olympia.gr

Για την Μητέρα Γη, την Ελλάδα, την Αλήθεια

Πως η ΝΔ μπορεί να σε οδηγήσει στην τρέλα!!! ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Posted by netakias.com on September 11, 2018

Η ΝΔ μας λέει ότι….

….η κυβέρνηση εξήγγειλε μέτρα που….
….αντέγραψαν από την ΝΔ…..
…τα οποία μέτρα ο Μητσοτάκης..
…θα καταργήσει….
…γιατι τα αντεγραψαν από την ΝΔ…
…και η αυξηση μισθων …
…ειίναι στον νομο που μειωσε του μισθους που ψήφισε η ΝΔ…
…αλλα να μην τον ψηφισουν κι εφαρμοσουν οι ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ..
…γιατι δεσμεύουν την επομενη κυβέρνηση που θα είναι ο Μητσοτάκη..
…που ειπε οτι αυτοι ψηφισαν την αυξηση…..
.που ομως μειωσε τους μισθους..
…που όμως είναι μέτρο που αντέγραψαν από τον Μητσοτάκη…
…που μειωσε τους μισθούς…
…και η ΝΔ δεν θέλει αυξηση μισθων…
…αλλα να μεινουν ίδιοι…
…και με την μειωση φόρων…
…θα σου μένουν περισσότερα…
…αν και αυτοί ψήφισαν, λενε, στον νομο για τις μειωσεις…
…την αυξηση που δεν θέλουν να είναι πραγματική αυξηση…
…ΟοοοοΚ…..

 

 

 

8 Responses to “Πως η ΝΔ μπορεί να σε οδηγήσει στην τρέλα!!! ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!”

 1. faiskatas said

  ΟΧΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΟΝ ΠΗΧΗ.
  10 ΣΤΑ 10 .
  ΤΟΧΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
  https://youtu.be/Wfqmiag-n4Q

 2. Αυτονόητα said

  http://www.koutipandoras.gr/article/ektroxiasmena-aeroplana-sthn-ellada-twn-akrodeiwn-fake-news

 3. Αυτονόητα said

  http://www.koutipandoras.gr/article/h-koilada-me-ta-zompi

  • Αυτονόητα said

   Η κοιλάδα με τα ζόμπι

   Τρεις υπόνομοι, κι όχι απορροφητικοί, λειτουργούν στην πολιτική και κοινωνική ζωή της χώρας με μεγάλη ένταση τα τελευταία χρόνια.

   Από την Ζωή Χαλίδια

   Η ακροδεξιά ΝΔ, η εντεταλμένη δημοσιογραφία και τα fake news απ΄ όπου κι αν προέρχονται. Αυτά τα τρία συστήματα λειτουργώντας ως αγωγοί ακάθαρτων απόψεων, ειδήσεων και σχολιασμών, προκαλούν με την υπερχείλισή τους, ανεπανόρθωτες μολύνεις στον κοινωνικό ιστό. Πως συμβαίνει αυτό; Λιγότερο ποιητικά απ΄ ότι το φαινόμενο της πεταλούδας που φτερουγίζει στον Αμαζόνιο προκαλώντας βροχή στην Κίνα.

   Είμαστε μία χώρα που ιστορικά, για κακή μας τύχη, ουδέποτε συναντηθήκαμε με το διαφωτισμό. Συνάμα, ζούμε σε μία εποχή που ενώ ο άνθρωπος οδηγείται προς τον πλανήτη Άρη, την ίδια ώρα οπισθοδρομεί στο σκοταδισμό και το φασισμό. Είναι εύκολο λοιπόν, στη χώρα όπου κυριαρχεί το θυμικό και όχι η λογική, πολίτες, ετερόκλητοι μεταξύ τους, να συνδέονται με έναν αμοιβαίο εκρηκτικό παραλήρημα, με κυρίαρχο τον φθόνο και να μετατρέπονται σε ζόμπι. Και το ηθικό σύστημα που τους διέπει, να εξαπλώνεται και να επηρεάζει κι άλλους. Ούτε η αριστερά δεν μένει αμόλυντη κι οι ακόμη πάρα πέρα από αυτήν. Διότι κανείς μας δεν ζει σε γυάλα, όλοι κομμάτι της κοινωνίας είμαστε και δεν θέλει πολύ ο άνθρωπος να του σπάσουν τα λούκια.

   Μια ματιά στα social media είναι αρκετή για να διαπιστώσουμε ότι πρυτανεύει ένα θολωμένο θυμικό. Είτε ο διάλογος αφορά σχολιασμό εγκλήματος, είτε αφορά πολιτικό ζήτημα, είτε κουβέντα να γίνεται, αυτό που κυριαρχεί πάνω πάνω, σαν την πέτσα στο γιαούρτι, είναι κακία, ειρωνεία, ζήλεια, ψέμα και ποικίλες διαταραχές. Απουσιάζει δηλαδή η επιχειρηματολογία, η νηφαλιότητα, η αλήθεια κι η λογική. Σε τέτοιο βαθμό ώστε μπορούμε να μιλάμε για τερατοποίηση συναισθημάτων και νου.

   Ας επανέλθουμε στους υπονόμους.

   Αυτός της ΝΔ αρκεί και περισσεύει για να μολύνει το νοητικό υπέδαφος μεγάλου πληθυσμού. Η ΝΔ έχει συμφιλιωθεί πλήρως με τις επιθυμίες της και δεν ντρέπεται γι’ αυτές. Γιατί να το κρύψομεν άλλωστε. Γουστάρει εξουσία, Πινοσέτ, ΕΠΕΝ, Όρμπαν, παρακράτος, υπολήψεις παλουκωμένες. Γουστάρει και βαθύ εθνικισμό, τον φερετζέ του κάθε «πατριώτη». Οι δηλώσεις των εκπροσώπων της εκστομίζονται πλέον ακατέργαστες. Σοκαριστική αγραμματοσύνη, αντιεπιστημονικές θέσεις, χλεύη. Δεν τους νοιάζει πια να δείξουν κάτι άλλο από αυτό που είναι. Η ΝΔ κάνει την ακροδεξιά ιδεολογία, το μίσος, τον εθνικισμό μία κανονικότητα. Δηλητηριάζει το φυλλοκάρδι του ανθρώπου επιδιώκοντας μία κοινωνία που θα εχθρεύεται τυφλά, μπας και μπορέσει να τη χειραγωγήσει. Άλλον τρόπο δεν έχει.

   Ο έτερος υπόνομος, αυτός της εντεταλμένης δημοσιογραφίας, είναι ένα τραγικό καθεστώς. Η ακατάσχετη διαρροή του ρυπασμένου λόγου της, οι μεγάλοι όγκοι ενημερωτικών και σχολιαστικών αποβλήτων, εξοντώνει την αντίληψη και την κρίση του ανθρώπου. Εκεί σημαδεύουν, στο μυαλό. Ζόμπι που δεν διαθέτουν κρίση και καταπίνουν όσα τους σερβίρουν, είναι η επιδίωξή τους. Κι ευδαιμονία τους είναι ποιος θα εκστομίσει τη μεγαλύτερη χοντροκοπιά, ποια θα γράψει την πλέον παράφρονα αράδα.

   Το τρίτο σύστημα ρύπανσης είναι τα fake news. Ο ψεύτης είναι άνθρωπος της δράσης. Η εντύπωσή του γίνεται είδηση, το αναληθές του γίνεται είδηση, το φαντασιακό του γίνεται είδηση. Φτιάξε κι εσύ μια είδηση, μπορείς! Αυτή είναι η σύγχρονη δημοσιογραφία των μαζών. Όταν στην social media κοινωνική ομάδα «Eλληνίδες Μανούλες», κάποια ισχυρίζεται ότι το συζυγικό sex πριν την εκκλησιαστική ευλογία του νεογέννητου βρέφους, είναι βλαβερό, αυτό θα αναμεταδοθεί ως είδηση από την επόμενη μανούλα, κι όχι ως θρησκευτική αρχή. Ο αστεϊσμός «μας ψεκάζουν» αναφέρεται λοιπόν όταν έχουμε περάσει τη θολή διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στο γεγονός και τη γνώμη.

   Τα «έγκριτα ενημερωτικά και πολιτικά» fake news δεν είναι όμως μόνο παραγωγή αυτόνομου ψεύδους. Είναι δυσφήμηση της πραγματικότητας ως διαμόρφωση πολιτικής ατζέντας. Σε ένα θολωμένο πολιτικά ακροατήριο, η σύγχυση που ακολουθεί είναι σημαντική και επιθυμητή. Υπάρχει πιο ευάλωτος δέκτης από ένα συνταξιούχο που τα έχει δει όλα; Θα τα πιστέψει όλα, θα τα αναπαραγάγει με ένταση στον καφενέ, ακόμα κι αν διαψευστεί. Στο μυαλό του τα fake news είναι πιο δυνατά από το πραγματικό. Και βεβαίως, επισήμως, η ακροδεξιά ΝΔ, θα κάνει χρήση των fake. Τώρα μάλιστα που αγάπησε τους δικτάτορες, στα αχνάρια τους θα βαδίσει. Κι ο Φράνκο ως fake new απέρριψε τον βομβαρδισμό της Γκερνίκα, δήθεν ως έργο των μπολσεβίκων.

   Το δια ταύτα; Θα φανεί στο χειροκρότημα.

 4. Sane said

  Δηλαδή, αν συμφωνήσουν οι εργοδότες με τους εργαζόμενους αύξηση μισθών, θα έρθει ο οποιοσδήποτε υπουργός να τους πει όχι? Γιατί? Μήπως εκπροσωπεί κάποια μειοψηφία των εργοδοτών που θέλουν να κάνουν κρυφή αντιπολίτευση στο προεδρείο της Ένωσής τους, χρησιμοποιώντας τον ως υποχείριό τους??? …
  Αυτή η κληρονομιά των μνημονίων δείχνει σε τί είδους τρέλλα περιήλθε η χώρα για να ικανοποιήσει τους δανειστές, που δεν ήθελαν να είναι δανειστές, και τους διεφθαρμένους τοποτηρητές τους. Δήθεν για να μη χρεοκοπήσουν ακαριαία όλοι αυτοί οι “κολλητοί” που τελικά και χρεοκόπησαν και φέσωσαν τράπεζες, ασφαλιστικά ταμεία και κράτος και άφησαν πίσω τους ουρές ανέργων.

 5. Αυτονόητα said

  http://www.koutipandoras.gr/article/ntaiselmploym-ston-kwsta-baebanh-orismenes-kybernhseis-den-oelhsan-na-ta-baloyn-me-ta-diaplekomena-video

  • Αυτονόητα said

   Ντάισελμπλουμ στον Κώστα Βαξεβάνη: Ορισμένες κυβερνήσεις δεν θέλησαν να τα βάλουν με τα διαπλεκόμενα (video)
   Ο πρώην επικεφαλής του Eurogroup –ο «Γερούν, γερά» σύμφωνα με ορισμένους στην ημεδαπή– στην κάτωθι συνέντευξη εστιάζει στη δεκαετία που προηγήθηκε της κρίσης.

   O Nταισελμπλούμ μιλώντας στον Κώστα Βαξεβάνη κάνει λόγο για μια «πελώρια φούσκα», για το φαινόμενο της φοροαποφυγής και των offshore και για κυβερνήσεις που δεν έδειξαν την απαραίτητη αποφασιστικότητα να αντιμετωπίσουν τα διαπλεκόμενα συμφέροντα. Δεν παραλείπει επίσης να παραδεχθεί ότι στα προγράμματα έγιναν λάθη, τα οποία και ονοματίζει, μιλά για τον Γιάνη Βαρουφάκη, το Grexit και το φως στο βάθος της σήραγγας.

 6. πολιτης said

  οι μεγαλυτεροι ψευτες………….σε πρωτη προβολη………..τσιπροκαμενοι……..με τρικυμια εν κρανιω……….θελουν να μας ξανασερβιρουν μια απο τα ιδια…………
  περι γεμανικων αποζημιωσεων……αυξησεις κατωτατου μισθου……..αποκαταστασης αδικιων………μειωσεις φορων..κλπ…κλπ…………

  μας φοβεριζουν για το παλιο……….μα…δεν υπαρχει πιο παλιο απο δαυτους……….μαλιστα για να ακριβολογουμε…………αποτελουν το χειροτερο κομματι του παλιου και αχρηστου συστηματος………….

  του πελατειακου κρατους …με ισχυρες δοσεις κομματισμου και αναξιοκρατιας……..ακρατου λαικισμου και αδιαφανειας …σε ολεθριο συνδυασμο ανικανοτητας και δογματισμου…………

  ουστ…κοπριτες…………

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
%d bloggers like this: