olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

Αποκαλύπτουμε την μάστιγα της παράταξης και εκπρόσωπο των νταβατζήδων, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Posted by olympiada on May 6, 2018

ethos-ΕΘΝΟΣ-ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ-BOBOLAS-ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΕΤΟΧΟΣΟ διαχρονικός υπηρέτης της διαπλοκής Κυριάκος Μητσοτάκης φιγουράρει σήμερα σε πρωτοσέλιδα τα οποία αποκαλύπτουν ότι είναι αχυράνθρωπος υπόδικού ολιγάρχη. Δεν μας προξενεί καθόλου εντύπωση. Ο βίος και πολιτεία του Κυριάκου Μητσοτάκη καθώς και όλου του συστήματος Μητσοτάκη, ήταν η προσκόλληση σε μία παράταξη την οποία ουδέποτε υπερασπίστηκε, αλλά αντίθετα την χρησιμοποίησε για να υπηρετήσει τα αντεθνικά συμφέροντα που τον προωθούσαν. Αυτό ακριβώς συμβαίνει και σήμερα.

 Βλέποντας λοιπόν το σύστημα Μητσοτάκη παρέα με υποτιθέμενους πολιτικούς αντιπάλους να επιτίθεται λυσσαλέα κατά του Κώστα Καραμανλή και τον Προκόπη Παυλόπουλου, οφείλουμε να υπενθυμίσουμε σε όλους ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά. Ας θυμηθούμε λοιπόν ποια η συνεισφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη στην παράταξη, από την πρώτη στιγμή που εξελέγη βουλευτής. Υπό την προεδρία δηλαδή του Κώστα Καραμανλή.

 Η κυβέρνηση Καραμανλή λοιπόν ήταν η πρώτη που έδωσε λυσσαλέα μάχη κατά της διαπλοκής, που όπως αποδεικνύεται ήταν αυτή που οδήγησε την χώρα στην κατάρρευση και την ανυποληψία.  Στην κυβέρνηση Καραμανλή λοιπόν, ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπήρξε βουλευτής της κυβερνητικής πλειοψηφίας και η αδερφή του κυρία Ντόρα Μπακογιάννη κορυφαία υπουργός.

8219BAA2-4F4C-4985-BB48-485B3DB98043Η πρώτη μεγάλη μάχη λοιπόν που έδωσε κυβέρνηση Καραμανλή, ήταν αυτή του Βασικού Μετόχου, μέχρι του δόρατος τον Προκόπη Παυλόπουλο.  Ας θυμηθούμε λοιπόν τα χυδαία πρωτοσέλιδα, τις ανελέητες επιθέσεις, τα συντονισμένα fake news, που παραπέμπουν ακριβώς σε αυτά που ζούμε σήμερα. Οι βαρώνοι της διαπλοκής προέβησαν σε συστηματική δολοφονία χαρακτήρων του Κώστα Καραμανλή και τον Προκόπη Παυλόπουλου, και έπαιξαν τα ρέστα τους για να οδηγήσουν στην πτώση την κυβέρνηση Καραμανλή. Ολοκαύτωμα της Ελλάδας, βρώμικες συναλλαγές, αντεθνική δράση.  Προκαλούμε λοιπόν τους πάντες να βρουν έστω και μία δήλωση του τότε κυβερνητικού βουλευτή Κυριάκου Μητσοτάκη, υπέρ της παράταξης, υπέρ της κυβέρνησης Καραμανλή. Προκαλούμε επίσης να ψάξουν έστω για μία δήλωση της κυρίας Ντόρας Μπακογιάννη την ίδια περίοδο.  Ε λοιπόν, δεν θα βρείτε ούτε μία! Και είναι επόμενο, καθότι το σύστημα Μητσοτάκη ήταν σφιχταγκαλιασμένο με την διαπλοκή, και ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε διοριστεί από τον Κώστα Σημίτη σε επιτελική θέση στην εθνική τράπεζα.  Έτσι λοιπόν, ο Μητσοτάκης έκανε και τότε αυτό που κάνει και σήμερα. Προωθούσε τους προσωπικούς ευεργέτες του, ακόμα και αν αυτοί πολεμούσαν λυσσαλέα την κυβέρνηση και την παράταξη.

 Η δεύτερη μεγάλη σύγκρουση ήταν η απάτη του Βατοπεδίου. Θυμάστε τα μαύρα πρωτοσέλιδα, τις εκατοντάδες ώρες τηλεοπτικού χρόνου, το παραλήρημα για το δήθεν μέγα σκάνδαλο, στο οποίο προσπαθούσαν με ψευδομάρτυρες και απατεώνες να εμπλέξουν προσωπικά τον Κώστα Καραμανλή. Την ώρα που η κυβέρνηση Καραμανλή έκανε τη μεγαλύτερη επιτυχία των τελευταίων δεκαετιών, το σύμφωνο για τη μετανάστευση, δημοσιογράφοι τύπου Σπυράκη ρωτούσαν σε Ευρωπαϊκή μάλιστα συνέντευξη τύπου τον Κώστα Καραμανλή εάν ο Βουλγαράκης έπαιρνε βαλίτσες η εμβάσματα.  Προκαλούμε λοιπόν τον οποιονδήποτε να βρει έστω και μία δήλωση στήριξης της τότε κυβέρνησης από τον Κυριάκο Μητσοτάκη ή την κυρία Ντόρα Μπακογιάννη. Δεν θα βρείτε ούτε μία! Στο πλευρό των συκοφαντών νταβατζήδων τάχθηκαν με την σιωπή τους. Αντίθετα, θα βρείτε πολλές δηλώσεις της κυρίας Μπακογιάννη, να διαβεβαιώνει ότι «κάποιοι έβγαλαν πολλά εκατομμύρια από τις μίζες στο δήθεν σκάνδαλο Βατοπεδίου».   Ο δε Κυριάκος Μητσοτάκης την ίδια ακριβώς περίοδο, δοκίμαζε τις καινούργιες αβγουλιέρες που του είχε κάνει δώρο ο μεγαλοαπατεώνας και καταζητούμενος Μιχάλης Χριστοφοράκος της Siemens.

 Γι’ αυτό και σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης φέρετε αχυράνθρωπος υπόδικων επιχειρηματιών, διαβάλλει τον Κώστα Καραμανλή και τον Προκόπη Παυλόπουλο, αποτελεί τον μεγαλύτερο υπερασπιστή του εθνικού δολοφόνου Κώστα Σημίτη και όλου του συστήματος του εκσυγχρονισμού που ρήμαξε την Ελλάδα και την οδήγησε ακόμα και σε παρολίγον απώλεια εθνικού εδάφους.

Ο κύριος Κυριάκος Μητσοτάκης δεν αποτελεί απλά όνειδος για την παράταξη. Αποτελεί μέγα εθνικό κίνδυνο, για τον οποίον κάθε έλληνας πολίτης οφείλει να πάρει θέση ξεκάθαρα.

17 Responses to “Αποκαλύπτουμε την μάστιγα της παράταξης και εκπρόσωπο των νταβατζήδων, Κυριάκο Μητσοτάκη.”

 1. fax@yahoo.gr said

  Like

 2. michael said

  TA IDIA SKATA PATERAS K GIOS

  Like

  • Ο ΑΝΤΙ ΜΙΖΟΤΑΚΙΚΟΣ said

   Ο «Μητσοτακισμός – Nτορακισμός – Μιζοτακισμός » ταλανίζει τη χώρα σχεδόν τριάντα χρόνια …

   Το παρελθόν είναι ένοχο και όχι ξεχασμένο…

   Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, η οικογένεια του οποίου διατηρεί προνομιακές μακροχρόνιες ειδικές σχέσεις με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, εκτός του ότι έχει μετατρέψει τη Νέα Δημοκρατία σε γραφείο Τύπου του εφοπλιστή, δεν τηρεί ούτε τα προσχήματα, είτε υπερασπιζόμενη ανοιχτά – αποκλειστικά την δραστηριότητά του, είτε σιωπώντας στην περίπτωση των προκλητικών επιθέσεων του “Έλληνα Μπερλουσκόνι” στην κυβέρνηση και στον ίδιο τον πρωθυπουργό και τελικά στο ίδιο το πολιτικό σύστημα και τη Δημοκρατία.

   Δολοπλοκίες, υπόγειες διαβολές, υπόλογες φιλικές συναναστροφές με μόνο στόχο την προσωπική ανέλιξη ,την οικογενειακή επικράτηση και την μακιαβελική απόλαυση της εξουσίας.

   Σήμερα τα απολειφάδια του Μητσοτακισμού και τα απομεινάρια της Ντοροφαυλοκρατίας, επιδιώκουν με κάθε τρόπο θεμιτό και αθέμιτο, μέσω της αρχηγίας της Νου –γόνο- Δούλας να αφαιμάξουν ξανά τον δύσμοιρο Ελληνικό Λαό.

   Like

 3. michael said

  TA IDIA SKATA PATERAS K GIOS PRODOTES TIS PATRIDAS

  Like

 4. Captain Black said

  Belated Notice
  Δεν ξέρω ποιός, πως και γιατί την διόρισε, ξέρω όμως ότι είναι πολύ μυστήρια δασκάλα αυτή η “Νέα Δημοκρατία”.
  Unlike Harvard school (που δίνεις finals όποτε σου cavlώsei), αυτή η παλιοcaryola σου βάζει πρώτα το test και μετά σου παραδίδει το γαμ/μένο το μάθημα.

  Like

 5. ΑΝΝΑ ΧΑΘΗ said

  ΘΑ ΣΑΣ ΓΚΑΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑΙ

  ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ! ΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΟΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ!

  Ενώ η παρακρατική τσογλανοκομμουνιστική αλητεία, που κάθε λίγο και λιγάκι καίει, λεηλατεί και τρομοκρατεί το σύμπαν, από τη μία πόρτα μπαίνει κι από την άλλη βγαίνει (στις πολύ σπάνιες φορές που γίνονται συλλήψεις και δεν προλαβαίνει ο σύντροφος Λάμπρου να «καθαρίσει»…), το ελεεινό και τρισάθλιο μνημονιακό ψευδοκράτος των λούστρων της Μέρκελ και του Τραμπ εξήντλησε την «αυστηρότητά» (εκδικητικότητά) του στους πατριώτες που συνελήφθησαν στην Μυτιλήνη, για μικροεπεισόδια κατά τον ερχομό του χαζοχαρούμενου κατοχικού ανδρεικέλου που παριστάνει τον «πρωθυπουργό» της κατεχόμενης χώρας!

  Έτσι, για την Δευτέρα (7.05.2018) το μεσημέρι, παραπέμπονται να δικαστούν οι έξι από τους εννέα συλληφθέντες (οι υπόλοιποι τρεις αφέθησαν ελεύθεροι επειδή είναι ανήλικοι…) στα πλαίσια του αυτοφώρου, που κατηγορούνται κατά περίπτωση για στάση, διατάραξη κοινής ειρήνης, διακεκριμένες φθορές, εξύβριση και απόπειρες σωματικής βλάβης και έως τότε θα συνεχιστεί η κράτησή τους στα μπουντρούμια της χούντας των ξεφτιλισμένων!

  Στο μεταξύ οι «μπάτσοι-γουρούνια-δολοφόνοι» (όπως τους αποκαλούν περιφρονητικά οι εντολείς τους…) της Λέσβου συνεχίζουν την «ταυτοποίηση» κι άλλων πατριωτών, σύμφωνα με λίστες που τους έχουν δώσει οι χουντικοί ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ!

  Η κόκκινη τρομοκρατία ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ! Ο αγωνιζόμενος Λαός της Λέσβου, ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ!

  Like

 6. Μέτων said

  O Kωστούλας Καραμανλής ο Βωβός επέλεξε τον Κυριακούλη για υποψήφιο της Νδούλας το 2004, ενώ εγνώριζε τον προδοτικό ρόλο και την ροπή στις μίζες των Μητσοτάκηδων.
  Η δρακουλοκόρη ενώ ήτο δήμαρχος την διώρισε εξωκοινοβουλευτική ΥΠΕΞ για να υλοποιήσει νεοταξικούς σχεδισμούς όπως η ένταξις σε Ε.Ε και ΝΑΤΟ των πρώην κρατών του παραπετάσματος εις βάρος των εθνικών μας συμφερόντων . Επίσης η Ντόρα είχε απόστολή από τον ξένο παράγοντα την υλοποίηση του σχεδίου Ανάν για βαθμιαία τουρκοποίηση όλης της Μεγαλονήσου.
  Ο Μπουχέσας διώρισε την εθνομηδενίστρια Γιαννάκου ευρωβουλεύτρια, όταν ο λαός, σε πρόσφατες εκλογές, την είχε στείλει να οικουρεί διότι είχε τις αυτές απόψεις με την Ρεπούση, Δραγώνα, Αντ.Λιάκο, Βερέμη κλπ όργανα του νεοταξισμού.

  Like

  • Μπέτων said

   ΣΠΕΡΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΖΟΥΡΛΗ.

   Like

   • Εκπτωση Σε Ζουρλομανδυες said

    Γραψε γραψε διευθυνση για σενα θα ειναι δωρεαν.

    Like

  • O κακός σου o καιρός κι ο ερημός σου ο φλάρος said

   Ήθελα νά ήξερα μωρή γριά κουτσομπόλα,

   τι έννοια θα μπορούσε να είχε η σάπια σου ζωή αν δεν συκοφαντούσες όποιον περάσει απο μπροστά σου για να δικαιολογείς κάθε φορά την μαύρη τύφλα που σε δέρνει.
   😀

   Like

   • Το φάντασμα του "Ζάγκλος Στέργιος και Mad Dog" said

    Ο Μέτων είναι μια μεγάλη κινητή βιβλιοθήκη , ένας πανέξυπνος άνθρωπος καλε “κακέ καιρέ” !!
    Μακάρι να τον κάναμε πρωθυπουργό και εμένα τον Ζάγκλο υπουργό παιδείας να μορφώσω τα ελληνόπουλα να τα κάμω δωδεκαθειστάκια.

    Like

 7. Μήτσος said

  Αποτελεί μέγα εθνικό κίνδυνο, για τον οποίον κάθε έλληνας πολίτης οφείλει να πάρει θέση ξεκάθαρα
  Ενώ ο των ανοιχτών συνόρων τι αποτελεί;
  Τον μεγαλύτερο ανθελληνα καί προδότη όλων των εποχών

  Like

 8. © ΧƦΙσ†☺Ϟ ®™. said

  Το κούλη, το μητσοτάκη, φέρεται να είπε- δήλωσε κάπου…
  Μητσοτάκης: —” Τα προβλήματα της κυβέρνησης- σύριζα δεν θα γίνουν προβλήματα της χώρας.
  Η ΕΛλάδα, θα προχωρήσει μπροστά.

  Απορία εκφραζομένη:
  —” Μα άμα ήτανε να είναι/βρίσκεται η ΕΛλάδα μπροστά,
  τότε,
  γιατί όλοι εσείς που την κυβερνούσατε επί τόσα χρόνια την πηγαίνατε συνεχώς και ολοταχώς προς τα πίσω;
  Αφού είσασταν τόοοοσο καλοί γιατί επιτρέψατε τις παρενθέσεις,
  δηλαδή- τις κατ εσάς- προσωρινότητες να πάρουν κεφάλι;
  Δεν γνωρίζατε πως ό,τι είναι προσωρινό τυγχάνει (“παίζει”) να είναι & στέρεο, αειθαλές;
  ΤΕΛος πάντων: Μονιμότερον του προσωρινού;”.

  Απορία ψάλτου … βηξ !

  Like

 9. ΚΛΑΡΑ ..ΚΛΑΡΑ ..... ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ said

  Ρε ηθικά λαμόγια από παντού τα παίρνατε ..ρε κατσαπλιάδες της μίζας ούτε τα προσχήματα δεν κρατάγατε. Ξέσκισε τους μπουμπούκο τους ηθικούς ξεκωλιασμένους….

  Like

  • ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΤΟΛΗΣ ΜΑΝΕοΣ ΤΟΥ ΤΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ said

   Πάλι τα μασονια μαζί και τα δύο;

   Like

  • © ΧƦΙσ†☺Ϟ ®™. said

   Φούστα- μπλούζα,
   ΚΛΑΡΑ …ΚΛΑΡΑ,
   κλαρωτή
   και γαρύφαλλο στ΄ αυτί.
   Τι Αυτιάς θα τανε τότε;
   Αμ κι ο άλλος;
   Τι αυτιά είναι αυτά;

   Απουσία λοβού του αυτιού.
   Κολλημένη η μεμβράνη.
   Διακρίνει τους ΕΛληνες η ύπαρξη του λοβού.
   Όλοι οι ΕΛληνες έφεραν λοβό στο αυτί.
   Αλλιώς δεν γίνονταν δεκτοί σε στράτευμα, θέσεις- κλειδιά.
   Παλιά οι ΈΛληνες ΕΛεγαν ότι όσοι έχουν «καλόν» λοβόν αυτιού,
   είναι από «καλή ράτσα».
   Η ουσία είναι ότι ο ΈΛληνας είναι διαφορετικός από τον κοινό μέσον άνθρωπο.
   Όχι υποτιμητικά για τους άλλους,
   σνομπίστικα,
   υπεροπτικά κτλ για εμάς/υπέρ μας,
   μιλάμε αντικειμενικά,
   όχι για να λερώσουμε,
   είτε για να σπιλώσουμε,
   άνθρωπο ή χαρακτήρα,
   αλλά έτσι είναι !

   Πώς να το κάνουμε;

   Έχουμε κάποια κωδικά αναγνωριστικά σημάδια πάνω στο σώμα μας οι ΕΛΛΗΝΕΣ,
   από τα οποία μπορούμε να ξεχωρίσουμε ποιός πραγματικά έχει το “σπέρμα” του ΈΛληνα,
   άντε τον “Ιχώρ”,
   ακόμη παρακάτω,
   κατέχουμε το “πλάσμα”,
   ενώ ταυτόχρονα είμαστε εκείνοι,
   οι ίδιοι,
   που κρατάμε με Συμπαντική Συμφωνία πάντοτε αναμμένον,
   έναν υπεραιώνιο -ΠΥΡ-σό,
   ανάμεσα από ήχους, -ΠΥΡ- ήχειους ήχους,
   ενός μεθυστικού χορού,
   που δυνάμωνε το πείσμα των καιρών,
   ,κάνοντας/γεννώντας ξανά και ξανά την ίδια ρίζα.
   Μ΄ όλες τις υβριστικές- υβριδιακές- μορφές τους κι αν τόλμησαν να μας μπολιάσουν ένα πράγμα πήρανε κάτω απ΄τις μασχάλες.
   Ότι ο ΕΛΛΗΝΑΣ άμα δε γουστάρει κάτι,
   κανείς,
   μα κανείς,
   δεν μπόρεσε,
   δεν μπορεί,
   με τίποτα να τον κάνει ζόμπι.
   Χαμένος κόπος,
   ο κάθε τρόπος.

   Αλήθεια.
   + Το ΦΩΣ διαλύει τα μαύρα σκοτεινά σκοτάδια της αγνωσίας, της αμάθειας, του φανατισμού.
   Γι αυτό μονάχα εμείς ως φαίνεται κρατάμε,
   καλύτερα είναι η αλήθεια,
   από όλους τους άλλους,
   ζωντανή τη ΦΩΤΙΑ.

   Γι΄ αυτό την απόλυτα υπεύθυνη,
   ως τόσο την “βρωμοδουλειά”,
   σε εμάς πάλι την εμπιστεύτηκε το Σύμπαν,
   υπό τη ΘΕΙΑ & ΙΕΡΗ ΚΡΙΣΙΝ Του μας την ανέθεσε,
   ο Άγιος,
   ο Πατήρ- Θεός,
   ο υπεραιώνιος Δημιουργός Κόσμων- Όντων- Βασιλείων,
   Ορατών τε και Αοράτων !
   Επειδή περιέχουνε ΓΝΩΣΗ, γι αυτόν τον ίδιο λόγο και λέγονται.

   Εσύ το ήξερες;; Δες τι λένε τα αφτιά σου για την καταγωγή σου …www.xorisorianews.gr › Περίεργα Απίστευτα

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: