olympia.gr – 2008-2019 – 11 χρόνια- 400εκ VIEWS

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

20 χρόνια πριν ο Πάνος Καμμένος αποκάλυπτε τον Μαντέλη. 20 χρόνια μετά, δικαιώνεται ΚΑΙ γι’ αυτό.

Posted by olympiada on Μάιος 11, 2018

ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΣ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ.

Ο Πάνος Καμμένος αποκάλυψε ΚΑΙ το σκάνδαλο του Μαντέλη όταν αυτό γινόταν. Πριν δηλαδή χάσει το Δημόσιο δύο δισεκατομμύρια. Το αποκάλυψε από το βήμα της Βουλής με επίσημη ερώτηση. Με ονόματα. Ονομάζοντάς προσωπικά τον Τάσο Μαντέλη. Το επανέλαβε στην εξεταστική για την Siemens το 2010. Όλο αυτό το μεσοδιάστημα, τα γνωστά συγκροτήματα του υποκόσμου, προστάτευαν τους Μαντέληδες και συκοφαντούσαν τον Πάνο Καμμένο. Σήμερα, ο Μαντέλης καταδικάζεται τελεσίδικα. Και για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, όπως είχε υποστηρίξει από την πρώτη στιγμή ο Πάνος Καμμένος.

Που είναι λοιπόν τώρα όλοι οι εγκληματίες της δημοσιογραφίας, αυτοί που βρίσκονται με εκατομμύρια στην Ελβετία γιατί τα μοιράστηκαν με τους πολιτικούς εγκληματίες του Σημίτη; Που κρύβεται ο Σημίτης, του οποίου ο Μαντέλης ήταν πρωτοπαλίκαρο. Που ήταν όλοι αυτοί που όταν ο Πάνος Καμμένος κατήγγειλε την μεγάλη ληστεία, σιωπούσαν. Εάν ο Πάνος Καμμένος είχε εισακουστεί όταν μιλούσε, τώρα η Ελλάδα και οι Έλληνες πολίτες θα ήταν απείρως πλουσιότεροι, αλλά κυρίως, υπερήφανοι. Κάλλιο αργά, παρά ποτέ.

 

13 Σχόλια to “20 χρόνια πριν ο Πάνος Καμμένος αποκάλυπτε τον Μαντέλη. 20 χρόνια μετά, δικαιώνεται ΚΑΙ γι’ αυτό.”

 1. ΛΕΛΕΣ said

  Την ίδια ώρα κάθε μέρα, κάθε λεπτό, ο Ευαγγελάτος διαφημίζει την Τουρκία. Πάλι σήμερα γράφει για τουρκική επίδειξη δύναμης με στρατιωτικές ασκήσεις. ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΔΥΝΑΜΗΣ ρε!!! Δείτε χαρακτηρισμούς ο προδότης

  Σαββίδη είσαι υπόλογος

 2. […] ΟΛΑ ΤΑ ΝΤΟΥΜΕΝΤΑ 20 χρόνια πριν ο Πάνος Καμμένος αποκάλυπτε τον Μαντέλη. … […]

  • Ποιον δουλεύετε βρε σεις ; said

   Ρε παραμυθατζήδες μνημονιάκηδες, σιγά τον πολυέλαιο με τον μπούλη.

   Μας τα έχετε κάνει τσουρέκια, ενώ βγάζετε το σκασμό που μετά τον Κριμιζή του ΕΛΔΟ, σας πέταξε την πατσαβούρα στη μούρη σας και ο Μιχαλίτσης της ΕΡΤ.

   • Ευριπίδης Μπίλλης said

    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ SIEMENS ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΟΤΑΝ Ο ΠΑΝΟΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕΙ;

    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΝΤΟΪΤΣΕ ΤΕΛΕΚΟΜ ΕΠΙ ΠΑΠΑΚΩΝ/ΙΝΟΥ ΤΩΝ ΜΕΤΟΠΧΩΝ ΤΟΥ ΟΤΕ ΣΤΟ ¼ ΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΟΥΣ

    ΜΟΝΟΝ ΑΡΑΓΕ Ο ΜΑΝΤΕΛΗΣ ΕΝΙΣΧΥΘΗΚΕ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΟΛΓΙΚΗ ΤΟΥ ΕΚΣΤΡΑΣΤΕΙΑ; ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΑΡΑΓΕ; ΕΓΙΝΕ ΕΡΕΥΝΑ;

    ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΟΥΚΑΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ; ΚΑΙ ΤΟ 1.000.000 ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΟ;;

    ΤΕΛΙΚΑ ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΨΙΧΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΓΙΑ 99 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥΣ, ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

    ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΗΣ ΔΩΡΕΑΣ ΛΙΓΝΙΤΩΝ ΑΞΙΑΣ ΠΟΛΛΩΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΔΙΣ ΕΥΡΩ

    Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΑΝΤΕΛΛΗ ΒΟΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΦΑΡΙΣΣΑΪΣΜΟ !!

    ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΕ ΒΚΑΙ ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΚΤΛ
    ΙΣΩΣ ΟΜΩΣ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΚΡΑΤΕΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ Η ΚΟΜΜΑΝΤΑΤΟΥΡ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ «ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ»

 3. Επιτέλους αυτός ο παλιάνθρωπος θα πληρώσει για τα κλεμμένα που στέρησε από τόσους Έλληνες.
  Έχει δικιο ο αρθρογράφος. Το σύστημα τους προστάτευε και τους προστατεύει ακόμα. Όλοι αυτοί που έβγαζαν στις πλάτες μας και τώρα μας κουνάνε με θρασος το δάκτυλο.
  Είναι δικαίωση για τον Καμμένο όντως. Δυστυχώς ένας-δυο δεν αρκούν.
  Ας ελπίσουμε να ακολουθήσουν κι άλλο το παράδειγμα του Καμμένου μέχρι να πάει και ο τελευταίος φυλακή.

 4. Κάθε είκοσι χρόνια . . said

  <bΈν έτει 2030,
  πρώτα ο θεός . .

  Mόνο η Ολυμπία θα είναι εκείνη που πάλι και τότε θα δικαιωθεί και πάλι και ως συνήθως πρώτη, όταν θα δημοσιεύει :
  «Που είναι τώρα ο Π.Κ.
  όταν όλοι οι εγκληματίες που το 2010 είχαν σκόπιμα φουσκώσει το χρέος κυκλοφορούν ακόμη ελεύθεροι ;

  Ναι ναί ναί,
  αυτός που τους είχε και τότε πρώτος ανακαλύψει και ωρύετο νυχθημερόν μεσ’ την βουλή ότι θα τους έβαζε όλους φυλακή, αλλά στη συνέχεια (πιθανόν λόγω φόρτου εργασίας) τού είχε διαφύγει και πιό συγκεκριμένα, που είχε κάνει ακόμη και την Λογιστική Εξεταστική γαργάρα ;

 5. Σχόλιο στο άρθρο ΠΡΕΠΕΙ Η ΑΘΕΪΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ; (επειδή δεν δημοσιεύεται εκεί -αφήστε τον Καμμένο)

  ‘Iσως φαινεται ανεπίκαιρο, αλλά λόγια μεγάλων αντρών όπως του Λιαντίνη δεν είναι ποτέ ανεπίκαιρα όπως και λόγια καρικατούρων σαν του αρθρογράφου -δήθεν εξαδέλφου του Λιαντίνη- που υπογράφει ως Γ. Νικαλακάκος δεν πρέπει να μένουνν ασχολίαστα. Το παρόν άρθρο,οπως και τα άλλα που εχει δημοσιεύσει στο ιστολόγιο ο εν λόγω «κύριος», αποτελούν την επιτομή της ματαιοδοξίας, της κενότητας, της φαυλότητας και φυσικα του φθόνου. Και εξηγούμαι:

  Γιά τό θέμα τἦς ὑπάρξεως ή μἠ ὑπάρξεως μιἀς ὑπερβατικῆς δυνάμεως θά ἤθελα νά καταθέσω τήν προσωπική μου αντίληψι. Αυτός που θά ἔλεγε ὄτι ἀποκλείεται ἡ ἰδέα τοῦ ὑπερτάτου ὄντος, πού σχεδίδιασε.ἐκίνησε.καί οἰκονομεῖ τό σύμπαν καί τήν πορεῖα του, εἶναι τόσο ἀπλοϊκός ὄσο καί ὁ αντίπαλός του. Ακόμη καί ἡ τυχαιότητα ἄν εἶναι ὁ δημιουργός τοῦ σύμπαντος, δέν παύει να ἔχει ὄλα τά διάσημα καί τίς περγαμηνές ἑνός συμπαντικοῦ θεοῦ.
  Το συγκεκριμενο χωρίο αποτελεί «προσωπική αντίληψη» του αρθρογραφου για το περι θεού ερώτημα. Είναι όμως έτσι;

  Αν ανοίξουμε τα »Ελληνικά» του Λιαντίνη στη σελ. 204. (βλ. επίμετρο) βρίσκουμε ΑΥΤΟΥΣΙΟ το χωρίο γραμμένο απο τον Λιαντίνη ! Όσοι έχετε το βιβλίο ,ανοίξτε το και διαβάστε το.Αυτή ειναι η «προσωπική αντίληψη» κυρίες και κύριοι του ελεεινού τύπου με την υπογραφή «Νικολακάκος». Θαυμάστε ήθος!
  Και κανείς απ οσους σχολίασαν -και δη επικριτικά- τον Λιαντίνη- δεν το αντιλήφθηκε γιατί προφανώς δεν έχουν ανοίξει βιβλίο του.

  Όσο για τα φαιδρά, διαστρεβλωτικά και κακόβουλα του άρθρου δεν αξίζεινα σχολιάσει κανείς τίποτα , αφού το ίδιο το χωρίο του Λιαντίνη τα λέει όλα: Ο Λιαντίνης δεν ήταν άθεος, απλά δεν πίστευε σε προσωπικό θεό.

 6. ΜΑΧΗΤΗΣ said

  Οχι και δικαιωση….

  αντι να σαπισει φυλακη

  για εγκλημα κατα του κρατους

  καθαρισε με κατι…ψευτοευρω!

  και χαιρεται τα υπολοιπα της μιζας!

  Δικαιοσυνη… τετοια…

  ολοι…τηυν επιθυμουν!

  για αυτο τ5ο λογο

  θα…βλεπουμε να μην αλλαζει η ελλαδα….στους αιωνες…

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

 
Αρέσει σε %d bloggers: