olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας.

Καθηλώθηκαν οι τηλεθεατές του KONTRA από τις αποκαλύψεις για τους πάμπλουτους τραπεζίτες!

Posted by olympiada on October 9, 2018

ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΑΚΟΥΕΙ;» 

ΜΕ ΤΟ ΝΙΚΟ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΑΝ «ΚΑΥΤΑ» ΘΕΜΑΤΑ 

ΚΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ… ΜΑΤΙ!

Μια πλειάδα «εκρηκτικών» θεμάτων και σκανδάλων περιελάμβανε το μενού της εκπομπής «ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΑΚΟΥΕΙ;», που συντροφεύει πλέον το τηλεοπτικό κοινό κάθε Κυριακή βράδυ στη συχνότητα του KONTRACHANNEL, με παρουσιαστή τον Πρόεδρο του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και ανεξάρτητο βουλευτή Αχαΐας Νίκο Νικολόπουλο.

Στη χθεσινοβράδυνη δεύτερη εκπομπή της σεζόν, αίσθηση προκάλεσαν οι προκλητικές αυξήσεις, που έδωσαν στους… εαυτούς τους τα μεγαλοστελέχη της ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ Τράπεζας, εν μέσω κρίσης.

Είναι οι ίδιοι τραπεζίτες, που έχουν δανείσει μεγαλοεπιχειρηματίες του τόπου μας, νταβαντζήδες των ΜΜΕ και τα παλαιά κόμματα με πολλές δεκάδες δισεκατομμύρια, άνευ διασφαλίσεων και αποκαλύφθηκε το ύψος των ζημιών που υπέστη το Δημόσιο, δηλαδή οι Έλληνες φορολογούμενοι, οι οποίοι πλήρωσαν το μάρμαρο.

Αναφορά, εξ άλλου, έγινε στο περίεργο και «κατευθυνόμενο» σορτάρισμα των μετοχών των τραπεζών και στην κλιμακούμενη κόντρα της Κυβέρνησης με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα, με αφορμή την «απουσία και τη σιωπή» του κεντρικού τραπεζίτη για τους κλυδωνισμούς του τραπεζικού συστήματος που εποπτεύει, αλλά και για την εμμονή του στην περικοπή των συντάξεων και την αναγκαιότητα πιστοληπτικής γραμμής.

Οι προσκεκλημένοι της εκπομπής, με τεκμηριωμένο τρόπο κατέδειξαν τις κακουργηματικού χαρακτήρα ποινικές ευθύνες των Τραπεζιτών και αξίωσαν από την Κυβέρνηση «να τελειώνει» τα λαμόγια και τους αποτυχημένους τραπεζίτες, που έχουν «θαλασσοπνίξει» τον κόσμο κι έχουν το θράσος να ζητούν μία ακόμη κεφαλαιακή ενίσχυση από το Δημόσιο, πολλών δις ευρώ.

Ο Νίκος Νικολόπουλος μάλιστα επέμεινε πως δεν χρειάζεται να «φαγωθεί το μαξιλάρι ασφαλείας», ούτε νέες κρατικές ενισχύσεις, υπό την μορφή ανακεφαλαιοποιήσεων και εγγυήσεων και προειδοποίησε ότι αυτό θα στείλει το spread στον ουρανό και, αν η σημερινή ή η αυριανή κυβέρνηση χρειαστούν δανεικά, επειδή οι αγορές θα ζητούν ξανά διψήφια επιτόκια, θα είναι πλέον αναπόφευκτο το 4ομνημόνιο.

Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής έγινε ξεχωριστή στοχευμένη αναφορά, με αποκαλυπτικά στοιχεία για την λειτουργική ανεπάρκεια της Επιτροπής Ανταγωνισμού, ενώ επίσης εθίγη το καυτό ζήτημα των «κόκκινων» δανείων, που παραδίδονται βορά στα κοράκια της διεθνούς τοκογλυφίας. Ήταν χαρακτηριστικό το παράδειγμα της Τράπεζας ΑΤΤΙΚΗΣ  που πριν λίγες μέρες πώλησε πακέτο «κόκκινων» δανείων ύψους 1.300.000 αντί 70 εκατ. ευρώ…

Ακόμα αναδείχθηκε το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ιστορία του ΟΣΕ, που βρίσκεται σε δικαστική εκκρεμότητα επί 14 ολόκληρα χρόνια! Πρόκειται για το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΕΡΓΟ του Προαστιακού Σιδηροδρόμου (ΣΚΑ-Τρείς Γέφυρες-Αθήνα-Πειραιάς), που ο ΟΣΕ ανέθεσε, ουσιαστικά με απευθείας ανάθεση, στις 26 Απριλίου 2005 σε κοινοπραξία των «εθνικών εργολάβων» (Siemens AG-ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ-ΤΕΡΝΑ Α.Ε.) με τίμημα 160 εκατ. ευρώ και ακόμα δεν ολοκληρώθυηκε. Επαξίως λοιπόν μετά από ολόκληρα 14 χρόνια διεκδικεί χωρίς αντίπαλο βραβείο διαπλοκής, υπερβάσεων, κατασπατάλησης εθνικών και ευρωπαϊκών πόρων, αλλά και δικαστικής βραδυπορίας.

Επιπροσθέτως, στην εκπομπή αποκαλύφθηκε ότι δρουν και βασιλεύουν στη χώρα ακόμα νέα και παλαιά παραδικαστικά και ιατροδικαστικά κυκλώματα και τέλος μέσα από ένα εύγλωτο βίντεο παρουσιάσθηκε η δημοσιογραφική επιτυχία του ρεπόρτερ Παναγιώτη Ρηγόπουλου, όπου κατεδείχθησαν οι σκανδαλώδεις αυθαιρεσίες και παρανομίες της βίλας του κομμουνιστή δημάρχου της Πάτρας Κώστα Πελετίδη. Τέλος επεδείχθη το συμβόλαιο της αγοραπωλησίας, όπου αναγράφονται όλες οι παρανομίες! 

Μετά ταύτα δεν μπορεί κανείς πια να ισχυρίζεται ότι δεν ήξερε, δηλαδή, ο Δήμαρχος τι αγόραζε και μάλιστα έναντι 270.000 ευρώ.  Δυστυχώς ο κ. Πελετίδης δεν έκανε τίποτα για να μην είναι έκθετος. Κρύβεται πίσω από την ασυλία που νομίζει ότι του προσφέρει το ΚΚΕ. Αντιθέτως, ο πανύψηλος μαντρότοιχος της βίλας του στην παραλία των Αραχωβιτίκων παραπέμπει στη τραγωδία με τους 99 νεκρούς στο Μάτι!

 

Aποσπάσματα της εκπομπής 

Το ΥΠ.ΟΙΚ. «καίει» τον Δήμαρχο  της Πάτρας για την καταπάτηση της παραλίας https://youtu.be/ma49dCHCa20

 Σε “αναστολή” – όχι διάλυση- η Πολιτική Άνοιξη του Σαμαρά, γιατί έχει απλήρωτα δάνεια; https://youtu.be/91YpnB82zkQ

Έπαιρναν 792.000€ τον χρόνο και ζητούσαν αυξήσεις αυτοί που έδωσαν τα θαλασσοδάνεια… https://youtu.be/pzgtH0hxp4o

 Ποιοι ζητούν ακόμα και σήμερα νέο μνημόνιο; Το Μαξίμου Ακούει; https://youtu.be/bZ8CSq1DtOA

 Σκοπιανό: Πως το 90% του 35% δηλαδή το 28% των Σκοπιανών έγινε η «συντριπτική πλειοψηφία» https://youtu.be/0523shsbEOY

Ενώ διαπιστώθηκε ότι επί 26 χρόνια οι Εργολάβοι Δημ.Έργων έκλεβαν δις.€ έως σήμερα, ουδείς συνελήφθη https://youtu.be/m6mG8Jbms4I

Έθαψαν για 14 χρόνια το μέγα σκάνδαλο στον Ολυμπιακό σιδηρόδρομο https://youtu.be/2jpdrMA7jrM

Το πόρισμα των εισαγγελέων Διαφθοράς «εξατομικεύει» ευθύνες για  στελέχη του ΚΕΕΛΠΝΟ https://youtu.be/n0I8c8Ujcu0

 

Το όλον της εκπομπής μπορείτε να δείτε στο: www.nikosnikolopoulos.gr

6 Responses to “Καθηλώθηκαν οι τηλεθεατές του KONTRA από τις αποκαλύψεις για τους πάμπλουτους τραπεζίτες!”

 1. Max said

  Μπράβο στο Νικολόπουλο είναι ο ήρωάς μου τον παρακολουθώ με θρησκευτική ευλάβεια. θα έπρεπε να κυβερνάει. μπράβο του και πάλι.

  Like

  • Ο ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΠΑΤΡΙΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ said

   Ο Πανταλάκης ξεπουλάει τα δάνεια των κομμάτων για να σωθεί!

   Οι ΜΙΖΟΑΡΠΑΧΤΡΕΣ είναι ΕΠΙΔΕΞΙΟΙ ΔΕΞΙΟΙ και όχι ΑΔΕΞΙΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ…

   Like

   • Ο ΑΦΑΙΜΑΓΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ said

    Νικολόπουλος : Η κοινωνία περιμένει από μας τους πολιτικούς να υπερβούμε την υποκρισία και να αντιταχθούμε σε κάθε απόπειρα συγκάλυψης. Θα συνεχίσω, λοιπόν, τον αγώνα μου αποκλειστικά και μόνο προς αυτή την κατεύθυνση.

    Μόνον ο Νικολόπουλος μπορεί να τα βάλει με όλα αυτά τα λαμόγια που λυμαίνονται και κλέβουν τόσα χρόνια την χώρα … μόνο αυτός μπορεί και τα βαλε με τον Ψυχάρη που έπαιρνε δάνεια με αέρα πατέρα , μόνο αυτός τα βαλε με τον χαμαιτύπη Αλαφούζο , τον καναλάρχη Κοντομηνά, τον αρχιτραπεζίτη Στουρνάρα, τον υπεργολάβο Μπόμπολα, τον κομιστή-εκβιαστή Θέμο , μόνο αυτός τα βαλε με το εφοπλιστή Μαρινάκη και τόσους άλλους ισχυρούς νταβατζήδες γόνους , επιγόνους και εταίρους οφφσοράκιδων, που φοροδιαφεύγουν σε παρθένους νήσους.

    Τώρα είναι η κατάλληλη ώρα να δεχτούν οι κλέφτες το τελειωτικό κτύπημα.

    Τώρα είναι η ώρα, με τα «ντιρέκτ» και τα «άπερκατ» της προδομένης κοινωνίας, να πέσουν στο καναβάτσο οι δημοσυντήρητοι νταβατζήδες, οι επίορκοι και οι αργυρώνητοι.

    Like

   • Ο ΠΟΛΙΤΗΣ said

    Μετά μακρύ διάστημα ασυδοσίας και φοροδιαφυγής εκατοντάδες Έλληνες που έκαναν πάρτι σε βάρος και εξόδοις των νομοταγών πολιτών βλέπουν τις ελεγκτικές αρχές να τους ερευνούν

    Πριν μερικά χρόνια φάνταζε ακατόρθωτη η πτώση της νταβατζηδοκρατίας.

    Τα «τείχη» της, ο Μπόμπολας, ο Ψυχάρης, ο Κοντομηνάς, ο Αλαφούζος, ο Κοπελούζος,ο Μαρινάκης και τόσοι άλλοι, έχοντας πολιτικά υποστυλώματα από τη «Σημιτοπαρέα» και την δομημένη Ντοροφαυλοκρατία, φάνταζαν «τείχη» ατσάλινα και άτρωτα.

    Αρκούσε, όμως, η αλαζονεία τους για να μετατραπούν σε χάρτινους πύργους….

    Δεν θα πάει μπροστά ο τόπος αν δεν ξεμπερδέψουμε με τον εσμό της σαπίλας και της πατριωτικής «μειοδοσίας…

    Like

 2. Κανενας said

  Προτεινω οχι μονο να μην διωχθουν οι τραπεζιτες,αλλα να τους δωθει και αλλη τραπεζα διοτι τελικα σωστα πραττουν,αφου βγηκαμε απο τα μνημονια και ειναι ατσαλακωτοι.Και μαλιστα τωρα που ο Παυλοπουλος τσιφτετελης θα γονατισει τους γερμανους με τις αποζημιωσεις που θα ζητησει,οπως εγραφε το σαιτ χθες,τα γιδια θα χορεψουν τσιφτετελι αξεχαστο.

  Like

Σχολιάστε Ελεύθερα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: