Όπως καταλάβατε, δεκάρα δεν έδιναν για την Μακεδονία οι κουλοφώφες. Την κουτάλα και την φυγάδευση των απατεώνων ήθελαν με φερετζέ την Μακεδονία.

Ζούμε μεγάλες στιγμές. Βλέπουμε τους πασόκους που έχουν παρεισφρήσει στη Νέα Δημοκρατία αλλά και το παραδοσιακό ΠΑΣΟΚ, να βγάζουν πυρινες ανακοινώσεις τύπου ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο! Αυτό πρακτικά σημαίνει πως η διαφωνία τους δεν έχει καμία σχέση με την ηθική διαφωνία της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού για την παράδοση του ονόματος Μακεδονία. Διότι ο ελληνικός λαός δεν δίνει δεκάρα για το εάν θα μπουν ή όχι στο νατο και στην ΕΕ οι σκοπιανοί. Ο ελληνικός λαός θεωρεί παραχάραξη της ιστορίας το να αποκαλείται η γειτονική χώρα Μακεδονία. Δηλαδή για τον ελληνικό λαό το θέμα είναι καθαρά ηθικό, ούτε υλικοτεχνικό, ούτε αερολογία, ούτε κουτάλα. Σε αντίθεση με την αντιπολίτευση που αποκαλύπτεται ότι χρησιμοποίησε το θέμα της Μακεδονίας για να ξεπληρώσει συμβόλαια σε υπόδικους απατεώνες.

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Όπως καταλάβατε, δεκάρα δεν έδιναν για την Μακεδονία οι κουλοφώφες. Την κουτάλα και την φυγάδευση των απατεώνων ήθελαν με φερετζέ την Μακεδονία.”

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s