olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας.

Ο τελευταίος επιζών του ολοκαυτώματος

Posted by olympiada on October 7, 2018

One Response to “Ο τελευταίος επιζών του ολοκαυτώματος”

 1. Αλήθεια:
  Αυτό που συμφωνεί με τα γεγονότα και τις παρατηρήσεις’ λογικές απαντήσεις, που προκύπτουν απο την εξέταση όλων των γεγονότων και δεδομένων της αδιαβλητης αμεροληπτης απαραβιαστης αποτυπωσης της Παγκοσμιας Ιστοριας ……….
  συμπέρασμα βασισμένο σε απόδειξη, ανεπηρέαστο απο επιθυμίες, αυθεντίες ή προκαταλήψεις’ ενα σίγουρο γεγονός, άσχετα με το πως κατέληξε κανείς σ’ αυτό.

  Ψέματα:
  Λανθασμένες δηλώσεις ‘η πληροφορίες που σκόπιμα – επίτηδες παρουσιάζονται ως αληθινές’ καθετί που έχει σκοπό να παραπλανησει – ξεγελάσει ή να δώσει μία
  Αλήθεια: Αυτό που συμφωνεί με τα γεγονότα και τις παρατηρήσεις’ λογικές απαντήσεις, που προκύπτουν απο την εξέταση όλων των γεγονότων και δεδομένων’ συμπέρασμα βασισμένο σε απόδειξη, ανεπηρέαστο απο επιθυμίες, αυθεντίες ή προκαταλήψεις’ ενα σίγουρο γεγονός, άσχετα με το πως κατέληξε κανείς σ’ αυτό.

  Ψέματα: Λανθασμένες δηλώσεις ‘η πληροφορίες που σκόπιμα – επίτηδες παρουσιάζονται ως αληθινές’ καθετί που έχει σκοπό να παραπλανησει – ξεγελάσει ή να δώσει μία σφαλερή εντύπωση

  Οταν αναφερόμαστε γενικά στη Ιστορία, κάνουμε πραγματικά λόγο για τον τρόπο της ορθολογικής εκλογίκευσης της έννοιας του Χρόνου. Δέν υπάρχει τίποτα πιο βαθυστόχαστα υποκειμενικό απο την ίδια την εμπειρία του Χρόνου. Κυριολεκτικά ειναι το ίδιο το μέσο της συνειδητοποίησης.
  Το να μπορούμε να κατανοήσουμε τόν Χρόνο ειναι σαν να θέλουμε να κατανοήσουμε, να αντιληφθούμε τους νόμους που διέπουν και κυριαρχούν εις την ανάπτυξη και άνθιση των σκέψεων μας.

  Μπορούμε να εκλάβουμε την ίδια την Ιστορία ως μία μορφή αυτογνωσίας που απομονώνει την παρούσα χρονική περίοδο απο οποιονδήποτε συσχετισμό και επεξήγηση, διασφαλίζοντας το αιτιώδες, με αποτέλεσμα την αναστολή και αδυναμία μιας ευρύτερης συντονισμένης δράσης.
  Υπο την μορφή του δόγματος της Ανάπτυξης, η εμβαθυνση γνωση της παγκοσμιας Ιστορίας ειναι ενα σύστημα Μηχανισμού το οποίο εφαρμόζεται για την τακτοποίηση των τραγικών συμβάντων και γεγονότων της ανθρωπότητας, του εκάστοτε τρόπου ζωής, ανεξαρτήτως των ιδιαιτεροτήτων τους.
  Η διαρκής εφαρμογή και αναμόχλευση της Ιστορίας υποδηλώνει την συστηματική άσκηση Ισχύος. Εφαρμογή Ισχύος που πριν πολλά χρόνια ειχε σαν αποτέλεσμα την εμφάνιση σημαντικών μεταναστευτικων κινημάτων και βάρβαρων επεμβάσεων.

