olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας.

Το ΔΝΤ παραδέχεται την ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ: Απώλεια ΑΕΠ 26% εν καιρώ ειρήνης και εντός του ισχυρού Ευρώ!

Posted by infiltr8or on October 9, 2018

Σχετική εικόναΚαι ξαφνικά το ΔΝΤ ταυτίζεται με την ΕΕ στις προβλέψεις του για ανάπτυξη 2,4% από 1,8% για το 2018 -2019. Η είδηση όμως που θα περάσει για άλλη μια φορά στα ψιλά γράμματα από τα ΜΜ”Ε” της διαπλοκής είναι ότι παραδέχεται ότι η Ελλάδα είχε τρομακτική απώλεια 26% στο ΑΕΠ της χωρίς να βρίσκεται σε πόλεμο και όντας εντός της ζώνης του ευρώ. Για να αντιληφθείτε για ποιο λόγο πρόκειται για εθνική γενοκτονία, αρκεί να συγκριθεί η μείωση αυτή με εκείνη της της Κύπρου (-33%) την περίοδο της εισβολής του Αττίλα (1973 -1975) ή της Λευκορωσίας (-35%) την περίοδο διάλυσης της Σοβιετικής Ένωσης (1990 -1995). Φυσικά, για ευθύνες ούτε λόγος!

Σε νέα αναθεώρηση προς τα πάνω προχωρά το ΔΝΤ στην έκθεση του για τις οικονομικές προοπτικές των κρατών μελών του ( World Economic Outlook ) σε ότι αφορά τις προβλέψεις του για τον ρυθμό ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας.

Το μονίμως απαισιόδοξο Ταμείο προβλέπει πλέον ανάπτυξη 2% του ΑΕΠ για το 2018 και 2,4% για το 2019 ελάχιστα χαμηλότερα από τις προβλέψεις του προσχεδίου του προϋπολογισμού που θέλουν ανάπτυξη 2,1% για φέτος και 2,5% του ΑΕΠ για τον επόμενο χρόνο. Στην αντίστοιχη έκθεση του Απριλίου το ΔΝΤ προέβλεπε για την Ελλάδα ανάπτυξη 2% του ΑΕΠ για το 2018 και 1,8 % για το 2019.

Πιο σημαντικό σημείο σύγκλισης όμως είναι ότι το Ταμείο αναθεωρεί προς τα πάνω την πρόβλεψή του για το 2023 προβλέποντας πλέον ανάπτυξη 1,2% του ΑΕΠ αντί 1% στις προβλέψεις που έκανε τον Απρίλιο έναντι αντίστοιχης πρόβλεψης για ανάπτυξη 1,5% του ΑΕΠ που κάνει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Παράλληλα, ο διεθνής οργανισμός προβλέπει αύξηση του πληθωρισμού από το 0,8% που αναμένεται για φέτος στο 1,2% το 2019 και στο 1,8% το 2023 ως αποτέλεσμα της αύξηση της ιδιωτικής κατανάλωσης επιχειρήσεων και νοικοκυριών που θα έρθει ως αποτέλεσα της αντίστοιχης αύξησης της αγοραστικής δύναμης.

Ταυτόχρονα, φωτογραφίζει αύξηση της ανταγωνιστικότητας της οικονομίας προβλέποντας οριακό έλλειμμα στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών που θα φτάσει στο 0,8% του ΑΕΠ για φέτος, 0,4% του ΑΕΠ το 2019 ενώ περιμένει ισοσκελισμένο ισοζύγιο για το 2023.

Στο κρίσιμο μέγεθος της ανεργίας το Ταμείο προβλέπει την συνέχισης της αποκλιμάκωσης με πιο αργούς ρυθμούς από ότι το υπουργείο οικονομικών. Συγκεκριμένα αναμένει το ποσοστό ανεργίας να υποχωρήσει στο 19,9% φέτος από 21,5% που είχε φτάσει το 2017 και να αποκλιμακωθεί περαιτέρω στο 18,1% στο τέλος του 2019.

Ωστόσο το ΔΝΤ δείχνει να επιμένει στο θέμα της πληθυσμιακής γήρανσης που αποτέλεσε και την βάση για τις απαισιόδοξες προβλέψεις για τις προηγούμενες προβλέψεις του για την ανάπτυξη της Ελλάδα αλλά και την βιωσιμότητα του ασφαλιστικού .

Κάνει ιδιαίτερη αναφορά στην Ελλάδα και την Ισπανία αναφέροντας ότι είναι οι δύο μνημονιακές χώρες στις οποίες η οικονομική κρίση είχε ως αποτέλεσμα να μειωθεί το δίκτης γονιμότητας από το 1,5 το 2007 στο 1,3 το 2013.

Αναφέρει επίσης ότι οι τωρινές προβλέψεις ενσωματώνουν παλαιότερα στοιχεία τα οποία μπορεί να αλλάξουν ειδικά για τη Γερμανία την Ελλάδα και την Ιταλία οι οποίες έχουν ήδη ανακοινώσει σχέδια επεκτατικής δημοσιονομικής πολιτικής .

Απώλεια 26% στο ΑΕΠ χωρίς πόλεμο και μέσα στο Ευρώ

Σε ειδικό κεφάλαιο μνημονεύονται 133 χώρες οι οποίες υπέστησαν πολύ μεγάλη μείωση του ΑΕΠ τους σε σχετικά μικρό χρονικό διάστημα . Στην λίστα αυτά από την ΕΕ συμμετέχει – φυσικά – η Ελλάδα με απώλεια 26% στο ΑΕΠ της χωρίς να έχει κάποιο πόλεμο ενταγμένη σε ένα ισχυρό νόμισμα και μόνο λόγω της μακροχρόνια δημοσιονομικής ανισορροπίας και δίδυμων ελλειμμάτων. Αυτή την φορά δεν γίνεται καμία αναφορά σε τυχόν λάθη από το Ταμείο.

Την ίδια ακριβώς απώλεια στο ΑΕΠ της ( 26% ) είχε και η Αργεντινή κατά την οικονομική κρίση 1980 -1990 ενώ η δεύτερη κρίση την περίοδο 1998 -2022 μείωσε το ΑΕΠ της χώρας κατά 22%/

Η δεύτερη ευρωπαϊκή χώρα με μεγάλη απώλεια στο ΑΕΠ της ( -33% ) ήταν η Κύπρος κατά την περίοδο 1973 -1975 λόγω της εισβολής του Αττίλα και του διαμελισμού του νησιού σε Βόρεια και Νότια Κύπρο.

Απώλεια 35% του ΑΕΠ της είχε και η Λευκορωσία την περίοδο 1990 -1995 μετά την διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης και την μετάβαση στην οικονομία της αγοράς.

Η Ρωσία την περίοδο 1990 -1998 για τους ίδιους λόγους με την Λευκορωσία κατέγραψε απώλεια 41% στο ΑΕΠ της.

Τις μεγαλύτερες απώλειες κατέγραψε – περίπου για τους ίδιους λόγους με τις δύο προηγούμενες – κατέγραψε και η Γεωργία όταν την περίοδο 1990 -1994 είχε απώλειες 73% στο ΑΕΠ της.

Στη ίδια κατηγορία και η Μολδαβία η οποία έχασε το 41% του ΑΕΠ της την περίοδο 21992 -1998.

Η γειτονική μας Αλβανία έχασε το 41% του ΑΕΠ κατά την πολιτικοοικονομική κρίση της περιόδου 1989 -1992

Στην πλειοψηφία τους οι υπόλοιπες χώρες της λίστα είναι χώρες της Αφρικής της Κεντρικής Ασίας της Αραβικής Χερσονήσου και της Νότιας Αμερικής οι οποίες αντιμετώπισαν πολέμους εμφύλιες διαμάχες κατά τον 20 αιώνα.

Πηγή: news247.gr

 

infiltr8or

12 Responses to “Το ΔΝΤ παραδέχεται την ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ: Απώλεια ΑΕΠ 26% εν καιρώ ειρήνης και εντός του ισχυρού Ευρώ!”

 1. Κανενας said

  Για ποια γενοκτονια μιλαει το ουφο!Εμεις εδω ολοι μαζι,δεξιοι, αριστεροι,και πουστρακια,εχουμε σκισει τα μνημονια σελιδα σελιδσ,με ενα νομο,γιατι ειμαστε βαρβατοι πισωγλεντηδες.Δεν καταλαβαν οι φουκαραδες ξενοι με τι γιδια πηγαν να τα βαλουν.

  Like

 2. ΘΟΔΩΡΟΣ said

  Χαιρετισμός Γλέζου στη συγκέντρωση συμπαράστασης στον Λαφαζάνη στο Ειρηνοδικείο

  Δεν προκαλεί και δεν δημιουργεί απορίες η στάση της κυβέρνησης στις μεθοδευμένες διώξεις εναντίον του Παναγιώτη Λαφαζάνη.

  Η κυβέρνηση από τον Φεβρουάριο του 2015, προσπαθεί να ισορροπήσει πατώντας σε δύο βάρκες.
  Από τη μία στο αριστερό, αντιμνημονιακό της παρελθόν και από την άλλη στο δεξιό, υποταγμένο στους δανειστές παρόν της.
  Με αφορμή τις μεθοδευμένες διώξεις που ασκούνται στον Παναγιώτη Λαφαζάνη, γίνεται αντιληπτό ότι έχει επιλέξει να σταθεί οριστικά στη δεύτερη, αρνούμενη ό,τι την συνέδεε με το παρελθόν.

  Αδίκημα δεν υπάρχει.
  Αντίσταση στην αδικία υπάρχει.
  Και την Αντίσταση φοβούνται πάντα όσοι αισθάνονται αδύναμοι.
  Όχι το μισό, αλλά και όλο τον ποινικό κώδικα να ξεθάψουν, το δίκιο δεν είναι με το μέρος τους.
  Αλλά μου προκαλεί εντύπωση και η στάση της Δικαιοσύνης.
  Πως επιτρέπει τέτοιες αντιδημοκρατικές και αντισυνταγματικές ενέργειες;
  Να ξέρουν.
  Τίποτα δεν θα κάμψει τη θέληση του Ελληνικού Λαού να αντισταθεί στην αδικία.
  Κάνουν λάθος για μια ακόμη φορά.
  Μας συσπειρώνουν, μας γιγαντώνουν μας κάνουν πιο σίγουρους για τη νίκη του Λαού.

  Μανώλης Γλέζος

  Αθήνα 9 Οκτωβρίου 2018

  https://iskra.gr/%CF%87%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B5%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CE%B3%CE%BB%CE%AD%CE%B6%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CF%83%CF%85%CE%B3%CE%BA%CE%AD%CE%BD%CF%84%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7-%CF%83/

  Like

 3. ΘΟΔΩΡΟΣ said

  ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΤΕ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ
  ΠΩΣ ΛΕΓΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΦΩΝΑΖΑΜΕ

  Like

 4. θοδωρος said

  Ενωτική Πρωτοβουλία με πανό στην Ακρόπολη: Ηands off our homes-Stop Auctions

  Η κυβέρνηση χέρι-χέρι με τους δανειστές, τους τραπεζίτες και τα κερδοσκοπικά funds έχει επιδοθεί σε ένα ανελέητο πλιάτσικο της λαϊκής περιουσίας. Με πρόσχημα τη σωτηρία των τραπεζών έχει σχεδιάσει το ξεσπίτωμα χιλιάδων εξαθλιωμένων οικονομικά οικογενειών μόνο και μόνο γιατί αδυνατούν να πληρώσουν τα τοκογλυφικά δάνεια, τους δυσβάστακτους φόρους και τις εξοντωτικές ασφαλιστικές εισφορές.
  Ήλθαμε σήμερα στην Ακρόπολη και υψώσαμε το πανό με σύνθημα Hands Off Our homes- Stop Auctions για να ακουστεί η φωνή μας παντού. Να γίνει γνωστή σε όλο τον κόσμο η απόγνωση εκατοντάδων χιλιάδων νοικοκυριών που καθημερινά ζούν με το φόβο να μείνουν στο δρόμο, χάνοντας ό,τι με κόπο έχτισαν ολόκληρες γενιές.
  Ο αγώνας μας για το δικαίωμα στη στέγη είναι πέρα για πέρα δίκαιος, γιατί είναι αγώνας για την αξιοπρέπεια. Κυβέρνηση και ΜΜΕ μας λένε μπαταχτσήδες, όλοι όμως ξέρουμε πως τα λαϊκά στρώματα που καταληστεύθηκαν δεν χρωστούν σε κανέναν. Με τα χρήματά τους έχουν σώσει, με τα δεκάδες δις ευρώ της φοροληστείας, τις τράπεζες, έχουν ξοφλήσει, με εκατοντάδες δις ευρώ της τοκογλυφίας, τους δανειστές.
  Φτάνει, ως εδώ
  Για να σώσουμε τα σπίτια μας, βγαίνουμε στους δρόμους πριν μας βγάλουν αυτοί.
  Eνωτική Πρωτοβουλία Κατά των Πλειστηριασμών
  Αθήνα, 7 Οκτώβρη 2018

  https://iskra.gr/%CE%B5%CE%BD%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%80%CF%81%CF%89%CF%84%CE%BF%CF%85%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AF%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%8C-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CE%BA%CF%81/

  Like

 5. θοδωρος said

  KANENA ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ

  ΕΤΣΙ ΛΕΓΑΜΕ ΠΑΛΙΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑ ?

  ΑΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ Η ΜΕΓΑΛΗ ΛΑΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΕΙ – ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ

  Like

 6. θοδωρος said

  ΑΚΟΥ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΣΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΟΙ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΙ – ΜΑΖΕΥΤΕ ΤΑ ΜΑΤ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΠΕΡΝΑΤΕ ΣΕ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΥΣ –

  Like

 7. θοδωρος said

  ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ

  Like

  • θοδωρος said

   ΜΠΟΡΕΙΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ ΣΤΑ…… ΔΙΕΘΝΗ FUNDS ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ…….ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΜΑΣ ?

   ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΕΙΔΗΣΙ.

   Like

 8. θοδωρος said

  Αερα πατερα αεραααααααααα

  Like

 9. θοδωρος said

  …….Βροντάει ο Όλυμπος, αστράφτει η Γκιώνα/μουγκρίζουν τ’ Άγραφα, σειέται η Στερηά/Στ’ άρματα, στ’ άρματα, μπρος στον αγώνα/για την χιλιάκριβη τη λευτεριά

  Like

 10. θοδωρος said

  Οι διώξεις, ο Λαφαζάνης και η ΙΣΚΡΑ

  Με αφορμή τις γελοίες, ανυπόστατες, ντροπιαστικές για τους παραδομένους κυβερνώντες δήθεν “αριστερούς” διώξεις εναντίον του σ. Λαφαζάνη, κάποιες δεύτερες σκέψεις.
  Η συνεπής, ανυποχώρητη, θαρραλέα, αγωνιστική στάση της ΛΑΕ, του επικεφαλής Π. Λαφαζάνη, των άλλων αγωνιστών στο ζήτημα των πλειστηριασμών, της ΔΕΗ και κάθε άλλης αγωνιστικής διεκδίκησης δικαιωμάτων, δημοκρατικού-κοινωνικού χαρακτήρα δεν φτάνει να εξηγήσει το μέγεθος και το ειδικό βάρος των ανυπόστατων κατηγοριών .
  Καμία παραβατικότητα του Λαφαζάνη και των άλλων αγωνιστών.
  Οι κοινωνικές-πολιτικές διεκδικήσεις κάθε μορφής για πολλές δεκαετίες τώρα ποτέ δεν στοχοποίησαν και έθεσαν υπό κατηγορία τον επικεφαλής δημοκρατικού αριστερού φορέα.
  Μας κρύβει άραγε και κάτι άλλο η κουρτίνα;.
  ΑΝΑΜΦΙΒΟΛΑ ΝΑΙ .
  Οι σημερινές διώξεις κατά Λαφαζάνη επόμενα και ΛΑΕ είναι προειδοποιητικές βολές.
  Ο Λαφαζάνης και η ΙΣΚΡΑ του απειλούν τους επαίσχυντους, προδοτικούς αντεθνικούς σχεδιασμούς αμερικανονατοικών κέντρων και υποτελών τους στο εσωτερικό της χώρας μας.
  Το σύνολο του πολιτικού προσωπικού με εξαιρέσεις ΚΚΕ-ΛΑΕ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ και άλλες μικρότερες πολιτικές ομάδες και συλλογικότητες ανταγωνίζεται σε βάρος των εθνικών-λαικών συμφερόντων, ποιος θα κερδίσει την εύνοια του αμερικανογερμανικού παράγοντα.
  Οι γεωστρατηγικοί σχεδιασμοί για Ν.Α.μεσόγειο – Μ.Ανατολή, Αιγαίο, Θράκη, Βαλκάνια των αμερικανονατοικών και της γερμανικής Ε.Ε. απαιτεί όχι απλά συμμάχους, αλλά εντεταλμένους εκτελεστικούς υπαλλήλους απέναντι στον Ρωσικό «κίνδυνο» και επιρροή.
  Σε αυτούς τους σχεδιασμούς αντιστέκεται ο Λαφαζάνης και η ΙΣΚΡΑ.
  Με καθαρή, σθεναρή σκέψη και ανάλυση για τα συμφέροντα της πατρίδας.
  Με πατριωτική και βαθιά διεθνιστική πίστη ο Λαφαζάνης ,η ΛΑΕ και η ΙΣΚΡΑ προσπαθούν νυχθημερόν και ακούραστα να διαμορφώσουν και πετύχουν το αντιιμπεριαλιστικό-αντιμνημονιακό ΜΕΤΩΠΟ.
  Με πρωτεύον το εθνικό και λαικό συμφέρον ο Λαφαζάνης προτάσσει και αναγνωρίζει τον εξισορροποιητικό ρόλο της Ρωσίας στα όσα συμβαίνουν στη γειτονιά μας.
  Προέχει η πατρίδα για αυτό πλουραλισμός, ανεξάρτητη, ισότιμη, αμοιβαία επωφελής συνεργασία με κάθε παίκτη στην περιοχή.
  Οι διώξεις κατά Λαφαζάνη έχουν λοιπόν βαθύτερη αιτία .
  Αυτό που ενοχλεί και πρέπει να χτυπηθεί είναι η σθεναρή, σταθερή, αποκαλυπτική, πατριωτική στάση του Λαφαζάνη και της πλουραλιστικής ΙΣΚΡΑ.
  Οι διώξεις ξεκίνησαν με τους σημερινούς “αριστερούς”, θα συνεχιστούν και με τους αυριανούς κυβερνώντες.
  Η ΙΣΚΡΑ ως αριστερή ματιά αρχίζει και επηρεάζει ευρύτερα δημοκρατικούς, πατριωτικούς πολιτικούς χώρους και πρόσωπα.
  Η ΙΣΚΡΑ (σπίθα) με ειδήσεις , άρθρα ξένων και ελλήνων πολιτικών αναλυτών, επιστημόνων, οικονομολόγων βάζει φωτιά στα πατζάκια τους.
  Εάν έστω και κατά μέρος έτσι έχουν τα πράγματα δεν αρκούν μόνο δηλώσεις συμπαράστασης ή καταδίκης των διώξεων.
  Απαιτείται συστράτευση, ιδιαίτερα της αριστεράς.
  Απαιτείται πατριωτικό, αντιιμπεριαλιστικό ,δημοκρατικό προσκλητήριο στην φοβισμένη, καθηλωμένη κοινωνία.
  Μάλλον θα απαιτηθεί να προστατεύσουμε-περιφρουρήσουμε χώρους και πρόσωπα από επιθέσεις και προβοκάτσιες .
  Η εφαρμογή μνημονιακών πολιτικών σε συνδιασμό με τους γεωστρατηγικούς σχεδιασμούς σε ό,τι αφορά τη χώρα μας , με ψευδοαστικοδημοκρατικούς κανόνες είναι αδύνατον να λειτουργήσουν.
  Ακούω ήχους από ερπύστριες και στρατιωτικές μπάντες.
  Επανερχόμενος για την ΙΣΚΡΑ.
  Η ΙΣΚΡΑ δεν είναι απλά μια αριστερή ηλεκτρονική εφημερίδα.
  Η ΙΣΚΡΑ και ο εμπνευστής της δημοκρατικά οργανώνει ,εμπνέει, σαλπίζει ενωτικούς αγώνες που έρχονται.
  Με εντιμότητα , ποιότητα και πλουραλισμό αποτελεί εργαστήρι σκέψης.
  Καταγγέλει χωρίς δισταγμούς και συμβιβασμούς όσους με ιδιοτέλεια ασκούν πολιτική σε βάρος των λαικών και εθνικών συμφερόντων .
  Η ΙΣΚΡΑ απορρίπτοντας τον ραγιαδισμό και καταγγέλοντας την δουλικότητα και υποτέλεια του συστημικού μνημονιακού πολιτικού προσωπικού στέλνει μηνύματα ενότητας ελπίδας και αισιοδοξίας .
  Η ΙΣΚΡΑ πρωταγωνιστεί στον αντιμνημονιακό αγώνα.
  Καρφί στο μάτι τους.
  Οι πολιτικοί αντίπαλοι της αριστεράς, φανεροί και μη , θα αναζητήσουν τρόπους και μεθόδους να εμποδίσουν την επιρροή αυτής της αριστερής ματιάς.
  Χρέος μας να την στηρίζουμε και να ενδυναμώσουμε την επικοινωνία μαζί της .
  Η ΙΣΚΡΑ δεν ανήκει στον Λαφαζάνη.
  Ανήκει στο λαικό κίνημα και στην πατρίδα.
  Ανήκει στην ΑΡΙΣΤΕΡΑ, (και είμαι βέβαιος ότι έτσι σκέφτεται και ο ίδιος ο σ.Λαφαζάνης).

  https://iskra.gr/%CE%BF%CE%B9-%CE%B4%CE%B9%CF%8E%CE%BE%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%BF-%CE%BB%CE%B1%CF%86%CE%B1%CE%B6%CE%AC%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CE%B9%CF%83%CE%BA%CF%81%CE%B1/

  Like

 11. θοδωρος said

  Ο Λαφαζάνης και η ΙΣΚΡΑ του απειλούν τους επαίσχυντους, προδοτικούς αντεθνικούς σχεδιασμούς αμερικανονατοικών κέντρων και υποτελών τους στο εσωτερικό της χώρας μας.
  Το σύνολο του πολιτικού προσωπικού με εξαιρέσεις ΚΚΕ-ΛΑΕ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ και άλλες μικρότερες πολιτικές ομάδες και συλλογικότητες ανταγωνίζεται σε βάρος των εθνικών-λαικών συμφερόντων, ποιος θα κερδίσει την εύνοια του αμερικανογερμανικού παράγοντα.
  Οι γεωστρατηγικοί σχεδιασμοί για Ν.Α.μεσόγειο – Μ.Ανατολή, Αιγαίο, Θράκη, Βαλκάνια των αμερικανονατοικών και της γερμανικής Ε.Ε. απαιτεί όχι απλά συμμάχους, αλλά εντεταλμένους εκτελεστικούς υπαλλήλους απέναντι στον Ρωσικό «κίνδυνο» και επιρροή.
  Σε αυτούς τους σχεδιασμούς αντιστέκεται ο Λαφαζάνης και η ΙΣΚΡΑ.
  Με καθαρή, σθεναρή σκέψη και ανάλυση για τα συμφέροντα της πατρίδας.
  Με πατριωτική και βαθιά διεθνιστική πίστη ο Λαφαζάνης ,η ΛΑΕ και η ΙΣΚΡΑ προσπαθούν νυχθημερόν και ακούραστα να διαμορφώσουν και πετύχουν το αντιιμπεριαλιστικό-αντιμνημονιακό ΜΕΤΩΠΟ.
  Με πρωτεύον το εθνικό και λαικό συμφέρον ο Λαφαζάνης προτάσσει και αναγνωρίζει τον εξισορροποιητικό ρόλο της Ρωσίας στα όσα συμβαίνουν στη γειτονιά μας.

  Like

Σχολιάστε Ελεύθερα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: