olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

ΘΡΑΣΟΣ! Έβγαλαν την μάστιγα του έθνους να ζητά εκλογές!

Posted by olympiada on May 13, 2018

549C5FC0-3CED-4ADE-9F9B-B8E137744FC6ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΣΕ, ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΧΑΝΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΣΕ ΟΦΣΟΡ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ.

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΕΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ, ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΟΜΒΙΑ.

Την επόμενη φορά που θα αλλάξει όνομα, ας προτιμήσει το “Αλ Καπόνε”. Του ταιριάζει γάντι.

Βγήκε λοιπόν ο Βενιζέλος και μετά τον Ανδρέα Βγενόπουλο υποστηρίζει για δεύτερη φορά μεγαλοεπιχειρηματία, τον κ. Μαρινάκη.  Η προτίμησή του κύριου Βενιζέλου σε αμφιλεγόμενους επιχειρηματίες, δεν είναι βέβαια κάτι καινούργιο. Η νομοθετική του δράση άλλωστε “συμπτωματικά” απέφερε δισεκατομμύρια ευρώ σε  αμφιλεγόμενος επιχειρηματίες και οφσορ λογαριασμούς, ακόμα και δολοφονικές συμμορίες όπως αποδείχτηκε.  Δεν θα πάμε μακριά στο παρελθόν, όπως για την Θεσσαλονίκη – Πολιτιστική Πρωτεύουσα, η τον νόμο περί ευθύνης υπουργών που απετέλεσε και την αιτία καταστροφής της Ελλάδας. Θα πάμε σε πολύ συγκεκριμένες πρόσφατες περιπτώσεις.

1.  Σκάνδαλο υποβρυχίων. Ο Βενιζέλος αιφνιδίως νομοθετεί και παραδίδει δωρεάν τα ναυπηγεία σε κάποιον Σάββα.  Του δίνει μάλιστα και προίκα 500 εκατομμύρια €, την ώρα που λεφτά δεν υπήρχαν. Μιλάμε για το 2010.  Αποτέλεσμα είναι να θησαυρίσει ο Σάφα, ο Βενιζέλος να νομοθετεί προκειμένου να μην πάει φυλακή και το Δημόσιο να ζημιώνεται κατά 7 δισεκατομμύρια €.  Σε μία υπόθεση που η στρατιωτική δικαιοσύνη μίλησε ευθέως για τεράστιο σκάνδαλο Βενιζέλου. Το ότι ο Σάφα βρέθηκε ξαφνικά συνέταιρος με εξ’ αγχιστείας συγγενείς του Βενιζέλου στην MIG, είναι προφανώς “απολύτως συμπτωματικό”.

2. Μαλτέζικες στοιχηματικές.  Με ένα νομοθετικό έκτρωμα, από αυτά που μόνο Βενιζέλος ξέρει, σε μία νύχτα μέσα αίρεται το κρατικό μονοπώλιο του τζόγου και δίνεται δικαίωμα σε στοιχηματικές με έδρα τη …Μάλτα(!!!) να επιχειρούν ανεξέλεγκτα στην Ελλάδα.  Φυσικά κανένας Μαλτέζος δεν υπάρχει πίσω από τις εταιρείες, παρά μόνο έλληνες, “φίλοι” του Βαγγέλη Βενιζέλου! Η ζημία για υο δημόσιο, υπερβαίνει τα 7 δις ευρώ, ενώ τα χρήματα αυτά βρίσκονται σε οφσορ εκτός Μάλτας,

3. (Και χειρότερο) Energa – Hellas Power.  Τον Ιούνιο του 2010, ο Βενιζέλος δηλώνει ξεκάθαρα ότι το να εισπράττεται φορολογία ακινήτων μέσω των λογαριασμών της Δ.Ε.Η. είναι απολύτως αντισυνταγματικό. Τι είναι όμως το Σύνταγμα μπροστά στον Βενιζέλο. Έτσι, Λίγες εβδομάδες μετά ο Βενιζέλος νομοθετεί το χαράτσι. Συμπτωματικά, μία εταιρεία, η Energa – Hellas Power, βρίσκεται με 250,000,000 ζεστό χρήμα στα ταμεία της,  Αφού μαζί με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ έχει εισπράξει και το χαράτσι, φυσικά με τη βοήθεια του νόμου Βενιζέλου που επέτρεπε σκανδαλωδώς σε ιδιωτική εταιρεία να εισπράττει φόρο! Φυσικά τα λεφτά βγήκαν σε οφσορ μέσω Ελβετίας, ο  Έντιμος λειτουργός του Δημοσίου που αποκάλυψε το σκάνδαλο πυροβολήθηκε στο πρόσωπο από αλβανούς εκτελεστές που είχε προσλάβει η συμμορία και λοιπά. Ο Βενιζέλος πάντως είναι καλά στην υγεία του.

Οπότε η διακαής στήριξη του Βενιζέλου στον επιχειρηματία Β. Μαρινάκη, ήταν απολύτως αναμενόμενη και ανιδιοτελής, στα πρότυπα πάντα του Βαγγέλη “Βενιζέλου”.

6 Responses to “ΘΡΑΣΟΣ! Έβγαλαν την μάστιγα του έθνους να ζητά εκλογές!”

 1. andre said

  ΚΑΘΙΚΗ …ΜΟΝΟ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΣΟΙ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΡΩΣΕΙ….ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ

  Like

 2. © ΧƦΙσ†☺Ϟ ®™. said

  Θα μπορούσε να ήταν ακόμη και ο καλύτερος.
  Λεμε τώρα…
  Αριστος ρητωρ και πολιτικός.

  Αντί να προασπίζεται τα συμφέροντα των πολιτών κοιτούσε τα περιπου αμαρτωλά,
  τα αμιγώς ιδιοτΕΛη συμφέροντα των επιχειρησεων.
  λες κι αυτες τον πληρωναν, οχι ο λαός που τον χρέωσαν απο πάνω για να πληρωνει αυτους, τις ανομιες τους, την ανικανοτητα, τον ερασιτεχνισμό των περισσοτερων.

  Like

 3. takis said

  δεν μπορω να καταλαβω,γιατι τα μμε ασχολούνται με βρομερα ερπετα,να ασχοληστε με σοβαρους ανθρώπους, και νομιζω αυτή την στιγμη εχουμε αρκετους. δινεται και αξια σε κάθε καθικη,ελεος

  Like

 4. Ο ΕΦΕΔΡΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ said

  Άχθος Αρούρης, ο Βαγγέλας ο χοντρούλης…

  Δεν υπάρχει σκάνδαλο ( μεγάλο η μικρό ) που να διερευνάται και να μην τον αφορά .
  1. Αθώωσε τον Ακη στην εξεταστική για το σκάνδαλο των TORM1.
  2. Έφτιαξε τον Νόμο περί (μη) ευθύνης Υπουργών έτσι ώστε τα αδικήματα να παραγράφονται και κανείς Υπουργός να μην τιμωρείται.
  3. Το 2010 αναθεώρησε την επαχθή σύμβαση Τσοχατζόπουλου, για τα υποβρύχια, αποδεχόμενος ακόμη επαχθέστερους όρους. Για παράδειγμα: Δέσμευσε το Δημόσιο να καταβάλλει τα οφειλόμενα ποσά σε τακτές ημερομηνίες, χωρίς, όμως, να δεσμεύσει την κατασκευάστρια εταιρία, για αντίστοιχη πρόοδο των εργασιών Και χωρίς να προβλέψει εγγυητικές επιστολές, καλής εκτέλεσης ή έγκαιρης παράδοσης.
  4. Επί 12 μήνες είχε στο συρτάρι του την λίστα Lagard και δεν ήξερε τι να την κάνει.
  5. Ηταν ο εμπνευστής του ΕΕΤΗΔΕ/ΕΝΦΙΑ.
  6. Καταδίκασε τη χώρα στο αγγλικό Δίκαιο (ανταλλαγή ομολόγων Ελληνικού δικαίου με Αγγλικό).
  7. Είχε υποσχεθεί ότι δεν θα κουρευτούν οι μικροομολογιούχοι, αλλά τελικά κουρεύτηκαν.
  8. ………….
  9…………………
  10……………………
  …………………………….
  O Βγενόπουλος αγόρασε κάτω από το τραπέζι ως Μαρφίν, και έναντι πινακίου φακής την Εγνατία Τράπεζα που είχε ο πολύς Μπακατσέλος ο πεθερός του, με νομικό σύμβουλο και αφανή συνεταίρο τον Σπουδαρχίδη της Θεσσαλονίκης.
  Δεν έδωσε λογαριασμό για τα 100 δισ. δραχμές που εξανεμίσθηκαν στον: «Θεσσαλονίκη Πολιτιστική Πρωτεύουσα».
  Δεν ξεκαθάρισε την σχέση του με τον Μπατατούδη, τον Λαυρεντιάδη , τον Παναγιωτάκη ,τον Βγενόπουλο,τον Μαρινάκη ,τον …,τον,… …

  Ο Βουβουζέλος από τις αρχές του πολιτικού βίου του είχε διακριθεί,ως ο καλύτερος «συνήγορος» των καναλαρχών, των βαρόνων των media και της ευρύτερης διαπλοκής και από τις θέσεις όπου βρέθηκε τα έδωσε όλα για να βοηθήσει τα ποικιλώνυμα συμφέροντά τους και να ενισχύσει την επιρροή τους.

  Η προτίμησή του κύριου Βουβουζλου σε αμφιλεγόμενους επιχειρηματίες, δεν είναι βέβαια κάτι καινούργιο.

  Αλίμονο στην χώρα που ευδοκιμούν και κυβερνούν τοιαύτα παχύδερμα…

  Like

  • © ΧƦΙσ†☺Ϟ ®™. said

   Όταν ο Βγενόπουλος αγόραζε κάποτε τμήμα του ΟΤΕ ή της Ο.Α. (Ολυμπιακής) στην ανάμειξή του με τις συνεννοήσεις (τάχα), το τίμημα κτλ (ο εμφανής) σαν ποιός άραγε να ήταν από πίσω του (ο αφανής) ως μέντοράς του (αν όχι το ίδιο το πραγματικό αφεντικό) ο υποστηρικτής ο οποίος συμβουλεύοντάς τον προφανώς θα του ΕΛεγε:
   —-” Όρμα.
   Αγόρασε τώρα.
   Πιάσε κι αυτά τα φράγκα να είσαι άνετος στις αγορές σου”.
   Μετά —” Πόσα θΕΛεις για τον κόπο σου;”….

   Like

 5. © ΧƦΙσ†☺Ϟ ®™. said

  Ό,τι περίπου ήταν ο Παπασταύρου για τη Νέα Δημοκρατία εκτιμώ ότι κάτι ανάλογο θα έπρεπε να ήταν ο & Βγενόπουλος για τους Πασόκους.
  Κρύβε λόγια.
  Μικρές διαφορές.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: