Μας ξεφτίλισαν διεθνώς οι διεφθαρμένοι ευρωβουλευτές!

Στα δίχτυα των αδιάφθορων της ευρωπαϊκής ένωσης, της επιτροπής ελέγχου δηλαδή κατά της διαφοράς και του ξεπλύματος μαύρου χρήματος έπεσαν έλληνες ευρωβουλευτές για πλήθος ατασθαλιών, με συνέπεια να ντροπιαστεί η Ελλάδα. Αναμένουμε τα ονόματα και απαιτούμε τώρα την παραδειγματική τους τιμωρία. Σύμφωνα με την εφημερίδα Κόντρα, Έλληνες ευρωβουλευτές είχαν ανάγει την απάτησε δόγμα γεμίζοντας τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς. Στην κατεύθυνση αυτή προσλάμβαναν επιστημονικούς κι άλλους συνεργάτες οι οποίοι πληρώνονται από τα ταμεία της ευρωπαϊκής ένωσης με μισθούς πριγκιπικούς που φτάνουν μέχρι 7000 € το μήνα! Βέβαια το μεγάλο μέρος που εισπράττουν οι συνεργάτες επιστρέφει κατάμαυρο στους εντιμότατους ευρωβουλευτές. Για να συνεχίσουν την φαύλη παράδοση του πολιτικού συστήματος βρήκαν και ένα άλλο κόλπο. Για να μην τους κράξουν, ανταλλάσσουν συγγενείς διορίζοντας ο ένας τον συγγενή του άλλου!!

4 σκέψεις σχετικά με το “Μας ξεφτίλισαν διεθνώς οι διεφθαρμένοι ευρωβουλευτές!”

  1. Καλά κάνουν, αφού όσες φορές πιάστηκαν με το δάχτυλο στο μέλι δεν τιμωρήθηκαν. Δεν χρειάζεται ούτε φυλακή ούτε τίποτα, ξήλωμα και απαγόρευση να ξανασχοληθούν με τα κοινά και φυσικά επιστροφή όλων των αμοιβών νομίμων ή παρανόμων έντοκα κι άστους μετά να βγουν στη γύρα για εργασία στον ιδιωτικό τομέα έτσι όπως τον έκαναν.

    Μου αρέσει!

  2. Δεν μας ενοχλεί, να καταλάβω, ως «ευρωπολίτες» το γεγονός ότι κάποιοι από μας «πληρώνονται από τα ταμεία της ευρωπαϊκής ένωσης με μισθούς πριγκιπικούς που φτάνουν μέχρι 7000 € το μήνα!»
    Έχουμε, αλοίμονο, εκπαιδευθεί να διυλίζομε τον κώνωπα και να καταπίνομε την κάμηλον…

    Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s