olympia.gr – 2008-2019 – 11 χρόνια- 400εκ VIEWS

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

Η Φώφη που συμμετείχε στην καταστροφή των ασφαλιστικών ταμείων και το μνημόνιο μηδενισμού των συντάξεων, έκανε δήλωση για τις συντάξεις.

Posted by olympiada on Ιούλιος 4, 2018

Σε λίγο θα ζητήσει και την παραδειγματική τιμωρία για το PSI!

11 Σχόλια to “Η Φώφη που συμμετείχε στην καταστροφή των ασφαλιστικών ταμείων και το μνημόνιο μηδενισμού των συντάξεων, έκανε δήλωση για τις συντάξεις.”

 1. Αυτονόητα said

  Η γελαδοφώφη ρίχνει κροκοδείλια δάκρυα για τις συντάξεις που τελικά δεν θα κοπούν.

  Και που η ίδια μαζί με τη νουδούλα έκοψε δέκα τρεις φορές !!

  Το τσιράκι του Κούλη Μιζοτάκη και της διαπλοκής.

 2. ΑΝΕΛ μεχρι θανατου said

 3. ΑΝΕΛ μεχρι θανατου said

 4. ΑΝΕΛ μεχρι θανατου said

 5. ΑΝΕΛ μεχρι θανατου said

 6. ΑΝΕΛ μεχρι θανατου said

 7. sos@gmail.com said

  ΣΥΡΙΖΑ Ή ΣΥΡΙΣΟΚ!!!
  Αυτό το από-κομμα που έχει μέλη που αυτοχαρακτηρίζονται light κομμουνιστές και προήλθαν από τον πυρήνα του εβραιοδημιουργηθέντος ΣΕΚΕ από εβραίους – σιωνιστάς της Θεσσαλονίκης απαρτίζεται από ετερόκλητες δήθεν αριστερο – αναρχικές ομάδες με απόψεις περίεργες (π.χ. το παίζουν αντιεξουσιαστές αλλά πιάνουν τα θώκα).
  1. Ενώ το παίζουν αντιεξουσιαστές, κατέλαβαν τις θέσεις εξουσίας και κάνουν ακριβώς ότι έκαναν τα άλλα καλόπαιδα οι Σοσια-ληστές και φιλελέ. Δηλαδή ακολουθούν κατά γράμμα το πνεύμα των προηγουμένων (παλιά έλεγαν οι ΠΑΣΟΚΟΙ ΕΟΚ και ΝΑΤΟ ΤΟ ΙΔΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ μέχρι που έφτασαν να το καταρρίψουν). Το ίδιο και οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ πορείες κατά του ΝΑΤΟ κατά των ΗΠΑ κατά των δολοφόνων Σιωνιστών, κατά, κτλ. και τώρα που κατέλαβαν την εξουσία κάνουν τα αντίθετα.
  2. Ενώ είναι υπέρ της ένοπλης πάλης και της τρομοκρατίας εναντίον του κατεστημένου τώρα συμφιλιώθηκαν με το κατεστημένο και έχουν γίνει απόλυτα υποτακτικοί. Βλέπουμε από τη μία απελευθερώνουν τους Κουφοντίνες που εκφράζουν τους επαναστάτες εναντίον της καθεστηκυίας τάξεως και από την άλλη είναι οι ίδιοι η τάξη αυτή ή υπηρετούν πιστά τους πάτρωνές τους, οι οποίοι έστησαν ένα έξυπνο σχέδιο εξοντώσεως των Ελλήνων και αφανίσεώς τους. Πραγματικά και ο πιο αδαής ψυχίατρος σηκώνει τα χέρια ψηλά. Οι άνθρωποι αυτοί πρέπει να αποτελέσουν αντικείμενο μελέτης μεγάλων ψυχιατρικών κέντρων!
  3. Πάντοτε καταφερόντουσαν εναντίον των ΜΑΤ και τώρα χρησιμοποιούν τους κατασταλτικούς μηχανισμούς με μανία και εναντίον του λαού φανερώνοντας τον αληθινό εαυτό τους ότι είναι σταλινικά απολιθώματα και εγκληματίες.
  4. ΑΠΟ ΨΕΜΜΑΤΑ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΝΑ ΨΑΞΙΜΟ ΣΤΟ ΝΕΤ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΕΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΑΙΩΝ. ΕΞΑΠΗΤΗΣΑΝ ΣΤΙΓΝΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΤΟΝ ΕΞΑΘΛΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. Κάποτε πρέπει να ψηφιστεί νόμος που θα φυλακίζει όποιον κομματάρχη εξαπατά το λαό.
  5. Κάποτε έλεγαν πως δεν είναι σωστό το φακέλωμα των πολιτών και τώρα προωθούν εσπευσμένα την κάρτα του πολίτη – σκλάβου με rfid chip.
  6. Ενώ το παίζουν δημοκράτες δε κάνουν κανένα δημοψήφισμα.
  7. Ενώ αυτοχαρακτηρίζονται άθεοι και αντίχριστοι προωθούν τον ισλαμισμό. Και κοιτάξτε όταν θα πληθύνουν οι μουσουλμάνοι τότε θα δημιουργηθεί κοινωνικό πρόβλημα αφού θα δολοφονούν τους ανώμαλους που οι διάφοροι πολιτικάντηδες έδωσαν δικαιώματα.
  8. Φαίνεται πως οι άνθρωποι αυτοί θεωρούν εγωιστικά τον εαυτό τους ανώτερο από άλλες ομάδες λες και έχουν εμβαθύνει στο μεταφυσικό ζήτημα και έχουν ανώτερες ιδέες από τους άλλους.
  9. Αν μελετήσει κάποιος τις ξενόφερτες ιδεοληψίες τους -αν και τις προβάλλουν- δεν τις τηρούν και είναι ανακόλουθοι. Μάλλον αυτό δείχνει σημάδια σχιζοφρένειας. Οι άνθρωποι αυτοί χρήζουν ψυχιατρικής ανάλυσης και θέλουν τη βοήθειά μας και την κατανόησή μας μήπως και ξεπεράσουν τα σύνδρομά τους και γίνουν συγκροτημένοι άνθρωποι!
  10. Προωθούν τη χρήση ναρκωτικών χωρίς να έχουν αναθέσει σε επιστημονικές ομάδες την έρευνα και την άποψή τους για τις συνέπειες αυτής της ενέργειας λαμβάνοντας υπόψη και το αποτυχημένο μοντέλο της Ολλανδίας.
  11. Έχουν περίεργες απόψεις για τον προοδευτισμό. Θεωρούν τους εαυτούς τους προοδευτικούς αλλά δε μας λένε πως ορίζουν ακριβώς αυτήν την έννοια.
  12. Ενώ έχουν ιδέες κομμουνιστικές και θα έπρεπε να κάνουν λιτή ζωή αντιθέτως διαθέτουν πολλούς καταθετικούς λογαριασμούς τεράστιες περιουσίες και προκαλούν με την άσωτη, προκλητική και κοσμική ζωή τους. Φοράνε ρούχα γνωστών οίκων και είναι θαμώνες σε πολυτελή εστιατόρια τρώγοντας χαβιάρι και πίνοντας σαμπάνια (μάλλον εις υγείαν των κορόιδων που εξαπατούν μονίμως).
  13. Ενώ ήταν εναντίον των προσλήψεων από τα παράθυρα σήμερα ακολουθούν πιστά τους συντρόφους του πρώην ΠΑ-ΣΟΚ και οργανώνουν κομματικούς στρατούς για να διατηρηθούν στην γλυκιά εξουσία και να συνεχίσουν τις μάσες και τα υπόλοιπα καλούδια του προτεκτοράτου – ψευτορωμέϊκου συμβιβαζόμενοι με τα αφεντικά του παγκοσμίου τοκογλυφικού κατεστημένου το οποίο εργάζεται να επιβάλει την παγκόσμια σκλαβιά.
  14. Παρατηρώντας τις πράξεις, τις κινήσεις και τις εν γένει ιδέες τους βλέπει κάποιος πως λειτουργούν σχιζοφρενικά. Πολλές φορές φαίνεται να συμφωνούν απόλυτα με τις ιδέες γνωστών στελεχών της Ευρώπης και Αμερικής αλλά και ανθρώπων της τοκογλυφίας και των ύποπτων ομάδων που διαφεντεύουν τα παγκόσμια πράγματα δηλαδή την χαρακτηριζόμενη Νέα Τάξη Πραγμάτων, ιδέες που στο σύνολό τους είναι εναντίον της αξιοπρέπειας των λαών και των προσώπων και υποκινούν σε μία Παγκόσμια Διακυβέρνηση – Δικτατορία.
  15. Ακούγεται εντόνως πως ένα μεγάλο μέρος όχι μόνο των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ αλλά και των υπολοίπων μελών των κομμάτων είναι ελληνόφωνοι και ελληνώνυμοι και είναι μάλλον όργανα καταχθονίων δυνάμεων. Πολλά ακούγονται και για το καμάρι μας τον Αλέξη τον αρχιψευταρά (τη νυφίτσα όπως τον αποκαλεί ο ‘θείος’ ο Γιώργος ο Τράγκας) πως το πραγματικό του όνομα είναι ΑΞΕΛ ΤΣΙΠΡΑ Ή ΤΣΙΠΡΙΟΤ ΧΑΒΑΝΑΓΚΙΛΑ ΑΜΠΟΤ (ας βγει να το διαψεύσει).
  16. Χαρακτηρίζουν φασίστες και παλιανθρώπους όσους αγαπούν την πατρίδα τους ενώ οι ίδιοι λένε πως είναι δημοκράτες και αριστερών αντιλήψεων. Ξεχνούν πως αυτό το σύστημα που δημιούργησαν καπιταλιστές σιωνιστές (διαίρει και βασίλευε) όπου εφαρμόστηκε άφησε εκατόμβες θυμάτων (110.000.000 είναι τα επίσημα νούμερα αφήνουμε τους μελιγαλάδες, φενεούς, κ.τλ. του συμμοριτοπόλεμου που εξέθρεψαν οι σκοτεινές δυνάμεις και κυρίως η Αγγλία και ο Στάλιν που είναι γνωστό πως ελεγχόντουσαν από το διεθνή σιωνισμό). Τα παιδιά αυτά νομίζουν πως είναι υπεράνω. Ας μελετήσουν σε βάθος τα πράγματα και θα διαπιστώσουν πως όλα τα ιδεολογήματα ναζισμοί, κομμουνισμοί, σοσιαλισμοί κ.τ.λ. προέρχονται από τα ίδια κέντρα και οι ίδιοι ή πιάστηκαν κορόιδα ή είναι πράκτορες. Πάντως όπως και να έχει δε τηρούν τίποτα από αυτές τις ιδεοληψίες και αποδεικνύουν ότι είναι μόνο συμφεροντολόγοι.
  17. Οι άνθρωποι αυτοί μαζί με τους προηγούμενους λεβέντες (και με τη βοήθεια του ύποπτου Παιδαγωγικού Ινστιτούτου) εξαρθρώνουν με τη μέθοδο του σαλαμιού τις ρίζες του έθνους μας (πίστη, οικογένεια, αγάπη για την πατρίδα, ξεπουλάν το πολιτισμό μας) λειτουργώντας εθνομηδενιστικά. Αγαπητοί μου αν διαλύσετε το έθνος αυτό άραγε τι θέση θα έχετε στην εξουσία;
  18. Εν καταλήξει το ανθελληνικό αυτό κόμμα αποδεικνύει καθημερινά την ασυνέπεια λόγων και πράξεων.
  19. Εκτός από αυτό το κόμμα παρατηρούμε πως και τα υπόλοιπα από-κόμματα λειτουργούν με ένα τρόπο καθαρά ανθελληνικό που καθημερινά μας πείθουν πλέον ότι τελικά ευσταθούν αυτά που λένε οι καθημερινοί άνθρωποι ‘άστα έχουμε μπλέξει με μασόνους και αλήτες’ και μας κάνουνε να πιστεύουμε ότι ο εχθρός είναι εντός των πυλών και πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση!!!
  20. «Το show που δόθηκε από μια χούφτα ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ και προβεβλημένα στελέχη ΤΟΥ ΚΣΥΡΙΖΑ ΤΟΥ 3-4% στΙς ΠΡΕΣΠΕΣ, με επικεφαλής τον ΣΑΛΤΙΠΑΓΚΟ ΑΞΕΛ ΤΣΙΠΡΑ ΧΑΒΑΝΑΓΚΙΛΑ ΑΜΠΟΤ υπεύθυνο ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, καταδεικνύει την πολιτική υποκρισία των τζιτζιφιόγκων των ΦΑΣΙΣΤΕΡΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΝΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΠΑΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΩΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ, που στα λόγια υποστηρίζουν τον πολιτικό φασιμσό του μασονο μπολσεβικισμού και μας το παίζουν φιλολαϊκού αλλά μας υφαρπα΄ζουν την περιουσία, ενώ στο πεδίο της πραγματικής πολιτικής έχει σφιχταγκαλιαστεί με τις ακραίες κομμουνιστικές αντιλαϊκές πολιτικές της ΕΛΙΤ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝ ΩΣ ΣΠΙΟΥΝΙΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Η ΚΑΘΥΣΤΙΚΥΙΑ ΤΑΞΗ».

