olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΣΕ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ: “Λαδώναμε τα κόμματα για να τα έχουμε θετικά απέναντι στη Siemens…”

Posted by olympiada on May 8, 2018

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΤΗΣ SIEMENS

Μίχαελ Κουτσενρόιτερ: Λαδώναμε τα κόμματα για να τα έχουμε θετικά απέναντι στη Siemens ! Η συνέχεια εδώ.

7 Responses to “ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΣΕ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ: “Λαδώναμε τα κόμματα για να τα έχουμε θετικά απέναντι στη Siemens…””

 1. takis said

  ολοι φαγανε, και εμεις μειναμε με τον τετοιο στο χερι. αυτή ηταν δημοκρατια

  Like

 2. Reblogged στις penelopap.

  Like

 3. © ΧƦΙσ†☺Ϟ ®™. said

  Λαδώνανε, τι κάνανε;
  Δεν κάνανε ούτε υπέπιπταν τάχα σε κάτι το επιλήψιμο αν και κακό μπορεί μεγάλο.

  Like

  • © ΧƦΙσ†☺Ϟ ®™. said

   “Λαδώναμε τα κόμματα για να τα έχουμε θετικά απέναντι στη Siemens…”

   Λαδώναμε ώστε να έχουν τα φάρμακα καλή πορεία στις τιμές.
   Λαδώναμε για εξοπλισμούς,
   για προμήθειες,
   για τα πάντα.
   Λαδώναμε εδώ,
   λαδώναμε εκεί,
   όπου μπορούσαμε.

   Εεε, λοιπόν να που μετά από αυτά,
   κάποιος άλλος μπορεί να πει για εμάς,
   (μετά και από το τόσο λάδωμα που έπεσε)
   πως δεν θα πρέπει να λεγόμαστε πλέον ΕΛλάδα μα χώρα λαδοποντικών.
   ΜaousOLIOLAND.

   Like

 4. Ο ΠΡΩΗΝ ΜΑΖΟΧΑΣ ΤΟΥ ΜΙΖΟΤΑΚΙΣΜΟΥ said

  Τα όσα αποκαλύπτονται μέσα από το βιβλίο της κ.Τσακάλου για το σκάνδαλο Ζήμενς προκαλούν τρομερή κατάπληξη.

  Σε μεγάλο χορηγό των μελών της οικογένειας Μιζοτάκη είχε εξελιχθεί ο άλλοτε ισχυρός άνδρας της Siemens.
  Το αρχείο Μιζοφοράκου είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικό…

  Τσακάλου (γραμματέας του Μιζοφοράκου:-…. «Η δρακουλο-οικογένεια μου έδινε παραγγελίες όχι μόνο για τη σουίτα αλλά και για εισιτήρια που έφταναν να πιάνουν μέχρι ολόκληρο πέταλο του σταδίου! Ήταν και εφευρετική η δρακουλο-οικογένεια. Το νταβατζιλίκι ήταν ποικιλόμορφο: άλλοτε λεγόταν σπόνσορινγκ, άλλοτε εισιτήρια, άλλοτε συνδρομή αγώνων, άλλοτε γάμοι και άλλοτε βαφτίσια…
  Πρέπει να παραδεχθώ ότι έχουν εφεύρει τρόπους… Δικαιολογημένα, θα μου πείτε, αφού τόσα χρόνια το έχουν αναγάγει σε επιστήμη».
  – «Η Δρακουλίνα σταθερά στο προσκήνιο, μια γιατί πάντρευε την κόρη της, μια γιατί άνοιγε πολιτικό γραφείο. Μου ανέθεσε για άλλη μια φορά να μην λείψει τίποτα στο υπό ίδρυση γραφείο της. Εμένα, φυσικά, δεν μου έπεφτε λόγος και δεν είχα κανένα πρόβλημα για ό,τι προϊόν ήταν διαθέσιμο ..».
  – « Τηλεφωνικά κέντρα, ασύρματα τηλέφωνα, κινητά, μπαταρίες κινητών, ψυγεία, κουζίνες, βραστήρες, τηλεοράσεις, PCs… Δεν προλάβαινα να φροντίζω το νταβατζιλίκι της δρακουλο-οικογένειας, της οικογένειας του Λαλάκη και άλλων
  – «..Το σόι του Λαλάκη, γαμπροί, κόρες, ξαδέλφες, δεν τελείωνε με τίποτα (αμάν η γυφτιά του και όλων αυτών)!

  Η Δρακουλό-οικογένεια είναι μια φαμίλια, που διαχρονικά εξελίχθητε σε δημοσιοεισπρακτική οργάνωση.


  Κυριάκος Μητσοτάκης & σκάνδαλο SIEMENS

  Η Μαρέβα αγόρασε για «ψίχουλα» οικόπεδο στην Τήνο, σε όμορο κτήμα με τον Χριστοφοράκο της ΜΙΕΖΕΝΣ …
  Οικόπεδο αξίας 1.500.000 ευρώ αγοράστηκε για 62.486 ευρώ από την οικογένεια Μητσοτάκη. Η offshore εταιρεία που το πούλησε λέγεται Mistras Holding Limited με έδρα το φορολογικό παράδεισο του Αγίου Βικέντιου και ΑΦΜ 800300662.
  Σύμφωνα με την kontranews το διπλανό οικόπεδο, στην μαγευτική Τήνο, το αγόρασε ο Μιχ. Χριστοφοράκος της Siemens με 810.000 ευρώ. Το παραδιπλανό το πήρε ο Δενδρινός της Siemens με 810.000 και έχτισαν 3 τεράστιες βίλες.
  Υπενθυμίζεται ότι οι κύριοι Χρστοφοράκος και Δενδρινός ήταν οι διαχειριστές των μαύρων ταμείων της Siemens.
  Πρόκειται για offshore εταιρεία, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες τη εφημερίδας στήθηκε από τους διαχειριστές των μαύρων ταμείων της Siemens, προκειμένου να ξεπλένουν το μαύρο χρήμα από τις μίζες μέσω της αγοράς οικοπέδων – φιλέτων στα ελληνικά νησιά. Η εν λόγω παράκτια εταιρεία του Αγίου Βικεντίου που φαίνεται πώς λειτουργούσε ως πλυντήριο και αγόρασε μια έκταση φιλέτο στην Τήνο. Στη συνέχεια το ένα τρίτο της έκτασης μεταβιβάστηκε στο διευθύνοντα σύμβουλο της Siemens ΕΛΛΑΣ τον γνωστό Μιχάλη Χριστοφοράκο, ο οποίος καταζητείται τώρα από την ελληνική Δικαιοσύνη, ενώ αγοραστής εμφανίζεται και το επίσης υψηλόβαθμο στέλεχος της Siemens, ο Δενδρινός και η σύζυγός του. Το τρίτο πρόσωπο που εμφανίζεται ως αγοραστής είναι η Μαρέβα Γκραμπόφσκι δηλαδή η γυναίκα του Κυριάκου Μητσοτάκη! Το σκάνδαλο στη συναλλαγή δεν είναι ότι η σύζυγος ενός πολιτικού αγοράζει μαζί με τους διαχειριστές των μαύρων ταμείων της Siemens, μια έκταση φιλέτο και μάλιστα από μια σκοτεινή offshore εταιρεία. Αυτό που σοκάρει στην κυριολεξία είναι το τίμημα το οποίο ισχυρίζεται ότι κατέβαλε η Μαρέβα Μητσοτάκη. Ο Χριστοφοράκος φαίνεται από τα συμβόλαια ότι κατέβαλε 810.000 ευρώ για το ένα από τα τρία οικόπεδα. Το δεύτερο με τα ίδια χρήματα φαίνεται ότι το «αγόρασε» ο Δενδρινός της Siemens με τη γυναίκα του και κατέβαλλε πάλι 810.000 ευρώ, ενώ το τρίτο οικόπεδο, και τα τρία ίδιας ακριβώς έκτασης, το αγόρασε η Μαρέβα και έδωσε μόνο 62.485 ευρώ!
  Αγόρασε δηλαδή ένα ακίνητο που εκτιμάται ότι έχει αξία 1,5 εκατομμύρια ευρώ για πενταροδεκάρες, ή όσο κάνει ένα καλό αυτοκίνητο! Προφανώς κάποιος, ή κάποια αποφάσισαν να κάνουν κάποιο… δώρο … Μόνο που αυτοί οι κάποιοι, αποδείχτηκε ότι είχαν κατακλέψει το ελληνικό δημόσιο και διακίνησαν μίζες δισεκατομμυρίων από τα μαύρα ταμεία της Siemens. Είναι επίσης γνωστές οι σχέσεις της οικογένειας Μητσοτάκη, διαχρονικά με το γερμανικό παράγοντα, αλλά και με τους υπεύθυνους της Siemens στην Ελλάδα. Άλλωστε ο Χριστοφοράκος ήταν χορηγός ακόμα και στα τηλεφωνικά κέντρα και τις οικιακές συσκευές που χρειάζονται η μεγάλη πολιτική οικογένεια.
  Ο Δενδρινός (υπεύθυνος για την υλοποίηση των ηλεκτρονικών υποσυστημάτων του C4Ι) το λέει ξεκάθαρα στην απολογία του στον ανακριτή, ότι η offshore του Αγίου Βικέντιου ανήκε στον Μιχάλη Χριστοφοράκο.


  Γεωργιάδης : Μόναχο SIEMENS & Πρασινομπλέ ευθιξίες – 18Aug’09

  Like

  • Ο ΑΔ-ΟΝΕΙΔΟΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ-ΜΑΡΕΒΙΟΣ ( Ο ΑΚΡΑΙΩΣ ΠΟΡΤΟ-ΣΑΛΤΑ-ΡΙΣΜΕΝΟΣ ) said

   Ο Κυριάκος Μιζοτάκης πρέπει να περνά δύσκολες ώρες παρακολουθώντας την προοπτική της εξουσίας της Νέας Μιζοκρατίας , να πνίγεται μέσα στα βουρκόνερα των σκανδάλων, στα οποία καταγγέλλει ο Μπουμπούκος…

   Ο Αδ-όνειδος δήλωσε : “Ο Παπασταύρου είναι φίλος μου, συνεργάστηκα μαζί του. Κάποιοι πλούσιοι τον επέλεξαν ως Θεματοφύλακα (trustee) για να μην φαίνονται στην Offshore …

   Μπουμπούκο μου και η κολλητή σου Μαρέβα , σαν για φίλο … η για εταίρο …η σαν “θεματοφύλακα” επέλεξε τον οφφσοράκια Παπασταύρου … τον εταίρο όλης της Νέας Μιζοκρατίας…???

   ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ (27-04-2011) – Η ΝΔ ΕΙΝΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ

   Ράδιο Αρβύλα: Τι έλεγε ο Άδωνις Γεωργιάδης για τον Μητσοτάκη

   Πόσον Άδωνι μπορεί να αντέξει ο Κούλης Μιζοτάκης;

   Μιζοτάκη: «Αν δεν σου μυρίζουν τα βοθρολήμματα, μπορεί να έχεις γίνει ένα με τον βόθρο».

   Like

 5. ΜΑΧΗΤΗΣ said

  χαχαχαχα!

  οι..προγονοι μας θα τους ειχαν ποτισει ηδη!…κωνειο!

  εμεις τους εχουμε να μας κυβερνανε…και να μας πηδανε!

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: