olympia.gr

Για την Μητέρα Γη, την Ελλάδα, την Αλήθεια

Πάνος Καμμένος για γήπεδο ΠΑΟΚ: Πολύ σύντομα η Θεσσαλονίκη θα έχει ένα στολίδι

Posted by kalinda on September 10, 2018

51881DC6-0968-4C4B-8061-F32866FAEF1D“Σήμερα είναι μια καινούρια ημέρα για την Τούμπα, για τον ΠΑΟΚ, για τη Θεσσαλονίκη, αλλά και για όλη την Ελλάδα”, τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, ο οποίος μαζί με τις υφυπουργούς Άμυνας, Μαρία Κόλλια- Τσαρουχά και Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης), Κατερίνα Νοτοπούλου, επισκέφθηκαν, σήμερα το πρωί, το γήπεδο του ΠΑΟΚ, στην Τούμπα και είχαν συνάντηση με εκπροσώπους της διοίκησης.

 

“Η Θεσσαλονίκη, αρχής γενομένης από τον ΠΑΟΚ, δικαιούται ένα μεγάλο γήπεδο”, σημείωσε ο κ. Καμμένος και υπογράμμισε ότι “η κυβέρνηση, με εντολή του πρωθυπουργού, θα υλοποιήσει τις υποχρεώσεις της μέσα στις επόμενες ημέρες” και “από εκεί και πέρα είναι στα χέρια των ανθρώπων του ΠΑΟΚ να προχωρήσουν στην υλοποίηση. Είμαι βέβαιος, όμως, ότι πολύ σύντομα η Θεσσαλονίκη θα έχει ένα στολίδι”.

“Όπως ανακοίνωσε την προηγούμενη εβδομάδα ο πρωθυπουργός, είναι επιθυμία της κυβέρνησης να βοηθήσουμε στη μεγάλη προσπάθεια που κάνουν η Θεσσαλονίκη και ο ΠΑΟΚ για να αποκτήσουν ένα μεγάλο και σύγχρονο γήπεδο, το οποίο θα μπορεί να φιλοξενεί και διεθνείς αγώνες και να αποτελεί ένα στολίδι στην πόλη της Θεσσαλονίκης”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός και πρόσθεσε: “Όπως και άλλες ΠΑΕ στην Αθήνα και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας απέκτησαν τα δικά τους γήπεδα, έτσι και η Θεσσαλονίκη, αρχής γενομένης από τον ΠΑΟΚ, δικαιούται ένα μεγάλο γήπεδο”.

“Είχαμε λοιπόν την ευκαιρία”, πρόσθεσε, “ένας χώρος περί τα 21 στρέμματα να βρίσκεται στην ιδιοκτησία του Ταμείου Εθνικής Άμυνας, όπως επίσης και μικρές περιοχές γύρω από το γήπεδο, για τις οποίες είχαμε ξεκινήσει έναν διάλογο με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για την παραχώρηση χρήσεως, όπως προέβλεπε ο νόμος, για 100 χρόνια, με ένα αντίτιμο, για να προχωρήσει το γήπεδο. Αποφασίστηκε, τελικά, αυτή η παραχώρηση να γίνει χωρίς αντίτιμο, δηλαδή να γίνει δωρεάν προς όφελος του ΠΑΟΚ”.

Ό κ. Καμμένος μαζί με τις κ.κ. Νοτοπούλου και Κόλλια-Τσαρουχά ανακοίνωσαν, όπως είπε ο υπουργός, “στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ότι παραδίδουμε εντός των επομένων ημερών, με τροπολογία, αυτή την περιοχή των 21 στρεμμάτων στον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, όσον αφορά τη χρήση του, αλλά και όλα τα δικαιώματα, τα οποία προκύπτουν από γύρω περιοχές που έχουν καταπατηθεί”.

Αυτό, όπως παρατήρησε ο κ. Καμμένος στις δηλώσεις του μετά το πέρας της συνάντησης, “διευκολύνει και ανοίγει την πόρτα για να προχωρήσει η διαδικασία που για εμάς θα έχει τελειώσει τις επόμενες ημέρες, μέχρι το τέλος του μηνός, μέσω της υφυπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Κόλλια, ώστε το υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης που έχει τον γενικό συντονισμό όλων των υπουργείων να προχωρήσει και στις άλλες νομοθετικές ρυθμίσεις σε σχέση με το χωροταξικό, όποτε ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ το ζητήσει”.

Ο υπουργός είπε ότι “τα δεδομένα γίνονται πλέον διαφορετικά” και εξήγησε: “Μιλάμε για ένα πολύ μεγάλο γήπεδο. Μιλάμε για δυνατότητες που θα υπάρχουν να δημιουργηθούν εγκαταστάσεις που θα προτείνουν ο Ερασιτέχνης και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ”.

Εξέφρασε, δε, την ευχή “τέτοιου είδους εγκαταστάσεις, μεγάλες και σύγχρονες, να βοηθήσουν και στην εξέλιξη του ελληνικού ποδοσφαίρου όσον αφορά τη λειτουργία του και την παρουσία μας και σε διεθνείς αγώνες”.

14 Responses to “Πάνος Καμμένος για γήπεδο ΠΑΟΚ: Πολύ σύντομα η Θεσσαλονίκη θα έχει ένα στολίδι”

 1. […] […]

 2. […] […]

 3. velos said

  Απορία, γιατι οι Ελληνες Πατριωτες φτιαχνουν διαφορα μαγαζια και δεν μπαινουν κατω απο την μια… την Εν δυνάμει σημερα σημαία που εχει την… / Γιατί… παίζεται και εδω το ιδιο χαρτί οπως στην διασπασμενη σε χίλια κομματια Αριστερα… περισσότερα >
  https://plus.google.com/u/0/+VelosOcean/posts/9DQWNPzYUgX

  • ☃ΧƦΙσ✞☺Ϟ ✿™♣ said

   Εύγε παλίκαρε μου είσαι και εσύ μια πολύτιμη κινητή βιβλιοθήκη , όχι βέβαια σαν τον τρισμέγιστο τον Μέτων αλλά και εσύ είσαι αρκετά καλός ΈΛληνας!!

   • © ΧƦΙσ†☺Ϟ ®™. ΑΒΑΤΑΡ. said/Dias. said

    Μάλλον το να τον παίρνεις
    (με απλή επίκυψη, δε λέω…),
    πρέπει να σου αρέσει ιδιαίτερα.
    Έτσι απατεώνα ;
    Άλλη εξήγηση δεν έχω !

    Ήηηηιιιι έχω μία…..

   • © ΧƦΙσ†☺Ϟ ®™. ΑΒΑΤΑΡ. said/Dias. said

    Εκεί στη μέση ανατολή,
    απ΄ όπου σε κόβω ότι κρατά η σκούφια σου,
    όταν βρίσκετε στις δικές σας βιβλιοθήκες πολύτιμες πηγές και αφού είστε μες την τρΕΛή χαρά, πώς την εκφράζετε ;
    Κάνετε ο ένας του αλλουνού (βιβλιοθηκαρίων μη εξαιρουμένων) πίπες ρουφηχτές, πεταχτές αλλαξοκωλιές στα τέσσερα, στα όρθια….
    Πώς ;

   • © ΧƦΙσ†☺Ϟ ®™. ΑΒΑΤΑΡ. said/Dias. said

    Μωρή λούγκρα μαιρούλα με πόσες πεοκρουσίες συνέρχεσαι;
    Ή μήπως “τρως” τον αγλέουρα;

   • © ΧƦΙσ†☺Ϟ ®™. ΓΑΒΓΑΤΑΡ. said

    Είσαι και ο νάμπερ ουάν ρε Χριστάρα, όλοι σε ζηλεύουν και θέλουν να γίνουν Χριστάρες!

   • © ΧƦΙσ†☺Ϟ ®™. ΑΒΑΤΑΡ. said/Dias. said

    Και συ ρε ατιμούλικο….

    Να,
    το σκεφτόμουν λίγο πριν.
    Πρέπει να ΄σαι τιτανοτεράστιος μεγαλομαλάκας.
    Έχεις κάποια άλλη εξήγηση ;

  • © ΧƦΙσ†☺Ϟ ®™. ΓΑΒΓΑΤΑΡ. said

   γιατί πιάνεις κουτσουλιές στον αέρα και τις κάνεις καλλιτεχνήματα.

   • © ΧƦΙσ†☺Ϟ ®™. ΑΒΑΤΑΡ. said/Dias. said

    ….και συ πιάνεις…..
    Εσύυυιιιι κι αν πιάνεις !!!!

    Να,
    για παράδειγμα,
    πιάνεις πουλιά και τα κάνεις ηδονή.
    Όχι έτσι απλά,
    μα εισάγωντάς τα στα κωλομέρια σου.

    Υ.γ. Ξέρεις πόση εμπειρία απαιτεί η γνώση σου;

 4. καρντασης said

  Άντε ρε Παόκια πάρτε το αμπελάκι. Βγείτε να ευχαριστήσετε τους ευεργέτες σας.
  Και όλος τυχαίος μην ξεχάσετε να τους ψηφίσετε μια και έρχονται και εκλογές .
  Καλορίζικο ρε μακεδόνες.
  https://www.news247.gr/img/4029/6321733/769000/o/660/0/trator1.jpg

 5. ☃ΧƦΙσ✞☺Ϟ ✿™♣ said

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
%d bloggers like this: