olympia.gr – 2008-2019 – 11 χρόνια- 400εκ VIEWS

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

ΞΕΣΑΛΩΝΟΥΝ ΤΑ TROLL ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΑΡΑΓΕ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΟΥ;

Posted by olympiada on Αύγουστος 1, 2018

Και σήμερα συνεχίζουν να ξεσαλώνουν τα troll του Μητσοτάκη κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας.  Τα ξέρουμε καλά, με διευθύνσεις και ονόματα.  Είναι νεαρά και αδίστακτα «άνθη του κακού», προερχόμενα, στην συντριπτική τους πλειοψηφία, από τη «Δράση» του Μάνου και Τζήμερου, γνωστών και ορκισμένων εχθρών του Κώστα Καραμανλή και του Προκόπη Παυλόπουλου.  Είναι, άλλωστε, όλοι αυτοί που στήριξαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη διότι δεν ψήφισε για Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον Προκόπη Παυλόπουλο.  Και φυσικά συνεχίζουν το «θεάρεστο» έργο τους. Σημειώνουμε ότι ορισμένοι από αυτούς εργάζονται -που αλλού- στον ανεκδιήγητο Σκάι!!

Ξεσαλώνουν λοιπόν κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας ιδίως στα social media, με ύβρεις αλλά και μέγιστες ανακρίβειες, που ξεπερνούν ακόμη και τα όρια της συκοφαντίας.  Όχι απλώς μαθητές αλλά καθοδηγητές και δάσκαλοι του Γκαίμπελς!!   Χθες έφθασαν να πουν ότι ο Προκόπης Παυλόπουλος είχε πάει στην Κεφαλονιά!!! Έγιναν γενικώς «ρόμπα», και τους έκραξαν όλοι, φυσικά εκτός από τον άθλιο περίγυρό τους.  Όμως μυαλό δεν βάζουν, είπαμε γκαιμπελίσκοι!!

Σήμερα λοιπόν βγήκαν να πουν ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, μιας και δεν πήγε στην Κεφαλονιά, «είναι άφαντος», ένας δε από αυτούς, τρόφιμος του Σκάι, σε εντελώς περιθωριακό site θεωρεί τον Προκόπη Παυλόπουλο ως υπεύθυνο ακόμη και για τις φωτιές στην Ηλεία!  Ναι, τότε που ο Προκόπης Παυλόπουλος όχι μόνο δεν ήταν υπουργός δημόσιας τάξης -ήταν ο Βύρων Πολύδωρας-  αλλά δεν ήταν καν υπουργός, διότι ήταν προεκλογική περίοδος και υπήρχε υπηρεσιακός υπουργός, ο Σπύρος Φλογαΐτης!!  Τέτοια διαστροφή της πραγματικότητας δεν έχει ματαγίνει.  Τέτοιο μίσος και τέτοια εμπάθεια κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας δεν έχουμε ξαναδεί.

Σήμερα όμως έγιναν ακόμα περισσότερο «ρόμπα». Διότι την ίδια ώρα που έλεγαν ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ήταν «άφαντος», ο Προκόπης Παυλόπουλος είχε πάει στο Βουτζά, στο Λύρειο Ίδρυμα, με τον Μητροπολίτη Κύριλλο και την Ηγουμένη αδελφή Μαρία.  Μακριά από την δημοσιότητα -βλέπετε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν έχει τα χούγια του Κυριάκου ούτε ασχολείται, ως άλλη Μπεζεντάκου όπως ο Κυριάκος, με «μπλουζάκια»- μίλησε επί της ουσίας για τις ανάγκες του Ιδρύματος και την όσο το δυνατόν ταχύτερη στέγαση των ορφανών και των γερόντων.  Θυμίζουμε ότι, όπως γράψαμε σε προηγούμενη ανάρτηση, μέχρι κι αυτή την επίσκεψη διαστρέβλωσε ο Σκάι, λέγοντας ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε πάει στο Μάτι και είχε σύσκεψη με τον ΑΓΕΣ!!!  Πάλι «ρόμπες» λοιπόν, αλλά θα συνεχίσουν.  Αυτή είναι η δουλειά τους και γι’ αυτό πληρώνονται.

Ρωτάμε όμως τούτο: Τους έχει δώσει τέτοια εντολή ο Μητσοτάκης;  Αν όχι γιατί δεν τους «μαζεύει»;  Η αλήθεια είναι μια:  Αυτά τα θρασίμια των δημοσιογραφικών βόθρων ξεσαλώνουν κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας διότι ο Προκόπης Παυλόπουλος έχει δημιουργήσει ένα «προεδρικό πρότυπο» που έχει διαψεύσει, και μακράν, τους λόγους που επικαλέσθηκε ο Κυριάκος για να μην τον ψηφίσει.  Και έρχονται πάλι προεδρικές εκλογές.  Τι θα πει τότε ο Κυριάκος;  Ότι δεν του κάνει ο Προκόπης Παυλόπουλος;  Τρέμουν λοιπόν αυτά τα θρασίμια, επίγονοι του Γκαίμπελς, και προσπαθούν να στραπατσάρουν τον Προκόπη Παυλόπουλο για να δώσουν νέο «άλλοθι» στον Μητσοτάκη ενόψει της προεδρικής εκλογής του 2020.

Όσο και αν προσπαθήσουν θα γίνονται περισσότερο «ρόμπες».  Και αυτοί και το, κατά τον αείμνηστο Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, «χαμαιτυπείο του Σκάι» που τους φιλοξενεί, τουλάχιστον πολλούς από αυτούς.  Θα βρίσκονται πάντα στο περιθώριο της δημοσιογραφίας και δεν θα τους πλησιάζει κανείς, διότι η συκοφαντική τους δυσοσμία είναι τέτοια που οι γύρω τους αντιμετωπίζουν σαν κουνάβια!! Μόνον του Κυριάκου δεν του βρωμάνε, διότι απλώς ανήκουν στην ίδια πολιτική και δημοσιογραφική συνομοταξία.

Υ.Γ. Αξιότιμε κ. Πρόεδρε της Δημοκρατίας, αυτό το κείμενο αφορά και εσάς.  Μην αφήνετε την γνωστή καλοσύνη σας -όμοια με εκείνη του Κώστα Καραμανλή- να σας τυφλώνει, και να πιστεύετε ότι «αποκλείεται ο Κυριάκος να έχει σχέση με αυτά τα υποκείμενα».  Όχι μόνο έχει σχέση, αλλά είναι και αρχηγός τους.  Θα το διαπιστώσετε σύντομα, και καλό είναι να το γνωρίζετε από τώρα.

6 Σχόλια to “ΞΕΣΑΛΩΝΟΥΝ ΤΑ TROLL ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΑΡΑΓΕ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΟΥ;”

 1. Leonidas said

  Πουλάνε και τις Θερμοπύλες! Αντιδρούν κινήσεις πολιτών

  Τις τελευταίες μέρες εντείνονται οι προσπάθειες κινήσεων πολιτών οι οποίες μέσω ανακοινώσεων προσπαθούν να αποτρέψουν την πώληση έκτασης του χώρου των Θερμοπυλών σε ιδιώτες οι οποίοι θα έχουν στα χέρια τους την αξιοποίηση του αρχαιολογικού χώρου Θερμοπυλών και βεβαίως των ιαματικών πηγών! Η εκποίηση του κέντρου υδροθεραπείας, των δύο ξενοδοχείων που σήμερα φιλοξενούνται 400 περίπου πρόσφυγες, ένα κτίριο που στεγάζεται η διοίκηση και ένα εκκλησάκι, σε έκταση γης 785.398 τ.μ. έχει προχωρήσει στο διαγωνιστικό στάδιο μαζί με το Ξενία της Υπάτης και των Καμένων Βούρλων!
  Το μοναδικό εμπόδιο, είναι ότι όλα τα παραπάνω στις Θερμοπύλες βρίσκονται εντός κηρυγμένου αρχαιολογικού χώρου, όπου δεν επιτρέπεται καμία δόμηση. Σήμερα Τετάρτη το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο καλείται λοιπόν να αποφασίσει για την τύχη του αρχαιολογικού χώρου των Θερμοπυλών ο οποίος αποτελεί «οικόπεδο» ζώνης Α για την αρχαιολογία μέσω της επικείμενης οριοθέτησης αρχαιολογικών ζωνών προστασίας στον κηρυγμένο αρχαιολογικό χώρο των Θερμοπυλών, που αναμένεται να συζητηθεί.
  Η ιστορία ξεκινά το 2013 χρονιά που το ΤΑΙΠΕΔ διαφήμιζε σε επενδυτές τις ιαματικές πηγές και τα τουριστικά ακίνητα στις Θερμοπύλες, τα οποία βρίσκονται ξυστά στον αρχαιολογικό χώρο, ως εξής: «Περιοχή με μεγάλο ιστορικό ενδιαφέρον, όπου διεξήχθη η γνωστή μάχη των Θερμοπυλών μεταξύ Ελλήνων και Περσών το 480 πΧ. Σύμφωνα με την Ελληνική μυθολογία, ο Ήφαιστος, μετά από αίτηση της Θεάς Αθηνάς, δημιούργησε τις πηγές για τον Ηρακλή, προκειμένου να πλένεται και να ξεκουράζεται μετά την ολοκλήρωση των εργασιών του»!
  Σήμερα οι αρχαιολόγοι τονίζουν πως συγκεκριμένα, τα προς εκποίηση ακίνητα και οι ιαματικές πηγές απέχουν μόλις 500 μέτρα από τον πυρήνα του αρχαιολογικού χώρου, που είναι ο Κολωνός, ο μικρός λόφος που έλαβε χώρα η τελική φάση της μάχης των Θερμοπυλών το 480 π.Χ. Σύμφωνα με πληροφορίες από τον τύπο, ασκούνται πανταχόθεν πιέσεις στην Αρχαιολογική Υπηρεσία όχι μόνο να απεντάξει την επίδικη περιοχή από την προτεινόμενη αδόμητη Ζώνη Α’ Προστασίας αλλά και να χαλαρώσει τους περιορισμούς δόμησης στη Ζώνη Β’ Προστασίας, προκειμένου να ικανοποιηθούν οι προσδοκίες του όποιου επενδυτή για μεγαλύτερη «εκμετάλλευση» του χώρου όπως γράφει το τοπικό site Mag24 το οποίο υποστηρίζει πως η αρχική πρόταση των επενδυτών αφορούσε 5στερο ξενοδοχείο με υπερσύχγρονες υπηρεσίες spa με δυναμικότητα τουλάχιστον 200 κλινών!
  Ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων τονίζει μεταξύ άλλων στη χθεσινή ανακοίνωσή του πως «Από τα πεδία μαχών των περσικών πολέμων, που υπήρξαν τόσο καθοριστικοί για την εξέλιξη του ελληνικού πολιτισμού, οι Θερμοπύλες είναι το μόνο αναλλοίωτο χωρίς μεγάλης κλίμακας ανθρώπινες επεμβάσεις, γεγονός που καθιστά την προστασία του ύψιστο καθήκον των ελληνικών αρχών. Ο αρχαιολογικός χώρος των Θερμοπυλών αποτελεί έναν από τους πιο γνωστούς ιστορικούς τόπους της χώρας, αφού περιλαμβάνει το πεδίο μιας από τις πιο σημαντικές μάχες της ελληνικής αλλά και της ευρωπαϊκής ιστορίας. Περικλείεται από δύο στενά, το Δυτικό, που βρίσκεται 4 χλμ. από τον Ασωπό ποταμό, στο σημείο όπου τοποθετείται και η Αρχαία Ανθήλη, και το Ανατολικό, όπου βρισκόταν η αρχαία πόλη των Αλπηνών. Το μεσαίο στενό ή η μεσαία πύλη, είναι η τοποθεσία όπου το 480 π.Χ. έλαβε χώρα η περίφημη μάχη των Θερμοπυλών»
  Ο Δήμαρχος Λαμιέων Ν. Σταυρογιάννης σε πρόσφατες δηλώσεις του σε τοπικό μέσο ενημέρωσης ανέφερε πως προκειμένου να γίνει η επένδυση πρέπει να απομακρυνθούν οι πρόσφυγες!: «Μας ενδιαφέρει να αναβαθμιστεί τόσο ο αρχαιολογικός χώρος όσο και ο χώρος των ιαματικών πηγών των Θερμοπυλών και για τον λογο αυτό έχω ενημερώσει κάθε υπεύθυνο και αρμόδιο ότι μέχρι το τέλος του έτους πρέπει να κλείσει το κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στις Θερμοπύλες» δήλωσε σχετικά. Ας πάρουμε όμως την ιστορία από την αρχή για να καταλήξουμε στο τι διακυβεύεται αύριο.

  https://iskra.gr/%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AC%CE%BD%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%BF%CF%80%CF%8D%CE%BB%CE%B5%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%B4%CF%81%CE%BF%CF%8D%CE%BD/

 2. Leonidas said

  Πουληστε γιατι χανομαστε μην αφησετε τιποτα ορθιο

 3. Leonidas said

  Ο Κ. Αξιοτιμος Προεδρος το εχει παρει ειδησι οτι πουλανε και τις θερμοπυλες ?

 4. Leonidas said

  Θελουμε να παρει θεση ο κ.Αξιοτιμος Προεδρος μας με την παρουσια του στις θερμοπυλες .Να σταθουμε φραγμος στους νεους κοτζαμπαζηδες που ξεπουλανε και την Ιστορια του Ελληνισμου

 5. Αυτονόητα said

  Τα τρολ του Μητσοτάκη έχουν σαλτάρει εντελώς.

  Άλλωστε φαίνεται ακόμα και εδώ μέσα….

 6. Βόρειος Ψώλος said

  Ρε μαλάκες τι σχέση έχει ο Καραμανλής με τον Πάκη; Δεν διαπλέκεστε απλώς, αλλά μπερδεύεστε και εκτίθεστε.

  Ο Μεϊμαράκης είναι άνθρωπος του Καραμανλή και έχει αποδείξει με την αξιοπρέπεια και τη μαγκιά του. Τον Σεπτέμβρη του 2012, όταν εσείς ασχολιόσασταν με τις μαλακίες του Καμμένου έγινε ένα πρωτοφανές φραστικό επεισόδιο στην αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής μεταξύ του Προέδρου του Σώματος κ. Μεϊμαράκη και του τότε βουλευτή κ. Πρ. Παυλόπουλου.

  Ύστερα από την οργισμένη αντίδραση του Καραμανλή, ο κ. Μεϊμαράκης ενοχλημένος από το γεγονός ότι ο κ. Παυλόπουλος βγήκε στην ραδιοφωνική εκπομπή του κ. Ν. Χατζηνικολάου, λέγοντας διάφορες κουταμάρες φέρεται να του είπε: «Σε άκουσα το πρωί που βγήκες στον Χατζηνικολάου να του γλύψεις τον π@@τσοι. Έλα να γλείψεις τον δικό μου, είναι καλύτερος».

  Η φράση κυκλοφόρησε γρήγορα και έγινε θέμα συζήτησης στους διαδρόμους της Βουλής. Ωστόσο, ο κ. Παυλόπουλος διέψευσε κατηγορηματικά ότι ειπώθηκαν οι ακραίες αυτές εκφράσεις. Αυτή η αντίδραση προερχόταν από τον Καραμανλή. Μην μιλάτε για μαλακίες που δεν ξέρετε.

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

 
Αρέσει σε %d bloggers: