olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας.

Βράβευση της Υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά στις ΗΠΑ για την επιτυχία της Ελλάδας στον τουρισμό

Posted by IGOR on October 8, 2018


Η Υπουργός Τουρισμού, κα Έλενα Κουντουρά, προσκεκλημένη του National Hellenic Society συμμετείχε στις εργασίες της ετήσιας συνάντησής τους στις ΗΠΑ, όπου βραβεύτηκε για το έργο της και για την επιτυχία της Ελλάδας στον τουρισμό.

Φωτογραφία: Η Υπουργός Τουρισμού, κα Έλενα Κουντουρά, κατά τη βράβευσή της από τον επικεφαλής της κομητείας Clark County της Νεβάδα, κ. Steve Sisolak, για το έργο της στον τουρισμό και τη συμβολή της στην προώθηση των τουριστικών σχέσεων Ελλάδας και ΗΠΑ

Την τιμητική διάκριση απένειμε στην Υπουργό ο επικεφαλής της κομητείας Clark County της Νεβάδα, κ. Steve Sisolak, ο οποίος τη συνεχάρη για την τουριστική ανάπτυξη που σημειώνει η Ελλάδα, για τη συμβολή της στην προώθηση των τουριστικών σχέσεων Ελλάδας και ΗΠΑ, αλλά και για την ενθάρρυνση νέων συνεργασιών με στόχο την αύξηση του τουριστικού ρεύματος.

Η κα Κουντουρά στην εναρκτήρια ομιλία της στο NHS Heritage Weekend παρουσίασε το όραμα και τους στόχους της εθνικής τουριστικής πολιτικής που οδήγησαν στο τουριστικό άλμα των τελευταίων ετών και την ενίσχυση της τουριστικής εξωστρέφειας της Ελλάδας. Αναφέρθηκε ιδιαίτερα στο δυναμικό άνοιγμα στις ΗΠΑ, με αποτέλεσμα τη διψήφια αύξηση επισκεπτών την τριετία 2015-2017, και αύξηση μεγαλύτερη του 30% για το 2018. Τόνισε το σημαντικό ρόλο των Ελλήνων της Διασποράς στην διατήρηση και τη διάδοση της ελληνικής κληρονομιάς στο εξωτερικό, που αποτελούν σημαντικούς πρεσβευτές της χώρας μας.

Η Υπουργός επίσης, ήταν επίσημη ομιλήτρια στο Διεθνές Φόρουμ Γυναικών NHS Women’s Forum, για το ρόλο και τη συμβολή των γυναικών στην διατήρηση και ανάδειξη της ελληνικής κληρονομιάς. Στη συζήτηση συμμετείχαν ακόμη οι ελληνικής καταγωγής πετυχημένες στον τομέα τους, κα Margo Georgiadis, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Ancestry.com και Πρόεδρος της Google Americas, η κα Georgia Mouzakis, Διευθυντικό στέλεχος της Citi Private Bank, η κα Lea Supata, μέλος του ΔΣ της UPS και η κα Vassy Karagiorgos, βραβευμένη τραγουδίστρια, στιχουργός και παραγωγός.

Η κα Κουντουρά ενημέρωσε τα μέλη του NHS για τη σύγχρονη τουριστική εικόνα της Ελλάδας σε ειδικό workshop για την Ελλάδα και τον ελληνικό τουρισμό, που διοργανώθηκε στο πλαίσιο της ετήσιας συνάντησης, μαζί με την γνωστή σεφ και παρουσιάστρια, κα. Diane Kochilas, και εκπροσώπους τουριστικών γραφείων που δραστηριοποιούνται στις ΗΠΑ.

Παρουσίασε σε κορυφαίους εκπροσώπους της ελληνοαμερικανικής επιχειρηματικής κοινότητας, ανάμεσά τους τους κ.κ. Peter Palivos, Dean Metropoulos, John Kalamos και Jim Logothetis, τις ελκυστικές ευκαιρίες που προσφέρει σήμερα η Ελλάδα για τουριστικές επενδύσεις.

Mε τον πρόεδρο του NHS, κ. Drake Behrakis, και τον Διευθυντή, κ. Art Dimopoulos, ανέπτυξαν τις δυνατότητες συνεργασίας Ελλάδας και ΗΠΑ στην εκπαίδευση, αλλά και στον τομέα της φιλοξενίας.

Τέλος, η κα Κουντουρά συναντήθηκε με την, κα Dina Titus, μέλος του Κογκρέσου των ΗΠΑ για την πολιτεία της Νεβάδα, την κα Νancy Papaioannou, Πρόεδρο της Atlantic Bank, την κα Bettina Kallins, Αντιπρόεδρο Οικονομικών της Morgan Stanley, και την κα Κatherine Quinn, διευθύντρια του Ιδρύματος Anthony Quinn.

One Response to “Βράβευση της Υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά στις ΗΠΑ για την επιτυχία της Ελλάδας στον τουρισμό”

  1. συντροφος της αυτονόητης said

    Σώσαμε τη Μακεδονία. Σώσαμε τη Θεσσαλονίκη. Ο πατριωτικός ΣΥΡΙΖΑ έσωσε τους νοτιομακεδόνες. Χοροπηδάτε όσο θέλετε ποντικοπαναγίες του μουρούτη.
    Οι φασιστοπορίες σας θα πατώσουν. Θα σας κρεμάσουμε εμεις φασίστες. θα σας κάψουμε λαδοπόντικες. Σώσαμε την ερτ την εκδημοκρατίσαμε. Να κλείσουν τα βοθροκάναλα
    όπως το μεγκα μόνο ερτ.

    Like

Σχολιάστε Ελεύθερα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: