olympia.gr

Για την Μητέρα Γη, την Ελλάδα, την Αλήθεια

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ! Ετσι έθαψαν όλα τα ΣΚΑΝΔΑΛΑ του ΠΑΣΟΚ! Novartis-Υποβρύχια-Siemens-Reihnmetall-Λίστες-ΕΛΣΤΑΤ-Θαλασσοδάνεια-ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ-ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟΥ κοκ

Posted by netakias.com on July 12, 2018

ΤΟ ΛΗΜΜΑ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΣΤΙΣ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΕΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ

samaras_benizelosStournaras

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ!

Ετσι έθαψαν όλα τα ΣΚΑΝΔΑΛΑ του ΠΑΣΟΚ! Novartis-Ντυνάν-Υποβρύχια-Siemens-Reihnmetall-Λίστες-ΕΛΣΤΑΤ-Θαλασσοδάνεια-ΑΓΡΟΤΙΚΗ-ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ κοκ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΩΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΚΥΝΙΚΑ “Δεν κάναμε τίποτα που δεν άρεσε στο ΠΑΣΟΚ. Πάντα ρωτούσαμε”

6 Responses to “ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ! Ετσι έθαψαν όλα τα ΣΚΑΝΔΑΛΑ του ΠΑΣΟΚ! Novartis-Υποβρύχια-Siemens-Reihnmetall-Λίστες-ΕΛΣΤΑΤ-Θαλασσοδάνεια-ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ-ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟΥ κοκ”

 1. Geoman. said

  Συμμορία καθαρμάτων.
  Κατέστρεψαν την Ελλάδα.
  Υπάρχουν ακόμα ηλίθιοι που υποστηρίζουν τη συμμορία.
  Περιμένουν κανένα κοκαλάκι από τα αφεντικά τους.
  Όπως τα σκυλάκια………

 2. ANEXARTISIA said

  Κυριοι δικαστες τα ακουτε η τα διαβαζετε αυτα;Και τι κανετε;Γιατι ολοι αυτοι οι δηθεν δεξιοι,κεντρωαριστεροι,αριστεροι ειναι εκτος φυλακων;Αν φοβασθε να παραιτηθειτε,διοτι αν κανετε οτι δεν καταλαβαινετε,για την καρεκλα,θαρθη η ημερα & θα ειναι συντομα,που θα λογοδοτησετε πρωτοι,στον Ελληνικο Λαο.

  • GEODETIS said

   Η Βασιλική ομογενής δεν είσαι…??Γειά σου Βασιλική χαίρομαι που είσαι καλά αλλά γιατί δεν προτιμάς το αβατάρ σου, δεν σου άρεσε φίλη μου Βασιλική…??Είσαι με την χρυσή αυγή το μονο κόμμα ελληνικό..?

 3. Φ.Π. {ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΟΥΛΑΣ} said

  ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ Δ’ ΡΑΙΧ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ :

  Τα κατωτέρω είναι η σύσταση του Φ.Π. κατά τον κρίσιμο χρόνο της δήθεν διαπραγμάτευσης με τα βαμπίρ του Δ.Ν.Τ. και των νεοναζί του Δ’ ΡΑΙΧ , προς την τότε κυβέρνηση για να σωθεί η Ελλάδα από τα γαμψά νύχια των αρπακτικών ορνέων των τοκογλύφων : Αλλά πως να το πράξουν αφού αυτοί δια ψευδών στοιχείων μεθόδευσαν τη διάλυση της Ελλάδας ,της καταλήστευσης του αμύθητου ορυκτού και υποθαλασσίου πλούτου της , καθώς και της νέας υποδούλωσης των Ελλήνων στο νυν Δ’ ΡΑΙΧ των συνεχιστών του έργου του Γ’ ΡΑΙΧ Αδόλφου ; 1-12-2016 Φ.Π.

  H ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕΣΩ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ {Α} {Repetitio est mater studiorum}.

  Αγαπητοί συμπατριώτες, όπως έχω αναφέρει παλαιότερα η οικονομικἠ κρίση στην Ελλάδα είναι τεχνητἠ, με σκοπό την εξουθένωση του ελληνικού λαού για να της αρπάξουν οι καρχαρίες που διαφεντεύουν τον κόσμο τα αμύθητα πλούτη του Αιγαίου. Ετσι επέλεξαν τον Αμερικανό κ. Γ. Παπανδρέου για να φέρει σε πέρας το σχέδιο για τη διάλυση της Ελλάδας. Στο διεθνές οικονομικό σύστημα το χρέος ισούτε με χρἠμα. Δηλαδἠ με κέρδος γι’αυτούς που δημιούργησαν την κρίση. Οι κυβερνἠσεις της Ελλάδας από το έτος 1974 προδίδουν τον ελληνικό λαό κατόπιν σχεδίου, για να τον εξουθενώσουν για να μην μπορεί να αντιδράσει.

  Αυτός είναι ο λόγος της υποβάθμισης της Παιδείας, της ασύδοτης διάθεσης ναρκωτικών και της καταλἠστεψης του δημοσίου χρἠματος νομίμως , από αυτούς που ορκίσθησαν να το διαφυλάττουν. Αυτός είναι επίσης ο λόγος της επέλασης των μουσουλμάνων εισβολέων με έξοδα αυτών που δημιούργησαν την κρίση. Αυτός είναι και ο λόγος της ελληνοποίησἠς τους.

  Η Πρόβα Τζενεράλε για το τι πρόκειται να συμβεί στην Ελλάδα από αυτούς τους πραιτωριανούς του ΠΑΣΟΚ έγινε τον Δεκέμβριο του 2008. Ούτω η μόνη λύση για να σωθεί η Ελλάδα από τον Καιάδα που την οδἠγησε ο Αμερικανός κ. Γ. Παπανδρέου, είναι να βγεί όλος ο λαός στους δρόμους μέχρι να ανασταλούν όλες οι λειτουργίες του κράτους . Ετσι θα διαπιστώσει η Ε.Ε. πόσα απίδια παίρνει ο σάκος. Αν αυτό είχε γίνει κατόπιν της υποκλοπἠς της ψἠφου του ελληνικού λαού με το : « Λεφτά υπάρχουν» και πράγματι υπἠρχαν, αλλά τα ροκάνισαν τα τρωκτικά του ΠΑΣΟΚ σύμφωνα και με την επίσημη δἠλωση υπουργίνας του. Τότε η Ε.Ε. θα είχε διαθέσει τα απαιτούμενα κεφάλαια για να μην οδηγηθεί η Ελλάδα στον χωρίς γυρισμό δρόμο του ΔΝΤ. Αυτός όμως περιφερόταν ανά την υφήλιο και κατηγορούσε την Ελλάδα και τους Ελληνες , για να την οδηγήσει στο μονόδρομο του Δ.Ν.Τ. {Συνεχίζεται}.

  Επειδή οι επιβήτορες της Ελλάδας θα σας είπουν ότι αν πράξετε κάτι τέτοιο θα αντιμετωπισθήτε ως παράνομοι, δηλώνω κατηγορηματικώς ότι : «Αντισυνταγματική και παράνομη» είναι η κυβέρνηση αυτών των δωσιλόγων, που είναι δοτοί από εξωελληνικά κέντρα. 28-1-2012 Φ.Π.

  Υ.Γ. 1-12-2016

  Επειδή και ο νέος κομμουνιστής πρωθυπουργός κ. Α. Τσίπρας είναι κι’ αυτός εγκάθετος των ανθελληνικών κύκλων που επιδιώκουν τον διαμελισμό της Ελλάδας . Πλείστοι δε υπουργοί της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ είναι αμετανόητοι ρεβανσιστές κομμουνιστές με ίνδαλαμα τον κίναιδο σφαγέα των Ελλήνων Θανάση Κλάρα , ή Αρη Βελουχιώτη , ή Μιζέρια , ή Σουλτάνα. Ούτω πολλά δεινά περιμένουν την Ελλάδα από την εκδικητική μανία των ανθελλήνων διεθνιστών κομμουνιστών.

  Επειδή οι εν λόγω κύκλοι τον επέλεξαν για να επαναλάβουν το αιματοκύλισμα της Ελλάδας του 1946 – 1949 . Τότε που παραίτησαν βιαίως την κυβέρνηση των Ηνωμένων Εθνικοφρόνων {55%} και διόρισαν τον Σεπτέμβριο του {1947} πρωθυπουργό τον Θεμιστοκλή Σοφούλη {14,4%}, όστις είχε κρυφή συμμαχία με το Κ.Κ.Ε. {Σύμφωνο Σοφούλη – Σκλάβαινα}.

  Για όλα αυτά , στείλτε τους στα αφεντικά τους και απαιτήστε να σας δώσουν πίσω ότι έχει απομείνει από την Ελλάδα, διότι σε λίγο δεν θα υπάρχει πλέον Ελλάδα . Ηδη οι Τούρκοι , οι Σκοπιανοί και οι Αλβανοί απαιτούν την εφαρμογή των κρυφών συμφωνιών των εγκάθετων των Αμερικανο –Ναζιστο – Σιωνιστών Γ. Παπανδρέου , και των Σαμαρωμένων Τούρκογλου.

  Η κρίση της Αργεντινής δεν ήταν τίποτα εμπρός σ’ αυτή που θα ξεσπάσει στην Ελλάδα, με πάνω από τρία εκατομμύρια λαθραίους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες με αιχμή του δόρατος πάνω από {20.000} πάνοπλους και με βαρέα όπλα Ισλαμοφασίστες {ISIS} που στηρίζουν την κυβέρνηση των κομμουνιστών του “ΣΥΡΙΖΑ”, σύμφωνα με τη δήλωση στα Μ.Μ.Ε. του αρχηγού τους «Τζαβέντ Ασλάν ” που κατόπιν σχεδίου κουβάλησαν στην Ελλάδα γι’ αυτό το σκοπό, αυτοί που θα καρπωθούν τα κέρδη από την επερχόμενη ανωμαλία .

  1-12-2016 Φ.Π.

 4. Reblogged στις penelopap.

 5. Φ.Π. {ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΟΥΛΑΣ} said

  Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕΣΩ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ {Β’} :

  Πρέπει η Ελλάδα να ζητήσει επίσημα από την Ε.Ε. να εξαναγκάσει τη Γερμανία να πληρώσει τα περίπου 160 δις ευρώ , συν τους τόκους που χρωστάει στην Ελλάδα και που τα παραγράψανε κάποιοι προδότες πολιτικοί λόγω «Μαξ Μέρτεν» κ.λ.π. αμαρτιών τους. Η Κίνα μας δάνειζε με {1%} αλλά ο ΓΑΠ και ο ΠΑΠ δανείζονταν με {6,3%} , αλλά οι κατευθυνόμενοι από τη λέσχη των πεφωτισμένων που δημιούργησαν την κρίση, δεν δέχθησαν το θεόσταλτο αυτό δώρο, γιατί ήταν εμπόδιο στα σχέδιά τους που είχαν ποντάρει στη χρεωκοπία της Ελλάδας κερδίζοντας δισεκατομμύρια , αλλά και για το νέο εμφύλιο που έχουν προγραμματίσει , για να έρθουν κατόπιν οι σωτήρες να μοιράσουν τα κουρελιασμένα της ιμάτια .

  Πρέπει επίσης να απαιτἠσει ο ελληνικός λαός ακόμα και βιαίως να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη όλοι αυτοί που καταλήστεψαν το Δημόσιο Χρἠμα και που όλοι τους γνωρίζουν, αλλά με τους ληστρικούς νόμους που θέσπισαν οι απατεώνες του ΠΑΣΟΚ που συνεχίζουν να κυβερνούν την Ελλάδα, παρεγράφησαν τα κακουργηματικά αδικἠματά τους αλλά η εσχάτη προδοσία που διέπραξαν, είναι αδίκημα που δεν υπόκειται σε παραγραφή αλλά σε συνοπτικἠ διαδικασία. Γι’ αυτό ουδείς εισαγγελεύς δεν αναφέρεται σ’αυτήν , αλλά μας παραμυθιάζουν για αδικήματα κακουργηματικά μεν , αλλά μετ’ ολίγον παραγραφόμενα δε , αφού οι προδότες αυτοί αμνήστευσαν προκαβολικώς τους εαυτούς με αντισυνταγματικά , προδοτικά και αχρεία άρθρα του Συντάγματος και παράνομους Νόμους !…

  Υπενθυμίζω στους δήθεν συνταγματολόγους του ΠΑΣΟΚ που θα ισχυριστούν ότι έχουν δεμένα τα χέρια τους λόγω παραγραφής -που οι ίδιοι θέσπισαν- και δη χρησιμοποιώντας «ιδιαίτερο τέχνασμα» για τη ληστεία του δημοσίου χρήματος , ότι και των Απριλιανών τα τυχόντα αδικἠματα είχαν παραγραφεί και αμνηστευθεί , αλλά κατεδικάσθησαν στην εσχάτη των ποινών και απεβίωσαν στις φυλακές. {Δ’ Συντακτική Πράξη της Βουλἠς των Ελλἠνων} .

  Την ίδια τύχη πρέπει να έχουν όλοι αυτοί που οδήγησαν την Ελλάδα στην καταστροφή. Αν δεν είναι εσχάτη προδοσία π.χ. η χρέωση τυφλών Α/Φ {δηλαδή άχρηστα για αερομαχία} από την υποτιθέμενη αγορά του αιώνα και η χρέωσή τους στο διπλάσιο της αξίας τους , γεγονός που στέρησε κατά 50% τουλάχιστον την από αέρος αποτρεπτικἠ δύναμη της Ελλάδας, τότε τι είναι ; Αν δεν είναι εσχάτη προδοσία η αγορά αρμάτων μάχης που πληρώθησαν επτά φορές περισότερο από την αξία τους μειώνοντας επίσης κατά επτά φορές την αποτρεπτικἠ δύναμη της Ελλάδας τι είναι ;

  Επίσης τα μεθυσμένα υποβρύχια , οι Ολυμπιακοί Αγώνες , το δήθεν οπλικό {αγορά πυρομαχικών κατά Παπούλια για να υπάρξει συσκότιση ως προς το κόστος του} σύστημα C 4Ι , το μηδέποτε παραδοθέν ΕΡΜΗΣ κ.λ.π. τότε τί είναι ; Εν κατακλείδι , σύμφωνα με τη δημιουργηθείσα κατάσταση, η σωτηρία της Ελλάδας θα έρθει από την πτώχευση και όχι από την εφ’ όρου ζωἠς των Ελλἠνων στην Ομηρία των Τοκογλύφων του Δ.Ν.Τ. και του μηχανισμού στήριξης της οικονομίας της .

  Ούτω, κατάργηση των επαχθών αποικιακών συμφωνιών υπαγομένων στο Αγγλικό Δίκαιο και όχι στο Ελληνικό, που σύναψε η ξενόδουλη προδοτικἠ κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, που αφού έδεσε χειροπόδαρα την Ελλάδα και την παρέδωσε δέσμια στους αφέντες της, είχε και το θράσος το παιντί του Σόρος να ζητήσει δἠθεν δημοψήφισμα. Γιατί δεν ζἠτησε δημοψήφισμα πριν ξεπουλήσει την Ελλάδα αντί πινακίου φακής , όπως του είχα ζητήσει δια σχολίου μου στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» και μου απήντησαν οι εγκάθετοί του ότι αυτό απαγορεύεται , αφού υπάρχει κυβέρνηση εκπροσωπούσα τον ελληνικό λαό ;

  Τάδε έφη ο Φ.Π. μόλις μας ανεκοίνωσεν ο Αμερικανός κ. Γ. Παπανδρέου την ένταξη της Ελλάδας στο Δ.Ν.Τ. , από τη Μεγίστη , για να είναι εύκολο να την κοπανήσει για την Τουρκία στα δύσκολα .

  Ομως ο ευνουχισμένος ελληνικός λαός από τον πατέρα του … ΕΘΝΑΡΧΗ Κ.Κ., τους κομμουνιστές , τους αποστάτες της Ν.Δ., την εξευτελισμένη και συναυτουργό αυτού του ανοσιουργήματος Δικαιοσύνη , αλλά και των διαπλεκομένων Μ.Μ.Ε., δέχθηκεν ευχαρίστως και τη βδελυρή αυτή εσχάτη προδοσία. Οι άλλες ήσαν της Κύπρου και των Ιμίων. Σωτήριον έτος 2010 Φ.Π.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
%d bloggers like this: