olympia.gr – 2008-2019 – 11 χρόνια- 400εκ VIEWS

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

Η έντιμη Καλογεροπούλου ξεφτίλισε τα Ακροδεξιά τρολ που τραμπουκίζουν στο Twitter όποιον δημοσιογράφο τιμά το λειτούργημα

Posted by netakias.com on Οκτώβριος 31, 2018

twitterΗ έντιμη Καλογεροπούλου ξεφτίλισε τα Ακροδεξιά τρολ που τραμπουκίζουν στο Twitter όποιον δημοσιογράφο τιμά το λειτούργημα και απλά ρωτάει ως οφείλει και δύσκολες ερωτήσεις στους πολιτικούς.

Εχουμε φτάσει στην Ελλαδα, το αυτονόητο να είναι εξαίρεση και να ειναι κανόνας τα παπαγαλάκια του Κυριακου Μητσοτακη σε ολα τα ΜΜΕ

 

Στο στόχαστρο των ακροδεξιών τρολ βρέθηκε η Ελένη Καλογεροπούλου λίγες ημέρες μετά την έναρξη της συνεργασίας της με τον Real fm, στην εκπομπή των Καμπουράκη-Λυριτζή (αντικαθιστά τον δεύτερο προσωρινά, όπως έχει δηλωθεί).

Στην εκπομπή της Παρασκευής είχε προσκληθεί ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ο οποίος αργότερα έκανε σχόλιο στο twitter για τη δημοσιογράφο. Εκείνη απάντησε στην τρίτη ώρα της τρίωρης εκπομπής της Δευτέρας –κάποιες φορές με χιούμορ, κάποιες ανεβάζοντας τόνο, αλλά σε κάθε περίπτωση ολοφάνερα πολύ ενοχλημένη.

Ο Δημήτρης Καμπουράκης δεν φάνηκε να παίρνει θέση, είπε ότι «εγώ δεν μπορώ να συνεννοηθώ με μερικούς, εσύ δεν μπορείς με άλλους» και ότι «όταν θα ξανάρθει ο κ. Γεωργιάδης θα τα ξαναπείτε». Οπότε, η Ελένη Καλογεροπούλου απάντησε με χιούμορ, που υπέκρυπτε όμως σοβαρότητα, όταν υπονόησε ότι σε αυτή την περίπτωση θα φύγει από τον ραδιοσταθμό: «Θέλεις να με διώξεις γρηγορότερα».

Ιδιαίτερα δηκτική ήταν η δημοσιογράφος όταν αναφέρθηκε στους ιντερνετικούς ακόλουθους του Άδωνη Γεωργιάδη, που σχολιάζουν κάτω από τις αναρτήσεις του, «είτε αφιλοκερδώς είτε, εν πάση περιπτώσει, τους πληρώνει ο κ. Γεωργιάδης», κατά την άποψη της.

Για να μην δημιουργηθούν παρανοήσεις, μεταφέρουμε επί λέξει ό,τι ειπώθηκε:

Καλογεροπουλου (απευθυνόμενη στον Καμπουράκη):

Θέλω να σου πω κάτι. Την περασμένη Παρασκευή φιλοξενήσαμε τον κύριο Άδωνη Γεωργιάδη. Είχαμε μια συζήτηση που μου είπε, εν πάση περιπτώσει, ότι εγώ έλεγα ότι θα μπει στη φυλακή και τα λοιπά. Αφού επέμεινα αρκετά, είπε ότι δεν το έχεις πει. Και ξεκινάει μια ιστορία στο twitter, όπου ο κ. Γεωργιάδης γράφει ότι η Ελένη Καλογεροπούλου που με κατηγορούσε για τη Novartis με υπονοούμενα κ.λπ., και σήμερα από τον Real στην εκπομπή του Δημήτρη Καμπουράκηλέει ότι δεν έχει πει ποτέ. Τα μαζεύουν, διότι ξέρουν ότι έγιναν ρεζίλι των σκυλιών. Και ξεκινάει μια ιστορία, Δημήτρη μου, φυσικά με όλους αυτούς οι οποίοι ακολουθούν είτε αφιλοκερδώς είτε, εν πάση περιπτώσει, τους πληρώνει ο κ. Γεωργιάδης, και πέρασα ένα Σαββατοκύριακο όπου γινόταν ένα πάρτι ξαφνικά στο twitter. Εγώ δεν ασχολούμαι με το twitter και δεν απαντάω στο twitter, γιατί έχω να πάω στη λαϊκή να φτιάξω να τα μπιφτέκια του παιδιού μου, είναι σκληρό άθλημα το twitter, δεν είναι το facebook που ανεβάζεις τη φωτογραφία, γράφεις και… κατάλαβες…. Είναι η δεύτερη φορά που το κάνει ο κ. Γεωργιάδης αυτό. Όπου από κάτω βρίζουνε, κάνουνε, ράνουνε. Εγώ θέλω να πω, για να είμαι εξηγημένη, αυτό που είπα και στον ίδιο τον κ. Γεωργιάδη: το όνομά του βρίσκεται μέσα στη δικογραφία για τη Novartis. Ούτε Δικαιοσύνη είμαι εγώ ούτε τίποτα. Ούτε εκπροσωπώ τη Βουλή. Και Δικαιοσύνη υπάρχει και εισαγγελείς υπάρχουν και ανακριτές υπάρχουν και Εξεταστικές στη Βουλή υπάρχουν και ό,τι θέλουν υπάρχουν. Εγώ δημοσιογραφικά λέω αυτό που ξέρω, που ξέρεις εσύ και που ξέρουν όλοι οι δημοσιογράφοι. Ότι το όνομα του κ. Γεωργιάδη βρίσκεται μέσα στη δικογραφία. Από εκεί και ύστερα τα υπόλοιπα εγώ ακούω εκ του περισσού. Παρακαλώ όμως τον κ. Γεωργιάδη να σταματήσει το συστηματάκι γιατί πραγματικά είναι τοξικό και τη ζωούλα μας μάς την κάνει άσχημη, δύσκολη.

Η απάντηση τους Ελένης Καλογεροπούλου ολοκληρώθηκε με την εξής στιχομυθία, άλλοτε σοβαρή, άλλοτε χιουμοριστική.

Καμπουράκης: Ναι, εντάξει, οκέι, είπες αυτά που έπρεπε να πεις, που ήθελες να πεις…

Καλογεροπούλου: Να σου πω κάτι;

Καμπουράκης: Ναι, φυσικά…

Καλογεροπούλου: Κάνουμε μια συζήτηση. Όταν κάνουμε μια συζήτηση δεν σημαίνει ότι μετά θα βγει ο άλλος και θα σε καταχεριάζει. Ό,τι έχει να πει ας το πει στον αέρα.

Καμπουράκης: Λοιπόν, ωραία, πάμε παρακάτω, δεν είναι ο κ. Γεωργιάδης εδώ, όταν θα ξανάρθει θα ξαναπείτε.

Καλογεροπούλου (σαφώς χιουμοριστικά): Με μισείς… Θέλεις να με διώξεις μια ώρα γρηγορότερα.

Καμπουράκης: Εντάξει, γιατί, άσε τώρα. Άμα αρχίσουμε έτσι… Εγώ δεν μπορώ να συνεννοηθώ με μερικούς, εσύ δεν μπορείς με άλλους μερικούς, άλλοι δεν μπορούν να συνεννοηθούν μαζί σου, άλλοι μαζί μου,

Καλογεροπούλου (με εύθυμη διάθεση): Είσαι παλιάνθρωπος, σε καταγγέλλω.

Παλιά κόντρα
Η κόντρα Γεωργιάδη-Καλογεροπούλου είναι παλιά. Πριν από 2,5 χρόνια, στην τηλεοπτική εκπομπή Στον Ενικό (Star τότε) του Νίκου Χατζηνικολάου, υπήρξε έντονη μεταξύ τους αντιπαράθεση στον αέρα.

Πηγή: harddog-sport.blogspot.com (το είδαμε στο zoornalistas.com)

3 Σχόλια to “Η έντιμη Καλογεροπούλου ξεφτίλισε τα Ακροδεξιά τρολ που τραμπουκίζουν στο Twitter όποιον δημοσιογράφο τιμά το λειτούργημα”

 1. Aκέλας said

  Νετάκια ποσώς με και πρέπει να μας ενδιαφέρει τι λέει η κα Καλογεροπούλου,την στίγμη που τα ακροαριστερά φασισταριά,δρουν ανενόχλητα και με την άδεια του εισαγγελέως(σχημα λόγου)!

 2. ΣΚΟΠΙΑΝΕΛ said

  σσσ

  «Στον μπαξέ της δημοσιογραφίας υπάρχουν (κι όχι πάντοτε ευδιάκριτα) τα… εύοσμα άνθη: Προκλητικά νεόπλουτοι αυλητρίδες πάσης εξουσίας, «βαποράκια» της κατευθυνόμενης πληροφόρησης, «παπαγαλάκια» των κερδοσκόπων, τρωκτικά των μυστικών κονδυλίων, αργόμισθοι πολυθεσίτες, χυδαίοι εκβιαστές, ψυχογιοί των αφεντικών, θεραπαινίδες της πλουτοκρατίας, πράκτορες και χαφιέδες…»).

  Γ Βοτσης

 3. Αθανάσιος said

  Γιατί ρε Καμπουράκη θέλεις να διώξεις την Καλογεροπούλου; Πάντως για μένα οι καλύτεροι δημοσιογράφοι είναι: Καλογεροπούλου, Καψώχας, Ακριβοπούλου, Πετρόπουλος, Παπαδημητρίου ο Βαγγέλης, Αρβανίτης και ακολουθούν άλλοι και άλλοι, όλοι καλοί.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

 
Αρέσει σε %d bloggers: