ΤΣΙΡΚΟ το Κινημα Αλλαγής/ΠΑΣΟΚ του 5%-Πρωτοφανής αντιπαράθεση Κωνσταντινόπουλου – Βενιζέλου για το ποιος κουνάει την ουρά του περισσότερο στον Κούλη!

kwnstantinopoulos-kata-benizelou-gia-tin-ruthmisi-peri-anadoxis_3-w_lΟ λάος τους έχει πετάξει στην γωνία και αυτοί μαλώνουν για το ποιος είναι πιο Μητσοτακικός μπας και τους σώσει ο Κούλης!

Ας τους πει κάποιος ότι πιο πιθανό είναι να βρεθεί η ΝΔ στο 5% του ΠΑΣΟΚ, παρά να κάνουν κυβέρνηση τα υπολείμματα της μεταπολίτευσης

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος εξαπέλυσε ευθείες βολές στον Ε. Βενιζέλο για τις δηλώσεις του υπέρ της αναδοχής τέκνων από ομόφυλα ζευγάρια. Σκληρή απάντηση του τέως.

«Τώρα που ο Ευάγγελος Βενιζέλος ανακοίνωσε ότι θα ψηφίσει το νομοσχέδιο για την αναδοχή, περιμένω «ύμνους» των Συριζαίων! Το χειρότερο όμως είναι Κυριακή να «χτίζεις» στην Καθημερινή και Πέμπτη να «γκρεμίζεις»στη Βουλή! Η επιστημονική σου άποψη να αναιρεί την πολιτική σου θέση!», έγραψε στο Twitter ο βουλευτής Αρκαδίας.

 

«Ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν δέχεται μαθήματα αντιπολιτευτικής συνέπειας. Επιπλέον κανείς δεν έχει το πολιτικό και ηθικό δικαίωμα να χρησιμοποιεί ζητήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων με κριτήρια στιγμιαίου τακτικισμού. Όποιος θέλει να κάνει αξιόπιστη αντιπολίτευση έχει πολλά αλλά θέματα να επιλέξει. Τέλος,  η αυτονομία των πολιτικών χώρων δεν είναι ρητορική δήλωση, αλλά αποτέλεσμα που προκύπτει μέσα από σταθερές και καθαρές θέσεις στα μεγάλα θέματα που απασχολούν τον τόπο. Ορισμένοι θα έπρεπε να έχουν μεγαλύτερη συστολή».

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s