 8. sos@gmail.com said

  ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΟΥ GAY PRIDE ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑΧΟΥ
  Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΝ ΔΙΩΓΜΩ

  ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!

  _________Οι Oμοφυλόφιλοι κάθε μέρα και περισσότερο αποδεικνύουν, ότι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟΝ! Είναι λάτρεις της σαρκός καί όχι του Θεού! Οι σαρκικές απολαύσεις, στις πιό αποκρουστικές εκδόσεις τους, είναι το ιδανικό τους. Γι’ αυτό ούτε με το Θεό έχουν σχέσεις, αλλά ούτε και με την Πατρίδα! Με τις εκδηλώσεις των το αποδεικνύουν καθημερινώς!
  ______Με διάφορες εκδηλώσεις των προσβάλλουν ευθέως είτε την αγία Ορθοδοξία μας, είτε την ένδοξη Πατρίδα μας! Και όμως ούτε το συντεταγμένο Κράτος επεμβαίνει, ούτε η Δικαιοσύνη, ούτε η Αστυνομία! Απολαμβάνουν μια αδικαιολόγητη ασυλία!
  ______Σας παραθέτουμε, λοιπόν, τρεις φωτογραφίες από τη ζωή και την συμπεριφορά τους, ζητάμε δε εκ των προτέρων συγγνώμην δια την προβολήν ασέμνων και ασεβών εικόνων. Αλλά, δυστυχώς, πρέπει να γνωρίζουμε την πραγματικότητα.
  _______Εμείς προσευχόμεθα εκτενώς προς τον φιλάνθρωπον Θεόν, για να δώσει μετάνοια στους πλανεμμένους αυτούς αδελφούς μας. Ζούν στο σκοτάδι της Κολάσεως!
  Αίγιον, 29 Ιουνίου 2018
  + Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛEΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

  ******************

  ΕΙΚΟΝΑ ΠΡΩΤΗ:
  ΒΕΒΗΛΩΣΙΣ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΕΙΚΟΝΩΝ.

  ΕΙΚΟΝΑ ΔΕΥΤΕΡΗ:
  ΒΕΒΗΛΩΣΙΣ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ.

  ΕΙΚΟΝΑ ΤΡΙΤΗ:
  ΠΡΟΔΟΣΙΑ και ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ.

  Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΗ!

  ΕΙΚΟΝΑ ΤΕΤΑΡΤΗ:
  ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ κ. ΤΣΙΠΡΑ….. …….ΞΕΚΟΥΡΑΖΟΝΤΑΙ!

  Από την εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ , 15.06.2018-«ΝΕΟ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΑΠΟ ΚΑΡΑΝΙΚΑ»

  ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ:
  Ο κ. ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ… 8.500 €
  «ΠΑΡΑΚΑΛΩ, όπως ολοκληρώσετε τήν κατάθεση φορολογικών σας δηλώσεων, καθώς η πρωθυπουργία έχει έξοδα και πληρώνει υπερωρίες σε μια χώρα ….ειδικά στον ιδιωτικό τομέα. 8.500 γι αυτόν τον μήνα καί με 54.000 καβάτζα από το πλεόνασμα για τον κ. Καρανίκα μας» (Βλ. Εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ, 29 Ιουνίου 2017, σελ. 17).

  ΕΙΚΟΝΑ ΠΕΜΠΤΗ:
  Ο ΠΑΠΑΣ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΤΗΝ ……ΑΜΑΡΤΙΑΝ!
  ______«Πιστεύω, ότι η Eκκλησία πρέπει να ζητήσει συγγνώμη από τους ομοφυλόφιλους», δήλωσε ο Πάπας Φραγκίσκος, απαντώντας στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, κατά την πτήση επιστροφής από Γιερεβάν πρός την Ρώμη.
  (βλ. http://www.iefimerida.gr/news/274687/papas….19.06.2018).

  ΕΙΚΟΝΑ ΕΚΤΗ: Η ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΩΣ ΣΩΜΑ, ΤΗΡΕΙ «ΣΙΓΗΝ ΙΧΘΥΟΣ»!

  «Η ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΣΙΩΠΑ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΤΙ»

  «Οι ευθύνες της Ηγεσίας της Εκκλησίας, που φοβάται μη στεναχωρήσει τους κυβερνώντες, οι οποιοι διαλύουν με μέθοδο τα πάντα».

  Δημήτριος Ριζούλης (Βλ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, 29 Ιουνίου 2018, σελ. 10)

  ΕΙΚΟΝΑ ΕΒΔΟΜΗ καί ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

  Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΜΑΣ:
  ______Εμείς εδώ στην Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας από του Σεπτεμβρίου του παρελθόντος έτους έχουμε καθιερώσει μιά ειδική Δέηση στη Δημόσια Λατρεία μας.
  ______Στα Ειρηνικά, δηλ. τήν πρωταρχική δέηση, με την οποία αρχίζει κάθε εκκλησιαστική Ακολουθία, (Εν ειρήνη του Κυρίου δεηθώμεν…) έχουμε προσθέσει και την εξής δέηση:

  «Υπέρ των ασεβεστάτων,
  αθέων καί απίστων Αρχόντων ημών,
  των πολεμίων της αμωμήτου ημών
  Πίστεως και της Πατρίδος,
  Μελών του Ελληνικού Κοινοβουλίου,
  πάσης πολιτικής αποχρώσεως,
  των μισούντων και αδικούντων ημάς,
  και της μετανοίας και επιστροφής αυτών, του Κυρίου δεηθώμεν».

  ________Επίσης και στη λειτουργική ευχή, μετά την καθαγίαση των Τιμίων Δώρων, έχουμε προσθέσει και την εξής πρόταση:

  «Μνήσθητι Κύριε των ασεβεστάτων,
  αθέων καί απίστων Αρχόντων ημών,
  των πολεμίων της αμωμήτου ημών
  Πίστεως και της Πατρίδος,
  Μελών του Ελληνικού Κοινοβουλίου,
  πάσης πολιτικής αποχρώσεως,
  των μισούντων και αδικούντων ημάς,
  και της μετανοίας και επιστροφής αυτών.
  Δός αυτοίς ειρηνικήν την Αρχήν,
  ίνα και ημείς, εν τη γαλήνη αυτών, ήρεμον και ησύχιον βίον διάγομεν
  εν πάση ευσεβεία και σεμνότητι».

  Τελικά ο Θεός σώζει την Ελλάδα! Αμήν.

 9. Reblogged στις penelopap.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

 
Αρέσει σε %d bloggers: