Παραίτηση βόμβα της Nikki Haley από τα Ηνωμένα Έθνη

Παραίτηση, πριν από λίγο από την πρέσβειρα των ΗΠΑ στα Ηνωμένα Έθνη, Νίκη Χέιλι. Η παραίτηση ανακοινώθηκε μόλις τώρα, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες είχε συζητηθεί από την περασμένη εβδομάδα μαζί με τον πρόεδρο Τραμπ. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια ένδειξη ότι υπήρξε ρήξη της πρέσβειρας με τον πρόεδρο. Όλ’ αυτά βέβαια θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες.

3 σκέψεις σχετικά με το “Παραίτηση βόμβα της Nikki Haley από τα Ηνωμένα Έθνη”

 1. Για να παραιτηθει κάποιο σοβαρο λογο θα εχει !!

  Αλλα δεν προκειται να το μαθουμε …………..
  αφου περναει απο το χερι της ΟΛΥΜΠΙΑδαδας

  Η εν μέσω πολέμου Αντικατάσταση της «Κοινωνιας των Εθνών» League of Nations’ απο τον νεοδημιουργηθεντα
  ΟΗΕ..Οργανισμο Ηνωμενων Εθνών.

  Το 1942 το State Department μαζι με μελη του CFR…..( Συμβούλιο Εξωτερικων Σχέσεων
  ) υπο την καθοδηγηση της Επιτροπής για την «Εξωτερικη Μεταπολεμικη Πολιτική» … Advisory Commitee on Postwar Foreign Policy …… συνεργάστηκαν εις το να δημιουργήσουν τον ΟΗΕ.
  Ο Κόρντέλ Χάαλ τοτε αμερικανος Υπουργος των Εξωτερικων διόρισε τον Αλζερ Χίις ο οποιος δημιουργησε μια ομάδα απο άλλα μελη του Συμβουλιου Εξωτερικων Σχέσεων, τα οποια
  συνέταξαν το καταστατικο των Ηνωμένων Εθνών.
  Η συγκεκριμενη ομάδα αποτελειτο απο του Dean Acheson, Hary Dexter White,Owen Lattimore,Frank Coe, Noel Field, Victor Perlo, Nathan Silvermaster κ.α
  Αρκετοι φυσικα υπηρξαν συμβουλοι του εβραικης καταγωγης και ελευθεροτεκτονα Ρουζσβελτ.

  «Το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων ειναι αυτο που καταστρώνει και εξαπολύει ψυχοπολιτικές επιχειρησεις παραποιώντας διαμέσου της «Τακτικής Παραπλάνησης» με την τοποθέτηση μελών του Συμβουλίου και
  στις δυο αντίθετες πλευρές ενος ζητήματος. Εφόσον ελέγχει την εκτελεστικη-νομοθετικη-δικαστικη εξουσια….δεν εχει να φοβηθει τιποτα απο μια «επισημη» ερευνα…..Συνεπως ειναι ελεύθερο να δημιουργήσει την εντύπωση στο ευρυ κοινό, που ειναι ανικανο να συνειδητοποιήσει το μέγεθος της πλάνης…………
  οτι ………..οι νομοι τηρούνται.!!
  Το Συμβούλιο ηταν αυτο που ειχε οργανώσει και το γνωστο σχέδιο Μάρσαλ……και επισης αργότερα ειχε ηδη πεισει τους ανθρώπους όλου του κόσμου οτι η ……………………….
  «αναβίωση του εθνικισμού…η ισχυροποίηση των φονταμενταλιστών και η θρησκευτικη μισαλλαδοξια»……αποτελούν παγκοσμια απειλή.»

  Ο Whittaker Chambers σοβιετικος πρακτορας, που αυτομόλησε ισχυριζοταν,συμφωνα με σχετ.βιβλ.οτι ο Προεδρος Ρουζσβελτ….ηταν υποχειριο μιας πλειάδας εβραιων και κομμουνιστών και που ουσιαστικά Αυτοι κατηυθυναν τα νηματα της χωρας.
  Το καταστατικο των Ηνωμένων Εθνών υποσκελιζει παραγκωνιζει το καταστατικο των ΗΠΑ…»State Law Overruled by United Nations Charter»…….Οι White,Coen Perlo, Silvermaster…οπως επισημαναμε ησαν σοβιετικοι πρακτορες.
  Τον Αύγουστο του 1943 ο ελευθεροτεκτονας Ρουζσβελτ στην συνάντηση του Κεμπέκ στον Καναδά…παρουσίασε το προσχέδιο του καταστατικού των Ηνωμένων Εθνών, οπου ο εταιρος πολεμοχαρης πολεμοκαπηλος ελευθεροτεκτων Τσώρτσιλ μαζι με το Ιντεν το αποδέχτηκαν.
  Τον Νοέμβρη στη Μοσχα εκπρόσωποι απο Αμερική-Βρεταννια-Κινα και Σοβιετική Ενωση ενέκριναν το καταστατικο.
  Το συγκεκριμένο καταστατικο αναγκαζε εκεινη την εποχη τις συγκεκριμένες χώρες να συντονίζουν τις πολεμικές τους βλέψεις και να καταστήσουν τα Ηνωμένα Εθνη μια παγκοσμια δυναμικη οντοτητα..
  Ο Στάλιν παρέμεινε σύμμαχος της Αμερικής με την προυπόθεση οτι η Αμερική θα συνεργαζοταν για την δημιουργια του ΟΗΕ…..Οργανισμός εις τον οποίο η Σοβιετικη Ενωση διέθεται 3 ψήφους και οι ΗΠΑ 1.
  Το καταστατικο του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών ειναι το καταστατικό της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης που βροντοφωναζαν ΓΑΠ-Τρισε αλλα και αλλοι πολλοι.
  Σύμφωνα λοιπόν με ενα Δικαστήριο του 1950 προέκυψε οτι το Εθνικό Δίκαιο εχει ανατρεπτική ισχύ ως προς το υπερισχύον καταστατικο του ΟΗΕ.
  Αδιαμφισβητητα η ολη αλληθοφανής διεργασια της δημιουργιας του καταστατικού απέδειξε οτι οι βασικοί υποκινητές που παροτρυναν ήσαν κομμουνιστές και οι οποίοι συνέταξαν το προσχέδιο.
  Το διακύβευμα – απορροια της ιδρυσεως του ΟΗΕ ηταν οτι ολο το κατηγορητηριο και λιτσάρισμα εστράφη προς την Γερμανια η οποια ακομη και πριν απο τον πολεμο απέβλεπε να καταστρέψει τον κομμουνισμό.
  Ο Ρόμπερτ Φάλκο εβραικης καταγωγης βοηθος Δικαστου στο Δικαστηριο της Γαλλιας και ο Iona Nikitenko που προίδρευε σε καποιες Δικες του Στάλιν μελος της Ευρωπαικης Συμβουλευτικης Επιτροπης, καθως επισης και ο Τζάκσον…..
  ησαν οι βασικοι αρχιτέκτονες του καταστατικού του Λονδινου στις 6 Αυγούστου 1945 υπο την καθοδηγηση συντονισμο-δικαιοδοσια του ΟΗΕ.
  Αρχές του πολέμου λοιπον το 43 συνέταξαν και ανέπτυξαν το καταστατικο υπο την δικαιοδοσια της Διακηρυξης της Μοσχας της Διακηρυξης των Γερμανικων «ακροτητων» στην κατειλλημενη Ευρώπη που το Τριο Ρούζσβελτ Στάλιν Τσώρτσιλ δημοσίευσαν τον Νοεμβριο του 43. Αυτη η διακηρυξη της Μοσχας προετοιμασε ουσιαστικα το έδαφος για τις μελλοντικές δίκες.
  Πάντα ταύτα φυσικα εχρησιμευσαν ως υπενθυμιση προειδοποιηση προς τους Γερμανους οτι δεν θα τους αφηναν ησυχους και οτι με την περάτωση του πολέμου οι «Συμμαχοι» αποσκοπούσαν να τους καταδιώξουν μέχρι τα περατα του κόσμου …………….
  ουτως ωστε να………….
  «επανορθωσουν την Δικαιοσυνη»

  ………………………………….

  »If you tell a lie big enough and keep repeating it, people will eventually come to believe it. The lie can be maintained only for such time as the State can shield the people from the political, economic and/or military consequences of the lie. It thus becomes vitally important for the State to use all of its powers to repress dissent, for the truth is the mortal enemy of the lie, and thus by extension, the truth is the greatest enemy of the State».

  «Εαν ξεστομίζεις σημαντικές αναλήθειες και συνεχίζεις και τις επαναλαμβάνεις….τότε ενδεχομένως να σε πιστέψουν.
  Το ψεύδος μπορεί να διατηρηθεί, μόνο όταν το κράτος μπορεί να διασφαλίσει – προασπίσει τους πολίτες του απο τις πολιτικές – οικονομικές – στρατιωτικές επιπτώσεις και συνέπειες του ψεύδους. Κατ’ αυτόν τόν τρόπο καταντά κρισίμως σημαντικό για το κράτος, να αξιοποιεί όλες τις δυνάμεις του εις το να αντικρούει – καταπνίγει τις διαφωνίες…..γιατί πολύ απλά η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι ο θανάσιμος εχθρός της Ψευτιάς και….κατά συνέπεια η ΑΛΗΘΕΙΑ ειναι….ο μεγαλύτερος εχθρός του κράτους. »

  Joseph Goebbels

  βιβλ.

  -Major Bart R, Kessler ….»Bush’s New World Order: The Meaning Behind The Words….March 1997….
  -Donn de Grand Pre’, Barbarians Inside the Gates: The Black Book of Bolshevism, Book 1….The Serpent’s Sting ( San Pedro, California…GSG & Associates Publishers, 2000 )
  -June Grem….The Money Manipulators……( Enterprise Publications, Inc, Oak Park, Illinois , 1971 ) 110-111
  https://books.google.gr/books…
  ……………………………………
  «Τάχιστον νους, δια παντός γαρ τρέχει»

  Θαλής ο Μιλήσιος, 643-548 π.Χ., Αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος

  ο νους είναι το ταχύτερο από όλα, διότι τρέχει διαπερνώντας τα πάντα

  Αποδοση
  Πόλ

  Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s