olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας.

Κ. Παπακώστα: Η Ελλάδα είναι πυλώνας σταθερότητας και εγγυήτρια δύναμη στα Βαλκάνια και στην ΝΑ Ευρώπη

Posted by kalinda on October 7, 2018

DE498ABB-6BF6-4915-A293-37A2618CA332Η Ελλάδα είναι πυλώνας σταθερότητας και εγγυήτρια δύναμη στα Βαλκάνια και στην ΝΑ Ευρώπη και παράλληλα ασφαλής προορισμός αναφέρει η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα με ανάρτησή της στο twitter και υπογραμμίζει πως οτιδήποτε λέγεται ή γράφεται που εκπέμπει διαφορετικό μήνυμα βλάπτει το Εθνικό αυτό κεκτημένο.

 

«Ο Πολιτικός κόσμος και τα κόμματα στην Ελλάδα θα πρέπει να είμαστε συνετοί σε δύο ζητήματα: στα θέματα Εξωτερικής και Αμυντικής πολιτικής και στα θέματα Ασφάλειας .Πιστεύω ότι αυτά πρέπει να εξαιρεθούν από τον πειρασμό άσκησης αμιγώς κομματικών επιδιώξεων.

 

Η Ελλάδα είναι… πυλώνας σταθερότητας και εγγυήτρια δύναμη στα Βαλκάνια και στην ΝΑ Ευρώπη και παράλληλα ασφαλής προορισμός. Οτιδήποτε λέγεται ή γράφεται που εκπέμπει διαφορετικό μήνυμα βλάπτει το Εθνικό αυτό κεκτημένο και βάλλει ευθέως την καρδιά της χώρας» αναφέρει στην ανάρτησή της η κ. Παπαπώστα.

 

5 Responses to “Κ. Παπακώστα: Η Ελλάδα είναι πυλώνας σταθερότητας και εγγυήτρια δύναμη στα Βαλκάνια και στην ΝΑ Ευρώπη”

 1. Aκέλας said

  …Με τις Κυρίες προσπαθώ να είναι ευγενής,φτανει να γνωρίζουν τι λένε!…’Ετσι Κα Παπακώστα;

  Like

  • Aκέλας said

   ..Αλλά όταν έχεις καταντήσει την Χωρα σου Φέουδο,το μόνο που σου μένει είναι αντί να ρίχνεις καρπαζίες,να τις τρως παιζοντάς το …Ειρηνοποιός!

   Like

 2. Sane said

  Ιταλός βουλευτής στη Daily Telegraph: Αρμαγεδδών, αν μας κάνετε Ελλάδα !

  «Αν προσπαθήσετε να μας κάνετε Ελλάδα ρισκάρετε παγκόσμια οικονομική καταστροφή»

  «Στο θέμα της Ελλάδας, η ΕΕ κατόρθωσε να μετατρέψει αυτό που ξεκίνησε ως μικρό πρόβλημα σε καταστροφή μέσω της κακής διαχείρισης, αλλά αυτό θα είναι χίλιες φορές χειρότερο. Θα είναι Αρμαγεδδών».

  Tο ανακύπτον χάος θα είναι «χίλιες φορές χειρότερο» από αυτό που σημειώθηκε όταν «τα αφεντικά της Ευρώπης» υιοθέτησαν μια σκληρή πολιτική λιτότητας έναντι της Ελλάδας το 2010.

  Like

  • Sane said

   Εγώ πάλι ντρέπομαι για τις επιλογές μας από το 2009 μέχρι σήμερα!

   Like

   • Παρατηρητής said

    Να εγγραφεί στο υπερταμείο όλη η ακίνητη και κινητή περιουσία των πολιτικών που κυβέρνησαν από το 2009 μέχρι σήμερα αντί για τα πολιτιστικά μνημεία της χώρας, τα νοσοκομεία, τα σχολεία , τα κτήρια της αστυνομίας , κ.ο.κ. .

    Προσπαθούν πάλι να κοροϊδέψουν τον κόσμο οι μεν και οι δε . Παροχολογία και πολεμικές αποζημιώσεις και κατοχικό δάνειο που θυμήθηκαν πάλι πριν τις εκλογές οι μεν, ελάφρυνση φόρων και περικοπή δαπανών οι δε . Και οι μεν και οι δε αποκρύπτουν ότι οι δανειακές συμβάσεις δεν έχουν ψηφιστεί στο ελληνικό κοινοβούλιο και όλη η ιστορία των μνημονίων από τον ΓΑΠ μέχρι τον Τσίπρα βρωμάει …

    Οι Ιταλοί σηκώνουν κεφάλι και τους κράζουν δείχνοντας την Ελλάδα των μνημονίων ως απόδειξη της αντιδημοκρατικής και αυταρχικής ευρώπης των τραπεζών και των πολυεθνικών . Το ελληνικό σύστημα χρεωκόπησε και ήλθε η ώρα να πληρώσει το τίμημα : σε πρώτη φάση να σταλεί στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας, σε δεύτερη φάση να πληρώσει για τα εγκλήματα που διέπραξε εις βάρος του λαού. Φυσικά η κυβέρνηση ΓΑΠ είναι αυτή που πρέπει να πληρώσει το μεγαλύτερο τίμημα .

    Φυσικά και πρέπει να ντρεπόμαστε για το πόσο μακάκες μας πιάνουν κάθε φορά πριν τις εκλογές και αφού μας τάξουν λαγούς και πετραρχίδια , μετά ωσάν παρθένες ανυποψίαστες ανακαλύπτουν τάχα ότι δεν μπορούν να πραγματοποιήσουν αυτά που έταζαν για να εκλεγούν και εμείς καθόμαστε μετά και τους κοιτάμε να μας πηδάνε …. για το καλό μας …

    Like

Σχολιάστε Ελεύθερα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: