Ο Σάββας Καλεντερίδης επιβεβαίωνει το olympia.gr! Η Τουρκία κάνει πολιτική μέσω της ηρωϊνής! Τι γράφαμε για το Noor 1; [ΒΙΝΤΕΟ]

ΠΩΣ Ο ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΗ ΗΡΩΙΝΗΣ.

 

Το ότι το σύνολο της τουρκικής ηρωίνης, όπως αυτό που βρέθηκε στα αμπάρια του Noor 1, διακινείται από το τουρκικό «βαθύ κράτος», έχει αποκαλυφθεί από το σκάνδαλο Σουσουρλούκ, όπου ένα τροχαίο ατύχημα αποκάλυψε την σχέση των Τούρκων ναρκεμπόρων με τον τουρκικό στρατό, τους Τούρκους νεοναζί κα την ίδια την τουρκική κυβέρνηση! Φυσικά η Τσιλέρ με την συμπαιγνία του καθεστώτος Σημίτη τότε είχαν αποκρύψει την δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης, παρότι αποδείχθηκε πως η τουρκική παραστρατιωτική οργάνωση που διέπραξε τις σφαγές στην Κύπρο το 1996 αλλά και η διαβόητη TMT, χρηματοδοτούντο από την τουρκική στρατιωτική διοίκηση μέσω διακίνησης τουρκικής ηρωίνης!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ:

2 σκέψεις σχετικά με το “Ο Σάββας Καλεντερίδης επιβεβαίωνει το olympia.gr! Η Τουρκία κάνει πολιτική μέσω της ηρωϊνής! Τι γράφαμε για το Noor 1; [ΒΙΝΤΕΟ]”

  1. Χταπόδι!- Και δυστυχώς με τα μισά πλοκάμια του απλωμένα εδώ!…ΚΑΙ ΤΟ ΆΣΧΗΜΟ ΕΊΝΑΙ ΌΤΙ ΑΚΌΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΌΨΕΙΣ ΜΕΡΙΚΑ,ΈΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΆΣΗ ΝΑ ΞΑΝΑΓΊΝΟΝΤΑΙ(κατι σαν τα κεφάλια της ΛΕΡΝΑΊΑς ΎΔΡΑΣ)να πούμε!

    Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s