Εμείς τότε δεν ξέραμε πως ο Βενιζέλος άλλαξε μέσα σε λίγες ημέρες γνώμη για το χαράτσι της Δ.Ε.Η. Ο Μηλιώνης και ο Φλώρος όμως πιθανόν να γνώριζαν.

Ενώ τον Ιούνιο του 2011 ο κύριος Βαγγέλης Βενιζέλος απορρίπτει μετά βδελυγμίας την πιθανότητα να μπει χαράτσι μέσω των λογαριασμών της Δ.Ε.Η., μέσα σε λίγες εβδομάδες αλλάζει γνώμη και το ανακοινώνει ως κοινωνικά δίκαιο και ορθό μετρό. Κυρίως όμως, άμεσο μετρό για να εισπραχθούν τα λεφτά.

Η ιστορία των δικαιώνει. Εισπράττονται γρήγορα και άμεσα λεφτά. Σκανδαλωδώς, λόγω του μέτρου Βενιζέλου, η συμμορία Φλώρου – Μηλιώνη βρίσκονται με 300 εκατομμύρια ζεστά στην τσέπη, χρήματα των φορολογουμένων ελλήνων. Μέσα στη λαίλαπα του μνημονίου.

Και αφού έχει γίνει αρπαχτή, ο κύριος Βαγγέλης Βενιζέλος σε άλλο ένα ακατανόητο κρεσέντο, για εμάς τους κοινούς θνητούς, βγαίνει και ισχυρίζεται ότι το χαράτσι καταργείται διότι δεν έχει πλέον καμία χρησιμότητα. Εμείς τότε δεν γνωρίζαμε ότι όντως για τον κύριο Μηλιώνη και τον κύριο Φλώρο δεν είχε πλέον καμία χρησιμότητα, γιατί είχαν κάνει ταμείο και είχαν βγάλει τα λεφτά τους στο

εξωτερικό.

Θα πρέπει λοιπόν ο κύριος Βενιζέλος να απαντήσει, διότι κάνεις έως σήμερα δεν τον είχε ρωτήσει, εάν γνώριζε ότι την ώρα που έκανε αυτές τις δηλώσεις, αλλά κυρίως αυτά τα τερατώδη νομοθετήματα τα οποία ο ίδιος καταδίκαζε στην αρχή, η συμμορία Μηλιώνη – Φλώρου είχε αρπάξει το υστέρημά των ελλήνων που υποτίθεται ότι θα κατευθυνόταν στα δημόσια ταμεία.

3 σκέψεις σχετικά με το “Εμείς τότε δεν ξέραμε πως ο Βενιζέλος άλλαξε μέσα σε λίγες ημέρες γνώμη για το χαράτσι της Δ.Ε.Η. Ο Μηλιώνης και ο Φλώρος όμως πιθανόν να γνώριζαν.”

 1. Ηταν ο εμπνευστής του ΕΕΤΗΔΕ/ΕΝΦΙΑ.

  Δεν υπάρχει σκάνδαλο που να διερευνάται και να μην τον αφορά .
  Μεγάλο η μικρό.

  Ο Βουβουζέλος από τις αρχές του πολιτικού βίου του είχε διακριθεί,ως ο καλύτερος «συνήγορος» των καναλαρχών, των βαρόνων των media και της ευρύτερης διαπλοκής και από τις θέσεις όπου βρέθηκε τα έδωσε όλα για να βοηθήσει τα ποικιλώνυμα συμφέροντά τους και να ενισχύσει την επιρροή τους.

  Σε πλήρη όσμωση με τις προσωπικές του υποθέσεις.

  Ο τύπος αυτός έβλεπε το κράτος σαν τσιφλίκι του και φυσικά ουδέποτε πέρασε από το μυαλό του ότι χρειάζεται να δώσει λογαριασμό σε κανένα.

  Σε μία ευνομούμενη ευρωπαϊκή χώρα ο άνθρωπος αυτός θα είχε λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη και σήμερα θα ήταν πίσω από τα κάγκελα της φυλακής.

  Αναζητούνται Έλληνες και έντιμοι δικαστές που θα ξαναδώσουν περιεχόμενο στον όρο δικαιοσύνη …

  Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s