Η κυρία Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου πιστεύει ότι ο Κώστας Καραμανλής μας έβαλε στο μνημόνιο και στο Δ.Ν.Τ. Το λες και τίτλο τιμής.

Πριν από λίγο σε εκπομπή στο κόντρα, ο υπουργός του Παπανδρέου Γιάννης Μανιάτης είπε μαινόμενος ότι δεν μας έβαλε ο Παπανδρέου στο μνημόνιο αλλά οι φίλοι του Κώστα Καραμανλή! Δηλαδή ο… Μπαρόζο! Κοινώς, ως κλασσικός Πασόκος, όταν η πραγματικότητα διαφωνεί μαζί του, τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα. Ξεχάσαμε τις αποκαλύψεις του ίδιου του Strauss-Kahn ο οποίος έδωσε στεγνά την μεθόδευση του Γιώργου Παπανδρέου η οποία είχε ως αποτέλεσμα να καταστραφεί η πατρίδα αλλά να πλουτίσουν πολλοί και διάφοροι.

Στο ίδιο πάνελ λοιπόν ήταν και η περιβόητη κυρία Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου. Η οποία δεν έβγαλε άχνα! Δεν ειπέ ούτε κουβέντα για να υπερασπιστεί τον πραγματικό ηγέτη της παράταξης. Άφησε τον Κώστα Καραμανλή να συκοφαντείται από τον κηπουρό του Γιώργου Παπανδρέου. Αυτή είναι η Νέα Δημοκρατία του Μητσοτάκη. Βουτηγμένη όχι μόνο στην ποινική διαφθορά άλλα και την ηθική κατάπτωση.

Φυσικά αποτελεί τίτλο τιμής για τον Κώστα Καραμανλή να μην τον υπερασπίζεται η κυρία Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου. Μάλλον είναι προσβλητικό για έναν έντιμο έλληνα πολίτη να τον υπερασπίζεται η κυρία Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου.

3 σκέψεις σχετικά με το “Η κυρία Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου πιστεύει ότι ο Κώστας Καραμανλής μας έβαλε στο μνημόνιο και στο Δ.Ν.Τ. Το λες και τίτλο τιμής.”

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s