ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ στα Σκοπια Ο Ζαεφ πάει σε εκλογές αν δεν στηρίξει η αντιπολίτευση τη συμφωνία στη Βουλή.

A6A1ED14-E8DD-4C1D-A257-4DD16A14F311«Το αποτέλεσμα είναι αποδεκτό από όλους, οι ψηφοφόροι ψήφισαν με αξιοπρέπεια και περηφάνεια. Αυτοί που συμμετέχουν είναι αυτοί που αποφασίζουν και διαμορφώνουν το αποτέλεσμα» τόνισε σε δηλώσεις του ο Ζόραν Ζάεφ, σχολιάζοντας το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στα Σκόπια για την Συμφωνία των Πρεσπών.

«Παρά την αποχή που κήρυξε η αντιπολίτευση εγώ σε σέβομαι την απόφαση των πολιτών να μην συμμετέχουν», σημείωσε ο Πρωθυπουργός της γείτονος, τονίζοντας ότι η χώρα δεν θα πάει σε εκλογές και υπογραμμίζοντας ότι οι επόμενες αποφάσεις θα παρθούν εντός της Βουλής.

«Η Συμφωνία των Πρεσπών θα πάει στην Βουλή της πΓΔΜ για να εγκριθεί. Αν αυτό δεν συμβεί, τότε η χώρα θα πάει σε εκλογές. Μέχρι τότε θα συνεχίσω να ηγούμαι της χώρας προκειμένου να μπούμε σε Ε.Ε και ΝΑΤΟ», σημείωσε, προσπαθώντας να αφήσει πίσω τις αρνητικές εντυπώσεις απο το γύρισμα της πλάτης των Σκοπιανών στο κρίσιμο δημοψήφισμα.

Στο μεταξύ, το εθνικιστικό κόμμα της αντιπολίτευσης στην πΓΔΜ, με ανακοίνωσή του κάνει λόγο για σημαντικές παραβιάσεις της εκλογικής διαδικασίας σε διάφορα εκλογικά κέντρα. Σύμφωνα με την ανακοίνωση σε κάποια εκλογικά κέντρα καταμετρήθηκαν 500 ψηφοφόροι σε δύο ώρες, που, σύμφωνα με την ανακοίνωση, συνεπάγεται ένας ψηφοφόρος κάθε 14 δευτερόλεπτα.

3 thoughts on “ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ στα Σκοπια Ο Ζαεφ πάει σε εκλογές αν δεν στηρίξει η αντιπολίτευση τη συμφωνία στη Βουλή.”

 1. Ατύχησαν προσωρινά οι συριζοσκοπιανέλ.
  Όπως γράφτηκε και πριν σε περίπτωση
  μεγάλης αποχής θα φέρουν το ναι στη
  Βουλή τους προς ψήφιση .
  Τι δεν καταλαβαίνεις.
  Γίνεται οι προδότες να είναι συνάμα
  πατριώτες. Φτου σας σπιούνοι δοσίλογοι.
  Κατά του Καραμανλή και του βέτο του 2008.
  Ναι στα λάβαρα που σήκωσαν στην Καλαμάτα.

  Like

  1. Μεγάλη πίκρα νουδουλοτρολ ΣΚΟΠΙΑΝΕΛ κτλ.κτλ εε ?

   Περαστικά ρε Νουδουλικό

   Like

   1. Γιατί ρε βλαμμένο πίκρα; Εσείς δεν λέγατε ότι ήταν καλή η συμφωνία που έκανε ο Τσίμπλας κι ότι πρέπει να λυθεί το θέμα… γιατί 140 χώρες…μπλα…μπλα…μπλα…
    Ε λοιπόν τώρα το θέμα δεν λύνεται γιατί οι Σκοπιανοί (λαός)δεν το θέλει….
    Αλήθεια που δικαιώθηκε ο Τσίμπλας κι ο Κοτζιάς ρε ηλίθιε;;;
    Πάγωσαν σήμερα… κατάπιαν την γλώσσα τους,δες λίγο ΕΤ3 καημένη….
    Ο φίλος του Τσίμπλα(αυτός που του έδωσε την γραβάτα κι εσύ πανηγυριζες)ο Ζαεφ την έφαγε σήμερα από τον λαό του και σαν καλός δημοκράτης (όπως ο φίλος του)θα γράψει το δημοψήφισμα στα αρχιδια του και θα προχωρήσει στη Βουλή των Σκοπίων…για να παγώσει μετά ο χοντρός υπουργός συγκαμμενος!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s