olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας.

Τρεις φορές στον εικοστό αιώνα, το Δοξάτο Δράμας έγινε τόπος ανηλεούς σφαγής Ελλήνων από τους κομιτατζήδες του VMRO, 1913-1916-17, 1941 (ως αντίποινα για αντίσταση στους Ναζί). Αυτών που σήμερα θέλουν να ονομαστούν “Μακεδονία”. Ύβρις η οποιαδήποτε παραχώρηση στο ονοματολογικό

Posted by netakias.com on June 4, 2018

One Response to “Τρεις φορές στον εικοστό αιώνα, το Δοξάτο Δράμας έγινε τόπος ανηλεούς σφαγής Ελλήνων από τους κομιτατζήδες του VMRO, 1913-1916-17, 1941 (ως αντίποινα για αντίσταση στους Ναζί). Αυτών που σήμερα θέλουν να ονομαστούν “Μακεδονία”. Ύβρις η οποιαδήποτε παραχώρηση στο ονοματολογικό”

 1. Παρατηρητής said

  Το VMRO δείχνει το αληθινό πρόσωπο του αλυτρωτισμού των Σκοπίων που ενισχύεται από ΗΠΑ – Γερμανία και ΝΤΠ ( όρα Σιωνισμός ) . Η χαμογελαστή μαριονέτα Ζάεφ παίζει τον δικό της ρόλο για τη παραπλάνηση αυτών που επιδιώκουν να παραπλανηθούν …

  Ο Πρόεδρος των Σκοπίων , Ιβάνοφ , αν δεν κάνω λάθος είναι του VMRO , οπότε ό,τι και να συμφωνήσουν Τσίπρας και Ζάεφ δεν θα έχει καμία σημασία αν δεν συμφωνήσει το VMRO. Πίσω από το VMRO βρίσκονται άνθρωποι – όπως ο Σόρος – που ενισχύουν τη σκοπιανή προπαγάνδα.

  Στην Ελλάδα σύμβουλοι στρατηγικού σχεδιασμού του πρωκτού ( ο πιο επιεικής χαρακτηρισμός που μπορώ να σκεφτώ ) που εκθέτουν και τον ίδιο τον πρωθυπουργό που δεν βγαίνει να πάρει αποστάσεις από τις εμετικές δηλώσεις τους , βλέπουν ως αντίπαλο τους Έλληνες πατριώτες που αντιστέκονται στη παράδοση της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ γης ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ . Τους ονομάζουν κατ’επανάληψη φασίστες , ρατσιστές και επινοούν και νέες λέξεις , όπως “εθνίκια” για να εκφράσουν την καφρίλα τους .

  ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ , ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕ …

  Μέσα στις εκατοντάδες χιλιάδες που διαδήλωσαν για το Μακεδονικό σίγουρα υπήρχαν και αυτοί , αλλά δεν ήταν η πλειοψηφία . Και το ξέρουν .
  Αλλά είναι τόσο δεδομένοι , τόσο εξαρτημένοι από “πολιτικές” τύπου Σόρος , open society , διάλυση της οικογένειας , προώθηση της ομοφιλοφιλίας , βίαιης αλλαγής της ταυτότητας των ψηφοφόρων αφού δηλώνουν ξεδιάντροπα ότι δεν πρέπει να έχουν δικαίωμα ψήφου οι Έλληνες του εξωτερικού , ούτε οι 600.000 που αναγκάστηκαν να αυτοεξοριστούν για οικονομικούς λόγους , αλλά πρέπει να έχουν δικαίωμα ψήφου οι παράνομα εισβολείς “μετανάστες ” που μας στέλνει ο Ερντογάν. Με τη νέα κυβέρνηση στην Ιταλία , η πύλη εισόδου από τη Λιβύη προς τη Νότια Ιταλία θα κλείσει και θα απελαθούν χιλιάδες από τους παράνομα εισελθόντες μετανάστες. Η μόνη πύλη εισόδου που θα μείνει ανοικτή είναι αυτής της Ελλάδας από τα παράλια της Μικράς Ασίας . Με την ελληνική κυβέρνηση που σκέφτεται να τους δίνει και ιθαγένεια και δικαίωμα ψήφου και να τους κτίζει τζαμιά με λεφτά του χρεωκοπημένου ελληνικού κράτους , είναι σαν να διαφημίζει παγκοσμίως το μπάτε σκύλοι αλέστε . Αυτή η “πολιτική” τροφοδοτεί την άκρα δεξιά κι αν είχε εφαρμοστεί σε οποιαδήποτε άλλη χώρα της Ευρώπης τα κόμματα της άκρας δεξιάς θα ήταν τώρα στην εξουσία με τεράστια ποσοστά. Το ότι η ΧΑ δεν αποκηρύσσει δημόσια και ξεκάθαρα το φιλοναζιστικό της παρελθόν την κρατάει σε χαμηλά ποσοστά , αλλά και στην Ιταλία τίποτα δεν προμήνυε αυτό που γίνεται σήμερα 10 χρόνια πριν .

  Καπάκι μας έρχεται ο Ιερώνυμος ή Jeronimo ή Συριζώνυμος και μας λέει ότι υπεύθυνη για να αποφασίζει είναι μόνο η Βουλή και οι Έλληνες το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι να ψηφίζουν κάθε τέσσερα χρόνια . Κι αν αυτοί που ψήφισε ο Ελληνικός λαός κάνουν εντελώς τα αντίθετα από αυτά που του είπαν ότι θα κάνουν πριν τις εκλογές , αν πάνε να πουλήσουν κομμάτι της Ελληνικής Ιστορίας και αργότερα κομμάτι της ελληνικής επικράτειας ( όλοι οι προδότες επικαλούνται τα λάθη του παρελθόντος για να δικαιολογήσουν τη συνέχεια των λαθών ) , τότε κατά τον Συριζώνυμο δεν έχει δικαίωμα διαμαρτυρίας και αντίστασης ο ελληνικός λαός . Θου Κύριε …

  Like

Σχολιάστε Ελεύθερα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: