olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας.

Έληξε το τελεσίγραφο του Αδωνη Γεωργιαδη προς την Novartis-Ανησυχία στην Πολυεθνική για την επόμενη κίνηση του

Posted by netakias.com on October 12, 2018

0AE14B37-DB4E-4E44-89C8-4DFDEE12490D

Πριν από μερικές ώρες έληξε το τελεσίγραφο του αντιπροεδρου του Μητσοτακη προς την Novartis να του απαντήσει για την εν εξέλιξει έρευνα του FBI στο πρόσωπο του κι πως αποκάλυψε «σε περίπτωση που δεν το κάνει, θα καταθέσω μήνυση προκειμένου να αποκατασταθεί η τιμή και η υπόληψή μου».

3 Responses to “Έληξε το τελεσίγραφο του Αδωνη Γεωργιαδη προς την Novartis-Ανησυχία στην Πολυεθνική για την επόμενη κίνηση του”

 1. Αυτονόητα said

  Στέλεχος της ΝΔ ο καθηγητής «Φακελάκης»

  Από τα σπλάχνα της Νέας Δημοκρατίας προέρχεται ο καθηγητής στα ΤΕΙ Σερρών που φέρεται να χρηματιζόταν για να περάσει στα μαθήματά τους φοιτητές του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, στο οποίο δίδασκε.

  Ο Κλεάνθης Κωνσταντινούδης, ως φοιτητής στην πάλαι ποτέ Βιομηχανική Σχολή, που μετεξελίχθηκε τα 1990 σε Πανεπιστήμιο Μακεδονίας (ΠΑΜΑΚ), δεν ήταν ένα απλό μέλος της ΔΑΠ ΝΔΦΚ, αλλά στέλεχος, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της «Αυγής».

  Η εφημερίδα αναφέρει ότι ήταν και υποψήφιος για την ΕΦΕΕ, όπως φαίνεται σε ένα ψηφοδέλτιο που ανάρτησε πριν από πολλά χρόνια στο Facebοok ο νυν βουλευτής της ΝΔ Θόδωρος Καράογλου σε κάποιες «νοσταλγικές» δημοσιεύσεις για τα φοιτητικά του χρόνια.

  Μάλιστα φέρεται να ήταν κοντά στον πυρήνα της παρέας στελεχών της ΝΔ Θεσσαλανίκης, που έγιναν γνωστοί ως «ομάδα της Βιομηχανικής» και αργότερα αναδείχθηκαν σε στελέχη πρώτης γραμμής, βουλευτές ή παράγοντες της πόλης.

  Από τα «γαλάζια» κάστρα

  Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο φερόμενος ως επίορκος καθηγητής είναι μέλος της ΝΟΔΕ Σερρών σήμερα, ενώ παλαιοί φοιτητές του υποστηρίζουν ότι «ήταν από τους αγαπημένους καθηγητές της ΔΑΠ ΝΔΦΚ» στη σχολή τούς.

  Βέβαια η ΔΑΠ ΝΔΦΚ του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας, ως αντίδραση στα όσα αποκαλύφθηκαν για τα παλιό της στέλεχος, απέφυγε να τον αποκηρύξει ανοιχτά και έσπευσε να υπερθεματίσει για την ανάγκη αξιολόγησης των καθηγητών στα πανεπιστήμια.

  Επίσης δεν είναι τυχαίο ότι η πανεπιστημιακή του καριέρα αναπτύχθηκε σε ΑΕΙ και ΤΕΙ που θεωρούνται «κάστρα» και συγχρόνως «φυτώρια» στελεχών της ΝΔ. Ακόμη, στον χώρο της Δεξιάς φέρονται να ανήκουν και οι δύο φερόμενοι ως συνεργοί του, που διατηρούσαν το «φροντιστήριο» στο οποίο οι φοιτητές έδιναν τα «φακελάκια» των 250 ευρώ για κάθε μάθημα του καθηγητή.

  … στις «γαλάζιες» διοικήσεις

  Φαίνεται ότι έχαιρε μάλιστα της εμπιστοσύνης στελεχών της ΝΔ που βρίσκονται σε δεξιές διοικήσεις φορέων.

  Για παράδειγμα διετέλεσε ταμίας της Ένωσης Εργοληπτών – Κατασκευαστών Δημοσίων – Ιδιωτικών Έργων – Εργολάβων Οικοδομών – Διαχειριστών – Εκμεταλλευτών Ακινήτων Ελλάδος, ωστόσο οι παλαιοί του φίλοι και συνεργάτες τώρα δηλώνουν ότι δεν γνώριζαν για τη δράση και πως ουσιαστικά είχε ρόλο λογιστή.

  Τέλος η «Αυγή» σημειώνει ότι ο ίδιος διατηρεί εδώ και δεκαετίες φοροτεχνικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη και θεωρείται «καλά δικτυωμένος» στου χώρο αυτόν, εξαιτίας και του πολιτικού του υποστρώματος.

  Like

  • Ο ΠΡΩΗΝ ΜΑΖΟΧΑΣ ΤΟΥ ΜΙΖΟΤΑΚΙΣΜΟΥ said

   Μην ξεγελιέστε, η ανθρωπογεωγραφία της ηγετικής ομάδας της Νέας -γόνο-Δούλας , είναι άνθρωποι μηδενικής ηθικής, ξένοι προς την παράταξη, διερευνώμενοι για κακουργήματα, υπόλογοι για παιδεραστία , υπόδικοι για ξέπλυμα μαύρου χρήματος , για κακουργηματικές απάτες, καταχραστές του δημοσίου, όλοι δημοσυντήρητοι και κρατικοδίαιτοι μιζονταβατζίδες …

   Εθνοπροδότες και Ελλαδέμπορες επιχειρούν με αυτά τα πολιτικά μπασταρδέματα να αφαιμάξουν και πάλι την χώρα .

   Το φαύλο Μιζοτακικό πολιτικό σύστημα από κοινού με την κακομαθημένη οικονομική ελίτ της χώρας, όχι μόνο οδήγησαν τη χώρα σε οικονομική, ηθική και πολιτική χρεοκοπία, αλλά προσπάθησαν και προσπαθούν να διασωθούν μαζί με τα προνόμιά τους σε βάρος του ελληνικού λαού αδιαφορώντας για την εξαθλίωσή του.

   Το κοπριταριό των πολιτικών γυρολόγων που κατέλαβε το κόμμα της Νου-γόνο-Δούλας. από το 2016, μας προκαλούν φόβο, αηδία και αποστροφή.

   Like

 2. Αυτονόητα said

  https://www.google.gr/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://m.facebook.com/osiospasxwn/%3Flocale2%3Del_GR&ved=2ahUKEwiHhpDYnYDeAhUwM-wKHfbbCzYQFjAAegQIARAB&usg=AOvVaw0WC12xL0JqXJ5g_V_-4CVO

  Like

Σχολιάστε Ελεύθερα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: