Πάνος Καμμένος: Οι σημαίες στο Αιγαίο δεν υποστέλλονται ποτέ.

Η ΑΕ Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος επισκέφθηκε το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, όπου ενημερώθηκε από την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία.

Στην προσφώνησή του, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Καμμένος είπε τα εξής:

«Εξοχότατε κ. Πρόεδρε της Ελληνικής Δημοκρατίας,

αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τις Ένοπλες Δυνάμεις, το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, για όλους μας, η σημερινή παρουσία σας στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Σας υποδεχόμαστε μαζί με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας, τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, τους Αρχηγούς των Γενικών Επιτελείων Στρατού, Ναυτικού και Αεροπορίας, τους Υπαρχηγούς, τους Κλαδάρχες, τους Διευθυντές των Διευθύνσεων, όπως και με εκπροσώπους των αξιωματικών, των υπαξιωματικών, των στρατευσίμων και του πολιτικού προσωπικού.

Ως πρώτος πολίτης της χώρας και παράλληλα Αρχηγός – ηγείσθε των Ενόπλων Δυνάμεων – με τη σημερινή παρουσία σας εδώ μας δίνετε τη δύναμη να συνεχίσουμε το έργο της προασπίσεως της εθνικής κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας.

Θα έχουμε τη δυνατότητα κ. Πρόεδρε να σας κάνουμε μία ενημέρωση για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται σήμερα οι Ένοπλες Δυνάμεις, παρότι εσείς ως Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας ίσως είστε και ο μοναδικός Πρόεδρος ο οποίος μας έχετε τιμήσει ιδιαίτερα, έχοντας επισκεφθεί τις μονάδες όλων των σωμάτων, έχοντας διανυκτερεύσει σε πλοίο του Πολεμικού μας Ναυτικού την ημέρα της εορτής της Υπερμάχου Στρατηγού.

Γνωρίζουν όλοι, οι υπαξιωματικοί, οι αξιωματικοί, οι στρατεύσιμοι, οι εθνοφύλακες, το πολιτικό προσωπικό, ότι σκεπάζετε με την αγκαλιά σας το σύνολο των Ενόπλων Δυνάμεων, των ανδρών και των γυναικών, που δίνουν την καθημερινή τους μάχη για την ασφάλεια όλων των Ελλήνων.

Σας καλωσορίζουμε κ. Πρόεδρε».

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s