olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

Απάντηση του Κώστα Χρονοπούλου στον Πολυγνώστη

Posted by olympiada on May 14, 2018

Αγαπητέ κε Πολυγνώστη , θα έχετε ασφαλώς προσέξει ότι δεν απαντώ στα σχόλια (για λόγους αρχής).

Εσείς με υποχρεώνετε να κάνω μια εξαίρεση . Σας ευχαριστώ θερμά για την διόρθωση.

Πράγματι έχετε δίκιο (όπως και η ΕΣΤΙΑ στην οποία και αρθρογραφώ).

Ο όρος τεκνοθεσία είναι ακριβέστερος (συνειρμικά θυμήθηκα τον δικής μου προέλευσης όρο ΕΘΝΟΓΟΝΕΙΣ αντί του παραδοσιακού ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΕΣ).

Επιτρέψτε μου να σημειώσω -όχι ως δικαιολογία- ότι επέλεξα τον όρο “Υιοθεσία” αντί εκείνου της “Αναδοχής” επειδή αυτοί οι 2 όροι χρησιμοποιήθηκαν ευρύτατα και έπρεπε να επιλέξω (εξήγησα το γιατί) τον προσφυέστερο ανάμεσα στους δύο.

ΥΓ Με την ευκαιρία θα ήθελα να παρακαλέσω ορισμένους από τους σφοδρούς επικριτές των κειμένων μου -υβριστές/χυδαιολόγους είναι το ορθότερο- να προσπαθήσουν να μιμηθούν το ύψος και την ευγένεια με την οποία εσείς σχολιάσατε. Πιστεύω ότι αυτό θα βοηθήσει την αναβάθμιση του επιπέδου του Διαδικτύου.

Σας ευχαριστώ και για αυτήν σας την προσφορά

Κώστας Δημ. Χρονόπουλος (Αρθρογράφος- Σχολιογράφος)

One Response to “Απάντηση του Κώστα Χρονοπούλου στον Πολυγνώστη”

 1. Πολυγνώστης said

  Αγαπητέ μου Κύριε Χρονόπουλε,αφού σας ευχαριστήσω δημοσίως για την πνευματική σας στάση στο προκύψαν ζήτημα περί των όρων,επιτρέψτε μου δημοσίως επίσης να σας απονείμω τον ταπεινό μου έπαινο και για τον (τόσον ιστορικά ακριβή) όρο ΕΘΝΟΓΟΝΕΙΣ που εισηγηθήκατε.
  Ως προς τους γνωστούς-άγνωστους που “υπηρεσιακά” παρεμβαίνουν στις συζητήσεις όταν αυτές ανεβαίνουν από ένα επίπεδο και πάνω, ακριβώς για να κατεβάσουν το επίπεδο αυτό και να “εργαστούν” εργολαβικά θα έλεγα,πάνω στο επικρατούν πλέον στην πατρίδα μας τα τελευταία χρόνια υπόγειο “σύνθημα”:Διαλύστε τον κοινωνικό τους ιστό,διαλύστε τον πολιτισμό τους, (ημών των Ελλήνων..)διαλύστε τη γλώσσα τους,γιατί μόνον έτσι θα διαλυθούν και οι ίδιοι,σας πληροφορώ Κύριε Χρονόπουλε πως είναι ένας απ τους λόγους που δεν κατατίθεμαι με το όνομά μου σ’ αυτά τα πεδία διαλόγου. Διότι αν το έκανα,θα διαπιστώνατε πως υπάρχουν και χειρότερα απ’ την περίπτωσή σας. ΄Έχω κατά καιρούς απειληθεί με δολοφονία,έχω κανιβαλιστεί απίστευτα με συκοφαντικά κείμενα και στημένες προβοκάτσιες,έχω αναγκαστεί κάποτε να απειλήσω με προσφυγή στο νόμο ακόμη-ακόμη…

  Ας μείνει λοιπόν, σκέφτηκα, η καλή μας Ολυμπία ως μόνη…γνώστρια του κοινωνικού μου ονόματος,κι ας μην δώσω άλλο χώρο στους “υπαλλήλους” των ανθελλήνων.

  Παραμένω ένθερμος αναγνώστης σας.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: