Φωτογραφία που δημοσίευσε το Ολυμπία το 2011 από την συγκέντρωση των Αγανακτισμένων, παρουσίασε δημοσιογράφος του Μητσοτάκη ως χθεσινή. Τέτοια κατάντια.

Δείτε την δημοσίευση του Ολυμπία από το 2011:

14 thoughts on “Φωτογραφία που δημοσίευσε το Ολυμπία το 2011 από την συγκέντρωση των Αγανακτισμένων, παρουσίασε δημοσιογράφος του Μητσοτάκη ως χθεσινή. Τέτοια κατάντια.”

  1. Τα επεισόδια ξεκίνησαν κατά τις 7 και 10 όταν αναίτια οι δυνάμεις των ΜΑΤ άρχισαν να ρίχνουν δακρυγόνα στον κόσμο, ενώ συγχρόνως διμοιρίες οι οποίες προέρχονταν από την Αθήνα προκαλούσαν τους διαδηλωτές με βρισιές και λόγια πεζοδρομίου… Ακούστηκε και το… καλά σας κάνει και σας γαμαει ο Τσίπρας την Μακεδονία κωλοβουλγαροι…
   Ήταν τόσο το μένος των πραιτωριανων εναντίον των διαδηλωτών που ρίχνανε χημικά μέσα στον κόσμο,στον οποίο υπήρχαν μικρά παιδιά και ηλικιωμένοι που κατέβηκαν να διαδηλώσουν για το αυτονόητο…για την ιστορία της Μακεδονίας και κατά της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών!
   Πνίξανε τον κόσμο στα χημικά, στέλνοντας τον προς την άκρη, εκεί που τελειώνει το πλακόστρωτο της παραλίας και αρχίζει η θάλασσα…
   Ενώ η πόλη ήταν σιδεροφρακτη… ενώ η πόλη ήταν κομμένη από κλούβες οι οποίες έφταναν μέχρι την άκρη της παραλίας… ενώ το Βελλιδειο ήταν οχυρωμένο και φραγμένο από όλα τα σημεία πρόσβασης με κλούβες των ΜΑΤ…οι κυβερνώντες φοβήθηκαν ένα συλλαλητήριο στο οποίο συμμετείχαν οικογένειες με παιδιά, ηλικιωμένοι και επέλεξαν να το διαλύσουν νωρίς με την ασυστολη χρήση χημικών, εναντίον ανθρώπων που κρατούσαν Ελληνικές σημαίες!
   Το πάρκο Ξαρχάκου από την χρήση χημικών ήταν σα να είχε πάρει φωτιά…η μυρωδιά και ο καπνός φτάσανε μέχρι Τριανδρία και Τούμπα! Όλοι όσοι ήμασταν εκεί αναρωτιόμασταν γιατί αυτή η χρήση βίας, γιατί τόσα χημικά, γιατί τόσο μένος;;;Η απάντηση γνωστή…την ξέραμε όλοι!!!Θελανε να μας διαλύσουν… αλλά εμείς καθόμασταν εκεί… νέοι, γέροι,παιδιά, γυναίκες, άντρες… έχοντας στο μυαλό μας τον Παύλο Μελά,τον Τέλλο Άγρα,τον Πιρζα,τον Στρεμπενιώτη και τους άλλους μακεδονομάχους που δεν λύγισαν μπροστά στους κομιτατζηδες του Γκότσεφ… Ήταν ένας φόρος τιμής γι αυτούς που έδωσαν τη ζωή τους για την Μακεδονία,γι αυτούς που έδιωξαν τους απογόνους των κομιτατζήδων του ΣΝΟΦ και μια υπόσχεση στους σημερινούς απογόνους του ΣΝΟΦ και των κομιτατζήδων ότι η προδοσία δεν ξεχνιέται και κάποτε τιμωρείται!!!
   Η χθεσινή σας συμπεριφορά έδειξε ότι φοβάστε… φοβάστε πολύ… τρέμετε τον λαό γιατί ξέρετε πλέον ότι πέφτετε με πάταγο…κάνοντας σπασμωδικές κινήσεις ενός ετοιμοθάνατου!!!

   Like

 1. https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1932375073509993&id=100002125574024Με αυτούς τα έβαλαν τα θρασύδειλα ΜΑΤ χθές στη Θεσσαλονίκη. Με μωρά παιδιά σε καροτσάκια, με ηλικιωμένες γυναίκες και παιδιά! Σε αυτό το πλήθος έριξαν τόνους απαγορευμένων χημικών.
  Κατέβηκαν οικογένειες ολόκληρες όλες μαζί, σε μια ατελείωτη γαλανόλευκη γιορτή. Ένα ποτάμι ανθρώπων που κρατούν ακόμη μέσα τους τις αξίες και τα ιδανικά της πατρίδος, βγήκαν να
  διατρανώσουν την αντίθεση τους στην προδοτική συμφωνία των Πρεσπών και αντιμετωπίστηκαν σα χούλιγκαν και σαν εγκληματίες.

  Like

➤ Σχολιάστε Ελεύθερα :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s