olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας.

ΚΟΜΜΑ-ΜΠΑΧΑΛΟ! Αντάρτικο γαλάζιων στελεχών κόντρα στους “εκλεκτούς” υποψηφίους του Κυριάκου

Posted by infiltr8or on October 10, 2018

Μετά τις παλινωδίες Μητσοτάκη στο θέμα Μαλέλη/Καλογήρου, νέο αγκάθι το αντάρτικο γαλάζιων στελεχών στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Λίγες μόνο ώρες μετά τη χτεσινή ανακοίνωση… του Κυριάκου Μητσοτάκη από την Άρτα ότι η ΝΔ θα στηρίξει όλους τους εν ενεργεία περιφερειάρχες που εκλέχτηκαν με τη στήριξή της, ανάμεσα στους οποίους συμπεριλαμβάνεται και ο εκλεκτός του Χρήστος Μέτιος, μια νέα υποψηφιότητα ξεπετάχτηκε στα ακριτικά της χώρας, μετατρέποντας σε σοβαρό αγκάθι για τη ΝΔ στο βορρά τη μάχη για το νέο περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Ο λόγος για το μέχρι σήμερα αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη, που ανακοίνωσε την απόφασή του να είναι υποψήφιος περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κόντρα στον κ. Μέτιο!

«Στόχος μας είναι η επανεκκίνηση από το τέλμα που επήλθε στη διοίκηση της περιφέρειας μετά το θάνατο του αείμνηστου Γιώργου Παυλίδη», σημείωσε σε δήλωσή του, που ταράζει τα γαλάζια νερά στην ευρύτερη περιοχή.

Να θυμίσουμε ότι ο αείμνηστος Γιώργος Παυλίδης, που είχε εκλεγεί το 2014 με τη στήριξη της ΝΔ, απεβίωσε τον Οκτώβριο του 2016. Στη συνέχεια και ύστερα από εσωτερική διαδικασία είχε εκλεγεί νέος περιφερειάρχης ο Χρήστος Μέτιος, που θεωρείται μητσοτακικός και θα είναι ο επίσημος υποψήφιος της ΝΔ στις εκλογές του ερχόμενου Μαΐου.

Τα προβλήματα όμως για τη ΝΔ δεν σταματούν εδώ, καθώς τάσεις απόσχισης έχουν εκδηλώσει στο πρόσφατο παρελθόν άλλοι δύο αντιπεριφερειάρχες του κ. Μέτιου: ο Καβάλας Θόδωρος Μαρκόπουλος και ο Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς.

Ανακοίνωσε Περιφερειάρχη τη μέρα που άνοιγε ο δρόμος για ποινική εξέταση υπόθεσής του!

Όπως διαβάζουμε στον τοπικό Τύπο της περιοχής σχετικά με τον Χρήστο Μέτιο (τον εκλεκτό-άριστο της ΝΔ) ο οποίος πριν αναλάβει αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης, διατηρούσε τρία βενζινάδικα στο νομό τα οποία και έκλεισαν την επομένη της εκλογής του:

«Εκδικάσθηκε σήμερα η υπόθεση της αγωγής που κατέθεσαν οι φερόμενοι ως εργαζόμενοι σε εταιρεία πετρελαιοειδών του Χρήστου Μέτιου οι οποίοι ισχυρίσθηκαν ότι πλαστογράφησε τις υπογραφές τους για να τους παρουσιάσει ως απασχολούμενους στην επιχείρηση του προκειμένου να εγκριθεί το πρόγραμμα στο οποίο εντάχθηκε»!, αναφέρει ο τοπικός Τύπος και συμπληρώνει:

«Το σημαντικό από τη χθεσινή εκδίκαση της υπόθεσης είναι ότι και ο μάρτυρας υπεράσπισης του κ. Μέτιου παραδέχθηκε ότι οι υπογραφές στα έγραφα που έδειχναν απασχολημένους του μηνυτές δεν ήτανε δικές τους αλλά πλαστογραφήθηκαν. Φυσικά αυτή η ομολογία που κατεγράφη στα πρακτικά ανοίγει τον δρόμο για την ποινική εξέταση της υπόθεσης».

Θυμίζουμε τι είχε γράψει το ΟΛΥΜΠΙΑ σχετικά

Μετά από όλα αυτά, αναμένουμε με ενδιαφέρον τα επόμενα επεισόδια.

Πηγές: makthes.gr, documentonews.gr

 

infiltr8or

2 Responses to “ΚΟΜΜΑ-ΜΠΑΧΑΛΟ! Αντάρτικο γαλάζιων στελεχών κόντρα στους “εκλεκτούς” υποψηφίους του Κυριάκου”

  1. infiltr8or said

    Reblogged στις olympia.gr.

    Like

  2. […] το Ολυμπία για το αντάρτικο που ετοιμάζουν στον Μητσοτάκη τα γαλάζια στελέχη στη Βόρειο Ελλάδα, καθώς πριν […]

    Like

Σχολιάστε Ελεύθερα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: