, σε ποιον να μεταφέρει χαιρετισμούς;

Μαρτίνης: Στους επιτελείς του κ. Χαραμή (σ.σ. μάνατζερ του νοσοκομείου) με τους οποίους συζητούσε συνεχώς.

Μηταράκης: Δεν έχω επαφή με κανέναν.

Σε ερώτηση του βουλευτή Γ. Μαυρωτά (Ποτάμι), ο Μαρτίνης είπε σχετικά με τις φορολογικές ενημερότητες που έδινε η κυβέρνηση Σαμαρά στο «Ντυνάν»: «Εάν πριν σε έχουν στραγγαλίσει με 50 και εκατομμύρια οφειλές, αναγκαστικά παρακαλάς τον φίλο σου τον Σαμαρά να σου βγάλει πράξη νομοθετικού περιεχομένου. Εάν εκείνη τη στιγμή δίναμε εμείς τα 50 εκατ. που μας χρωστούσε το Δημόσιο, όλοι οι προμηθευτές θα ήταν προσοχή». Ως προς τον Χαραμή, ο Μαρτίνης είπε ότι «τον επέβαλε το καθεστώς», για να ακολουθήσει ο παρακάτω διάλογος:

Νικολόπουλος (ανεξάρτητος βουλευτής): Ποιο καθεστώς;

Μαρτίνης: Τότε που εξορίστηκα εγώ.

Νικολόπουλος: Ονομα θέλετε να πείτε; Αλλιώς πείτε μου «δεν λέω».

Μαρτίνης: Τη σύμβαση με τον κ. Χαραμή δεν την υπέγραψα εγώ.

Νικολόπουλος: Ωραία, ποιος τον επέβαλε;

Μαρτίνης: Ο κ. Γεωργακόπουλος, όταν εγώ δεν άντεχα και είχα πάρει άδεια.

Νικολόπουλος: Κάποιος από αυτούς έχει μπλεξίματα με την Περσία;

Μαρτίνης: Ναι.

Για ένα σκανδαλοθηρικό σόου της κυβέρνησης με βασικό μάρτυρα έναν υπόδικο έκανε λόγο η Ε. Χριστοφιλοπούλου (ΠΑΣΟΚ), για να της απαντήσει η Α. Καββαδία (ΣΥΡΙΖΑ) πως «ζει σε ένα παράλληλο σύμπαν, καθώς αυτό που παρατηρήθηκε τις τελευταίες μέρες ήταν η εκκωφαντική σιωπή των περισσότερων ΜΜΕ». Η χθεσινή ημέρα χαρακτηρίστηκε από τις άσκοπες αψιμαχίες ενώπιον των καμερών μεταξύ του βουλευτή της Ν.Δ. Γιώργου Γεωργαντά και του Νίκου Νικολόπουλου, ενώ η επιτροπή θα επισημάνει στο ΕΣΡ να διερευνήσει τον τρόπο με τον οποίο το θέμα αποσιωπάται σε πολλά μέσα ενημέρωσης.

2 Σχόλια to “ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΝΤΥΝΑΝ “Μόνον Καραμανλής και Τσίπρας δεν μου ζήτησαν ρουσφέτι”-ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ; [ΒΙΝΤΕΟ]”

 1. ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΣΚΙΑΔΑΣ said

 2. Ο ΑΔ-ΟΝΕΙΔΟΣ said

  https://youtu.be/olSJ3MkDtRw
  Υπηρέτης των τραπεζιτών……αυτό είναι ο Αδωνις Γεωργιάδης

  Μαρτίνης : «Ο κ. Γεωργιάδης σε συνεννόηση με την Τράπεζα Πειραιώς έστειλε επιστολή στον Ερυθρό Σταυρό και στο Ερρίκος Ντυνάν λέγοντας ότι πρέπει να αποχωρήσουμε διότι το δάνειο το ανέλαβε η Πειραιώς. Τι δουλειά έχει ποιος έχει το δάνειο; Στην αρχή πίστεψα στην καλή διάθεση του κ. Γεωργιάδη, μέχρι που είδα ότι το πρώτο διορισμένο συμβούλιο από τον κ. Γεωργιάδη προχώρησε, ενώ δεν επιτρεπόταν, σε τριμερές μνημόνιο με το Υπουργείο Υγείας, την Τράπεζα Πειραιώς και το Ερρίκος Ντυνάν. Αποχωρήσαμε για να σωθεί το Ντυνάν και η πραγματικότητα έδειξε ότι τελικά φύγαμε για να το πάρει η Πειραιώς .
  Τον κ. Γεωργιάδη τον ξέρω από 18 ετών – Έγινε γραμματοκομιστής ενός τραπεζί..

  https://youtu.be/zKwCJgmMoz8

  Άγρια κόντρα Κασιδιάρη – Άδωνι: «Έχεις ποινικές ευθύνες …»

  Η εμπλοκή του Άδωνι στις εξεταζόμενες σκανδαλώδεις υποθέσεις της υγείας , περί του Ερρίκος Ντυνάν , της Novartis και του ΚΕΕΛΠΝΟ, αλλά και η αποκρουστική εικόνα του στα τηλεοπτικά παράθυρα, η οποία πλέον συνοδεύεται από οχετό ύβρεων που ξεστομίζει και απειλών κατά εισαγγελέων, βουλευτών και υπουργών , δείχνει την πολιτική κατάντια του μπουμπούκου …

  Ο Άδωνις λέγεται πως τρέμει κυριολεκτικά για τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις που θα έρθουν στο φως της δημοσιότητας , αλλά και τις εξελίξεις στα σκάνδαλα της Υγείας που θα είναι ραγδαίες, ενώ ήδη αυξάνονται οι φωνές στο εσωτερικό της Νέας Μιζοκρατίας που τον θεωρούν βαρίδι και πως κάνει ζημιά στην παράταξη.

  O Μπουμπούκος θα περάσει στην ιστορία σαν την πιο αιχμηρή και μακάβρια γκριμάτσα, ενός αποσαθρωμένου καθεστώτος και ενός πολιτικού συστήματος που διανύει το τελευταίο στάδιο της παρακμής, της σήψης και της ολοσχερούς του κατάρρευσης…

  Άδωνομπούμπουκο ζούμε στον Κορυδαλλό να σε δούμε !!!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

 
Αρέσει σε %d bloggers: