Παραλήρημα Μπαχτσελί: Οι Έλληνες να μην ξεχνούν τι πέρασαν οι παππούδες τους στο βυθό της θάλασσας!

5B07C32D-128A-4AC4-A705-17B758F8C001Σε νέες προκλήσεις κατά της Ελλάδας και της Κύπρου προχώρησε ο επικεφαλής του Κόμματος Εθνικιστικού Κινήματος, Ντεβλέτ Μπαχτσελί και συνεργάτης του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Κατά τη διάρκεια προεκλογικής του ομιλίας ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί σχολίασε την ενόχληση της Ελλάδας αναφορικά με το προεκλογικό σποτ της παράταξής του, το οποίο δείχνει την Κύπρο ως τουρκική.

Απόρησε για την ελληνική αντίδραση και… κάλεσε την Ελλάδα να «μην ξεχνάει τι τράβηξαν οι πρόγονοί της όταν ρίχτηκαν στον πάτο της θάλασσας».

«Γιατί ενοχλούνται; Επειδή δείχνει την Κύπρο ως τουρκικό έδαφος. Θα ρωτήσω αυτούς τους ανόητους και χοντροκέφαλους «τι θα κάναμε», «πώς θα τη δείχναμε»; Το δηλώνω και το τονίζω: Η Κύπρος είναι τουρκική. Είναι τουρκική πατρίδα και τουρκική θα παραμείνει», ανέφερε ο Μπαχτσελί σύμφωνα με όσα μεταδίδει η yenisafak και συνέχισε:

«Η ελληνική κυβέρνηση, η οποία παίζει παιχνίδια στα νησιά του Αιγαίου, ας μάθει τα όριά της και ας μην ξεχνάει τι πέρασαν οι πρόγονοί της όταν ρίχτηκαν στον πάτο της θάλασσας. Θα ξαναγίνει το ίδιο. Δόξα τω Θεώ, η βούληση να γίνει ξανά το Αιγαίο τάφος των πόθων των Ελλήνων, είναι ακόμη ζωντανή. Και θα συνεχίζει να είναι μέχρι τέλους».

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Παραλήρημα Μπαχτσελί: Οι Έλληνες να μην ξεχνούν τι πέρασαν οι παππούδες τους στο βυθό της θάλασσας!”

  1. Καλύτερα που μας υπενθυμίζουν την χοντρή μ@λακία που κάναμε κατά τον Μικρασιατικό πόλεμο στέλνοντας τον ελληνικό στρατό πολύ μέσα στα βάθη της Τουρκίας, όπου ΔΕΝ υπήρχαν προς απελευθέρωση ελληνικοί πληθυσμοί , στην προσπάθεια μας της ανασύστασης της Βυζαντινής αυτοκρατορίας που είχε όμως ως αποτέλεσμα να απλωθεί σε πολύ μεγάλο μέτωπο το στράτευμα μας να πληγεί η συνοχή του,να καταστεί προβληματικός ο εφοδιασμός του και στο τέλος να κατανικηθεί από τις δυνάμεις του Κεμάλ στο Αφιόν Καραχισάρ …Θα μπορούσαμε κάλλιστα σήμερα να είχαμε την περιοχή της Σμύρνης, Ίμβρο, Τένεδο και Ανατολική Θράκη αλλά εμείς…Η απληστία μας όμως δεν είχε όρια εμείς θέλαμε να φτάσουμε στην Μαύρη Θάλασσα υπερεκτιμώντας τις δυνατότητες μας…

    Στην προκειμένη περίπτωση ο Τούρκος ΚΑΛΆ ΚΆΝΕΙ και μας τρίβει στα μούτρα το αποτέλεσμα της μaλακίας που μας έδερνε εκείνες τις εποχές…Το κακό όμως είναι ότι αρκετούς μας μας δέρνει ακόμη μια άλλου είδους μαλ@κίας με τις βλακώδεις προφητείες που υπόσχονται ανασύσταση της Βυζαντινής αυτοκρατορίας ουσιαστικά με τον φραπέ στο χέρι δίχως σχεδόν να κουνηθούμε…

    Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s