Κατέρρευσε ο Καψης, τον πήρε στο κυνήγι ακόμη και ο σκύλος του Βαρουφάκη.

944164E7-BD95-4DCB-8F8C-BD5FBCD835CDΕκεί που έτρεχε ο δημοσιογράφος και πρώην υπουργός της ΝΕΡΙΤ, εκεί που έκανε το πρωινό του τζόκινγκ στον Λυκαβηττό, έπεσε πάνω του ένας σκύλος. Και ναι, ήταν ο σκύλος του Γιάνη Βαρουφάκη!

Ο σκύλος αποδείχθηκε ευγενής, σε αντίθεση με τον ιδιοκτήτη του που ήταν εντελώςαγενής. Ο Παντελής Καψής διηγείται το συμβάν στο facebook και εμείς που τον διαβάζουμε απορούμε ειλικρινά: είναι δυνατόν; Είναι δυνατόν να ήταν υπουργός και διευθυντής στα ΝΕΑ για τόσα χρόνια; Είναι δυνατόν; Και όμως είναι…


Ακολουθεί η γλαφυρή περιγραφή του κ.Καψή και σας παρακαλώ μη γελά(σε)τε δυνατά όσο τη διαβάζετε και ενοχλείτε τους διπλανούς σας, λίγο σεβασμό παρακαλώ, μη γίνεστε… Βαρουφάκηδες κι εσείς!

Τρέχω το πρωί στον Λυκαβηττό όταν ξαφνικά συνειδητοποιώ ότι ένας σκύλος έρχεται τρέχοντας από πίσω κατά πάνω μου. Για λίγες στιγμές τρομάζω, δεν ξέρω αν είναι φιλικός ή αν θα το δει κυνηγός καθώς τρέχει από πισω μου. Πηγαίνω πιο σιγά και πέφτει με όλη την φόρα πάνω μου.

Ευτυχώς κάπως στο πλάι και δεν χάνω την ισορροπία μου. Το αφεντικό του, περίπου 50μέτρα πίσω, δεν έχει κάνει καμια προσπάθεια να τον σταματήσει, γυρνάω και δειχνω την ενόχλησή μου με μια κίνηση απελπισίας απλώνοντας τα χέρια μου.

Ο σκύλος ωστόσο είναι φιλικός και μετανιώνω, πόσο μάλλον που βλέπω οτι ιδιοκτήτης είναι ο Βαρουφάκης και άλλο τα πολιτικά άλλο οι ανθρώπινες σχέσεις. Ετσι όταν διασταυρωνόμαστε ξανά μισοχαμογελώντας λέω ότι απλώς με τρόμαξε για να πάρω την απίστευτη απάντηση ότι δεν πρέπει να είμαι εγωιστής, τον λόφο τον μοιραζόμαστε!

Τα παίρνω του λέω ότι αν δεν μπορεί να ελέγξει τον σκύλο του να τον έχει με λουρί και παίρνω την επίσης απίστευτη απάντηση οτι πώς αλλιώς θα μάθει; Το βρίσκει μάλιστα έξυπνο και προσθέτει ότι αυτό που λέω είναι αντιφατικό! Προφανώς εκτός από την αγένεια δεν έχει και ιδέα από σκύλους. Θα μου πείτε όταν δεν μπορεί να ελέγξει τον εαυτό του, ο σκύλος είναι πταίσμα…

ΥΓ. Τρέχω χρόνια σε μονοπάτια, είχα πολύ χειρότερες συναντήσεις με σκύλους, πρώτη φορά αντί για μια ένδειξη κατανόησης αν όχι συγγνώμης ζητάνε κ τα ρέστα.

 

4 σκέψεις σχετικά με το “Κατέρρευσε ο Καψης, τον πήρε στο κυνήγι ακόμη και ο σκύλος του Βαρουφάκη.”

  1. Ο Παντελής Καψής όταν απεχώρησε από τον ΔΟΛ έλαβε 500.000 αποζημίωση από τον Σ.Ψυχάρη. Ο ΔΟΛ τελούσε ήδη υπό χρεωκοπίαν. Κρίμα διότι ο ομώνυμος παππούς του ήτο εθνικιστής και όχι σαν κι΄αυτόν μέλος του προδοτικού ΚΚΕεσωτ.

    Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s