Τα Ες Ες της Άγκυρας, η Γκεστάπο των Σκοπίων και οι αδιάφοροι των Αθηνών

6C4E6BA4-8395-44F2-B6BD-AF246DCFF3C6Θ. Μαλκίδης

Τα Ες Ες της Άγκυρας, η Γκεστάπο των Σκοπίων και οι αδιάφοροι  των Αθηνών 

Είναι γνωστό ότι οι ένοχοι προσπαθούν να παραχαράξουν την αλήθεια και με την προπαγάνδα και βεβαίως και με τη βία να αλλοιώσουν και να εξαφανίσουν την ιστορία και το δίκαιο. 

Ήταν λοιπόν αναμενόμενο μετά την παρουσία μου στο Σύνταγμα την 19η Μαίου και στο συλλαλητήριο της Έδεσσας για τη Μακεδονία,  τα Ες Ες της Τουρκίας και η Γκεστάπο των Σκοπίων να δείξουν το φασιστικό, ολοκληρωτικό τους πρόσωπο.

Και αυτό έγινε και γίνεται με τη στοχοποίησή μου από τους παραπάνω μηχανισμούς, οι οποίοι βρίσκουν την πορεία, τους αδιάφορους στην Αθήνα.

Το είχα γράψει και πει και στην περίπτωση που τουρκόφωνη εφημερίδα της Θράκης, είχε ονομάσει τη Γενοκτονία <<δήθεν>> , στοχοποιώντας τον πρόσωπό μου και τον ανιδιοτελή αγώνα μου για τη διεθνή αναγνώριση.

Το λέω και το γράφω και τώρα που εκδοτικά όργανα των Σκοπίων στην Πέλλα έγραψαν για μένα μετά την ομιλία μου για τη Μακεδονία στην Έδεσσα:

Η Αθήνα, από τη στιγμή που δείχνω τα βγαλμένα από την ίδια φασιστική μήτρα Τουρκικά  Ες Ες και Σκοπιανή Γκεστάπο που αναφέρονται σε εμένα και με στοχοποιούν, έχει την αποκλειστική ευθύνη για τη συνεχιζόμενη αυτή κατάσταση. Και βεβαίως για τα μέτρα που πρέπει να λάβει για να εξαφανισθούν μία για πάντα από τη γη  της Δημοκρατίας, της Ελευθερίας και της Αντίστασης, τα Ες Ες και η Γκεστάπο! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ 

4 thoughts on “Τα Ες Ες της Άγκυρας, η Γκεστάπο των Σκοπίων και οι αδιάφοροι των Αθηνών”

 1. Eλληνα κ.Μαλκίδη ,
  μία διευκρίνηση θα ήθελα να κάνω στον πατριωτικό αγώνα σας,
  μην λέτε αόριστα ΄η Αθήνα΄, δεν φταίει η πόλη αλλά το προδοτικό πολιτικό σύστημα της βουλής δήθεν των Ελλήνων που εδρεύει στην Αθήνα με όλο το καρακατσουλιό που τους ακολουθεί [ οικονομικοί παράγοντες , δημοσιογράφοι, δικαστές , δημόσιες υπηρεσίες, ευπ, αστυνομία κτλ] .
  Βάλτε σε όποια πόλη θέλετε αυτό τον κρατικό μηχανισμό και θα έχετε ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα .
  Καλόν αγώνα !

  Like

  1. Τους δήθεν Έλληνες τους ψηφίζει όμως η πλειοψηφία των ψηφοφόρων να κυβερνά την Ελλάδα, επομένως είναι κάργα φασιστικό να προσπαθήσετε εσείς η μειοψηφία να ακυρώσετε την βούληση της πλειοψηφίας των συμπολιτών σας που σκέφτεται μόνο τα λεφτά και έχει αφοδευμένη την πατρίδα του…

   Like

   1. Nαι , τους δήθεν Ελληνες τους ψηφίζει η ΄οριακή΄πλειοψηφία των ψηφοφόρων [ αποχή 46% ] που κανείς όμως πολίτης δεν μπορεί να ελέγχει την εγκυρότητα της ψηφοφορίας , ακόμα και να προσπαθήσει θα βρει βουνά εμπόδια αλλά και αυτή την ισχνή πλειοψηφία ψηφοφόρων την έχουν μπουχτίσει στο προεκλογικό ψέμα τα λαμόγια της βουλής επι δεκαετίες που χαίρουν βουλευτικής ασυλίας και κουτάλας .
    Ο κρατικός μηχανισμός είναι από παντού κατοχυρωμένος και αν νομίζετε να αφήσουν ελεύθερη την βούληση των πολιτών , είστε μακράν γελασμένοι , γιά να μην το πω αλλιώς.
    Δίκιο θα σου δώσω γιά τα λεφτά και αφοδευμένη πατρίδα που γράφεις , ότι σκατά κυβερνά το τόπο έχουν κάνει και τους πολίτες .

    Like

➤ Σχολιάστε Ελεύθερα :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s