Έρχεται ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ στην Ελλάδα αν δεν κυβερνήσει ο Μητσοτάκης

netakias

Καλημέρα. Με λένε Γιώργο Αυτιά και είμαι εδώ για να σας μαυρίσω την ψυχή…

B6FDB0C0-AB6E-46F2-83B5-3E42E8C9B77B

Η «Αφτεράδικη» Εκπομπή του Γιώργου Αυτιά Ήταν ό,τι Χειρότερο Είδα στη Ζωή μου

Συντάκτης: Άννα Νίνη

Είναι ξημερώματα Κυριακής και αφού έχω κάνει μια στάση στον φούρνο της γειτονιάς για τυρόπιτα και σοκολατούχο γάλα, επιστρέφω σε ημιλιπόθυμη κατάσταση στο σπίτι μου προσπαθώντας να βρω μια ζεστή γωνιά στον καναπέ για να κουρνιάσω και να ξενερώσω μέχρι να κλείσει το μάτι.

View original post 2,588 more words

9 thoughts on “Έρχεται ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ στην Ελλάδα αν δεν κυβερνήσει ο Μητσοτάκης”

 1. Ευτυχώς και υπάρχει ο ΣΚΑΙ της ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Η ΕΡΤ για να μαθαίνουμε τι γίνεται.

  Έχει ξεπεράσει την ΠΑΛΙΑ ΥΕΝΕΔ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.

  Like

  1. Ο Αλέξης Μητροπουλος ειναι αφερέγγυος. Οταν έγινε υπουργός αντί να κανει αυτα που ελεγε, έγινε λαγός

   Like

   1. A Μάλιστα δεν έκανε αυτά που έλεγε.
    Σου αρέσουν τα αστεία βλέπω , ενώ οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στην μετεξέλιξη τους σαν ΚΛΙΚΑ έκαναν ακριβώς αυτά που έλεγαν.
    Γνήσιοι λαγοί των δανειστών των τοκογλύφων..και του θατσερισμου όπως αποδείχτηκαν.
    Ξεπέρασαν ακόμα και την Θάτσερ και όλα αυτά για την καρέκλα και την εξουσία.
    Μιλάμε για μεγάλη αξιοπιστία και φερεγγυοτητα με την βούλα.
    Χαιρετίσματα στην εξουσία .
    Πάντα οι Γερμανοτσολιαδες έχουν την ίδια κατάληξη.
    Την ίδια κατάληξη θα έχει η κλίκα που κυβερνά.
    Να χαιρόσαστε την φερεγγυοτητα σας.

    Like

 2. Προετοιμάζουν την κατάργηση του ΕΚΑΣ !
  24/05/2018 enypekk Uncategorized
  ΑΛΕΞΗΣ Π. ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
  ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΝΥΠΕΚΚ
  24/5/2018

  Προετοιμάζουν την κατάργηση του ΕΚΑΣ !
  2,2 δις ευρώ θα χάσουν οι χαμηλοσυνταξιούχοι
  την τριετία 2017-2019 !

  Ιδού το κείμενο της δ’ αξιολόγησης

  Σύμφωνα με το κείμενο της 23-5-2018 Συμφωνίας που κυκλοφόρησε μόνο στην αγγλική γλώσσα «Supplemental Memorandum of Understanding: Greece, Fourth Review of the ESM Programme, DRAFT-23 May 2018» (chapter 2.5.1., σελ. 12) τον Δεκέμβριο του 2019 θα καταβληθεί για τελευταία φορά το ΕΚΑΣ στις 240.000 περίπου χαμηλοσυνταξιούχους που συνεχίζουν να το λαμβάνουν ακόμη.
  Στο ανωτέρω κείμενο της δ’ αξιολόγησης προβλέπονται οι λεπτομέρειες της δραστικής μείωσης μέχρι την τελική κατάργηση του σημαντικού αυτού και υποστηρικτικού των χαμηλών συντάξεων κοινωνικού θεσμού.
  Παραθέτουμε το αγγλικό και το ελληνικό κείμενο:
  «iv. Eliminate EKAS. Phase out the solidarity grant (EKAS) for all pensioners by end-December 2019, reducing it by EUR 570 million by 2017; EUR 808 million by 2018; and EUR 853 million by 2019. The authorities will adopt as a prior action the Ministerial Decision setting all the details for the awarding of EKAS in 2019.» και
  «Κατάργηση ΕΚΑΣ (Επίδομα Κοινωνικής αλληλεγγύης συνταξιούχων). Σταδιακή κατάργηση του επιδόματος αλληλεγγύης (ΕΚΑΣ) για όλους τους συνταξιούχους έως τον Δεκέμβριο του 2019 με την περικοπή του κατά 570 εκατ. ευρώ το 2017, κατά 808 εκατ. ευρώ το 2018 και κατά 853 εκατ. ευρώ το 2019. Οι ελληνικές αρχές θα εκδώσουν ως προαπαιτούμενη δράση («prior–action») τη σχετική υπουργική απόφαση που θα ορίζει τις λεπτομέρειες για τη χορήγηση του ΕΚΑΣ το 2019.».
  Η ΕΝΥΠΕΚΚ καλεί την κυβέρνηση, έστω και την υστάτη στιγμή, να μην καταργήσει την κοινωνική παροχή του ΕΚΑΣ καταδικάζοντας σε εξαθλίωση τους φτωχότερους των συνταξιούχων μας.
  Αλέξης Π. Μητρόπουλος
  Πρόεδρος ΕΝΥΠΕΚΚ

  Κωδικοποιούν το Μνημόνιο!
  24/05/2018 enypekk Uncategorized

  ΑΛΕΞΗΣ Π. ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
  ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΝΥΠΕΚΚ
  24/5/2018

  Κωδικοποιούν το Μνημόνιο!

  Πρωτοφανής δέσμευση της κυβέρνησης
  στα πλαίσια της τέταρτης αξιολόγησης!

  Μια πρωτοφανή σε σκληρότητα δέσμευση ανέλαβε, μεταξύ των άλλων, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με τη «Συμφωνία του Χίλτον» στις 23 Μαΐου 2018 για την τέταρτη αξιολόγηση του τρίτου και τέταρτου μνημονιακού προγράμματος (ν. 4336/2015 και 4472/2017).
  Στόχος της κυβέρνησης και των δανειστών είναι να εμποδίσουν κάθε επόμενη κυβέρνηση να τροποποιήσει ή να καταργήσει τις μνημονιακές εργασιακές και συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις!
  Σύμφωνα λοιπόν με το κείμενο της Συμφωνίας που κυκλοφόρησε μόνο στην αγγλική («Supplemental Memorandum of Understanding: Greece, Fourth Review of the ESM Programme, DRAFT-23 May 2018») chapter 4.1, p.20, η κυβέρνηση ανέλαβε τη δέσμευση (ως προαπαιτούμενο-«prior action») μέχρι τον Μάιο του 2018 να έχει συντάξει και ψηφίσει Κώδικα Εργατικής Νομοθεσίας και Κώδικα Εργασιακών Κανονιστικών Ρυθμίσεων, οι οποίοι θα περιέχουν όλες τις ουσιαστικές και κανονιστικές εργασιακές ρυθμίσεις των Μνημονίων!
  Έτσι, ενώ η κυβέρνηση και τα κορυφαία κυβερνητικά στελέχη διατυμπανίζουν σε όλους τους τόνους την «καθαρή έξοδο» από το Μνημόνιο τον Αύγουστο του 2018, τρεις μήνες νωρίτερα, δηλαδή τον Μάιο του 2018, ανέλαβε την υποχρέωση να συντάξει και να ψηφίσει το νέο μνημονιακό Εργατικό Κώδικα που θα ισχύει για πολλές δεκαετίες!!
  Είναι όντως η αποθέωση του εμπαιγμού του λαού μας!

  Ιδού η ρύθμιση στα αγγλικά (chapter 4.1, page 20)
  «Simplification of labour legislation. Existing labour laws will be streamlined and rationalised through the codification into a Labour Law Code and a Code of Labour Regulatory Provisions. In line with the dedicated technical support project which was launched in June 2017, the first draft of the Labour Law Code will be delivered by May 2018.»

  Ιδού η δέσμευση της κυβέρνησης στα ελληνικά
  «Απλούστευση της Εργατικής Νομοθεσίας. Οι ισχύοντες εργατικοί νόμοι θα συγκεντρωθούν και θα εξορθολογιστούν μέσω της κωδικοποίησης σε Κώδικα Εργατικού Δικαίου και Κώδικα Κανονιστικών Εργασιακών Ρυθμίσεων. Σύμφωνα με το σχέδιο τεχνικής υποστήριξης που ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2017, το πρώτο σχέδιο του Κώδικα Εργατικού Δικαίου θα παραδοθεί μέχρι τον Μάιο του 2018.»

  Η ΕΝΥΠΕΚΚ καλεί την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ να μην διαπράξει ένα ακόμη έγκλημα σε βάρος του περήφανου λαού μας.
  Αλέξης Π. Μητρόπουλος
  Πρόεδρος ΕΝΥΠΕΚΚ

  Τρόικα και ΣΥΡΙΖΑ συμφώνησαν να ΜΗΝ εφαρμόσουν τις αποφάσεις του ΣτΕ!
  24/05/2018 enypekk Uncategorized
  ΑΛΕΞΗΣ Π. ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
  ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΝΥΠΕΚΚ
  24/5/2018

  Τρόικα και ΣΥΡΙΖΑ συμφώνησαν να ΜΗΝ εφαρμόσουν
  τις αποφάσεις του ΣτΕ!
  3,6 δις € οι απώλειες των συνταξιούχων!
  Ιδού το κείμενο της τέταρτης αξιολόγησης!

  Σύμφωνα με το κείμενο της από 23/5/2018 Συμφωνίας για την τέταρτη αξιολόγηση («Supplemental Memorandum of Understanding: Greece, Fourth Review of the ESM Programme» Chapter. 2.5.1, page 11), όπως δόθηκε στη δημοσιότητα από την Ε.Ε., η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και η τρόικα έθεσαν οριστικά «ταφόπλακα» στις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας και των άλλων Δικαστηρίων που είχαν κρίνει αντισυνταγματικές και παράνομες τις περικοπές των συντάξεων του β’ Μνημονίου (ν. 4046/2012) και των εφαρμοστικών του νόμων.
  Μάλιστα, με περίσσεια θράσους, κυβέρνηση και δανειστές αποτιμούν σε 2 μονάδες του ΑΕΠ (3,6 δις ευρώ) την …ωφέλειά τους από την οριστική και αμετάκλητη άρνηση εφαρμογής των αποφάσεων των Ελληνικών Δικαστηρίων, ποσό που αντιστοιχεί στις απώλειες των συνταξιούχων!
  Σήμερα η ΕΝΥΠΕΚΚ δίνει στη δημοσιότητα στα αγγλικά και μεταφρασμένο το κείμενο της ντροπής που υπέγραψε η «Αριστερή» κυβέρνησή μας με τους «Θεσμούς» και αποκαλύπτει τον εμπαιγμό τους σε βάρος του πολύπαθου λαού μας!
  Ιδού το κείμενο στην αγγλική (σελ. 11)
  «2.5.1 Pensions. The Authorities have adopted a comprehensive reform of the pension system, to strengthen long-term sustainability while targeting savings of around 1 percent of GDP by 2018, mostly from the expenditure side, on top of the full absorption of the impact of the Council of State ruling on the pension measures of 2012, around 2 percent of GDP.».
  Ιδού το κείμενο στην ελληνική
  «2.5.1 Συντάξεις. Οι Αρχές έχουν υιοθετήσει μια συνολική μεταρρύθμιση του συνταξιοδοτικού συστήματος, προκειμένου να ενισχυθεί η μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα, αντλώντας περίπου 1% του ΑΕΠ μέχρι το 2018, κυρίως από περικοπές συντάξεων, πέραν της αποφυγής της εκτέλεσης των αποφάσεων του Συμβουλίου της Επικρατείας για τις περικοπές του 2012, ύψους περίπου 2% του ΑΕΠ.».
  Η ΕΝΥΠΕΚΚ καλεί την κυβέρνηση:
  -Να ακυρώσει την κατάπτυστη αυτή ρύθμιση της τέταρτης αξιολόγησης
  -Να σεβαστεί την Ελληνική Δικαιοσύνη και τις αποφάσεις της
  -Να αποδώσει στους συνταξιούχους τα οφειλόμενα, εφαρμόζοντας τις δικαστικές αποφάσεις.
  -Να προτάσσει το Συνταγματικό, Ασφαλιστικό και Εργατικό Δίκαιο της χώρας, αλλά και το δίκαιο του καθημαγμένου μας λαού, έναντι των άδικων και παράλογων απαιτήσεων των δανειστών που εκβιάζουν και πιέζουν για την εφαρμογή αρχών και αξιών τού καζινο-καπιταλισμού!
  Για την ΕΝΥΠΕΚΚ
  Ο Πρόεδρος
  Αλέξης Π. Μητρόπουλος

  Like

 3. BEST OF GIANNIS ALAFOUZOS / Γιάννης Αλαφούζος

  Ο κ. Αλαφούζος ισχυρίζεται πως βάζει από την τσέπη του δεκάδες εκατομμύρια κερδών του, από το εξωτερικό, ως εθνικός ευεργέτης, για να κρατάει ανοιχτά τα ΜΜΕ του και να υπερασπίζεται τις αξίες του «φιλελευθερισμού, του αντικρατισμού και του φιλοευρωπαϊσμού», δηλαδή του Κυριάκου Μητσοτάκη…
  Σε αυτό το έργο του ισχυρίστηκε ότι έχει πιστούς συνεργάτες «την πλειοψηφία των 500 εργαζομένων του στον ΣΚΑΪ που συμφωνούν με τις θέσεις του σταθμού».
  (Αν όμως διαφωνούν, τότε ασφαλώς επιτρέπεται να ασκεί το διευθυντικό του δικαίωμα και να τους απολύει…)

  Ηλίας Κασιδιάρης Vs Γιάννης Αλαφούζος Εξεταστική Επιτροπή 27.07.2016

  Like

  1. Δελτίο ειδήσεων Αnt1:Αντιπαράθεση Νικολόπουλου-Αλαφούζου στην Εξεταστική

   Ο κ. Αλαφούζος είπε και μια αλήθεια…ναι υπάρχει διαπλοκή

   Νικολόπουλος:Τα πιστοποιητικά εγώ τα παίρνω από τον λαό…όχι από τον Αλαφούζο

   http://www.xristianodimokrates.gr/?section=1932&language=el_GR&itemid1541=18372&detail1541=1

   ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ

   Η Καθημερινή και το ΣΚΑΙ XAMAITYΠEIO, ελέω Κοσκωτά και Κώστα Μητσοτάκη, έπεσαν στα χέρια της οικογένειας Αλαφούζου.
   Δηλαδή στα χέρια στυγνών εργολάβων της παραπληροφόρησης , φοροφυγάδων , ανθελλήνων και ασυστόλως δανειζόμενων νταβατζήδων…

   Like

 4. Τα γεγονότα μιλούν οι Νεοφιλελεδες γιάπηδες της Αριστεράς ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ξεπέρασαν και την Θάτσερ πρέπει να πάρουν το Νόμπελ.
  Σοκ και δέος – τα ξεπούλησαν όλα.
  Πιστά αντίγραφα της σχολής του Σικάγου .

  Like

➤ Σχολιάστε Ελεύθερα :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s