Βουλευτής που καμάρωνε δίπλα στην ναζιστική σημαία της «ανεξάρτητης Θράκης», ρωτά εάν το «ακροδεξιό Ολυμπία» έχει πάρει κρατική διαφήμιση. Με άλλους εφτά πασόκους.

Προσυπογράφουμε την ερώτηση των πράσινων βουλευτών, καλούμε τον αρμόδιο υπουργό να την απαντήσει όχι μόνο για τα τελευταία χρόνια αλλά και για την προηγούμενη δεκαετία.

Επειδή οι 8 επερωτώντες Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ δεν μπήκαν στον κόπο να διαβάσουν την ταυτότητα του ιστοτόπου ελεύθερου διαλόγου Ολυμπία.gr και ζήτησαν να τους ενημερώσει ο Υπουργός κος Παππάς τους δίνουμε όλα τα στοιχεία του δημοσιογράφου Σπύρου Τρίψα  που εδώ και χρόνια έχει την αποκλειστική ευθύνη του Ολυμπία.

Πιστεύουμε πως εκτός από το μειονοτικό Βουλευτή, οι υπόλοιποι τον γνωρίζουν γιατί και συνεντεύξεις του έχουν παραχωρήσει που εργαζόταν ως διευθυντής π.χ. “Επίκαιρα” αλλά και άρθρα τους έχει φιλοξενήσει στην εφημερίδα του που με τόση λύσσα οι Σαμαροβενιζέλοι και λοιπές δυνάμεις ήθελαν να κλείσουν.

Επίσης πολλοί από τους επερωτώντες έχουν συμμετάσχει με τον Τρίψα σε δεκάδες τηλεοπτικά πάνελ ή ως συνεντευξιαζόμενοι από τον ίδιο. Προς το παρόν αυτά για τη γνωριμία.

Τώρα όσον αφορά το δεύτερο ερώτημα αν έχουμε πάρει κρατική διαφήμιση, χορηγιές κλπ (συμπληρώνουμε εμείς όχι μόνον από το δημόσιο, από το ευρύτερο δημόσιο, τις τράπεζες, την ΔΕΠΑ, το ΚΕΕΛΠΝΟ, αλήθεια γιατί δε ρωτήσατε τη γυναίκα σας κύριε Κρεμαστινέ που ήταν προέδρος σε αυτό το μαυσωλείο της διαφθοράς) αυτό είναι το μεγαλύτερο ανέκδοτο. Οι αρχές μας, η ηθική μας αλλά και ο χαρακτήρας του φόρουμ δεν μας επιτρέπει να πάρουμε από την αρχή της λειτουργίας από την Ολυμπιάδα έως και σήμερα τα ματωμένα χρήματα των Ελλήνων πολιτών που διέθεταν αφειδώς οι κυβερνήσεις ΓΑΠ και Σαμαροβενιζέλου για να επικοινωνήσουν το συνεχές έγκλημα που διέπρατταν στην Ελλάδα και στον ελληνικό λαό. Κάτι που δεν εμπόδισε να το κάνουν άλλα μέσα διασπαθίζοντας εκατομμύρια ευρώ από το κρατικό κορβανά. Που φυσικά αυτή η ερώτηση των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ είναι μία εξαιρετική ευκαιρία για να διερευνηθούν όλα τα μέσα και τα έσοδά τους από το ευρύτερο δημόσιο και τις τράπεζες.

6 σκέψεις σχετικά με το “Βουλευτής που καμάρωνε δίπλα στην ναζιστική σημαία της «ανεξάρτητης Θράκης», ρωτά εάν το «ακροδεξιό Ολυμπία» έχει πάρει κρατική διαφήμιση. Με άλλους εφτά πασόκους.”

 1. το «ακροδεξιό Ολυμπία».

  Είμαι σχολιαστής του από μερικά χρόνια.
  Ουδέποτε διπίστωσα ότι το σάϊτ έχει αυτόν τον χρωματισμό ή βηματισμό.
  Το αντίθετο μάλιστα.
  Είναι φιλοκυβερνητικό, βεβαίως (με προτίμηση στους ΑΝΕΛλ), μα μέχρι εκεί.
  Εσείς του σάϊτ τραβήξτε μιά μηνυσάρα προς τους λεγάμενους.
  10 επιδόσεις είναι !

  Μου αρέσει!

 2. Η είδηση: Νέο παραλήρημα Ερντογάν: Στην ΕΛλάδα χρεοκόπησαν, είναι τΕΛειωμένοι- Κοιτάξτε τους δρόμους και δείτε πόσο χάλια είναι…

  Ενώ εκεί σε εσάς μπουνταλάκο μπορεί οι δρόμοι σας να είναι εν τάξει, αλλά είναι μονάχα οι δρόμοι !
  Όλα τα άλλα από λίγο έως πολύ παίζει να βρίσκονται εις αθλία κατάσταση.

  Μου αρέσει!

  1. Αυτοί θα πάρουν F-35 εσείς ντεν χρειάζεστε στρατό, έχετε εμένανε τον εθνικό άγιο σας, τον γέροντα σας τον πάτερ τον Παίσιο που είναι στον παράδεισο……

   Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s