olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ «ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ» ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ!

Posted by olympiada στο Ιουνίου 5, 2018

ΠΡΟΣΟΧΗ,ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ!

Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ «ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ» ΕΙΝΑΙ  ΠΡΑΞΗ  ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ!

 

 

«Υπάρχουν όμως και κάποιες/οι που δεν ξεχνούν. Για εμάς, τα πράγματα είναι κάπως αλλιώς. Δε χωράμε στην εθνική ενότητα, δε συμπαθούμε κανένα πατριώτη, δε θέλουμε την εθνική σας αφήγηση, αυτό που θέλουμε είναι να σας κάνουμε τη ζωή πιο δύσκολη, και να σας τσεκουρώσουμε τα εθνικά σας όνειρα. Γι’ αυτό, επιλέξαμε στις 31/5/2018 να επιτεθούμε καταδρομικά και να «ανακαινίσουμε» τη βιτρίνα του Εναλλακτικού Βιβλιοπωλείου.»

Όταν στις 31 Γενάρη του 2006 μια μικρή ομάδα  αναρχικών συντρόφων αποφασίσαμε να εκφράσουμε την διαφωνία και την απέχθειά μας μας για το σίχαμα του ψευτοαναρχικού κουφαριού που ξυλοκόπησε τον(τότε πρόεδρο της ΓΣΕΕ ) Χρήστο Πολυζωγόπουλο και τον Σάββα Ρομπόλη στην οδό Ναυαρίνου στα Εξάρχεια,μοιράσαμε μια προκήρυξη έξω από το νοσοκομείο που νοσηλευόταν χτυπημένος άγρια ο Πολυζωγόπουλος και στην οποία γράφαμε με δύο σειρές κείμενο πώς «ΔΕΝ υπάρχει αναρχοφασισμός,υπάρχει αναρχία και φασισμός και ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του για αυτήν την ΑΛΗΤΕΙΑ που διαπράχθηκε».

Από τότε κύλησε αρκετό παρόμοιο «νερό δηλητήριο» στον μύλο του Φασισμού στα Εξάρχεια αποδεικνύοντας πώς η Αναρχική ηθική και ευγένεια  που σέβονται την ανθρώπινη ζωή και την άλλη άποψη ΔΕΝ κατοικούν πλέον στην περιοχή! ΄Εχω αναφερθεί αρκετές φορές  σε αυτή την Αθλιότητα, Ντροπή και Βαρβαρότητα που υποδύεται τον «αναρχικό» και τον «αντιεξουσιαστή» για να νομιμοποιήσει και να επιβάλλει την εμμονή του, ένα καθεστώς «απόλυτης και μόνης αλήθειας» στην γειτονιά των Εξαρχείων (που έχει Ιστορία που δεν την έχουν γράψει ανεγκέφαλοι και τραμπούκοι),για να κάνει θεσμό το δόγμα του Φασισμού «όποιος δεν είναι μαζί μας, είναι εναντίον μας»!

Μα ο Φασισμός είναι ΕΝΑΣ ,αδιάφορο με την ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ και την Καταδρομική διάταξη των όποιων  Ταγμάτων Εφόδου, τα λάβαρα και την λατρεία τους για Εξουσία και «αυτόκλητη Δικαιοσύνη»(χειρότερη και σκληρότερη από την Αστική) που έχει αναρίθμητα πτώματα στο στόμα της!

Στις 31/5 το Βιβλιοπωλείο των «Εναλλακτικών Εκδόσεων» στην οδό Θεμιστοκλέους 37 στα Εξάρχεια, πήρε μια ακόμη «γεύση» από αυτά τα Τάγματα Εφόδου που ταυτίζουν τον πατριωτισμό με τον φασισμό,που δεν σηκώνουν τα σφυριά  τους άλλη άποψη και παρουσία  στα Εξάρχεια εκτός από την δική τους καφρίλα και έναν καχεκτικό  «διεθνισμό» που καταλήγει στις πιο σκοτεινές τρύπες και γιάφκες του εθνικισμού και του ναζισμού.

Ποτέ η βλακεία άλλωστε δεν μπορούσε να ανοίξει «χώρο» να σκεφθεί,να απλώσει διάλογο και πρόταγμα κοινωνικό,να αποδεχθεί την διαφορετική άποψη και επιλογή,να ασκηθεί στην αντιπαράθεση λόγου και όχι πολέμου.

Η χρήση της Πολιτικής Βίας που είναι πάντα Φασιστική είναι η μοναδική της «γλώσσα»,ο κανόνας και η μέθοδός της!

Προφανώς το Φασισταριό που κατέβασε τις βιτρίνες του βιβλιοπωλείου ήταν αγέννητο όταν ο Γιώργος Καραμπελιάς και οι υπόλοιποι σύντροφοι της Ρήξης αγωνιζόντουσαν σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του Κινήματος για να αλλάξει ο Κόσμος,να έρθουν καλύτερες μέρες για την κοινωνία και την Δημοκρατία.

Και μόνο για αυτό  αξίζει Σεβασμός και Τιμή στους συντρόφους του «Εναλλακτικού Βιβλιοπωλείου»!

Υπάρχει μια ΑΠΑΡΑΒΑΤΗ  ΣΥΝΘΗΚΗ  που τηρούν οι Αναρχικοί και όλοι οι Αγωνιζόμενοι  ΄Ανθρωποι που προσπαθούν να κινήσουν την Ιστορία έξω από την τροχιά της αδικίας,της εκμετάλλευσης,της κοινωνικής αφασίας,του ατομικισμού,του καθημερινού κανιβαλισμού και εκφασισμού ,του τέλματος και της παρακμής που έχει μετατρέψει σε Βάλτο Αργού Θανάτου όλες τις πλευρές της Κοινωνίας!

Υπάρχει μια  ΑΠΑΡΑΒΑΤΗ  ΣΥΝΘΗΚΗ  που διαφοροποιεί και ξεχωρίζει  τον Αναρχισμό από τον Φασισμό και τις δυνάμεις του Σκοταδισμού!

Είναι αυτή που αρνείται να αντιγράψει το πρόσωπο του Κτήνους και την δράση του!

Δύο μέτρα και δύο σταθμά στην κριτική της πολιτικής φασιστικής βίας δεν υπάρχουν!΄Οσο άθλια είναι η επίθεση στον Μπουτάρη ή ο εμπρησμός της κατάληψης «Λιμπερτάτια» στην Θεσσαλονίκη,όσο άθλια και καταδικαστέα είναι  η επίθεση των νεοφασιστών στους κοινωνικούς χώρους «Αντίπνοια» και «Φαβέλα» άλλο τόσο άθλια  είναι η επίθεση στο «Εναλλακτικό Βιβλιοπωλείο» σήμερα και παλαιότερα στο «Φλοράλ» ή στο περιοδικό «Ρεσάλτο»  !

΄Οποιος χρησιμοποιεί ως «εργαλείο» την διασπορά του Τρόμου και της Βίας θα πρέπει να διαγράψει από την όποια ανιστόρητη και αντιδραστική  ανάληψη ευθύνης του την λέξη Αναρχισμός.

Και όποιος έχει απομείνει ακόμα γνήσιος αναρχικός και αντιεξουσιαστής στα Εξάρχεια θα πρέπει επιτέλους να πάρει θέση και να μιλήσει,να σπάσει την σιωπή και την ανοχή που καταντά συγκάλυψη και συμμαχία με τον Μηδενισμό και τον Πολιτικό Χουλιγκανισμό που αλωνίζει στην περιοχή με τον μαφιόζικο χαρακτήρα του!

Η πολιτική αυτή ανοχή  από τον Δεκέμβρη του 2008 μέχρι τώρα γέννησε και διαιώνισε έναν «εξεγερτικό» υπόκοσμο καταστροφής,αυτοδικίας,εκδίκησης,τυφλής αγανάκτησης και μίσους για τον άνθρωπο και την δημιουργία μιας  άλλης κοινωνίας!

΄Οποιος συνεχίζει και το ανέχεται το Κτήνος και αυτόν τον «ιδεολογικό» κατήφορο και παρακμή θα θερίσει Θύελλες.

Και οι Θύελλες αυτές δεν θα λυπηθούν κανέναν!

΄Οποιος έχει μυαλό μπορεί να καταλάβει ποια είναι η πραγματική κατασταλτική κατοχή στα Εξάρχεια! Η αστυνομία του Τόσκα ή η «ιδεολογική» πανούκλα της Αστυνομίας της Σκέψης που οπλοφορεί με τον Μπαχαλισμό και τον Μηδενισμό ως  άλλος Τρομοκράτης στους δρόμους των Εξαρχείων?

Oι όποιες διαφωνίες με τις απόψεις και τις επιλογές των ανθρώπων γύρω μας,δεν «λύνονται» με τον Τρόμο της Φασιστικής Βίας!

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ  ΣΤΟ  «ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ»

Αθήνα 2/6

Παπαδόπουλος Παναγιώτης(Κάϊν)

Μεμονωμένο άτομο από το Ελευθεριακό κίνημα

Για την Επιστροφή της Χαμένης Ανθρωπιάς και του Τέλους της Εποχής της Κτηνωδίας Erozer2000@yahoo.gr

http://nadaparanosotros.blogspot.gr/

13 Σχόλια to “Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ «ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ» ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ!”

 1. LEON said

  Καλά κάνουν τη δουλειά τους οι αναρχικοί. Διώχνουν το κάθε Εναλλακτικό Βιβλιοπωλείο, ανοίγοντας το δρόμο για hip μπαράκια και AIRBNB. Στο κόλπο όλοι

  Μου αρέσει!

 2. the ghost of diogenes said

  Και τραγουδι με εκαναν κερκυραιος ειδες;θαυμασε κατι που δεν εκαναν για εσενα;

  Μου αρέσει!

 3. the ghost of diogenes said

  Η Χρυση Αυγη θα δυναμωσει και θα πνιξει στο αιμα τους αναρχοαπλυτους στα εξαρχεια , δεν ειναι απειλη ειναι υποσχεση και θα πραγματοποιηθει.αναρχοαπλυτα η χρυση αυγη θα σας θαψει στα εξαρχεια και θα τα κανει την πιο πατριωτικη γειτονια της αττικης.

  Μου αρέσει!

  • Κερκυραιος Ο Βλαβερος said

   Καλως τ’ @ρχιδια μα τ’ δυο Κερκυραιο, η Ναπολεων BornAparte, Περικλης, Τασος,ΜΑΙΡΗ, Αυτοανοητος, κτλ κτλ. Απο την Κερκυρα η Corfu που, βγαζει μονο σαπιες Αδελφες σαν τον παραπανω που παριστανει τον Διογενη!
   ,

   Μου αρέσει!

 4. Μέτων said

  To εν λόγῳ βιβλιοπωλείο ανήκει στον Καραμπελιά, κομμουνιστή του περιθωρίου, όστις εσχάτως με Άρδην μεταμόρφωση το παίζει και εναλλακτικός πατριώτης.
  Ο Κάιν να συναντήση τον αδελφό του Άβελ , ομού δε να αυτοχειριαστούν στην Χάβρα της οδού Μελιδώνη, υπό το βλεμμα του νεαρού ραββίνου Γαβριήλ Νεγρίν.

  Μου αρέσει!

 5. © ΧƦΙσ†☺Ϟ ®™. ΑΒΑΤΑΡ. said

  Μην δίνεται σημασία ένα προπέτασμα καπνού είναι το κείμενο
  όλοι ίδιοι είναι .
  Μία και μόνη είναι η λύση για να καθαρίσουν τα Εξάρχεια από τους
  αναρχοκομμουνιστές που χρηματοδοτούνται από τον Σωρος και τους
  εβραιοσιωνιστές

  το ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ

  ΠΑΤΡΙΣ – ΘΡΗΣΚΕΙΑ – ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

  ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , το μόνο κόμμα που αγωνίζεται για τον ΕΛληνα .
  ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , για να ξεμπερδεύουμε με τους αναρχοφασίστες
  ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , για να ξανανοίξει η Γιάρος για τους προδότες πολιτικούς
  ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , η απάντηση στην εισβολή των ισλαμοφασιστών.
  ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , για να απελλάσσουμε όλους τους ξένους που μας παίρνουν τις δουλείες.

  Μου αρέσει!

  • Μέτων.. said

   ++ Εύγε συναγωνιστά..Εμπρός να φέρουμε νέα πατριωτική χούντα ως αντικατάσταση τις χούντας των συνταγματαρχών που οι προδότες την καθαίρεσαν από την εξουσία το 1974 με δόλο…..Προδότες σας περιμένουν νέα πολυτεχνεία να γίνουν οι τάφοι σας και έρχονται διακοπές στη Γυάρο και στα υπόλοιπα ξερονήσια..Ο Μέτων δεν ξεχνά, θα σας καταδόση όλους τους αναρχοάπλυτους τσάτσους των οβριών.

   Μου αρέσει!

  • © ΧƦΙσ†☺Ϟ ®™. ΑΒΑΤΑΡ. said

   Λουγκριτσα τον πήρες…..σοβαρά τον ρόλο της κυρα κιρκηραιας.
   Πώς τον πήρες;
   Από εγχρωμο;

   Μου αρέσει!

 6. Aκέλας said

  (μεταξύ μας)…Οι μόνοι Φασίστες που παραδεχόντουσαν ότι είναι τέτοιοι,ήταν αυτοί του…Μουσολίνι!…Τουλάχιστον αυτοί είχαν ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ!

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: