Η ελληνική δικαιοσύνη οφείλει να αποκαλύψει τους πολιτικούς που κρύβονται πίσω από την δολοφονική οργάνωση Energa – Hellas Power

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Η επιστολή κόλαφος του ήρωα Γ. ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ που έφαγε σφαίρα στο κεφάλι για να υπερασπίσει το δημόσιο συμφέρον. Ποιούς καταγγέλει.

Ο δολοφονημένος από τους ίδιους αλβανούς εκτελεστές Μιχάλης Ζαφειρόπουλος, ενεπλάκη στην υπόθεση μετά από σύσταση κορυφαίου στελέχους του κόμματος Μητσοτάκη.

Ή συμμορία της Energa – Hellas Power, δεν θα μπορούσε ποτέ να υπεξαιρέσει 300 εκατομμύρια δημόσιο χρήμα εάν δεν είχε υψηλή πολιτική κάλυψη και συνέργεια.

Το σκάνδαλο Energa – Hellas power, αποτελεί μία κατάμαυρη κηλίδα στην ιστορία της μεταπολίτευσης.  Σκάνδαλο με το οποίο έχουμε ασχοληθεί από την πρώτη στιγμή, αλλά σήμερα επιτέλους όλοι αντιλαμβάνονται την ευρύτητα του και την αδιαμφισβήτητη πλέον εμπλοκή πολιτικών στην δολοφονική αυτή συμμορία.

Η εισαγγελέας κατά της διαφοράς οφείλει να εντοπίσει όχι μόνο το κύκλωμα δικηγόρων και δημοσίων λειτουργών που συμμετείχαν στο σκάνδαλο της αποφυλάκισης Φλώρου, αλλά σε κάθε πρόσωπο, όσο ψηλά πολιτικά κι αν βρίσκεται, που ενεπλάκη στην υπόθεση από την αρχή του σκανδάλου, επί κυβερνήσεως Γιώργο Παπανδρέου – Βαγγέλη Βενιζέλου.  Για την ακρίβεια, μετά και τις τελευταίες αποκαλύψεις για εμπλοκή προσώπων πολιτικού ενδιαφέροντος με την πολυφωνική αυτή οργάνωση, η διενέργεια εξεταστικής επιτροπής για την διερεύνηση του σκανδάλου, θεωρείται επιβεβλημένη.

ENERGA ΜΗΛΙΩΝΗΣ ΜΥΚΟΝΟΣΘεωρείται απαραίτητη και η αναψηλάφηση του φακέλου Μηλιώνη, ο οποίος σκανδαλωδώς βρίσκεται εκτός φυλακής, ενώ σε μία τουλάχιστον περίπτωση φαίνεται να είχε εικοσαπλάσια κέρδη από τον Φλώρο.

Το σκάνδαλο αυτό δεν θα είχε γίνει ποτέ εάν δεν υπήρχαν σκανδαλώδεις πολιτικές αποφάσεις που επέτρεψαν στην συμμορία να βρεθεί με 300 εκατομμύρια στα χέρια, χρήματα των φορολογουμένων πολιτών από το περιβόητο χαράτσι του Βενιζέλου, και να μπορέσει να τα βγάλει εκτός Ελλάδος δημιουργώντας έναν δαίδαλο οφσόρ εταιρειών  στην δημιουργία των οποίων συμμετείχε και συγγενικό πρόσωπο του νυν αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Το σκάνδαλο αυτό δεν θα είχε γίνει ποτέ εάν και ο τότε αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αντώνης Σαμαράς, δεν είχε επιτρέψει στον Βαγγέλη Βενιζέλο αυτή την σκανδαλώδη και αντισυνταγματική όπως κρίθηκε νομοθεσία για το χαράτσι, ενώ στη συνέχεια αποδείχτηκε ότι κορυφαίος εκδότης και πατέρας βουλευτή του Σαμαρά και το δεξί χέρι του Σαμαρά είχαν ενεργό εμπλοκή προσπαθώντας να διασφαλίσουν τα συμφέροντα και την φυγάδευση του Φλώρου.

Αυτό το σκάνδαλο θα είχε διερευνηθεί σε βάθος και τα κλεμμένα θα είχαν επιστρέψει, εάν είχε εντοπιστεί και διωχθεί ο κορυφαίος οικονομοτεχνικός της Hellas Power, ο οποίος φέρεται να κρατά και τα οικονομικά κορυφαίας πολιτικής οικογένειας.

Στον αντίποδα, σήμερα, στελέχη του Μητσοτάκη αλλά και επισήμως η Νέα Δημοκρατία επιχείρησε να νομιμοποιήσει την αποφυλάκιση Φλώρου, χρεώνοντας στην στον νόμο Παρασκευόπουλου!  Γιατί είπαν αυτό το τερατώδες ψέμα ενώ όπως αποδεικνύεται η αποφυλάκιση ήταν παράνομη και προϊόν πλαστών εγγράφων και βεβαιώσεων; Γιατί βιάστηκαν να κλείσουμε αυτή την υπόθεση και να φυγαδεύσουν τον φλώρο με αυτή την τακτική; Ποιους από το πολιτικό σύστημα κρατούν γερά ο Φλώρος και ο Μηλιώνης;

Κυρίως όμως, η δικαιοσύνη οφείλει να αποκαλύψει τους διεφθαρμένους πολιτικούς που κρύβονται πίσω από την δολοφονική οργάνωση, τόσο για την μνήμη του αδικοχαμένου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου αλλά κυρίως για τον Γιώργο Αντωνόπουλο. Τον άνθρωπο που έφαγε μία σφαίρα στο κεφάλι επειδή αρνήθηκε να συγκαλύψει το σκάνδαλο Φλώρου – Μηλιώνη.

Αυτός ο άνθρωπος είναι ο Γιώργος Αντωνόπουλος, δικηγόρος του Δημοσίου στην υπόθεση του σκανδάλου Ενέργκα – Hellas power.  Είναι ο άνθρωπος που πυροβολήθηκε έξω από το σπίτι του στο κεφάλι από τους αλβανούς δολοφόνους που φέρεται να είχε προσλάβει ο Φλώρος της Ενέργκα για να τον εκδικηθεί επειδή δεν ενέδωσε στις απαιτήσεις του και υπεράσπισε το δημόσιο συμφέρον.

Η επιστολή είναι πραγματικά καταπέλτης. Αποκαλύπτει ποιοί  από το περιβάλλον Σαμαρά  επεδίωξαν την συνάντηση του με τον Φλώρο τον Σεπτέμβρη
του 2014, πως ο ίδιος δεν ενέδωσε κατά τη διάρκεια της συνάντησης, και τον Νοέμβρη του 2014, λίγες ημέρες μετά δηλαδή, δέχτηκε την δολοφονική επίθεση, από την οποία γλύτωσε ως εκ θαύματος. Γιατί μόνο ως θαύμα μπορεί να χαρακτηριστεί να δέχεσαι μια σφαίρα στο κεφάλι, οι δολοφόνοι σου να θεωρούν ότι είσαι νεκρός και να φεύγουν, εσύ όμως να καταφέρνεις να κρατηθείς στη ζωή. Η επιστολή δεν χρειάζεται κανένα σχόλιο, διάβαστε την με προσοχή. Το κράτος, αλλά κυρίως το έθνος, υποχρεούται να δείξει σε αυτόν τον άνθρωπο ότι δεν ήταν κορόιδο που έβαλε στην κυριολεξία το κεφάλι του στην λεπίδα για την πατρίδα.

19 σκέψεις σχετικά με το “Η ελληνική δικαιοσύνη οφείλει να αποκαλύψει τους πολιτικούς που κρύβονται πίσω από την δολοφονική οργάνωση Energa – Hellas Power”

 1. Χάνετε την ουσία.

  Ποιός ετοίμασε την σύμβαση της συμμορίας και τους έδωσε το δικαίωμα τις εισπράξεις που ενεργούσαν δια λογαριασμό του Δημοσίου να τις μεταφέρουν αυθημερόν στο Ντουμπάι και μετά στην Ελβετία.

  Γιατί αυτοί οι λογαριασμοί δεν ανοίχθηκαν στην Τράπεζα της Ελλάδος.

  Ποιός ο ρόλος του Βορίδη στην κατάρτιση της σύμβασης με την ΔΕΗ και το Δημόσιο, και γιατί δεν υπήρχε εγγυτική επιστολή για την δουλειά.

  Μου αρέσει!

   1. Συμφωνώ απόλυτα, δεν αντιλέγω. Τώρα όμως κυβερνούν αυτοί και δημιουργούν νέα οικογενειοκρατία.
    Βγάλε τις κομματικές παρωπίδες και δες τι δούλεμα τρως..
    Εκτός αν συμφωνείς με την νέα γενιά οικογενειοκρατίας επειδεί έτσι εκαναν και οι Μητσοτάκηδες.
    Αν είναι έτσι τότε μας αξίζουν ακόμη χειρότερα…..

    Μου αρέσει!

   2. Α, και μην ξεχάσεις να πληρώσεις τον ΕΝΦΙΑ, που ήταν μνημονιακή υποχρέωση και τώρα θα καταργηθεί με έναν νόμο και ένα άρθρο.
    Κάποιος πρέπει και να πληρώνει για τις αλλαξωκωλιές τις Νοτοπούλου και των Παπάδων….!!

    Μου αρέσει!

   3. Ξέρω ότι κατα βάθος είστε θυμωμένοι που στο τέλος του μηνα θα πληρώσετε ΕΝΦΙΑ και φόρο εισοδήματος για να πηδάνε οι Παπάδες και τα γαμησιάτικα των Νοτοπούλων, αλλά τι φταίω εγώ;

    Α, άντε βρε….παίζει να πάρετε και κανα επίδομα αλληλεγγύης κατα τον Νοέμβριο να βγάλετε τα Χριστούγενα!!
    Με έναν νόμο και ενα άρθρο!

    Μου αρέσει!

 2. 300 μύρια ρε! Πόσες κομμένες συντάξεις για τους συμμοριτες

  Ο Μηλιωνης γιατί είναι έξω; Επέστρεψε το 100% από όσα έκλεψε για να είναι έξω;

  Το κόλπο παλιωσε συμμορίτες πολιτικό-δικαστές. Κλέβω 100, επιστρέφω 20, δεν μπαίνω φυλακή. Τα υπόλοιπα 80?

  Μου αρέσει!

 3. Ποιοι έβλαψαν και ποιοι έκλεψαν, ποιοι θησαύρισαν σε αυτήν την χώρα (την ψωρό-κωσταινα) διαχρονικά είναι καταγεγραμμένα και μισό – δηλωμένα …
  (Ειδικά στα Ε9 όλης της όσιας οικογένειας του Μητσοτακουλα και των Ντορο-υποταχτικών,γνωστών αρπαχτικών…)

  Δεν μπορεί η χώρα να σωθεί και να δει καλύτερες μέρες όταν τα δομημένα γνωστά αρπακτικά και διεφθαρμένα πολιτικά λαμόγια λυμαίνονται τα χρήματα και τον κόπο του ελληνικού λαού.

  Αν δεν απαλλαγούμε από την ληστοσυμμορία , όλων των πλιατσικολόγων πολιτικών της τελευταίας εικοσαετίας, δεν πρόκειται να δούμε άσπρη μέρα…

  Ουστ !!! αχρείοι άπληστοι και αχόρταγοι.

  Μου αρέσει!

  1. Και κκκαι κ και άμα ρρε μαλάκα
   πρ π πριν τις εκλογές
   ππ πιάσει και βρε εέχει πουπουπάλι λεφτααά
   εσύ τι θα ξξξξα να ψηφι φίσεις
   αφού τότε δεν θά χουμε μνημόνια για νά ρθει κάποιος
   να να να τα σσσσ κι κι σει ;

   Μου αρέσει!

 4. Ο Φλώρος και ο Μηλιώνης ήταν οι μπροστινοί…

  Άλλοι φάγανε τα πολλά

  Κανένας Φλώρος και κανένας Μηλιώνης δεν θα μπορούσε να κάνει μόνο του τη δουλειά….

  Η υπεξαίρεση των 300 εκατ ευρώ έγινε την περίοδο της διακυβέρνησης της χώρας από τη συμμορία ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

  Σαμαράς Βενιζέλος

  Μου αρέσει!

 5. Ο ανάγωγος της Κυριακής: Που πά ρε Φλώρε;;;
  Ο ΑΝΑΓΩΓΟΣ

  Τα καλομαθημένα δεν αντέχουν τη φυλακή. Τα παιδάκια τα μαθημένα στα σάπια θρανία της μεταπολίτευσης που διδάχθηκαν την απάτη στα χρόνια του χρηματιστηρίου από μπαμπάδες, θείους και συγγενείς συγγενών υπουργών περιμένουν να έρθει ο Μητσοτάκης να ζήσουν ένδοξες μέρες. Λάθος μετράνε τον ελληνικό λαό.

  Ο Φλώρος, λοιπόν, αφού έφαγε 300 εκατ. ευρώ, έπαθε δύο παθήσεις στη φυλακή. Η πρώτη ήταν η αμνησία. Ξέχασε που έχουν πάει τα 300 εκατ. Η δεύτερη πάθηση ήταν η επιθυμία να βγει να τα φάει. Διότι γιατί τα έκλεψε; Προφανώς τα πλήρωσε δεξιά και αριστερά μάλλον δεξιά και δεξιά και βγήκε καμαρωτός καμαρωτός με 67% αναπηρία. Ευτυχώς, για πρώτη φορά η Δικαιοσύνη θύμωσε και τον μάζεψε μέσα τον Φλώρο.
  Που πά ρε Φλώρε;

  Θα πρέπει στα οικονομικά εγκλήματα, προκειμένου ν’ αρχίσουν να τρέχουν οι ευνοϊκές διατάξεις του Νόμου περί αποφυλάκισης, να επιστρέφουν πρώτα τα κλεμμένα. Αυτή η τόσο βασική προϋπόθεση θ’ αναγκάσει τους κλέφτες του δημόσιου χρήματος αν θέλουν να ξαναδούν την ελευθερία τους, να φέρνουν στην κοινωνία τα κλεμμένα. Όχι να παρκάρουν τα εκατομμύρια έξω, να λαδώνουν τους μηχανισμούς και να βγαίνουν με ευνοϊκές διατάξεις. Ανάγωγος είμαι, ό,τι θέλω προτείνω…

  Υ.Γ.1: Στη Γλυφάδα τον συνέλαβαν τον Αριστείδη Φλώρο. Θα μου πεις πού να τον συλλάμβαναν; Στο Περιστέρι ή στο Κερατσίνι; Θα έμπαινε σε καμιά σκαφάρα εκεί, από το λιμάνι της Γλυφάδας και άφαντος. Αυτά τα λάθη κάνουν οι φλώροι. Πάνε ή Μύκονο ή Γλυφάδα ή Αράχοβα.

  Υ.Γ.2: Καλά ο Πάνος Καμμένος τι του έδωσε του Κουβέλη; Υποπολυβόλο; Να το κάνει τι ακριβώς το υποπολυβόλο ο Κουβέλης στο Ναυτιλίας; Να τουφεκάει ροφούς στα βαθιά του Αιγαίου; Ο Φώτης δεν ξέρει πώς να το πιάσει αυτό. Έτσι λένε φήμες. Ότι το έπιασε ανάποδα.

  Υ.Γ.3: Αν κρίνουμε από τις αντιδράσεις ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και του συνόλου των δημοσιογράφων που τους στηρίζουν στα ιδιωτικά δελτία ειδήσεων των επιχειρηματιών τους, ο ανασχηματισμός αυτός ενόχλησε. Και η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και η Κατερίνα Παπακώστα. Όσο ήταν στο ΠΑΣΟΚ η μία και στη Νέα Δημοκρατία η άλλη ήταν σπουδαίες. Ξαφνικά έγιναν λίγες. Που πιο λίγη από τη Φώφη δεν έχει υπάρξει. Μια κομμώτρια της συμφοράς που παλεύει με συνολάκια και καλοχτενισμένα μαλλιά να παραστήσει την κυρία, αν και όλοι ξέρουμε ότι έγινε αρχιφιλιππινέζα του Κυριάκου.

  Και τόλμησε και είπε η Φώφη ότι αυτή την πολίτική που ακολουθεί αυτή θα ακολουθούσε και ο Ανδρέας Παπανδρέου. Θα γινόταν Φιλιππινέζα του αποστάτη δηλαδή; Του ανθρώπου που τον έσυρε στο ειδικό δικαστήριο; Φωφίτσα, αντί να διαβάζεις στα κομμωτήρια τα Hello και τα OK, δεν ξαναδιαβάζεις την ιστορία μετά τη Χούντα, να καταλάβεις ότι δεν έχεις καμιά δουλειά με τους Αδώνιδες και τους Βορίδηδες, τα γεννήματα της Χούντας;

  Υ.Γ.4: Ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκαλεί η αντίδραση του Άδωνη στο γεγονός ότι καθήκοντα υπουργού Δικαιοσύνης ανέλαβε ο Μιχάλης Καλογήρου. «Με προβληματίζει αυτή η αλλαγή […] Είναι σαν να μπήκε ο Τσίπρας υπουργός Δικαιοσύνης», είπε μεταξύ άλλων στο Κανάλι της Βουλής. Ο φόβος έχει τη δική του μυρωδιά λένε κάποιοι.

  Υ.Γ.5: Ακόμα περιμένουμε από τον ΣΚΑΪ να ζητήσει μια συγγνώμη για το γεγονός ότι αναπαρήγαγε τον θάνατο του Γαβρά μέσα από το ψεύτικο προφίλ της νέας υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Μυρσίνης Ζορμπά. Μάταια θα περιμένουμε. Δεν υπάρχει τσίπα μέσα εκεί. Δεν πρέπει να πατήσει κανείς το πόδι του εκεί, στο κανάλι του Κυριάκου. Αυτό είναι παράρτημα της Νέας Δημοκρατίας. Τι να πηγαίνεις στα γραφεία της ΝΔ; Τι να πας στον ΣΚΑΪ; Το ένα και το αυτό.

  Υ.Γ.6: Το Epsilon TV απέκτησε τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Εθνικής μας ομάδας έως το 2022. Αυτό δείχνει πως σχεδιάζει να παίξει ενεργό ρόλο στα media για πολλά χρόνια. Το ευχάριστο είναι πως θα βρίσκει δουλειά κόσμος, κάτι που το έχει ανάγκη ο χώρος των ΜΜΕ. Χώρος που έχει περάσει πολλά τα τελευταία χρόνια, λόγω και της κρίσης. Αρκεί να μην γίνονται λάθη του παρελθόντος.

  Υ.Γ.7: Σε ρινγκ μετατράπηκε η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στην Αντίπαρο. Με ενημέρωσαν πως έπεσε άγριο ξύλο με θύτη έναν πολίτη του νησιού και θύμα έναν δημοτικό σύμβουλο της πλειοψηφίας. Μιλάμε πως έπεσαν πολλά μπουκέτα. Διάβασα πως αιτία του θλιβερού συμβάντος, ήταν ένα προσβλητικό σχόλιο του δημοτικού συμβούλου σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης εναντίον της συζύγου του θερμόαιμου δράστη.

  Τι να την είπε άραγε;

  Υ.Γ.8: Ο 84χρονος Δημήτρης Μουδατσάκης πέτυχε στις Πανελλήνιες και πέρασε στο τμήμα Ιστορίας & Αρχαιολογίας στο Ρέθυμνο. Μπράβο του. Μεγάλος μάγκας. Και που πέρασε και που θα ξεφύγει από τη γκρίνια της γυναίκας του. Στη Μύκονο θα τον ψάχνει τον Μάη, στη Μύκονο.

  Υ.Γ.9: Και που λέτε, ο Μητροπολίτης Μεγαλουπόλεως και Γόρτυνος Ιερεμίας ευλόγησε τη θάλασσα και οι τσούχτρες στο Δερβένι έγιναν καπνός. Μια ευλογία ήταν αρκετή για να φύγουν και να μην ξανάρθουν. Είδαν τη σκόνη του οι επιστήμονες που τόσο καιρό έψαχναν τη λύση στο μεγάλο αυτό πρόβλημα. Καμιά προσευχή για τις πεθερές υπάρχει;

  Υ.Γ.10: Φάγαμε όλο το κωλόβροχο Ιούλιο και Αύγουστο και με το που γύρισα και κάθισα στο γραφείο μούσκεμα από το καλοκαίρι ήρθε ο ήλιος του Σεπτεμβρίου να μας στεγνώσει. Θα τρελαθώ. Πάει η εποχή που κοροϊδεύαμε αυτούς τους τελευταίους που πήγαιναν διακοπές τον Σεπτέμβριο. Αυτοί θα είναι φέτος οι καλύτεροι.

  Και μπαίνει μέσα και ο καφετζής και μου λέει «καλό χειμώνα». «Πας καλά ρε» του λέω, «με τα νεύρα μου παίζεις και εσύ;»

  Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.altsantiri.gr/o-anagogos/o-anagogos-tis-kyriakis-poy-pa-re-flore/#ixzz5PtCZjZyl

  Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s