  Στην Μεταπολιτευτικη περιοδο εν Ελλαδι Το κοινοβούλιο υπολειτουργει και δεν εκφράζει παρα την κοινωνικη μετριότητα και τα μικροκομματικα συμφέροντα. Αδεια έδρανα, στείρες αντιπαραθέσεις, προχειρα στο ποδι νομοσχέδια ωστε να αναπαράγεται η αναξιοκρατία, η οικογενειοκρατια και η πολιτικη γαγγραινα του
  “πελατειακού συστήματος”.
  Στην πραγματικοτητα πρόκειται για ενα μηχανισμό νομιμοποίησης κάθε ειδους αυθαιρεσίας και παρανομίας. Ενα μηχανισμο απόλυτα ελεγχόμενο απο τις “αγορες” της παγκοσμιας ελιτ – Αοράτου χειρος και οχι μόνον δεν εχει καμία σχέση με την δημοκρατία αλλα το ακριβώς αντιθέτο:
  υπάρχει για να παρεμποδίζει την λειτουργία της και για να στρεβλώνει ελεγχόμενα και “δημοκρατικά” την ουσία της. !!
  Κόμματα-μηχανισμοί συμφεροντων και άνομων εξυπηρετήσεων, χωρις ιδέες και πολιτικές θέσεις…..απολύτως βασιμένα στην παθητικη αποπολιτικοποίηση των Ελλήνων.
  Δικαιοσύνη ??…σε περίσφιγξή – Αποστεωμένη-Αναποτελεσματική…με ανεπαρκή μέσα και σε ασφυκτικό κλοιό απο τον κομματικό εναγκαλισμό και τα πολιτικά συμφέροντα ενος μηχανισμου βιτρινας που αποκαλειται Σύνταγμα.
  Σε αυτό το σύστημα οι αδυναμίες και τα ελαττώματα ειναι εγγενεις, ειναι δομικά του στοιχεια….εφοσον δεν διαθέτει ούτε πρόσωπα ούτε δυνάμεις ικανες για μια πορεια διαφορετική.
  Το κράτος αυτο βέβαια δεν ηταν ποτε, ως όφειλε, μέσω προαγωγής των εθνικών σκοπών και δεν διέδιδε το πολιτικό ιδεώδες του Εθνους.
  Απο την πρώτη στιγμής της δημιουργίας του μια δράκα ξενόδουλων εξόντωσε η εξουδετέρωσε γρήγορα τους Ηρωες…Ναι Αυτους που “απεμειναν” στην λεωφ.Ηρωων στο Ιστορικό Πεδίον του Αρεως ….και που κατάφεραν να απελευθερώσουν το πρωτο μικρο κομμάτι του κράτους και να αποτρέψουν να κάνουν τον κρατικό του μηχανισμό εξ’αρχής δυσκίνητο και γραφειοκρατικό.
  Ενα κρατος που δεν εμπνέει κανένα αίσθημα αλληλεγγύης…δικαιοσύνης και πατριωτισμού.
  Θυμηδία,απογοήτευση, αηδία,απελπισία και αδιαφορια ειναι τα αισθηματα που εκπεμπει ο ελληνικος λαός για το κομματικο μας σύστημα του Συνταγματικού ή μη Συνταγματικού τόξου.
  Αυτό το σημερινό σύστημα όπου φιγουράρουν καθημερινά ( και ακριβοπληρωμένα) αξιολύπητες υπάρξεις που πασχίζουν να δηλώσουν παρουσία….περιφέροντας σαν εξωραισμένο πτώμα τον
  αλλοτριωμένο εαυτό τους.

  ΕΠΙΜΟΝΑ ΓΥΡΝΩΝΤΑς ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΗς ΙΣΤΟΡΙΑς

  Υπενθυμίζουμε οτι η πραγματική θρησκεία των Αρχαίων Ελλήνων αλλά και προκατακλισμιαίων ελλήνων προ του 10.000 π.χ. δέν ήταν η εβραική δηλ..η λατρεία του Κρόνου και του Πλούτωνα Pluto αλλά η λατρεία η καθεαυτού Ελληνική δηλ…η λατρεία του Διός Zews και του Ερμή Mercurius.

  Οι Εβραίοι λατρεύουν τον Κρόνο που συμβολίζει την οργάνωση – τα μεγαλυθικά φαραωνικά μνημεία εργα και ………….
  την ανάμιξη των φυλών της Γης.
  Ο Πλούτων συμβολίζει τα υποχθόνια πνεύματα δηλ. τους τιμωρημένους θεούς που ειναι εγκλησμένοι στα Τάρταρα και οι οποίοι επιθυμούν να εξαφανίσουν το ανθρώπινο γένος, καταφεύγουν ομως σε πονηρά τεχνάσματα συνεργαζόμενοι με ορισμένους υπερφιλόδοξους ανθρώπους, τους τάζουν λαγούς με πετραχύλια και κατόπιν απορροφούν τις ψυχές τους, κλασσικό παράδειγμα ο αρχαίος βασιλεύς των εβραίων ο Σολομών.
  Βλέπουμε λοιπόν οτι οι εβραίοι απο την λατρεία των θεών τους και μόνον επιζητούν δύναμη πλούτη και επέμβαση στις ψυχές των άλλων.!!

  Ας δουμε τώρα και τους θεούς των ελλήνων ωστε να μπορούμε να συγκρίνουμε τις διαφορές και επομένως να διαλέξουμε.
  Ο Ζεύς – Διας την μιά ζευει δηλαδή ενώνει όπως ο Κρόνος αλλά και εν αντιθέσει με τον Κρόνο, δυάζει δηλ..διαχωρίζει, πράγμα αναγκαίο για την ομαλή λειτουργία του Σύμπαντος. Γι’ αυτό και οι αρχαίοι έλληνες τόν τοποθέτησαν στη κορυφή των θεών. Την ίδια ιδεολογία διατηρούν και οι ανατολίτες με το Γινγκ και Γιάνγκ. Το αντίστοιχο σχέδιο συμβολίζει την ένωση και δύαση του Σύμπαντος.
  Ο Ερμής συμβολίζει το παγκόσμιο εμπόριο και την παγκόσμια επικοινωνία αλλά οχι με την μέθοδο του Κρόνου δηλ. δια της βίας και της επιβολής….αλλά δια της ελεύθερης οικιοθελούς επιλογής choise.
  Συμπέρασμα
  Δέν ειναι δυνατόν οι άνθρωποι να έχουν παραλληλα δύο αντιμαχομενες θρησκείες ιδεολογίες τρόπους ζωής και σκέψης. Η’ ελληνιστές – ελληνες θα ειναι…… ‘η εβραίοι κρόνιοι.
  Ως εκ τούτου ας αφήσουν τους Ελληνες να αυτοκυβερνηθούν και να παψουν – να πάψουν να αναμειγνύονται οπως και Σημερα μέσω της σιωνιστικης Αοράτου χειρος ………στα εσωτερικά της ελλαδικής επικράτειας .

  Πόλ

  Like

Σχολιάστε Ελεύθερα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: