olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας.

Τεκτονικός Σεισμός στο Σκαι για χατήρι της Τατιάνας Στεφανιδου! Απέλυσαν ακόμη και δημοσιογράφο επειδή δεν ήθελε να εργαστεί στην εκπομπή της!

Posted by kalinda on September 6, 2018

27C8212C-EE4E-4128-8E17-FB5800B5E65AΤο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, το βράδυ της Τετάρτης, γνωστοποίησε την ανακοίνωση των εργαζομένων του «ΣΚΑΪ», μέσω της οποίας περιγράφεται η αιφνιδιαστική απόλυση του Αργύρη Καλογερόπουλου από τον σταθμό του Φαλήρου

Δείτε ΕΔΩ όλο το παρασκήνιο για την νέα εκπομπή της Τατιάνας Στεφανιδου που έχει διαλύσει το κανάλι! 

Η ανακοίνωση των συναδέλφων του

Η εικόνα ίσως περιέχει: το χρήστη Argyris Kalogeropoulos«Σήμερα, Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018 ο συνάδελφος Αργύρης Καλογερόπουλος προσήλθε στο σταθμό προκειμένου να εργαστεί σε νέο αντικείμενο και ειδικότερα να συμπεριληφθεί στο επιτελείο της νέας εκπομπής που ετοιμάζει ο σταθμός με παρουσιάστρια την Τατιάνα Στεφανίδου. Όπως, όμως, τον ενημέρωσαν, η θέση του εκεί έχει συμπληρωθεί από άλλο συνάδελφο. Επιστρέφοντας στο τμήμα ειδήσεων προκειμένου να ενημερωθεί για το τι ισχύει, πληροφορήθηκε την ΑΠΟΛΥΣΗ του.

Όπως μας ενημέρωσε, αποφάσισε να δεχτεί αυτή την αλλαγή αντικειμένου – αν και δεν το επιθυμούσε- έτσι ώστε να διασφαλίσει την εργασία του, καθώς ο τρόπος που του ζητήθηκε δεν αφορούσε σε πρόταση αλλά μάλλον σε τελεσίγραφο. Παρά το γεγονός, όμως, ότι αποδέχτηκε αυτή τη μεταβολή, για λόγους που σε εμάς είναι παντελώς άγνωστοι, αποφασίστηκε η αιφνιδιαστική απόλυσή του.

Ζητούμε την άμεση ανάκληση αυτής της απόφασης, σε βάρος ενός εξαιρετικού συναδέλφου, ο οποίος έχει αποδείξει με την εργατικότητά του την επαγγελματική του επάρκεια εδώ και χρόνια. Θεωρούμε απαράδεκτο τον λόγο της απόλυσής του, καθώς καταδεικνύει την λογική της απόλυτης συμμόρφωσης ακόμη και όταν δεν σχετίζεται με θέματα επαγγελματικής συνέπειας και ικανότητας. Κυρίως, εναντιωνόμαστε σε αυτή τη τιμωρητική λογική, θύματα της οποίας μπορούμε δυνητικά να είμαστε όλοι.

Οι Δημοσιογράφοι της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ».

 

4 Responses to “Τεκτονικός Σεισμός στο Σκαι για χατήρι της Τατιάνας Στεφανιδου! Απέλυσαν ακόμη και δημοσιογράφο επειδή δεν ήθελε να εργαστεί στην εκπομπή της!”

 1. Reblogged στις penelopap.

  Like

 2. […] Τεκτονικός Σεισμός στο Σκαι για χατήρι της Τατιάνας Στ… […]

  Like

 3. […] Τεκτονικός Σεισμός στο Σκαι για χατήρι της Τατιάνας Στ… […]

  Like

 4. Ο ΑΝΤΙΓΡΑΦΩΝ said

  Νικολόπουλος:Τα πιστοποιητικά εγώ τα παίρνω από τον λαό…όχι από τον Αλαφούζο

  Ηλίας Κασιδιάρης Vs Γιάννης Αλαφούζος Εξεταστική Επιτροπή 27.07.2016

  ΚΟΥΡΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ

  BEST OF GIANNIS ALAFOUZOS /

  Ο κ. Αλαφούζος ισχυρίζεται πως βάζει από την τσέπη του δεκάδες εκατομμύρια κερδών του, από το εξωτερικό, ως εθνικός ευεργέτης, για να κρατάει ανοιχτά τα ΜΜΕ του και να υπερασπίζεται τις αξίες του «φιλελευθερισμού, του αντικρατισμού και του φιλοευρωπαϊσμού», δηλαδή του Κυριάκου Μητσοτάκη αυτή την περίοδο, και οπωσδήποτε διαθέτει και προβάλλει πολιτικό πλαίσιο, γραμμή στα ΜΜΕ του με «σαφές ιδεολογικό και πολιτικό πλαίσιο και ανάλογο μέτωπο κατά του ΣΥΡΙΖΑ», όπως δήλωσε και στην Εξεταστική της Βουλής (27.7.2016).

  Like

Σχολιάστε Ελεύθερα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: