olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας.

Ο Νίκος Ξυδάκης ανταγωνίζεται πλέον επάξια τον Γιώργο Κουμουτσάκο.

Posted by olympiada on October 11, 2018

Το ότι ο Νίκος Ξυδάκης δεν χωνεύει τον Πάνο Καμμένο είναι γνωστό. Δικαίωμα του. Ούτε είναι υποχρεωμένος να τον χωνεύει. Το να κάνει όμως τέτοια κριτική κατά του Πάνου Καμμένου, θα μπορούσε να είναι νούμερο επιθεώρησης. Η tweet του Γιώργου Κουμουτσάκου.

Προσέξτε τώρα: Σύμφωνα με τον Νίκο Ξυδάκη ο Πάνος Καμμένος κάνει ζημιά στην προσπάθεια για τη διπλωματική αναβάθμιση της χώρας!

Ποιές λοιπόν είναι οι δύο μεγάλες διπλωματικές επιτυχίες που έχει επιτύχει η χώρα κατά την διακυβέρνηση ΣυΡιζΑ – ΑΝΕΛ;

1. Η στρατηγική συμμαχία με την Αίγυπτο του προέδρου Σίσι. Διπλωματική επιτυχία που αποτελεί τη μεγαλύτερη σύναψη συμμαχίας μετά την ένταξη της χώρας στο ΝΑΤΟ.

2. Η ολοκληρωτική αναβάθμιση των σχέσεων της χώρας μας με τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, του Προέδρου Τραμπ.

Έλα όμως που ο πρώτος δυτικός αξιωματούχος που επισκέφθηκε τον πρόεδρο Σίσι ήταν ο Πάνος Καμμένος, σπάζοντας ουσιαστικά την απομόνωση του, γεγονός που δεν ξέχασε ποτέ ο αιγύπτιος πρόεδρος και απετέλεσε την βάση της δόμησής αυτής της στρατηγική συμμαχίας! Να υπενθυμίσουμε ότι την ίδια στιγμή Σαμαράς, Βενιζέλος αλλά και ΣυΡιζΑ είχαν το θράσος να μιλούν για δικτάτορα και γύψο.

Αλλά να μην ξεχνάμε ότι ο Πάνος Καμμένος ήταν ο πρώτος δυτικός αξιωματούχος που τάχθηκε ανοιχτά στο πλευρό του υποψηφίου τότε για την προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών, Τραμπ.

Δηλαδή οι μεγαλύτερες διπλωματικές επιτυχίες της χώρας τα τελευταία χρόνια έχουν την υπογραφή του Πάνου Καμμένου, ο οποίος είδε μπροστά πριν από όλους, και υπηρέτησε τα συμφέροντα της Ελλάδας με τη στάση του.

Για να μην θυμηθούμε τι έλεγε ο Μητσοτάκης, ο ΣυΡιζΑ και ο Κουμουτσάκος για τον πρόεδρο Τραμπ.

Συμπερασματικά λοιπόν, πολλά μπορείτε να καταλογίζεται κύριε Ξυδάκη στον Πάνο Καμμένο. Ότι δε λέει να αδυνατίσει, ότι ακούει βαριά λαϊκά, ότι είναι αεκτζής. Το συγκεκριμένο όμως που του καταλογίζετε, είναι τρολιά πρώτου μεγέθους. Θα δυσκολευόταν να το κάνει ακόμα και ο γίγαντας Γιώργος Κουμουτσάκος.

3 Responses to “Ο Νίκος Ξυδάκης ανταγωνίζεται πλέον επάξια τον Γιώργο Κουμουτσάκο.”

 1. ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ said

  Στρατούλης, Λεουτσάκος, Μαυρόπουλος στη ΓΑΔΑ ως μάρτυρες υπεράσπισης του Α. Μαυρομμάτη.

  Οι κατηγορίες κατά του Α. Μαυρομμάτη είναι παντελώς αβάσιμες, αστήριχτες και στημένες. Η δίωξη είναι πολιτική.

  Οι Λεουτσάκος Στάθης, Μαυρόπουλος Τάσος και Στρατούλης Δημήτρης, στελέχη της ΛΑΕ, που κλήθηκαν σήμερα στο «Τμήμα προστασίας του κράτους και του δημοκρατικού πολιτεύματος» της Διεύθυνσης Ασφαλείας να καταθέσουν ως μάρτυρες υπεράσπισης του Αντώνη Μαυρομμάτηπου μαζί με τον Παν. Λαφαζάνη και άλλους αγωνιστές κατηγορείται για τη συμμετοχή του στο κίνημα κατά των πλειστηριασμών, έκαναν την εξής κοινή δήλωση.
  Κοινή Δήλωση
  «Οι κατηγορίες κατά του Αντώνη Μαυρομμάτη είναι παντελώς αβάσιμες, αστήριχτες, προσχηματικές και μεθοδευμένες. Ως αυτόπτες μάρτυρες θεωρούμε, ότι δεν έχει τελέσει κανένα αδίκημα, αλλά άσκησε το κατοχυρωμένο από το Σύνταγμα της χώρας μας δημοκρατικό δικαίωμά του να συμμετέχει σε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας ενάντια στους πλειστηριασμούς λαϊκής κατοικίας και περιουσίας.
  Οι συγκεκριμένες μάλιστα κινητοποιήσεις, στις οποίες αναφέρεται η δικογραφία, αντιμετωπίστηκαν με απρόκλητη αστυνομική καταστολή και χημικά, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό και τη διαμετακομιδή σε νοσοκομεία πολλών διαδηλωτών.
  Ο Αντώνης Μαυρομμάτης καλείται ουσιαστικά να απολογηθεί για την πολιτική και κοινωνική του δράση. Επομένως η δίωξή του είναι πολιτική και γίνεται από Υπηρεσία της Κρατικής Ασφαλείας, με εντολή της κυβέρνησης, όπως έγινε και με τον Γραμματέα της ΛΑΕ Παναγιώτη Λαφαζάνη και άλλους αγωνιστές, για εκφοβισμό του ίδιου και του κινήματος κατά των πλειστηριασμών και για να ανακοπεί η ανοδική πορεία της ΛΑΕ, που συμμετέχει ενεργά σε αυτό το κίνημα, και της οποίας είναι μέλος.
  Στον Αντώνη Μαυρομμάτη, αντί να ασκούνται διώξεις πολιτικής σκοπιμότητας, θα έπρεπε να του απονεμηθεί δημόσιος έπαινος, γιατί χωρίς καμία προσωπική ιδιοτέλεια και ιδιαίτερο προσωπικό συμφέρον συμμετέχει στο κίνημα κατά των πλειστηριασμών και αγωνίζεται για να σώσει από την αρπακτική βουλιμία των τραπεζών, του κράτους και κερδοσκοπικών funds πρώτες κατοικίες και μικρές περιουσίες υπερχρεωμένων, λόγω φτωχοποίησης τους από τα μνημόνια της λιτότητας, λαϊκών νοικοκυριών.
  Υπογραμμίζουμε για άλλη μία φορά ότι δεν αναγνωρίζουμε τη λειτουργία και το ρόλο του εμφυλιακού τύπου «τμήματος προστασίας του κράτους και του δημοκρατικού πολιτεύματος» της Κρατικής Ασφαλείας και ζητάμε την άμεση κατάργηση του.
  Η εμπλοκή αυτού του τμήματος της κρατικής Ασφάλειας στη συγκεκριμένη υπόθεση, καθώς και οι αντισυνταγματικές πρακτικές του (παρακολουθήσεις, βιντεοσκοπήσεις διαδηλώσεων κλπ), είναι μια επικίνδυνη στροφή για τη δημοκρατία, βάζοντας ευθέως σε αμφισβήτηση, κατακτημένα με αγώνες δικαιώματα και ελευθερίες.
  Δεν φοβόμαστε δεν τρομοκρατούμαστε. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας. Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη, κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα και νερό.
  Αθήνα 11/10/2018
  Λεουτσάκος Στάθης, συντονιστής Π.Γ ΛΑ.Ε, πρώην βουλευτής,
  Μαυρόπουλος Τάσος, μέλος Π.Σ ΛΑ.Ε, πρώην ΓΓ Υπ. Προστασίας του Πολίτη,
  Στρατούλης Δημήτρης, μέλος Π.Γ ΛΑ.Ε, πρώην Υπουργός»

  Like

 2. ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ said

  Τμήμα προστασίας του κράτους και του δημοκρατικού πολιτεύματος

  τα κορακια που πλακωσανε απ εξω νομοθετουν ?

  Like

 3. ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ said

  ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
  ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ.
  ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΤΕ ΒΡΕ.

  Like

Σχολιάστε Ελεύθερα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: