Ή με τον Καμμένο ή με τον μιζαδόρο εκβιαστή οπλέμπορα και την αδελφή του που λήστεψε το ΙΚΑ και επιχείρησαν να την φυγαδεύσουν.

Όλη η κακοδαιμονία της χώρας σε μία φράση. Η οποία γίνεται εξαιρετικά επίκαιρη λόγω των λυσσαλέων επιθέσεων που δέχεται ο Πάνος Καμμένος από περίεργα και φαινομενικά ασύνδετα κέντρα. Και όμως, τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτή τη χώρα. Κυρίως, δεν είναι τυχαία η έλλειψη απονομής δικαιοσύνης σε αυτούς που την λήστεψαν. Σε αυτούς που στέρησαν από τους έλληνες την αξιοπρέπεια και τις συντάξεις. Την ίδια τους την περιουσία και το μέλλον τους που εμπιστεύτηκαν σε ένα κράτος, που αντί να αυτοπροστατεύεται, προστατεύει τους βιαστές του.

Ο Πάνος Καμμένος λοιπόν από την αρχή της πολιτικής του σταδιοδρομίας συγκρούστηκε με πολλές συμμορίες απατεώνων οι οποίες είχαν όλες μεταξύ τους ένα κοινό στοιχείο. Την ληστεία του δημόσιου πλούτου. Και ένα κοινό όπλο. Διεφθαρμένους πολιτικούς και μέσα μαζικής ενημέρωσης τα οποία στην ουσία ήταν συνεργοί στο έγκλημα γιατί πληρωνόντουσαν για να συγκαλύπτουν τους ενόχους και να χτυπούν όσους αντιστεκόντουσαν.

Στην επικαιρότητα λοιπόν, μαθαίνουμε ότι η συμμορία η οποία λήστεψε το Ι.Κ.Α., προκαλώντας ζημιές πολλών εκατομμυρίων, που επιτέλους ο έλληνας πρέπει να καταλάβει ότι αποτελούν την ασφάλιση και τις συντάξεις του, είχε ως εγκέφαλο την αδερφή μιζαδόρου εμπόρου όπλων ο οποίος επιχείρησε να εκβιάσει τον Πάνο Καμμένο. Και όμως, είναι ακόμα ελεύθερος!

Και η αδελφή του με μία απίστευτη μεθόδευση, βρέθηκε εκτός φυλακής! Εκτός φυλακής! Και είναι τώρα στα χέρια του Αρείου Πάγου το εάν θα ξαναοδηγηθεί στις φυλακές.

Και όμως αυτές οι περιπτώσεις που σε οποιαδήποτε πολιτισμένη χώρα του κόσμου θα ήταν πρώτη είδηση στο σύνολο των μέσων μαζικής ενημέρωσης, στην Ελλάδα δεν τις ξέρει κανείς! ΟΥΔΕΙΣ!

Και έτσι ο έλληνας μετατρέπεται σε χαχόλο, ο οποίος θα ξαναψηφίσει ευχαρίστως τους βιαστές του, και μετά θα σκούζει γιατί ξανά κόβονται οι μισθοί και οι συντάξεις. «Μα δεν ήξερα…»

Όταν βλέπετε ομοβροντία φαινομενικά ετερόκλιτη κατά πολιτικών όπως ο Πάνος Καμμένος, μην πιστεύετε ότι είναι σύμπτωση. Είναι πολλά τα λεφτά. Όπως πάντα ήταν πολλά τα αργύρια.

3 σκέψεις σχετικά με το “Ή με τον Καμμένο ή με τον μιζαδόρο εκβιαστή οπλέμπορα και την αδελφή του που λήστεψε το ΙΚΑ και επιχείρησαν να την φυγαδεύσουν.”

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s