olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας.

Τεκτονικός σεισμός με καταιγίδα διώξεων κατά μεγαλόσχημων πολιτικών και οικονομικών παραγόντων – Ραγδαίες οι εξελίξεις!

Posted by kalinda on June 2, 2018

DCD47283-8950-408E-AA6C-E0252ED1CBFFΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟ με τη Δικαιοσύνη θα βρεθεί σύντομα το παλιό διεφθαρμένο και χρεοκοπημένο σύστημα της διαπλοκής.

Μεγαλόσχημοι πολιτικοί και οικονομικοί παράγοντες, εργολάβοι, τραπεζίτες, μεσάζοντες, οπλέμποροι και οι γνωστοί νταραβεριτζήδες αντιμετωπίζουν κύμα διώξεων για κακουργηματικά αδικήματα.

 

Υποθέσεις δημοσίου συμφέροντος που «λίμναζαν» στα ανακριτικά γραφεία έχουν ήδη ωριμάσει και οι διώξεις που θα ακολουθήσουν αναμένεται να προκαλέσουν ισχυρούς κραδασμούς σε ό,τι απέμεινε από το σύστημα της διαπλοκής.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Kontranews μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να σκάσει μια μεγάλη υπόθεση δημοσίου συμφέροντος. Η δικαστική έρευνα έχει ολοκληρωθεί και οι διώξεις που θα απαγγελθούν αφορούν ηχηρά ονόματα της πολιτικής και οικονομικής ζωής.

Ένας άλλος καυτός φάκελος η διερεύνηση του οποίου επίσης έχει ολοκληρωθεί αφορά την εμπλοκή σε γιγαντιαία σκάνδαλα τραπεζικών στελεχών. Οι διώξεις που θα ακολουθήσουν θα αφήσουν άφωνο τον κόσμο με δεδομένο ότι πρόκειται για ηχηρά ονόματα που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην οικονομική ζωή τα τελευταία χρόνια και συνδέονταν με δεσμούς αίματος με το παλιό πολιτικό σύστημα.

Υπόλογη για κακουργήματα θα βρεθεί σύντομα και η αφρόκρεμα των εργολάβων της διαπλοκής. Μόνο για το καρτέλ που είχαν συγκροτήσει οι εργολάβοι πρόκειται να παραπεμφθούν περισσότερα από 25 κορυφαία στελέχη των μεγάλων κατασκευαστικών ομίλων αντιμετωπίζοντας βαρύτατες κακουργηματικές κατηγορίες.

Διώξεις αναμένεται να ασκηθούν και για μια σειρά από σκανδαλώδεις συμβάσεις που ζημίωσαν με τεράστια ποσά το δημόσιο. Πρωταγωνιστές και σε αυτά τα σκάνδαλα είναι οι αστέρες του διαπλεκόμενου συστήματος που έχει λεηλατήσει τα δημόσια ταμεία.

Στο χώρο των εξοπλιστικών όπου συντελέστηκε το μεγαλύτερο πλιάτσικο, οι διώξεις θα συνεχιστούν τόσο κατά πρώην στελεχών του υπουργείου Εθνικής Αμύνης όσο και κατά των διαφόρων μεσαζόντων που εκπροσωπούσαν εξοπλιστικά μεγαθήρια. Το παλιό σύστημα της διαπλοκής έκανε τα πάντα να αποδομήσει την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα προκειμένου να αποφύγει τη διερεύνηση των μεγάλων σκανδάλων.

Βέβαια το στοίχημα χάθηκε γιατί η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ δεν κατάφεραν να προκαλέσουν πρόωρη προσφυγή σε εκλογές και τώρα οι αρχιερείς της διαπλοκής είναι αναγκασμένοι να μπαινοβγαίνουν κάθε μέρα στα ανακριτικά γραφεία και πολύ σύντομα θα γεμίζουν τις αίθουσες του κακουργιοδικείου. Το καθεστώς της συναλλαγής και της διαπλοκής τελείωσε οριστικά και αμετάκλητα και ένα ολόκληρο σύστημα που είχε στηθεί από τη μεταπολίτευση μέχρι τις μέρες μας καταρρέει με πάταγο.

Πηγη: periodista.gr 

2 Responses to “Τεκτονικός σεισμός με καταιγίδα διώξεων κατά μεγαλόσχημων πολιτικών και οικονομικών παραγόντων – Ραγδαίες οι εξελίξεις!”

 1. Koul Jor said

  χμ….
  μού θυμίζει τό ‘βγείτε εσείς νά μπούμε εμείς’
  θέλω νά πώ…..

  Like

  • ΑΝΝΑ ΧΑΘΗ said

   Δεν καταλαβες ειναι ο τιτλος τηα αυριανης ,κοντρα νιουζ τη λενε τωρα και μυποστηρτιζει τον τζιφρα

   Like

Σχολιάστε Ελεύθερα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: