ΤΙΜΩΝΤΑΣ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ

Το Σάββατο 2 Ιουνίου η λέσχη εκτέλεσε άσκηση με αντικείμενο τα περίπολα αναγνώρισης ως συνέχεια του σχολείου περιπόλων που διεξάγεται στην λέσχη.

Τα τμήματα ασκήθηκαν στην κατασκευή αμμοδόχου,έκδοση τελικής διαταγής,διείσδυση σε εχθρικό έδαφος,ενεργοποίηση παρατηρητηρίου σε πρώτη φάση και σε δεύτερη αφού εκτέλεσαν συνένωση τριών περιπόλων, ήρθαν σε επαφή με πληροφοριοδότη που τους μετέφερε διαταγή να σπεύσουν προς καταστροφή εχθρικής δύναμης που βρίσκονταν σε απόσταση 3 χλμ ,κατά την διάρκεια της προσέγγιση τους δέχτηκαν πυρά από εχθρικό τμήμα με αποτέλεσμα να έχουν απώλειες και όπως όριζαν οι διαταγές τους να εγκαταλείψουν την αποστολή μεταφέροντας για αρκετά μεγάλη απόσταση τρεις τραυματίες συναδέλφους.

Η άσκηση ολοκληρώθηκε με το πρώτο φως της Κυριακής και ακολούθησε απενημέρωση και κριτική.

Στις 11:00 οι Εθελοντές Έφεδροι παρευρέθηκαν στο μνημόσυνο που τελείται κάθε χρόνο στην μνήμη των ανδρών των ειδικών δυνάμεων που έχασαν την ζωή τους στα πεδία των μαχών υπερασπίζοντας και ελευθερώνοντας την Πατρίδα.

Συλλογή εικόνων εδώ

http://www.lefed.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=653%3Aτιμωντασ-με-πραξεισ-αυτουσ-που-εδωσαν-την-ζωη-τουσ-για-την-πατριδα&Itemid=929

➤ Σχολιάστε Ελεύθερα :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s