olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΡΕΥΝΟΥΝ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ! Παρέμβαση κόλαφος της Μαρίας Παπασπύρου.

Posted by olympiada στο Νοέμβριος 5, 2018

Για την έρευνα που διεξάγεται στο ΚΕΕΛΠΝΟ και τα σημαντικά έγγραφα που βρέθηκαν σε »κρύπτη» του οργανισμού μίλησε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Μάνου Νιφλή η Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης Μαρία Παπασπύρου.

«Πάντως στη εφημερίδα »Doumento» δεν το έδωσα εγώ. Οι επιθεωρητές στα πλαίσια του ελέγχου, με επιμονή, με μεθοδικότητα ανακάλυψαν την αποθήκη που υπήρχαν αυτά τα έγγραφα. Ήταν μία αποθήκη και μπροστά υπήρχε μία γυψοσανίδα. Προφανώς είναι χρήσιμα έγγραφα γιατί αν δεν ήταν χρήσιμα δεν θα κάθονταν να τα καταγράψουν και να μεταφέρονται σε κούτες. Για να μεταφέρονται, προφανώς είναι σημαντικά έγγραφα. Εγώ δεν λαμβάνω γνώση όλων των εγγράφων, αυτά τα γνωρίζουν οι Εισαγγελείς. Υπογράφω τις εντολές ελέγχου, τις εντολές για έρευνες και θα λάβω υπόψιν το πόρισμα όταν τελειώσει. Γίνεται προκαταρκτική, δεν είναι έκθεση ελέγχου που μπορώ και έχω λόγο. Εδώ επικεφαλής είναι οι Εισαγγελείς διαφθοράς και δεν έχω βγάλει τίποτα προς τα έξω», δήλωσε η κ. Παπασπύρου.

Παράλληλα, εκτίμησε ότι «για να καταγράφουν οι επιθεωρητές όλα τα έγγραφα και να έρχονται εδώ κούτες εγγράφων σημαίνει ότι είναι πολύ σοβαρά τα έγγραφα. Γίνεται πολύ σοβαρή έρευνα, τα έγγραφα αυτά δεν ανατρέπουν απλώς συμπληρώνουν. Είναι στα πλαίσια της προκαταρκτικής έρευνας που διεξάγεται. Είχα πει εξ αρχής ότι δεν υπήρχαν έγγραφα, αυτός είναι ο λόγος που έχουμε καθυστερήσει κιόλας. Δεν υπήρχαν έγγραφα και τα στόματα κλειστά, δεν βρίσκαμε τίποτα. Τα έγγραφα είναι οι αδιάψευστοι μάρτυρες, μόνο για πλαστότητα ένα έγγραφο »θα πέσει». 

«Αυτό που συμβαίνει είναι πρωτοφανές, δεν έχει ξαναγίνει. Άσε να γίνει ο έλεγχος, άσε να δούμε τι πόρισμα θα βγει. Από εκεί και πέρα μπορείς να φωνάξεις και να φέρεις τις αντιρρήσεις σου. Εξ΄αρχής όλες αυτές οι φωνές για ποιο λόγο; Για να απειλούν τους επιθεωρητές;», πρόσθεσε. 

Για τις καταγγελίες του κ. Γεωργιάδη σχετικά με την εντολή ελέγχου της Εισαγγελέως Τουλουπάκη, η κ. Παπασπύρου απάντησε: «μεικτό κλιμάκιο δουλεύει νυχθημερόν. Τα κλιμάκια είναι εδώ και δουλεύουν με εντολή της κ. Τουλουπάκη. Απευθύνονται απευθείας στους Εισαγγελείς διαφθοράς, και τις εντολές τις παίρνουν από τους επιθεωρητές διαφθοράς. Η πρώτη εντολή για το ΚΕΕΛΠΝΟ είναι από το 2016 και ψάχνουμε, δεν θα ψάξουμε και γι΄αυτά; Μας φέρνουν κάποια έγγραφα που δεν είναι τα πρωτότυπα, δεν θα γίνει έρευνα; «

«Είναι σε εξέλιξη η έρευνα, όλο το ΚΕΕΛΠΝΟ ερευνάται, τίποτα δεν θα μείνει αναπάντητο. δεν συντάσσω πορίσματα, εντολές δίνω για να γίνουν οι έρευνες. Ο έλεγχος είναι η αρμοδιότητά μου και μόνο. Στις προκαταρκτικές, οι επιθεωρητές έρχονται σε επαφή με τους Εισαγγελείς. Στην προκαταρκτική, τον άμεσο έλεγχο και την εποπτεία έχει ο Εισαγγελέας, όχι εγώ. Η έρευνα είναι των επιθεωρητών», πρόσθεσε τονίζοντας ότι »όταν καταγγέλλονται πάρα πολλά πράγματα, πρέπει να κοιτάξουμε αν οι Επιθεωρητές που είναι στο κλιμάκιο είναι αρμόδιοι να τα κάνουν αυτά. Δεν μπορεί ο κάθε ανακριτικός υπάλληλος να υπογράφει τα πάντα, πρέπει να είναι αρμόδιος. Για να κάνουμε μεικτό κλιμάκιο στο ΚΕΕΛΠΝΟ από το Νοέμβρη του 2016, τους έστειλαν τον Απρίλιο του 2017. Με επιμονή του εισαγγελέως έγινε το κλιμάκιο,αν δε ήταν ο Εισαγγελέας από πάνω δεν θα γινόταν μεικτό κλιμάκιο».

Αναφορικά με την Μάνδρα, η κ. Παπασπύρου υποστήριξε ότι «στη Μάνδρα, το ενδιάμεσο πόρισμα που έβλεπε τις ευθύνες βγήκε τον Δεκέμβρη. Ελέγξαμε τα αυθαίρετα, έγιναν ενστάσεις. Τώρα θα βγει και τρίτο πόρισμα γιατί κατά την έρευνα ανακαλύψαμε και άλλα θέματα».

6 Σχόλια to “ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΡΕΥΝΟΥΝ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ! Παρέμβαση κόλαφος της Μαρίας Παπασπύρου.”

 1. Αυτονόητα said

  Μου αρέσει!

 2. Ο Ηνίοχος said

  Όταν οι επιθεωρητές διερευνούσαν τους καταχραστές του Ελληνικού χρέους και της Ελστατ, ποιοί τους είχαν απειλήσει τότε κυρά Μαρία ;

  Μου αρέσει!

 3. ο πεολεκυς βαρυς said

  Αντε ρε ακόμα να τους βάλετε φυλακή … άντε ρε κόλαφοι. Τέσσαρα χρόνια ρε κόλαφοι τι κάνετε.

  Μου αρέσει!

  • ο πεολεκυς βαρυς said

   Αυτοί ρε κόλαφοι μόλις αναλάβουν δε θα περιμένουν την προεκλογική περίοδο ρε θα σας τυλίξουν σε μια σαβουρόκολα και θα φάτε πολλά χρόνια για να ξεβρομίσουμε. Και έχουν πολλά για τις κωλοτρυπίδες σας και χωρίς νόμο παρασκευόπουλου αμυγδαλές θα φτάσει η πούτσα.

   Μου αρέσει!

 4. ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ said

  Να μας πουν οι συριζέη αντισορική που
  διερρήγνυαν τα ιμάτια τους κατά του σόρος
  και βρεθηκαν με 50 μυρια για αρχή στην τσέπη.
  Τελικά δεν ήταν τριάκοντα τα αργύρια της προδοσίας
  της Μακεδονίας. Δεν ακούει κανένας εισαγγελέας !!!!!!
  ΟΥΤΕ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ !!!! ΟΥΤΕ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟΣ !!!

  Μου αρέσει!

 5. Ο ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΠΑΤΡΙΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ said

  ΚΕΕΛΠΝΟ : Το αίσχος του Ελληνικού δημόσιου …

  Η ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΣΙΩΠΗ ΓΙΑ ΚΕΕΛΠΝΟ ΘΥΜΙΖΕΙ ΟΜΕΡΤΑ (Νικολόπουλος Vs Πολύζου )

  Χαμός στην Εξεταστική με την άρνηση της Υπεύθυνης Οικονομικών του ΚΕΕΛΠΝΟ να μιλήσει (7/11/17)

  Η επεισοδιακή εξέταση της Ανδρ. Θεοφιλάτου (ΚΕΕΛΠΝΟ) στην Εξεταστική για την Υγεία (14/11/17)
  (σύζυγος του Σταμάτη Πουλή, πρώην στέλεχος επικοινωνίας της ΝΔ, αδελφή της Κωνσταντίνας Θεοφυλάτου η οποία απασχολήθηκε στο υπουργικό γραφείο του Άδωνη Γεωργιάδη. )

  Εξέταση κας Κρεμαστινού για τα σκάνδαλα στον χώρο της υγείας
  (Νικολόπουλος)

  Ο Θ. Παπαδημητρίου (ΚΕΕΛΠΝΟ) στην Εξεταστική της Βουλής για τα σκάνδαλα στην Υγεία (28/11/17)

  Ο Θ. Παπαδημητρίου (ΚΕΕΛΠΝΟ) στην Εξεταστική της Βουλής για τα σκάνδαλα στην Υγεία (30/11/17)

  Ο Στ. Πουλής (ΚΕΕΛΠΝΟ) στην Εξεταστική της Βουλής για τα σκάνδαλα στην Υγεία (18/1/18)
  (O πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων, υπεύθυνος της δομής του Κέντρου για τους οροθετικούς στην οποία φρόντιζε να εγκρίνει υπερκοστολογημένες εργολαβίες σίτισης και συντήρησης στον μπατζανάκη του -ιδιοκτήτη ταβερνείου.)

  (…Ρωτάνε τη Διευθύντρια Οικονομικού, λέει ρωτήστε τη Διευθύντρια Διοικητικού. Ρωτάνε τη Διευθύντρια Διοικητικού, λέει ρωτήστε τη πρόεδρο του ΔΣ. Ρωτάνε τη πρόεδρο του ΔΣ, λέει ρωτήστε το Γεν.Διευθυντή. Ρωτάνε το Γεν.Διευθυντή, λέει εγώ δεν είμαι Γενικός Διευθυντής …)

  Οσο για τους ήδη ελεγχόμενους από τις Αρχές πρώην διοικητές και τα στελέχη των διοικήσεων του φορέα που προσέρχονται ως μάρτυρες στην εξεταστική, μάλλον έχουν προσβληθεί από συλλογική αμνησία ή έχουν κάνει κάποιο παράξενο «όρκο σιωπής»!!!

  Νικολόπουλος

  Ομολογία σοκ: Για όσα έγιναν στο ΚΕΕΛΠΝΟ είχαν γνώση και μερτικό οι πολιτικοί…

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: