olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

Κυρανάκης : Η ΝΔ θα πληρώσει τα δάνειά της με …κρατική επιχορήγηση!!! Μπροστά στον Μητσοτάκη, ο Μπρέζνιεφ φαντάζει καπιταλιστής!

Posted by olympiada on September 13, 2018

Ποιες “συνδρομές μελών” και πράσινα άλογα. Το κράτος να είναι καλά. Σαν κάτι άντρακλές που κακολογούν τις γυναίκες τους, αλλά όταν τους αφήσουν στα κρύα του λουτρού, τους τρώει η μαρμάγκα.

6 Responses to “Κυρανάκης : Η ΝΔ θα πληρώσει τα δάνειά της με …κρατική επιχορήγηση!!! Μπροστά στον Μητσοτάκη, ο Μπρέζνιεφ φαντάζει καπιταλιστής!”

 1. Αυτονόητα said

  Κατά 25 εκατ ευρώ αυξήθηκε το χρέος της ΝΔ επί ημερών του Κούλη Μιζοτάκη.

  Εις υγείαν τα κορόιδα

  Like

 2. Μέτων said

  Το 10% των οφειλών της ΝΔ ανήκουν στον Π.Καμμένου, τόσους ψήφους έλαβε τον Μάιο το ΄12 από νδουλίτης.
  Π.Καμμένος γέννημα θρέμα της κλεφτοΝδούλας.

  Like

 3. ΒΟΡΕΙΟΣΕΛΛΑΣ said

  Ο Καμμένος συνκεντρώνει την έχθρότητα των ΝεοΔούλων, διότι έφυγε άπό το “¨ΜΑΓΑΖΙ” ένα κατάστημα με παράδοση δεκαετιών, και κατ-
  -άγγειλε τούς συμμετέχοντες στο γλέντι των διαφόρων μιζών.

  ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΔΙΕΠΡΑΞΕ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ

  Ο χρόνος όμως είναι ό καλύτερος κριτής όλων. ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ διότι,

  “”ΔΙΚΑΙΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΧΡΟΝΟΣ ΣΩΤΗΡ ΑΡΙΣΤΟΣ “”

  Like

 4. ορμα παναγη κατω οι ψευτες said

  Ομιλία Λαφαζάνη στην ΔΕΘ: Η κριτική και το πρόγραμμα της ΛΑ.Ε

  Αγαπητές φίλες και φίλοι,
  Ευχαριστώ θερμά εκ μέρους όλων μας και της ΛΑ.Ε για την παρουσία σας.
  Επιτρέψτε μου να αρχίσω λίγο ανορθόδοξα.
  Σε αυτήν την χώρα, είναι τραγικό αλλά δεν υπάρχουν ούτε νόμοι ούτε Σύνταγμα, ούτε εγγυήσεις ούτε δικαιοσύνη αλλά ούτε και ίχνος ουσιαστικής δημοκρατίας.
  Τα μόνα που υπάρχουν και κυριαρχούν και μας καταδυναστεύουν είναι τα ατέλειωτα ψέματα του Τσίπρα, η βαθύτατη υποκρισία του Κυριάκου Μητσοτάκη και η ληστεία των τραπεζών, η οποία γίνεται όλο και πιο άγρια και απάνθρωπη.
  Χθες στην Αθήνα, πήγαν να βγάλουν στο σφυρί και να αρπάξουν το σπίτι ενός φίλου και συντρόφου μας, πρώην στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ.
  Το σπίτι αυτό, 80 τ.μ., ήταν πρώτη κατοικία και το μοναδικό περιουσιακό στοιχείο της οικογένειας, η οποία ταυτόχρονα σπουδάζει και δύο παιδιά.
  Αν ο πλειστηριασμός δεν ολοκληρώθηκε, αυτό οφείλεται αποκλειστικά στο κίνημά μας.
  Τις προάλλες, επίσης, κατάγγελνα στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, μαζί με έναν πολίτη, τον εκπλειστηριασμό της πρώτης κατοικίας του.
  Ο άνθρωπος αυτός με πόνο έλεγε ότι έχει δύο ανήλικα παιδιά, τεσσάρων και εφτά χρόνων, και ότι η γυναίκα του, που καθόταν δίπλα μας, καταφεύγει σε ψυχοφάρμακα για να επιβιώσει.
  Πριν από λίγες μέρες, εκλιπαρούσα ματαίως μπροστά σε τράπεζα ανώτατο τραπεζικό στέλεχος, από τους γνωστούς σημιτάνθρωπους, να δώσει λίγο χρόνο σε συμπολίτη μας που στεκόταν απέναντί του ώστε να βρει χρήματα να κρατήσει την πρώτη κατοικία του και να μην μείνουν τα τρία ανήλικα παιδιά του στον δρόμο.
  Το τελευταίο διάστημα, επίσης, δέχομαι συνεχείς επισκέψεις πάμφτωχων συμπολιτών μας, εξαθλιωμένων ανδρών και γυναικών, πολλοί και πολλές με μικρά παιδιά, που τους έχουν κόψει ή πρόκειται να τους κόψουν το ηλεκτρικό ρεύμα και οι οποίοι μου ζητάνε να κάνουμε κάτι ως κίνημα για να μπορέσουν να επιβιώσουν.
  Δυστυχώς, αυτή είναι η θλιβερή εικόνα και το κατάντημα της Ελλάδας του εικοστού πρώτου αιώνα.
  Δυστυχώς, αυτή και ακόμα χειρότερη, θα είναι η «μεταμνημονιακή» Ελλάδα της επιτροπείας και της λιτότητας.
  Αυτή η πραγματική εικόνα της πραγματικής Ελλάδας δεν πέρασε ούτε θα περάσει εδώ στην Διεθνή Έκθεση από τις εμφανίσεις του Αλέξη Τσίπρα και του Κυριάκου Μητσοτάκη.
  Ούτε ο πολιτικός ψεύτης Τσίπρας ούτε ο πολιτικός υποκριτής Κυριάκος Μητσοτάκης γνωρίζουν το παραμικρό για τον φόνο.
  Και οι δύο χέρι – χέρι ψήφισαν το τρίτο μνημόνιο.
  Και οι δύο χέρι-χέρι υποστηρίζουν με φανατισμό τους πλειστηριασμούς και τις τράπεζες.
  Και οι δύο χέρι-χέρι σιωπούν για τις αθρόες αποκοπές ρεύματος που έχουν πάρει διαστάσεις τσουνάμι, για χάρη της απελευθέρωσης της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας και της ιδιωτικοποίησης και του ξεπουλήματος της ΔΕΗ.
  Τσίπρας και Μητσοτάκης μοιάζουν πολιτικά ως δύο σταγόνες νερού.
  Είναι οι δύο όψεις του ίδιου στην κυριολεξία καταστροφικού για την χώρα νομίσματος: του νεοφιλελευθερισμού με επιστέγασμα το μεταμφιεσμένο μάρκο, που κοινώς το ονομάζουμε ευρώ.
  Για αυτό και οι δύο δεν είπαν τίποτα για την αμερικανοκρατία στην ΔΕΘ και στην χώρα μας.
  Την αμερικανοκρατία την οποία ο Τσίπρας, υπερβαίνοντας και την πλέον σκληρή δεξιά της μεταπολίτευσης, έχει αναγάγει περίπου σε νέο δόγμα και θρησκεία για την κυβέρνηση και την πολιτική του.
  Λυπάμαι πάρα πολύ για το γεγονός ότι βγαίνοντας κανείς από την Έκθεση και κοιτάζοντας προς τη θάλασσα, βλέπει στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης το αντιαισθητικό θέαμα της ναυαρχίδας του 6ου αμερικάνικου στόλου.
  Φυσικά, ούτε ο μεταλλαγμένος ΣΥΡΙΖΑ του Τσίπρα ούτε η ΝΔ του Μητσοτάκη ενοχλούνται από το θέαμα αυτό.
  Και οι δύο ξεχνάνε βέβαια τι σημαίνει 6ος αμερικάνικος στόλος για αυτήν την χώρα.
  Ξεχνάνε ότι ο 6ος αμερικάνικος στόλος πρωταγωνίστησε στο πραξικόπημα στην Κύπρο και στην τούρκικη εισβολή στη μεγαλόνησο το 1974.

  https://iskra.gr/%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BB%CE%AF%CE%B1-%CE%BB%CE%B1%CF%86%CE%B1%CE%B6%CE%AC%CE%BD%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B4%CE%B5%CE%B8-%CE%B7-%CE%BA%CF%81%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%B1%CE%B9/

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: