olympia.gr – 2008-2019 – 11 χρόνια- 400εκ VIEWS

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

Ο Φέσσας θέλει να κοπούν οι συντάξεις για να παίρνει αυτός το Κρατικό χρήμα; Γιαλαντζί ΑντιΚρατιστές τα κρατικοδίαιτα ορφανά του Μητσοτάκη!

Posted by netakias.com on Ιούλιος 11, 2018

Πρόεδρος τους ΣΕΒ που ζητάει να κοπούν οι συντάξεις για να “αναπνεύσει” η οικονομία, με την εξαθλιώση των πατεράδων και των μανάδων μας, δεν είχε πρόβλημα να πάρει €4εκ για μια Ιστοσελίδα!!!!

Οπως είχε αποκαλύψει ο Πρόεδρος τους Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος Νίκος Νικολόπουλος, εταιρία του προέδρου του ΣΕΒ είχε πάρει κρατικό χρήμα για μια ιστοσελίδα που έπεσε για αρκετές μέρες, προκαλώντας ταλαιπωρία στους πολιτές αλλα και εκθέτοντας τον ΑΣΕΠ που σπατάλησε €4εκ για μια ιστοσελίδα!

Χθες αυτός ο κύριος επέμεινε στην γραμμή του ΔΝΤ και του Μητσοτάκη (πριν την χθεσινή κωλοτούμπα της ΝΔ) να κοπούν οι συντάξεις; Γιατί; Για να τα παίρνουν τα παιδιά της Αγίας Οικογένειας;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΕΠ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

 

ΣΧΕΤΙΚΟ Εξαιρετικό πέσιμο από τον Τσίπρα στους αναλγητους Νεοφιλελερες του ΣΕΒ

19 Σχόλια to “Ο Φέσσας θέλει να κοπούν οι συντάξεις για να παίρνει αυτός το Κρατικό χρήμα; Γιαλαντζί ΑντιΚρατιστές τα κρατικοδίαιτα ορφανά του Μητσοτάκη!”

 1. Πύκτης said

  Aντε στο διάλα φέσσα , εμείς ψηφίσαμε τσιπροκαμμένο που κόβει τις συντάξεις με ΝΟΜΟΥΣ ….ψηφισμένους ρε με 153 ψήφους !

  • Πύκτης said

   ΕΚΤΑΚΤΟ
   σοβαρό διπλωματικό επεισόδιο με την Ρωσσία και απέλαση διπλωματών της ετοιμάζει η κυβέρνηση συριζανελλ κατόπιν εντολών των αμερικάνων .

   • Πύκτης. said

    Να κοπούνε ρε οι συντάξεις.
    Τι προσφέρουν οι χαραμοφάηδες συνταξιούχοι;
    Αν ήμουνα κυβέρνηση, θα έκανα ευθανασία σε όλους ήταν πάνω από 70 (εκτός από τη μανούλα μου).
    Συνταξιούχοι, ΑΜΕΑ, Άνεργοι, κλπ, στο Καιάδα…
    Ζήτω η Αιλλάδα, Ζήτω η Θρησκεία, Ζήτω το Nοοr-1

   • Αυτονόητα said

    Ρε τσιράκι του Εσκομπάρ του Πειραιά πόσα ελληνόπουλα δολοφόνησε η τουρκική πρέζα του Εσκομπάρ του Πειραιά ?

    Που θα μας πουλήσετε και πατριωτισμό τσιράκια των πρεζέμπορων.

   • Μέτων said

    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΕΖΑ ΤΟΥ ΕΣΚΟΜΠΑΡ.Ορκιζόμεθα στα παντελόνια που φοράμε ότι το κόμμα μας ουδέποτε χρηματίστηκε από τον Εσκομπάρ του Πειραιά γιατί κάτι τέτοιο θα μας έκανε γυναικείους και οι άνθρωποι της Χρυσής Αυγής είναι άνδρες με άλφα κεφαλαίο.

   • Panos said

    Αυτοχαζή αυτοανόητη εκτιθεσαι με την εμμονή σου και ξευτιλίζεσαι χωρίς λόγο

   • Αυτονόητα said

    Ρώσοι κατάσκοποι οργάνωναν συλλαλητήρια κατά της κυβέρνησης για το Μακεδονικό

    Tην απέλαση δύο Ρώσων διπλωματών και την απαγόρευση εισόδου στη χώρα άλλων δύο έχει δρομολογήσει η Αθήνα ως απάντηση σε παράνομες ενέργειες στις οποίες έχουν προβεί στην ελληνική επικράτεια, περιλαμβανομένης της απόπειρας αλίευσης και διακίνησης πληροφοριών, αλλά και της προσπάθειας χρηματισμού κρατικών λειτουργών, σύμφωνα με την Καθημερινή.

    Όπως αναφέρει το δημοσίευμα τα μέτρα που λαμβάνονται από την Αθήνα αποτελούν απάντηση σε παράνομες ενέργειες εντός της ελληνικής επικράτειας, οι οποίες συνιστούν παρέμβαση στις εσωτερικές υποθέσεις της Ελλάδας.

    Η συγκεκριμένη υπόθεση φέρνει στην επιφάνεια μια υπόγεια ένταση που φαίνεται να υπάρχει ανάμεσα σε Αθήνα και Μόσχα, τα τελευταία δύο χρόνια, για λόγους οι οποίοι συνδέονται και με το γενικότερο περιβάλλον ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή.

    Όπως αναφέρει η εφημερίδα που επικαλείται διπλωματικές πηγές, η Αθήνα έχει ήδη αποφασίσει και δώσει εντολή για την άμεση απέλαση δύο ατόμων, ο ένας είναι το στέλεχος της ρωσικής πρεσβείας Βίκτορ Γιάκοβλεφ, και την απαγόρευση νέας εισόδου στη χώρα για δύο ακόμα, οι οποίοι εμπλέκονται σε σωρεία ενεργειών, μεταξύ των οποίων πληροφοριακής δραστηριότητας εις βάρος της Ελλάδας. Η πρωτοβουλία της Αθήνας δεν αποτελεί «κεραυνό εν αιθρία», αλλά έρχεται ως απάντηση μετά από μια σειρά από συντονισμένες κινήσεις προσπάθειας επέκτασης της ρωσικής επιρροής στην Ελλάδα. Διπλωματικές πηγές εντάσσουν σε αυτές τη δραστηριότητα διαφόρων κύκλων ρωσικών συμφερόντων, όπως η Αυτοκρατορική Ορθόδοξη Παλαιστινιακή Ένωση. Η αντίδραση της Αθήνας αποτελεί, μεταξύ άλλων, ένα μήνυμα προς τη Μόσχα και για όλες αυτές τις δραστηριότητες.

    Παρ’ όλα αυτά, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η Ελλάδα, όπως διαχρονικά έπραττε, εξακολουθεί να επιθυμεί τη διατήρηση καλών σχέσεων με τη Ρωσία, να προωθεί τη φιλία των δύο λαών, τη συνεργασία των κυβερνήσεών τους και την φορέων της κοινωνίας των πολιτών εκατέρωθεν. Ωστόσο, όπως έλεγαν, αυτό δεν μπορεί παρά να γίνει στη βάση της ισοτιμίας και με προϋπόθεση τον αμοιβαίο σεβασμό στην κυριαρχία και την ανεξαρτησία των δύο χωρών μας.

    Τονίζουν ακόμη ότι η Αθήνα ήταν πάντα ιδιαίτερα προσεκτική στον τρόπο διαχείρισης των ελληνορωσικών σχέσεων, φέρνοντας το παράδειγμα της υπόθεσης Σκριπάλ. Τότε, η Ελλάδα απέφυγε να ακολουθήσει το παράδειγμα των υπολοίπων δυτικών κρατών που απέλασαν Ρώσους διπλωμάτες, κάτι που είχε χαιρετιστεί από τη ρωσική πολιτική ηγεσία. Επίσης, κατά τις ίδιες διπλωματικές πηγές, παρά την προσπάθεια της Αθήνας να διατηρήσει τις σχέσεις με τη Μόσχα σε ένα καλό επίπεδο, το τελευταίο χρονικό διάστημα, διάφοροι «μηχανισμοί» που συνδέονται με τα ρωσικά συμφέροντα στην Ελλάδα προσπαθούν να αναμειχθούν στα εσωτερικά της χώρας.

    Σύμφωνα με την Καθημερινή, πρόσθεταν ότι δια της παροχής υλικών και χρηματικών κινήτρων επιχειρούν να επηρεάσουν δήμους και μητροπολίτες, αλλά και να αποκτήσουν επιρροή στο Άγιον Ορός, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την απρόσκοπτη άσκηση κυριαρχίας επί της ελληνικής επικράτειας από το ελληνικό κράτος. Ακόμη, κατεγράφη απόπειρα εξαγοράς κρατικών λειτουργών, η οποία, κατά τις ίδιες πληροφορίες, απέτυχε.

    Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι συγκεκριμένες ενέργειες υπονομεύουν τη φιλία των δύο λαών και την εικόνα της Ρωσίας στην Ελλάδα, καθώς εντάσσονται στο πλαίσιο συστηματικής προσπάθειας παραβίασης της κυριαρχίας της χώρας και του Διεθνούς Δικαίου. Επί τούτου, αναφέρεται ως παράδειγμα η προσπάθεια παρέμβασης σε ιδιαίτερα ευαίσθητα εθνικά ζητήματα και συμφέροντα της Ελλάδας στα Βαλκάνια, ειδικότερα στο θέμα της ονοματολογικής διαφοράς με την ΠΓΔΜ.

    Διπλωματικές πηγές τονίζουν ότι η απόφαση της Αθήνας συνδέεται αποκλειστικά με τη δράση των συγκεκριμένων τεσσάρων ατόμων και όχι με τη γενικότερη καλή διάθεση της Ελλάδας έναντι της Ρωσίας, υπογραμμίζοντας πως, με δεδομένο ότι οι συγκεκριμένοι τέσσερις Ρώσοι πολίτες προκάλεσαν πλήγματα στις –γενικά– καλές ελληνορωσικές σχέσεις, οποιεσδήποτε «απαντητικές» αντιδράσεις εκ μέρους της ρωσικής πλευράς θα είναι «στείρες» και θα οδηγήσουν σε περαιτέρω υποτροπή. Κατέληγαν, μάλιστα, λέγοντας ότι κανένα μέλος των διπλωματικών και προξενικών αποστολών της Ελλάδας στη Ρωσία δεν έχει κινηθεί εκτός των πλαισίων των καθηκόντων του. Αντιθέτως, όλοι ανεξαιρέτως ασκούν τα καθήκοντά τους αυστηρά στο πλαίσιο της αποστολής τους στη Ρωσία.

   • Αυτονόητα said

    Panos

    Αν είσαι ο Πάνος και όχι κάποιο νουδουλοτρολ που κλέβει ψευδώνυμα.

    Εκτίθενται και ξεφτιλίζονται αυτοί που βάζουν πλάτη στους πρεζέμπορους και που παριστάνουν τους πατριώτες.

 2. velos said

  ΟΚ ο κ.Φεσσας θελει να κοπούν οι συντάξεις..και εμάς τι μας νοιαζει η αποψη ενός ιδιώτη…. εμςι ως κοινωνια λεμε να μην κοπούν…. οποτε, εμάς τους πολιτες… την κοινωνια,
  ενδιαφέρει τι θα κανει η κυβέρνηση… συγνώμη οι διαχειριστες….
  που εχουν διαταγη να κόψουν και να εξοντώσουν τους πάντες στην Ελλαδα…
  χρημα μονο για οσους εισβάλουν… το καταλάβαμε…??
  η ακομη παίζουμε με το πουλί μας…
  την κοινωνια την ενδιαφέρει ποσό χρημα θα κόψουν… οι απατεωνες κατοχικοί… οι μεταξυ αλλων και Προδότες… ΟΚ ??
  αφήστε λοιπόν τους απ`έξω και ποιες αποψεις εκφράζουν, νισάφι πια… ακομη δεν εχουν καταλαβει οι πολιτικοι απατεωνες και εντολοδόχοι, οτι αυτοι ειναι οι υπεύθυνοι και οχι ο οποιοσδήποτε άλλος,
  η και ο Χατζηπετρης ??

 3. Reblogged στις penelopap.

 4. Μέτων said

  Ο Φέσσας όντως είναι κρατικοδίαιτος. Προσφάτως η ΕΥΔΑΠ υπό την διοίκησιν του Ιωάννου Μπενίση, παιδιού του Πολυτεχνείου και μετά συμβολαίου εραστού της Ρένας Δούρου, ανέθεσε στην εταιρεία του ACS την επιστολική αλληγραφία, κυρίως διανομή λογαρισμών, έναντι ετησίου τιμήματος 240.000 ευρωΠούλων, άτινα εστέρησε από τον κοινωφελή οργανισμό ΕΛΤΑ.

 5. Μέτων said

  Ψηφίστε εμάς της ΧΡΥΣΉΣ ΑΥΓΗΣ να στείλουμε τον κρατικοδίαιτο κλέφτη αλήτη και δεδηλωμένο Ναζί Φέσσα στην μπουζού , διότι η μόνη ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΠΑΡΆΤΑΞΗ της Βουλής εναντιώνεται σε όσους υμνούν τα ναζιστικά στρατεύματα του Χίτλερ που αιματοκύλησαν τον λαό μας το διάστημα από 1941 έως 1944..
  Ενισχύστε οικονομικά το δικό σας κόμμα που μάχεται για το καλό του ελληνισμού.

  • Μέτων said

   Τρίψας ουστ, Π΄Κυρ.ουστ και ΟΥΣΤ ΣΕ ΌΛΟΥΣ σας γενίτσαροι , έ γενίτσαροι, που επί πλέον βαρύνεσθε με πλέρια δημοκρατικότητα… αλά Φλωράκη.
   Είσθε δημοκράτες του «δημοκρατικού τόξου», υμείς μας κατακλέψατε μαζί με τον Βενιζέλο …και τους Ρόθσιλντ.

 6. Αυτονόητα said

  Καταδικασμένος για αδήλωτη εργασία ο εισηγητής της ΝΔ στο νομοσχέδιο για την… αδήλωτη εργασία

  Ο απροκάλυπτος τρόπος με τον οποίο η ΝΔ επιτίθεται στους εργαζόμενους και τα δικαιώματά τους, ακόμα και ως αντιπολίτευση, απλά… “δεν υπάρχει”.

  Χθες ψηφίστηκε με σχετικά ευρεία πλειοψηφία το νομοσχέδιο που επιχειρεί να βάλει τέρμα στην αδήλωτη εργασία.

  Φυσικά, ΝΔ και Χρυσή Αυγή, μετά των αγώνα που έδωσαν από κοινού στην ευρωβουλή για την κατάργηση του 8ωρου , ψήφισαν, με ένα στόμα μια φώνη… “Όχι”.

  Το φοβερό της υπόθεσης όμως δεν είναι αυτό.

  Εισηγητής του κόμματος του Κυριάκου Μητσοτάκη για το επίμαχο νομοσχέδιο κατά της αδήλωτης εργασίας, είχε τοποθετηθεί ο Νότης Μυταράκης που έχει καταδικαστεί για… αδήλωτη εργασία.

  Ο Νότης Μηταράκης που είναι και Τομεάρχης Εργασίας της ΝΔ, καταδικάστηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών για την υπόθεση της αγωγής πρώην εργαζόμενης στο πολιτικό του γραφείο για παραβάσεις της εργατικής νομοθεσίας κατά την τετραετία 2011-2015.

  Την υπόθεση της υπαλλήλου, η οποία είναι μητέρα ανήλικου τέκνου που το μεγαλώνει μόνη της και την είχε αποπέμψει ο Ν. Μηταράκης από την εργασία της προφορικά, χωρίς να της καταβάλει τη νόμιμη αποζημίωση και χωρίς να την έχει καταχωρίσει στα τηρούμενα στο ΙΚΑ μισθολόγια, είχε αποκαλύψει η «Εφ.Συν.» (10/3/2017, «Ο εργοδότης Νότης Μηταράκης»).

  Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, πράγματι η ενάγουσα προσελήφθη ως γραμματέας με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας στο πολιτικό γραφείο του εργοδότη, απορρίπτοντας τον ισχυρισμό του Ν. Μηταράκη ότι ήταν εθελόντρια.

  Η ίδια εργάστηκε κατά τις προεκλογικές περιόδους καθ’ υπέρβαση του ωραρίου, τόσο τις εργάσιμες ημέρες όσο και τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες και μάλιστα επί δώδεκα ώρες ημερησίως, χωρίς να πληρωθεί για τις υπερβάσεις αυτές.

  Σύμφωνα με την ΕΦΣΥΝ, Το δικαστήριο έκρινε αβάσιμο τον ισχυρισμό του εργοδότη περί δήθεν σύμβασης δανεισμού της εργαζόμενης με την εταιρεία της αλυσίδας σουπερμάρκετ BAZAAR Α.Ε. και υποχρεώνει τον Ν. Μηταράκη να καταβάλει στην πρώην υπάλληλό του συνολικά 6.601,94 ευρώ.

 7. From Sputnik News With Love said

  https://sputniknews.com/europe/201807111066246380-russian-diplomats-expulsion-greece/

 8. panos said

  θελω να μαθω ποσους ξεφτελισμενους, εχει αυτη η χωρα . ρε χιμπατζη γιατι εμεις να μην ελεξουμε ποσα λεφτα κονομας.και εγω θελω να περνεις τον βασικο μισθο , και να δουλευης 12 ορω. κοπριτες καταστρεψατε τα παντα.τωρα θα κανεις το παγωνι.

 9. panos said

  αυτονοητα, διαβασα πιο πανω, εχει και αλλος πανος,μαλλον πρεπει να αλλαξο ονομα

  • Αυτονόητα said

   Το κατάλαβα για αυτό και το διευκρίνισα Πάνο.

   Δεν υπάρχει άλλος Πάνος απλά κλέβουν ψευδώνυμα τα νουδουλοτρολ.

   Τον έχουν κάνει και σε μένα.

   Δεν χρειάζεται να αλλάξεις το ψευδώνυμο σου γιατί όποιο και αν έχεις θα το κλέψουν και αυτό.

   Οι έξυπνοι έτσι κι αλλιώς καταλαβαίνουν ποιος είναι ποιος και ποιοι τρολάρουν κλέβοντας ψευδώνυμα.

 10. MAKIS said

  AYTOI TOY ΣΕΒ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΓΙΕΣΜΕΝ. ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΟΛΥ. ΚΙ ΑΛΛΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΣΥΡΖΑ -ΑΝΕΛ

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

 
Αρέσει σε %d bloggers: