olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας.

Ο Σαμαράς πάλι παγιδεύει το Μητσοτάκη για την περιφέρεια Πελοποννήσου – Όλο το παρασκήνιο και τα ονόματα.

Posted by olympiada on September 11, 2018

Ο Σαμαράς, δεδηλωμένος εχθρός της Νέας Δημοκρατίας και του ίδιου του Κυριάκου Μητσοτάκη – άσχετα αν αυτός δεν το γνωρίζει διότι κοιμάται όρθιος και …πληρώνει ξενοδοχείο! – Ετοιμάζει μια παγίδα στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την περιφέρεια Πελοποννήσου.

Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά:

Ο Σαμαράς εμφανίζεται να είναι αντίθετος με τον Τατούλη – να θυμόμαστε ότι ο ίδιος ο Τατουλης έχει καταγγείλει το Σαμαρά για το ότι η κόντρα μεταξύ τους προέκυψε για το που θα ανατεθούν σκουπίδια της Πελοποννήσου – την ίδια ώρα που ο Σαμαράς ήταν εκείνος ο οποίος το 2014 είχε “εκλέξει” τον Τατούλη περιφερειάρχη Πελοποννήσου. Καθένας θυμάται στην Πελοπόννησο, και ιδίως στη Μεσσηνία, ότι ενώ Σαμαράς και η Νέα Δημοκρατία στήριζαν, δήθεν, για περιφερειάρχη τον Δημήτρη Δράκο, τον πούλησαν την τελευταία στιγμή για να εκλεγεί ο Τατούλης. Αδιάψευστος μάρτυρας το γεγονός ότι το Βατερλώ του Δράκου ήταν η Μεσσηνία και μάλιστα για ελάχιστους ψήφους. Και τότε οι κολλητοί του Σαμαρά γύριζαν από δω κι από κει και έλεγαν ότι έφαγαν τον Δράκο γιατί ήταν κολλητός του Κώστα Καραμανλή, ενώ ο Τατούλης έβριζε – όπως και βρίζει, – όπου σταθεί και όπου βρεθεί τον Κώστα Καραμανλή. Να θυμόμαστε ότι ο Κώστας Καραμανλής ήταν εκείνος που πέταξε έξω από τη Νέα Δημοκρατία τον ανεκδιήγητο Τατούλη, Όταν στην κρίσιμη περίοδο του 2008 κατήγγειλε τον Κώστα Καραμανλή από την εφημερίδα του Γιώργου Μπόμπολα, δηλαδή το Έθνος. Και τότε έγινε πρώτο τραπέζι πίστα σε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της διαπλοκής και ιδίως στο mega. Ποιος; Ο Τατούλης!

Αποκαλύπτουμε λοιπόν γιατί ακόμη και τώρα ο αδίστακτος Σαμαράς δουλεύει ουσιαστικά για τον Τατούλη: Δήθεν είναι απέναντι στον Τατούλη, και υποστηρίζει, μαζί με το κολλητάρι του Άδωνι Γεωργιάδη, τον Τάκη Νίκα, νυν δήμαρχο Καλαμάτας, για περιφερειάρχη Πελοποννήσου. Φυσικά ο αδίστακτος Σαμαράς ξέρει καλά ότι κανένας Μεσσήνιος, και πολύ περισσότερο κανένας καλαματιανός, δεν μπορεί να πάρει την περιφέρεια Πελοποννήσου, αφού εξ’ορισμού είναι αντίθετοι τόσο η Αρκαδία όσο η Αργολίδα και η Κορινθία. Στην πραγματικότητα ο Σαμαράς θέλει να αποφύγει την υποψηφιότητά του Ανδρέα Λυκουρέντζου, την οποία ουσιαστικά έχει αποφασίσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η οποία έχει την πλήρη βεβαιότητα ότι θα πάρει την περιφέρεια Πελοποννήσου. Ας μην ξεχνάμε ότι ο Σαμαράς φαίνεται να στηρίζει τον Τάκη Νίκα ενώ ξέρει την αποτυχία του, γιατί στο βάθος τον μισεί θανάσιμα, αφού μέχρι χθες δεν του απηύθυνε ούτε το λόγο!

Και τώρα αποκαλύπτουμε τον πυρήνα της συνωμοσίας του Σαμαρά. Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια: Από την μια πλευρά ο Τάκης Νικας, εχθρός του Αντώνη Σαμαρά, θα χάσει τις περιφερειακές εκλογές. Και από την άλλη πλευρά, μένει ανοιχτός ο Δήμος Καλαμάτας, ο εμβληματικός αυτός Δήμος, για τον οποίο ο Σαμαράς προορίζει για δήμαρχο τον ανεκδιήγητο Καφαντάρη, νυν δήμαρχο Πύλου.

Δηλαδή, που θα καταντήσει η Καλαμάτα! Θα έχει έναν δήμαρχο για τον οποίον γελάει όλη η χορεία των δημάρχων στη χώρα.

Ελπίζουμε ο έντιμος Νικήτας Κακλαμάνης, ο οποίος έχει αποδείξει εμπράκτως την προσήλωση του στα ιδεώδη της πραγματικής Νέας Δημοκρατίας του Κωσταντίνου Καραμανλή, και τον οποίον ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ευτυχώς βάλει επικεφαλής για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, να μην τσιμπήσει. Να καταστήσει σαφές ότι δήμαρχος Καλαμάτας θα κατέβηκε πάλι ο Νίκας και Περιφερειάρχης Πελοποννήσου ο Ανδρέας Λυκουρέντζος. Και τότε δεν θα ξέρουν που να κρυφτούν και ο ανεκδιήγητος και αδίστακτος Σαμαράς και η παραφυάδα του Πέτρος Τατούλης.

One Response to “Ο Σαμαράς πάλι παγιδεύει το Μητσοτάκη για την περιφέρεια Πελοποννήσου – Όλο το παρασκήνιο και τα ονόματα.”

  1. Αυτονόητα said

    http://www.koutipandoras.gr/article/milaei-swsta-o-adwnis

    Like

Σχολιάστε Ελεύθερα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: