olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

Η ΝΔ που χρωστάει €225εκ σε ποιο αμπάρι βρήκε τόσα 500ευρα να στήσει site με δημοσιογράφους; Από συνδρομέχαχαχαχαχαχαχαχααχα

Posted by netakias.com στο Σεπτεμβρίου 8, 2018

ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ Η ΝΔ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΥΣ, ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΣΕΙ SITE ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ;

 • ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ;
 • ΕΙΝΑΙ ΤΟ SITE ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ;
 • ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ;
 • ΕΧΕΙ ΑΦΜ ή ΕΙΝΑΙ OFFSHORE;
 • ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΦΟΡΟΥΣ;
 • ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ;

Προπαγανδιστικό site κατά της κυβέρνησης δημιούργησε η ΝΔ

5 Σχόλια to “Η ΝΔ που χρωστάει €225εκ σε ποιο αμπάρι βρήκε τόσα 500ευρα να στήσει site με δημοσιογράφους; Από συνδρομέχαχαχαχαχαχαχαχααχα”

 1. Αυτονόητα said

  http://www.koutipandoras.gr/article/kynhghste-toys-kynhghmenoys

  Μου αρέσει!

  • Αυτονόητα said

   Κυνηγήστε τους «κυνηγημένους»
   Εργοδότες έχουν κάνει κλειστή ομάδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που την ονομάζουν… “Κυνηγημένοι” και εκεί ενημερώνει ο ένας τον άλλον για εργαζόμενους που έχουν κάνει καταγγελίες. Σκοπός της ομάδας, να μην τους ξαναπροσλάβει κανείς.

   Του Πέτρου Κατσάκου

   Την αποκάλυψη έκανε ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ημαθίας Δημήτρης Ταχματζίδης, που μίλησε στο Ράδιο Θεσσαλονίκη περιγράφοντας το πώς ξετυλίχθηκε το κουβάρι μετά την καταγγελία απλήρωτης υπαλλήλου από τον χώρο της εστίασης στην Επιθεώρηση Εργασίας.

   Το φαινόμενο αυτό, όπου εργοδότες «καρφώνουν» εργαζόμενους στα social media, στιγματίζοντάς τους στην πιάτσα ως “μαύρα πρόβατα” με απώτερο σκοπό να μην σταυρώσουν μεροκάματο ποτέ και πουθενά, αποτελεί μια ακραία εκδοχή της εργασιακής ζούγκλας την οποία οι κυβερνήσεις Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ, ελέω Μνημονίων, όχι απλώς ανέχθηκαν αλλά και υποστήριξαν προς όφελος ακόμη και των χειρότερων εκφραστών της εργοδοτικής ασυδοσίας που βρήκε πεδίο ελεύθερο να καταπατήσει και να παραβιάσει ακόμη και τους όποιους ηθικούς κανόνες είχαν απομείνει στην αγορά. Και τι δεν είδαν, και τι δεν υπέστησαν, και τι δεν βίωσαν οι εργαζόμενοι τα χρόνια αυτά!

   Σαν να μην έφτανε, όμως, η διάλυση και η καταστρατήγηση κάθε δικαιώματος, ήταν υποχρεωμένοι να υπομείνουν και το καθεστώς της τρομοκρατίας που κομμάτι του εργοδοτικού κατεστημένου εφήρμοσε υπό την ανοχή των προηγούμενων κυβερνήσεων, που αφού διέλυσαν κάθε μορφή ελεγκτικού μηχανισμού παρέδωσαν τους εργαζόμενους απροστάτευτους στις ορέξεις ενός σκοτεινού κυκλώματος εκμετάλλευσης.

   Ενός κυκλώματος που, παρά την πολιτική βούληση της σημερινής κυβέρνησης, παρά την ενίσχυση του Σώματος Ελεγκτών, παρά την εντατικοποίηση των ελέγχων, παρά την αυστηροποίηση του πλαισίου, παρά… παρά… παρά, εξακολουθεί να λειτουργεί με λογικές και πρακτικές “γαλέρας” ευελπιστώντας στον ερχομό των νεοφιλελεύθερων και την επιστροφή στο καθεστώς της εργασιακής ζούγκλας.

   Φαινόμενα όπως αυτό που κατήγγειλε ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ημαθίας πρέπει να παταχθούν με τον πιο αυστηρό και παραδειγματικό τρόπο ώστε οι θιασώτες και νοσταλγοί της “ζούγκλας” να καταλάβουν πως εκτός από “παρόν” δεν πρόκειται να έχουν ούτε “αύριο” σε μια αγορά εργασίας που, είτε τους αρέσει είτε όχι, επιστρέφει μέρα με την ημέρα σε καθεστώς κανονικότητας.

   Κανονικότητας, όμως, υπέρ των εργαζόμενων και όχι του κάθε λογής εκμεταλλευτή και μπαταχτσή που έβλεπε την κερδοφορία του να μένει αλώβητη ακόμη και τις πιο δύσκολες στιγμές της μνημονιακής περιπέτειας και περιμένει τη Ν.Δ. μήπως και…

   Μου αρέσει!

 2. Αυτονόητα said

  http://www.koutipandoras.gr/article/gia-thn-prosbash-se-dhmosia-agaoa-dikaiwma-h-emporio

  Μου αρέσει!

  • Αυτονόητα said

   Για την πρόσβαση σε δημόσια αγαθά: Δικαίωμα ή εμπόριο;

   Έχεις χρήματα αγοράζεις Υγεία .Έχεις χρήματα αγοράζεις Παιδεία. Έχεις χρήματα αγοράζεις συνταξιοδοτική ασφάλιση .Έχεις χρήματα αγοράζεις κανάλια, διαπλοκή και χειραγώγηση. Έχεις δίκτυο εξασφαλίζεις προσοδοφόρα εργασία κ.ο.κ.

   Του Στέφανου Τζουμάκα

   Η ΔΗΜΟΣΙΑ συζήτηση των τελευταίων ημερών επαναφέρει το θέμα της ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ, ως έννοια και ως δικαίωμα του ανθρώπου σε βασικά κοινωνικά και δημόσια αγαθά .

   Οι προοδευτικές δυνάμεις τόσο στον αναπτυγμένο όσο και στον αναπτυσσόμενο κόσμο συμμετέχουν σε διαχρονικούς αγώνες για τη κατοχύρωση και τη διεύρυνση αυτών των δικαιωμάτων. Με νίκες αλλά και ήττες , με αναδιπλώσεις και παλινορθώσεις. Διαρκής ο πόλεμος, ιδιαίτερα μετά την επικράτηση του νεοφιλελευθερισμού, της δεξιάς και της δεξιάς σοσιαλδημοκρατίας .Η επιθετικότητα των κερδοσκοπικών και άλλων συμφερόντων ανεξάντλητη .

   Πρόσβαση στο δικαίωμα για εργασία .Τριάντα και πλέον εκατομμύρια άνεργοι μόνο στην ΕΕ. Εκατοντάδες χιλιάδες άνεργοι από το 2010 και μετά στην Ελλάδα, που οι υπεύθυνοι παριστάνουν τους αυτιστικούς και απειλούν με παλινόρθωση.

   Πρόσβαση στη δωρεάν χρήση υπηρεσιών υγείας. Δεκάδες εκατομμύρια ανασφάλιστοι υγείας μόνο στις αναπτυγμένες χώρες. Πρωτοφανής η επίθεση.Προχθές κατήργησαν τα υπουργεία Εργασίας και Υγείας στην Αργεντινή καθ’ υπόδειξη του ΔΝΤ μαζί με άλλα μέτρα για να λάβουν δάνειο 50 δις δολάρια.

   Ο εγχώριος εκπρόσωπός τους, ο γιος του Μητσοτάκη ξεθάρρεψε και μίλησε για ΙΔΙΩΤΙΚΗ ασφάλιση. (Υγεία –Συντάξεις ).Μοντέλο made in USA. Το κεφάλαιο δεν θέλει να πληρώνει ασφάλιστρα υγείας και σύνταξης. Ιδιαίτερα τα κερδοσκοπικά κεφάλαια θέλουν την κατάργηση του κοινωνικού κράτους. Κοστίζει στην κλεπτοκρατία.

   Πρόσβαση στη παιδεία. Τη δεκαετία του 1980 μόνο το 5% των παιδιών της εργατικής τάξης στη ΔΥΤΙΚΗ Γερμανία είχαν πρόσβαση στα Πανεπιστήμια της χώρας και τα κονδύλια της BAYER στην έρευνα ήταν περισσότερα από όλα τα κονδύλια ΟΛΩΝ των Σχολών Χημείας της Δυτικής Γερμανίας.

   Ύστερα από τέσσερις δεκαετίες η κατάσταση έχει βελτιωθεί, αλλά το ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα είναι –ακόμα- μακράν πιο προσβάσιμο, όσον αφορά τα ΑΕΙ για τους νέους των χαμηλών εισοδημάτων από τα συστήματα πολλών χωρών της Κεντρικής Ευρώπης, της Γερμανίας μη εξαιρουμένης .

   Όλοι οι επιτήδειοι –δοθείσης ευκαιρίας -επαναφέρουν τη συζήτηση για τα ιδιωτικά Πανεπιστήμια .Θα σιωπούσαν αρκετοί έμποροι παιδείας αν δημοσιευόταν συστηματικά η λίστα των ιδιωτικών, επαναλαμβάνω των ιδιωτικών Ιατρικών, Χημικών, και άλλων Φυσικών Επιστημών. Είναι πολύ περιορισμένες σε παγκόσμια κλίμακα.

   Γιατί οι έμποροι όταν μιλούν για ιδιωτικά ΑΕΙ εννοούν, διοίκηση επιχειρήσεων, νομικά, ψυχολογία, γλώσσες, ιστορία, οικονομικά, κολλέγια και όχι Πανεπιστήμια κλπ και ό,τι ΔΕΝ έχει έρευνα , δεν έχει εργαστήρια, δεν έχει επενδύσεις.

   Το θέμα επανέφερε και στη χώρα μας η Δεξιά με αφορμή την ανακοίνωση κυβερνητικών μεταβατικών επιλογών με σκοπό την κατάργηση των πανελλαδικών εξετάσεων .Ένα πράγμα όμως ΔΕΝ μπορεί να αποσιωπηθεί .Ότι οι σχολές υψηλής ζήτησης απαιτούν υψηλές αποδόσεις σε όλο το Πλανήτη.

   Και οι μαθητές των ελληνικών σχολείων είναι όμηροι των φροντιστηρίων γιατί το σύστημα και οι εκπαιδευτικοί ΔΕΝ αποδίδουν . Ο Αριστοτέλης πριν αιώνες έθεσε τη βάση για το αίτιο και το αιτιατό .Ένα από τα παράγωγα είναι η κρίση ΥΠΕΡ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΥ, όταν η χώρα έχει έξι Ιατρικές σχολές και κάθε χρόνο έχει 2, 5 χιλιάδες επί πλέον νέους ιατρούς.

   Ή όταν μόνο η Αθήνα έχει τόσους δικηγόρους όσους έχει ολόκληρο το γαλλικό Κράτος κ.ο.κ.. Ο επαγγελματικός προσανατολισμός, η σύνδεση της εκπαίδευσης με τη παραγωγή ,τις τεχνολογίες , τις καινοτομίες και άλλα είναι τα καθοριστικά και όχι η αντικατάσταση των Λατινικών από τη Κοινωνιολογία .

   Πρόσβαση στη πληροφόρηση , στην ποιοτική ψυχαγωγία. Γνωστοποιήθηκε ότι με 3,5 εκατομμύρια ευρώ, ανέλαβαν την ιδιοκτησία και τη χρήση τηλεοπτικών σταθμών επιχειρηματίες με παρελθόν στη χειραγώγηση, στη παραπληροφόρηση , στην αποπληροφόρηση, στην προπαγάνδα, στη φτηνή ψυχαγωγία , στην εύνοια προς ελεγχόμενους πολιτικούς .

   Ως ΣΤΥΛΟΒΑΤΕΣ ενός συστήματος υποβάθμισης του δημόσιου και κοινωνικού βίου. Ως παράγωγα μιας ελεγχόμενης δικαιοσύνης , ενός ελεγχόμενου κοινοβουλίου και με απόντες τους εργαζόμενους, τους αγρότες και των εκπροσώπων τους, τις περιφέρειες, τους δήμους, τα πανεπιστήμια , τα ερευνητικά κέντρα κ.ο κ. Μια λούμπεν παρασιτική οικονομική τάξη όπου κυριαρχούν τμήματα από το εφοπλιστικό κεφάλαιο, από τα πετρελαιοειδή, τη λαθρεμπορία και λοιπές «ευαγείς δραστηριότητες».

   Το κριτήριο του νόμου δεν ήταν η ΠΡΟΣΒΑΣΗ όλων των πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων στα ΜΜΕ, αλλά η ΕΞΑΓΟΡΑ της άδειας .Dura lex sent lex! (Σκληρός ο νόμος , αλλά νόμος). Απαράδεκτη η Ratio -η βάση- του νόμου. Το αντίτιμο που θα εισπράξει το δημόσιο είναι προδήλως δυσανάλογο σε σχέση με τη καθημερινή ΒΛΑΒΗ που θα επιφέρουν και νομίμως πλέον ,με τη «ρύπανση» τους στη χώρα και στους πολίτες. Πιθανή επίκληση ότι το ΕΣΡ που αποτελεί μέρος του συστήματος, εκ των υστέρων θα επιβάλλει κανόνες κοινά αποδεκτούς, καθώς και ποινές , μόνο σοβαρή δεν είναι .

   Εχέφρονες και δημοκράτες πολίτες δεν θεωρούν καθόλου χαρμόσυνα αυτά τα παμπάλαια, αυτά τα δήθεν «νέα» !

   Μου αρέσει!

 3. © ΧƦΙσ†☺Ϟ ®™. ΑΒΑΤΑΡ. said/Dias. said

  Ξεπουλητάρι- μοσχάρι,
  λεχρίτη και κοινέ κοπρίτη θαμώνα,
  καλεσμένο μίας λέσχης.
  Της λέσχης των πλουσίων του πλανήτη (μετρημένοι πάντοτε στα δάκτυλα).
  Των επαίσχυντων σκιωδών λαμογιών μπιλντενμπεργκ

  Πλούσιους φίλους τέτοιους άμα έχεις….

  Τι πλούσιους δηλαδή.

  Εδώ μιλάμε για παμπλουτους,
  για οικο+ νομικά πανισχυρους,
  μα ηθικά ισχνούς κι αδύναμους,
  σαν τις καλαμιές στον κάμπο.
  Για τους «φίλους» σου μιλάμε μωρή κλασομπανιέρα,
  που καλούν κάθε τόσο στα ιδιαίτερα – ιδιωτικά- πριβέ συμπόσιά τους,
  τόσο εσένα τον φλούφλη όσο και κάτι άλλους
  (μετρημένοι πάντοτε επίσης στα δάκτυλα).
  Φυσικά ούτε αυτούς δεν μπορείς να πείσεις να βοηθήσουν….
  ….. όχι εμάς τους ΕΛΛΗΝΕΣ.
  Κάτι τέτοιους κοντορεβυθούληδες δεν τους είχε ποτέ ο Λαός συλλήβδην κάποια ανάγκη- καμία εξάρτηση.

  … όχι εμάς τους ΕΛΛΗΝΕΣ λοιπόν,
  αλλά το κόμμα σου βρε κακομοίρηηηηιιιι.
  Από τα χρέη του.

  Τόσο ανίκανος που ούτε τα κολλητάρια σου,
  τους ισχυρότατους παπαριτζήδες- αεριτζήδες,
  κατάφερες να πείσεις,
  έστω κάτι τις να σου δώσουνε,
  να δανειστείς.
  Εσύ κρίνεις ότι είσαι πραγματικά σε θέση,
  μετά από αυτά,
  να μας φροντίσεις;

  Είσαι ….ΣΙΓΟΥΡΟΣ;

  Με ποιά προσόντα συ ο μαλακός χαλβάς,
  ρε άχρηστε,
  εμάς θα μας κυβερνήσεις;
  Πώς ρε βόϊδι;

  Δεν είσαι ικανός γιά ….τιποτε.
  Όχι μονάχα επειδή εκφράζεις το παλιό
  (έτσι κι αλλιώς),
  μα είσαι τόσο ανίκανος που αν και νέος σχετικά είσαι για τον π%%%τσο.
  Αν όχι για κλάματα.
  Άει τσακί ΄ς απο δω πέρα.
  Από φλώρους, φλωρίνια & φλορέττες χορτάσαμε.
  Άντρες ψάχνουμε !
  Άσε μην μας υποδείξεις (συ ειδικώς) κάποιον.
  Είναι βέβαιον ότι,
  δεν έχεις ιδέαν περί τίνος πράγματος πρόκειται,
  περί τίνος πράγματος ομιλούμε !

  Μου αρέσει!

Απάντηση

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: