olympia.gr – 2008-2019 – 11 χρόνια- 400εκ VIEWS

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

Όπως καταλάβατε, η πρώτη ενέργεια του Μητσοτάκη εάν πότε κυβερνούσε, θα ήταν να τυπώσει το Σύνταγμα σε στενόμακρο χαρτί, να το τυλίξει ρόλο και να το βάλει στην αναλογη θέση, ανάμεσα στην λεκάνη και τον μπιντέ.

Posted by olympiada on Σεπτέμβριος 25, 2018

Ο Μητσοτάκης καταστρατηγεί το Σύνταγμα ακόμα και ως αντιπολίτευση. Η τραγωδία μιας παράταξης…

https://olympia.gr/2018/09/25/ο-μητσοτάκης-καταστρατηγεί-το-σύνταγ/

17 Σχόλια to “Όπως καταλάβατε, η πρώτη ενέργεια του Μητσοτάκη εάν πότε κυβερνούσε, θα ήταν να τυπώσει το Σύνταγμα σε στενόμακρο χαρτί, να το τυλίξει ρόλο και να το βάλει στην αναλογη θέση, ανάμεσα στην λεκάνη και τον μπιντέ.”

 1. Sane said

  Θέλω να δω τί ακριβώς θα διαπραγματευτεί ο Μητσοτάκης με την AfD 🙂

 2. κανενα σπιτι στα χερια τραπεζιτη said

  Με αρκετή καθυστέρηση σε μια υπόθεση που σέρνεται επί μήνες στην Γενική Ασφάλεια, τα μέσα ενημέρωσης και την Εισαγγελία και έλαβε καταιγιστική μορφή με την κλήση του Παν. Λαφαζάνη από το αμαρτωλό «Τμήμα Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος» σε απολογία, τοποθετήθηκε τελικά ο ΣΥΡΙΖΑ.
  Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ έχει ως εξής:

  «Η κλήση του γραμματέα της ΛΑΕ Π. Λαφαζάνη για παροχή εξηγήσεων στο πλαίσιο διενεργούμενης προκαταρκτικής εξέτασης προκαλεί δικαιολογημένες αντιδράσεις. Είναι αδιανόητο να καλείται σε εξηγήσεις αρχηγός κόμματος για την πολιτική του δράση και τη στήριξη κινητοποιήσεων. Ο ΣΥΡΙΖΑ σταθερά υπερασπίζεται τα κοινωνικά και πολιτικά δικαιώματα και τις ελευθερίες των πολιτών.»
  Στελέχη της Αριστεράς σχολιάζοντας την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, έκαναν τις εξής επισημάνσεις:

  Πρώτον: Οι αποστάσεις του ΣΥΡΙΖΑ από την κλήση σε απολογία του Παν. Λαφαζάνη, αποτελούν σαφή ένδειξη πανικού και αδιεξόδου της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ και απόρροια του σοκ και του σάλου που προκάλεσε στην ελληνική κοινωνία ακόμα και μέσα στις γραμμές του ίδιου του ΣΥΡΙΖΑ. Το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ υποχρεώθηκε στην κυριολεξία να καταγράψει την διαφοροποίησή του μπροστά στην ογκούμενη αναταραχή στο κόμμα και την ενδεχόμενη έκρηξη, πράγματα, όμως, που είναι αμφίβολο ότι μπορούν πλέον να τιθασευθούν και να ανακοπούν.
  Δεύτερον: Η χλιαρή ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ αναδεικνύει τις μεγάλες αντιθέσεις στο πλαίσιό του και ένα εξόφθαλμο είδος διγλωσσίας αλλά και υποκρισίας. Και αυτό διότι η δίωξη κατά Λαφαζάνη δεν εκπορεύεται, τάχα, από κάποια «ανεξάρτητη» Δικαιοσύνη, αλλά στην κυριολεξία μέσα από την ΓΑΔΑ, η οποία δια του αμαρτωλού Τμήματος, συνέταξε και προώθησε στην Εισαγγελία την δικογραφία και τις κατασκευασμένες κατηγορίες σε βάρος του Παν. Λαφαζάνη κατόπιν εντολής της ηγεσίας του Υπ. Δημοσίας Τάξης, με την συναίνεση του Μεγάρου Μαξίμου και των κυβερνητικών παράκεντρων.
  Επιτέλους και η υποκρισία έχει τα όριά της. Η παλιά θεωρία “άλλο το κόμμα και άλλο η κυβέρνηση“. Άλλα λέει το κόμμα και άλλα πράττουν οι υπουργοί του και οι κρατικές υπηρεσίες που διευθύνουν, είναι πολύ παλιά και πολύ φθαρμένη για να την επικαλούνται κάποιοι και δεν πείθει κανένα.
  Τρίτον: Για να μη θεωρηθεί κανονικό «δούλεμα» και άλλη μια ψευδολογία και υποκρισία, η έτσι κι αλλιώς χλιαρή διαφοροποίηση της ανακοίνωσης του ΣΥΡΙΖΑ, θα πρέπει να συνοδευτεί πάραυτα με το σταμάτημα από την πλευρά της κυβέρνησης και της Ασφάλειας κάθε μορφής δίωξης σε βάρος του Παν. Λαφαζάνη με την απόσυρση των κατηγοριών, σταμάτημα της δίωξης το οποίο πρέπει να συνοδευτεί και με ένα ειλικρινές «συγγνώμη» για την συκοφάντηση και τις προθέσεις σπίλωσης που εκδηλώθηκαν και οι οποίες δεν αφορούν το πρόσωπό του αλλά την ίδια την Δημοκρατία και τις δημοκρατικές ελευθερίες.
  Τέταρτον: Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ κάνει και μια άλλη λαθροχειρία. Περιορίζεται να σχολιάσει μόνο την κλήση σε απολογία του Παν. Λαφαζάνη, πράγμα που θεωρούμε ανεπίτρεπτο. Μαζί με τον Παν. Λαφαζάνη εκλήθησαν να απολογηθούν και άλλοι τέσσερις αγωνιστές κατά των πλειστηριασμών λαϊκής περιουσίας. Ψευδείς και ανυπόστατες κατηγορίες για την ίδια υπόθεση έχουν φορτωθεί 15 αγωνιστές στο Ναύπλιο, πρόσφατα 20 στον Βόλο, άλλοι δύο στη Θεσσαλονίκη κλπ.
  Δεν μπορεί, λοιπόν, να ανακοινώνει ο ΣΥΡΙΖΑ ό,τι ανακοινώνει και όπως το ανακοινώνει, μόνο για τον Παν. Λαφαζάνη και όλοι οι άλλοι απολογούμενοι και υπόδικοι να θεωρούνται ανάξιοι όποιας αναφοράς και «αναλώσιμο είδος» με τον χειρότερο δυνατό τρόπο.
  Όλοι/ες την Τετάρτη 26/09 11 π.μ. σε αγωνιστική διαμαρτυρία έξω από την ΓΑΔΑ!
  Ο αγώνας κατά των πλειστηριασμών λαϊκής περιουσίας συνεχίζεται, διευρύνεται και κλιμακώνεται!
  Συνδέουμε τον αγώνα κατά των πλειστηριασμών με τον αγώνα για δημοκρατία και ανατροπή.
  Διεκδικούμε άμεσα να καταργηθεί το αμαρτωλό κι “εμφυλιακού” τύπου «Τμήμα Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος».
  Την δημοκρατία την προστατεύει ο ελληνικός λαός και δημοκρατία σημαίνει εθνικήανεξαρτησία, συμμετοχή, δικαιοσύνη και μια χωρίς κηδεμονίες και λιτότητα Ελλάδα.
  https://iskra.gr/%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%83%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%B6%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CE%B4%CE%AF%CF%89%CE%BE%CE%B7-%CE%BB%CE%B1%CF%86%CE%B1%CE%B6%CE%AC%CE%BD%CE%B7/

  Η Κυβέρνηση ξεπερνώντας κάθε όριο αυταρχισμού, αυθαιρεσίας και προσπάθειας καταστολήςτης αντίστασης του Κινήματος Ενάντια στους Ηλεκτρονικούς Πλειστηριασμούς και των πολιτικών δυνάμεων που συμμετέχουν, έφτασε σε σημείο να καλέσει σε απολογία, την Τετάρτη 26/09/2018 και ώρα 11 π.μ. στην ΓΑΔΑ (Λεωφόρος Αλεξάνδρας 173) τον Γραμματέα του Π.Σ. της ΛΑ.Ε. Παναγιώτη Λαφαζάνη και δυο ακόμα μέλη του κινήματος.
  Το κατηγορητήριο με το οποίο τον καλούν σε απολογία, εντελώς αστήρικτο , συμπεριλαμβάνει σχεδόν τον μισό Ποινικό Κώδικα και έχει μοναδικό στόχο να τρομοκρατήσει και να αναστείλει την δράση και την ανάπτυξη του κινήματος.
  Δεν θα τους περάσει.
  Καλούμε όλους τους αγωνιστές και τους δημοκράτες πολίτες σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, την Τετάρτη 26/09/2018 και ώρα 11 π.μ. έξω από τη ΓΑΔΑ.
  Η τρομοκρατία δεν θα περάσει.
  Οι διώξεις μας δυναμώνουν και μας κάνουν πιο αποφασιστικούς.

  https://iskra.gr/%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CF%81%CF%84%CF%85%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BB%CE%B1%CF%86%CE%B1%CE%B6%CE%AC%CE%BD%CE%B7-%CF%8C%CE%BB%CE%BF%CE%B9-%CE%AD%CE%BE%CF%89-%CE%B1%CF%80%CF%8C/

 3. κανενα σπιτι στα χερια τραπεζιτη said

  Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

  ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ

 4. κανενα σπιτι στα χερια τραπεζιτη said

  Τμήμα Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος»
  Τι είναι τούτο πάλι ?
  Εδώ έγινε ολόκληρο δημοψήφισμα έδωσε ένα ηχηρό ΟΧΙ και αυτοί το βάφτισαν ΝΑΙ.
  Τι είδους δημοκρατικό πολίτευμα έχουμε?
  ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ (ΑΚΟΥ ΤΙΤΛΟΣ) ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΛΑΒΕΙ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ
  ΠΟΥ ΕΠΡΑΞΑΝ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ- ΒΑΠΤΙΣΑΝ ΤΟ ΟΧΙ ΝΑΙ- ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ.
  ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ? ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ?
  ΑΕΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΒΡΕ .

 5. κανενα σπιτι στα χερια τραπεζιτη said

  ΘΑ ΣΑΣ ΤΣΑΚΙΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ

 6. κανενα σπιτι στα χερια τραπεζιτη said

  ΘΑ ΤΣΑΚΙΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ
  ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

 7. Aκέλας said

  Ολυμπιάδα,δεν ξέρεις ότι ήδη το “Σύνταγμα”υπαρχει ήδη στα ρολλά χαρτιών υγείας των τουαλετών της βουλής,έτσι για να του ρίχνουν καμια ματιά οι επισκέπτες τους;…Γιατί κάνεις διακρίσεις;

 8. ΕΜΠΡΟΣ ΛΑΕ ΜΗΝ ΣΚΥΒΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ said

  ΚΚΕ: Απαράδεκτη η κλήση του Π. Λαφαζάνη για την παροχή εξηγήσεων

  Σε σχόλιο για την κλήση του Π. Λαφαζάνη για την παροχή εξηγήσεων και με την υποψία τέλεσης αξιόποινων πράξεων το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ τονίζει:
  «Το ΚΚΕ καταγγέλλει ως απαράδεκτη την κλήση του Π. Λαφαζάνη για την παροχή εξηγήσεων και με την υποψία τέλεσης αξιόποινων πράξεων.
  Τέτοιου είδους πρακτικές έχουν στόχο τον εκφοβισμό του λαού και εκθέτουν την κυβέρνηση για το κλίμα καταστολής που έχει καλλιεργήσει, ιδιαίτερα στο θέμα των πλειστηριασμών και η οποία δεν μπορεί να κρύβεται πίσω από τις ενέργειες των δικαστικών λειτουργών».

  Μαν. Μηλιαράκης (επίτ. Πρόεδρος Χριστιανικής Δημοκρατίας): Συμπαράσταση σε Λαφαζάνη-αγωνιστές

  Την αμέριστη συμπαράστασή μου στον Παναγιώτη Λαφαζάνη για τη δίωξη που υφίσταται για τους αγώνες του εναντίον των πλειστηριασμών της λαϊκής κατοικίας. Είμαι στη διάθεση του ως μάρτυρας.
  Μανώλης Μηλιαράκης, Επίτιμος Πρόεδρος της Χριστιανικής Δημοκρατίας.

  Μέτωπο Νίκης: Κάλεσμα συμπαράστασης σε Λαφαζάνη-αγωνιστές κινημάτων κατά πλειστηριασμών

  Οι ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, επέλεξαν μνημόνια αντί για δημοκρατία. Μνημόνια, αντί για κοινωνική δικαιοσύνη. Μνημόνια, αντί για εθνική ανεξαρτησία.
  Επέλεξαν να εκχωρήσουν κάθε σπίτι των Ελλήνων στα χέρια τραπεζίτη και να διώκουν τα κινήματα και τις πολιτικές δυνάμεις που αντιστέκονται ενάντια στους Ηλεκτρονικούς Πλειστηριασμούς.
  Έφτασαν σε σημείο μάλιστα, να καλούν σε απολογία τον Γραμματέα του Π.Σ. της ΛΑ.Ε. Παναγιώτη Λαφαζάνη κι ακόμη ένα μέλος του κινήματος.
  Το αστήρικτο κατηγορητήριο με το οποίο τον καλούν σε απολογία, έχει στόχο να τρομοκρατήσει και να αναστείλει την ανάπτυξη του κινήματος και την δράση της Λαϊκής Ενότητας κατά των πλειστηριασμών προκειμένου, να υφαρπάξει τα σπίτια των Ελλήνων.
  Το Μέτωπο Νίκης, καταδικάζει τις διώξεις και θα βρίσκεται την Τετάρτη 26/09/2018 και ώρα 11 π.μ. έξω από τη ΓΑΔΑ, για να συμπαρασταθεί στον Γραμματέα της ΛΑΕ, Παναγιώτη Λαφαζάνη και τον αγωνιστή του κινήματος κατά των πλειστηριασμών.
  Η τρομοκρατία δεν θα περάσει. Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη.
  Ραχήλ Μακρή

  https://www.freedomtv.gr/video.php?v=352

 9. ΕΜΠΡΟΣ ΛΑΕ ΜΗΝ ΣΚΥΒΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ said

 10. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ said

  Μήνυμα Γλέζου με αφορμή την σημερινή κλήση σε απολογία του Παναγιώτη Λαφαζάνη

  «Αυτές οι κλήσεις-προκλήσεις δεν έχουν όνομα, στοχεύουν σε όλους μας και πρέπει να απαντηθούν από όλους μας» αναφέρει το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς Μανώλης Γλέζος με αφορμή την κλήση σε απολογία του Παναγιώτη Λαφαζάνη αναφορικά με τη διαμαρτυρία της ΛΑΕ στους πλειστηριασμούς.
  Το μήνυμα του Μανώλη Γλέζου έχει ως εξής:
  «Η κλήση σε απολογία – με αφορμή τις κινητοποιήσεις ενάντια στους πλειστηριασμούς – στον Παναγιώτη Λαφαζάνη, μετά από εισαγγελική παραγγελία, από την “Διεύθυνση ασφαλείας” της ΕΛΑΣ και από το “τμήμα προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού πολιτεύματος’! με την επίκληση άρθρων του ποινικού κώδικα όπως αυτός της οπλοκατοχής και οπλοχρησίας, είναι βόλι στη καρδιά των πολιτών και της Δημοκρατίας. Αποκαλύπτει τη λογική της κυβέρνησης, που αποπειράται να καταστείλει και να τρομοκρατήσει τους πολίτες που αντιστέκονται.
  Αυτές οι κλήσεις-προκλήσεις δεν έχουν όνομα, στοχεύουν σε όλους μας και πρέπει να απαντηθούν από όλους μας».

  https://iskra.gr/%CE%BC%CE%AE%CE%BD%CF%85%CE%BC%CE%B1-%CE%B3%CE%BB%CE%AD%CE%B6%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%B5-%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%BC%CE%AE-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%AE-%CE%BA/

 11. ΟΡΜΑ ΠΑΝΑΓΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΤΩ ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ said

  OPMA ΠΑΝΑΓΗ

 12. ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΦΑΖΑΝΗ said

  Δημήτρης Μπράτης, Αντιπρόεδρος ΑΔΕΔΥ για δίωξη Παν.Λαφαζάνη: Του βγάζω το καπέλο

  Με τον μισό ποινικό κώδικα διώκεται ο Παναγιώτης Λαφαζάνης
  Δικογραφία σε βάρος του προέδρου της ΛΑΕ Παναγιώτη Λαφαζάνη έχει σχηματισθεί από την ασφάλεια Αττικής.
  Του έχουν φορτώσει τον μισό ποινικό κώδικα:
  Διατάραξη κοινής ησυχίας!!!,φθορές ξένης ιδιοκτησίας,παράβαση του νόμου για οπλοφορία και κροτίδες,εξύβριση,απειλή κλπ
  Είναι πράγματι πρωτοφανές για τη χώρα μας-μετά το 1974 δεν έχει ξανασυμβεί-αρχηγός πολιτικού κόμματος να διώκεται με τέτοιες κατηγορίες.

  Προφανώς ενοχλεί η στάση του Λαφαζάνη ο οποίος πέταξε υπουργικές καρέκλες,βουλευτικές κι αγωνίζεται στους δρόμους κατά των πλειστηριασμών κι όχι μόνο.Απέδειξε τελικά ότι στην πολιτική δεν είναι όλοι ίδιοι.Υπάρχουν ναι !!! και πολιτικοί που παραμένουν πιστοί στις αρχές τους και δεν τις ξεπουλούν για μια καρέκλα.
  Προσωπικά δεν συμφωνώ με τις πολιτικές απόψεις του Λαφαζάνη. Του βγάζω όμως το καπέλο για τη στάση του,που είναι στάση ζωής!!!”

 13. ΕΜΠΡΟΣ ΛΑΕ said

  ΕΜΠΡΟΣ ΛΑΕ ΜΗΝ ΣΚΥΒΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ

  Ο ΠΑΝΑΓΗΣ ΣΤΗΝ ΓΑΔΑ

 14. ΕΜΠΡΟΣ ΛΑΕ said

  OΣΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ

 15. ΕΜΠΡΟΣ ΛΑΕ said

 16. ΜΠΡΑΒΟ ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΑΞΙΟΣ said

  Λαφαζάνης: Δεν πάω για απολογία, δεν τους νομιμοποιώ, δεν τους αναγνωρίζω!

  Μεγάλη συγκέντρωση στην ΓΑΔΑ ενάντια στις διώξεις, για δημοκρατία και ανατροπή
  Ο Παν. Λαφαζάνης, ο οποίος εκλήθη να δώσει εξηγήσεις σήμερα Τετάρτη (26/9) στις 11 π.μ, στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών (ΓΑΔΑ) και ειδικότερα στο «Τμήμα Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος» για κατηγορίες που περιλαμβάνουν περίπου τον μισό ποινικό κώδικα, μέχρι και παραβίαση του νόμου περί οπλοφορίας και οπλοχρησίας, πυροτεχνημάτων και κροτίδων, δεν προσήλθε, ως πολιτική επιλογή, να απολογηθεί, «φτύνοντας» και το «Τμήμα» και την κυβέρνηση που αποφάσισε αυτήν την κατάπτυστη βαθύτατα αντιδημοκρατική διαδικασία δίωξης.
  Ο Παν. Λαφαζάνης, μιλώντας σε μεγάλη συγκέντρωση αλληλεγγύης έξω από την ΓΑΔΑ, τόνισε στους συγκεντρωμένους ότι «δεν προσέρχομαι σε απολογία, δεν νομιμοποιώ, δεν αναγνωρίζω ένα «αμαρτωλό», εμφυλιακού τύπου «Τμήμα». Δεν νομιμοποιώ, δεν αναγνωρίζω σκευωρίες και κυβερνητικές αντιδραστικές μεθοδεύσεις ενάντια στα κινήματα αι τις δημοκρατικές ελευθερίες».

  Ο Παν. Λαφαζάνης αφού τόνισε ότι «μόνο στην Τουρκία γίνονται πολιτικές διώξεις ενάντια σε επικεφαλής δημοκρατικού πολιτικού κόμματος», ζήτησε την παραίτηση της Όλγας Γεροβασίλη και της Κατερίνας Παπακώστα, που καλύπτουν την αντιδημοκρατική εκτροπή, ενώ ζήτησε την άμεση διάλυση και κλείσιμο του αμαρτωλού «Τμήματος για την Προστασία του κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος».
  Ο Παν. Λαφαζάνης στην ομιλία του κατήγγειλε το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ για ….

  https://iskra.gr/%CE%BB%CE%B1%CF%86%CE%B1%CE%B6%CE%AC%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CF%80%CE%AC%CF%89-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AF%CE%B1-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CF%84%CE%BF%CF%85/

 17. ΜΠΡΑΒΟ ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΑΞΙΟΣ said

  Τμήμα για την Προστασία του κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος?

  Ας ρωτησει ο ΤΣΙΠΡΑΣ τον ΕΡΝΤΟΓΑΝ εχουνε τετοιο τμημα και στην Τουρκια?

  Δηλ θα ανατρεψει ο Λαφαζανης το Δημοκρατικο πολιτευμα της χωρας?

  MHΠΩΣ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ?

  OYAOY TRAGIC

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

 
Αρέσει σε %d bloggers: