olympia.gr – 2008-2019 – 11 χρόνια- 400εκ VIEWS

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

Νίκος Νικολόπουλος: Έχουν πληρώσει ή εκπέμπουν τζάμπα η Vodafone TV  και η Wind TV;

Posted by olympiada on Αύγουστος 7, 2018

 Η παροχή υπηρεσιών συνδρομητικής τηλεόρασης συνεπάγεται υποχρεώσεις που οφείλουν οι κάτοχοι σχετικής άδειας να εκπληρώνουν.  Με αφορμή το γεγονός αυτό, ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος κατέθεσε σχετική επίκαιρη ερώτηση προς τους Υπουργούς Οικονομικών και Ψηφιακής Πολιτικής.

Ειδικότερα, ο Χριστιανοδημοκράτης βουλευτής ζητεί να πληροφορηθεί ποια είναι τα ποσά που έχουν καταβάλει η Vodafone TV και η Wind TV για να εκπέμπουν διαδικτυακό πρόγραμμα.

Ας σημειωθεί ότι είχε προηγηθεί κι άλλη ερώτηση του Νίκου Νικολόπουλου προς το Νίκο Παππά και μεταξύ άλλων ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής είχε απαντήσει:

«Η κάτοχος άδειας παροχής συνδρομητικών τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών υπηρεσιών μέσω δορυφόρου ή καλωδιακών δικτύων ή ο πάροχος γραμμικών τηλεοπτικών υπηρεσιών μέσω ευρυζωνικών δικτύων, καταβάλλει εφάπαξ για την απόκτηση της άδειας ή τη χορήγηση της έγκρισης περιεχομένου από το ΕΣΡ ανά περίπτωση, οικονομικό αντάλλαγμα ύψους σαράντα τεσσάρων χιλιάδων και είκοσι ένα (44.021) ευρώ για κάθε είκοσι τέσσερις (24) ώρες του συνολικού σε ημερήσια βάση χρόνου μετάδοσης τηλεοπτικού προγράμματος, καθώς και οκτώ χιλιάδων οκτακοσίων τεσσάρων (8.804) ευρώ για τον αντίστοιχο χρόνο ραδιοφωνικού προγράμματος, όπως οι χρόνοι προσδιορίζονται στην άδεια του άρθρου7 του ν. 2644/1998 (Α 233) ή την έκγριση περιεχομένου από το ΕΣΡ. Το σχετικό ποσό καταλογίζεται με πράξη του ΕΣΡ, η οποία εκδίδεται σε αποκλειστική προθεσμία ενός (1) μηνός από τη χορήγηση της άδειας ή της έγκρισης περιεχομένου από το ΕΣΡ».

Στην επίκαιρη ερώτησή του, ο ανεξάρτητος βουλευτής ζητάει απαντήσεις από τους Υπουργούς Οικονομικών και Ψηφιακής Πολιτικής σε δύο συγκεκριμένα και σαφή ερωτήματα. Ήτοι:

1. Ο κάθε πάροχος γραμμικών τηλεοπτικών υπηρεσιών πόσα έχει καταβάλλει εφάπαξ για την απόκτηση της άδειας ή τη χορήγηση της έγκρισης περιεχομένου από το ΕΣΡ ανά περίπτωση και για τον αντίστοιχο χρόνο ραδιοφωνικού προγράμματος, ποιο είναι το ποσό που καταλογίζεται με πράξη του ΕΣΡ, η οποία εκδίδεται σε αποκλειστική προθεσμία ενός (1) μηνός από τη χορήγηση της άδειας ή της έγκρισης περιεχομένου από το ΕΣΡ;

2. Ποια είναι τα ποσά που έχουν καταβάλει η Vodafone TV και η Wind TV για την ανάπτυξη υπηρεσιών συνδρομητικής τηλεόρασης;

4 Σχόλια to “Νίκος Νικολόπουλος: Έχουν πληρώσει ή εκπέμπουν τζάμπα η Vodafone TV  και η Wind TV;”

 1. begar2 said

  Γιατί ρε κόπανε να πληρώσουν;
  Χρησιμοποιούν καμιά δημόσια συχνότητα;
  Ουστ ρε άσχετα αρπακτικά.

  • Έχεις πλάκα τελικά said

   Αυτό σε πείραξε ;
   Ότι δηλώνει πρόεδρος κόμματος, πως σου φαίνεται ;

   • begar2 said

    Ο καθένας μπορεί να δηλώνει ο,τι θέλει, όσο δεν μας ενοχλεί.
    Όταν όμως, ως αρπακτικό, το μόνο που τον νοιάζει είναι να έρθει να μας κατακλέψει, τότε με ενοχλεί.

    Έτσι έκαναν και τα αρπακτικά των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.
    Προεκλογικά μίλησαν για φορολόγηση του μεγάλου πλούτου, αλλά μόλις πήραν την εξουσία, ξέσκισαν τη φτωχολογιά και τους μικρομεσαίους.

 2. © ΧƦΙσ†☺Ϟ ®™. ΑΒΑΤΑΡ. said/dias. said

  Έχουν πληρώσει ή εκπέμπουν τζάμπα πολλοί και διάφοροι;

  Ο Τζάμπας πέθανε.
  Ας συμφωνήσουμε όλοι πρώτα σε αυτό.

  Ας το πάρουνε χαμπάρι,
  ας το χωνέψουνε ακόμη και οι πολυεθνικές,
  πως οι καιροί που με τρεις κι εξήντα αγόραζε κάποιος τη μισή ΕΛΛΑΔΑ παρήλθαν ανεπιστρεπτί και πως όλα θα επανεύρουν τη προτέρα ορθή θέση τους.

  Άκου να μην έχεις βάλει- τοποθετήσει ούτε ένα καλώδιο ούτε μιά πρίζα και με λεφτά σου μόνο
  (που και για αυτά ποιός ΕΛεγξε σαν ποιά/πόσα ήταν, έρευνες αγοράς, μονοπώλιο ο ΟΤΕ κάποτε κτλ),
  να είσαι κυρίαρχος αγοράς με μια επιχείρηση φιλέτο που έβγαζε χρήματα- είχε κερδοφορία.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

 
Αρέσει σε %d bloggers: